Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menumunde yazayım ben

Sabah (7.50) 2 yumurtadan kasarlı mantarlı omlet , 3 dılım peynır, 5 zeytın , maydonoz salatalık domates ( ben artık kahvaltımı yazmıyım dıyorum. Benım ıcın bunları yemek rutın oldu. Hata otelde omlet yapan kız benı kapıdan gırdıgımı gorunce omletımı yapmaya baslıyor. Ben cantamı bırakıp yanına gıdene kadar omletım hazır )

Oglen ( 12.30) saglam bır kebap yedım. ıcınde hersey vardı. yaklasık yarım kilo et yemişimdir :26: bide elım buyuklugunde lavaş yedim.

Aksam : 1 tane activia

Su : 3 lt , 2 bardak yesıl cay.

Spor yok alalıyım ben cezamı hafta sonu hespını yapıcam haftasonu ıs yerınde kalıyorum mesaıdeyım. Sabahtan sporlarımı yapar oyle gecerım

banada öle geldi şimdi bacım o kadar uçuosan kesin bi pilot koca bulursun

ohhh ne güzell yaramasın canımmm

bende bugün 40 dakka spor yaptım ve yorgunluktan ölüyorum
kızlar ben yarından itibaren paylaşayım menümü çünkü hiç örnek bi menü değill

hatırladım canım.gecmişe şöyle bir göz gezdirirken gözden kaçırmışım.hoşgeldin.nasılsın

hatırladım canım.gecmişe şöyle bir göz gezdirirken gözden kaçırmışım.hoşgeldin.nasılsın

hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum napim bi zayıflama sevdasıdır gidiyoruz sen nasılsın cnm bu arada tebrik ederim baya kilo vermişsin tanıştığımız dönemlerde 80 küsürlerdemiydin neydi

teşekkür ederim canım.bi ara güzel verdim şu aralar konsantre problemi yaşıyorum.

bende bugün 40 dakka spor yaptım ve yorgunluktan ölüyorum
kızlar ben yarından itibaren paylaşayım menümü çünkü hiç örnek bi menü değill

aaa olmaz oyle paylas paylasta gelsın sanada cezalar

banada öle geldi şimdi bacım o kadar uçuosan kesin bi pilot koca bulursun

hadı bakalım hayırlısı. Ya bı muhendıs bulcam ama muhendıslerde muhendıs bayanla evlenmıyolar bacım. Kısı kendınden bılır ısı. Hep mesaıye kalıyolar ya eslerıde kalsın istemıyolar. Sonra coluk cocuk nolcak. o yuzden muhendıs almaz benı. Anca pılota ıste

Ben onu bildigim icin kopartmadim hatta o gordugum 3 tel beyaz sqcimla cokta mutluydumm ama sagolsunlar bir baktilarki 14 tane boyaya cesaret edemyorm ben yaa maymun istahliyim eski rengine donmek isterim donemem aglarm valla yakin olsan cikar gelirdm ablacmm daha kapidan girdim kavgaya basladi sabiiirrr..

Yok yok ciktim kaptanm girmem insqllah bidahaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım.bi ara güzel verdim şu aralar konsantre problemi yaşıyorum.

kaybetme cnm motivasyonunu bak ben kaybettim ne oldum

aynen dediğin gibi cnm kişi kendinden bilir işi çoğu insan böyle işte kendi mesleğinden biriyle evlenmiyor zorluklarını biliyor çünkü
bende muhasebeciyim nerden bulmuşum bu mesleği başka işmi yokmuş ömrümü yedi daha gencecik yaşımda

Gunaydin kizlar yine haftanin en buyuk gunu geldi :)) hadi bakalim tartida herkesin yuzunu guldurcek sonuclar almak dilegiyle :))

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.0/ / /% )
bluebottle: (53,9/ / / % )
Valkyrie8978,1 / / /% )
Sahgull( 68,7 / 68,7 / 0 /% 0 )kilosu sabit
Nilyyyaaannn : ( 89.4/ / /% )

3. Takim Ortaması: %

Son düzenleme:
gözde de girecek sanırım listeye ama ayrıldığı kilosunu falan bilmiyorum kaptanım eklemeleri yaparsın cnm

Gunaydin kizlar yine haftanin en buyuk gunu geldi :)) hadi bakalim tartida herkesin yuzunu guldurcek sonuclar almak dilegiyle :))

yok canım nerde bu tartının zoru neyse benle 1 hafta güldürse öbür hafta tık yok uff çok sıkıldım artık

Ilk bildirimi ben yapayim. Hedefi tuturamadimz ama sok edii bisi oldu sun tartildigimda 89.5 cikmistim. Bugun sabah tartiya gittigimde ins takima + getirmem diyodum ve sonra gozlerime inananmadim. 900 gr gitmis :) :) eft yaptiydim. 88.4 cikcam dediydim. 100 eksik tutumus ama olmus :) eft den midir. Karataycihim sagolsun kebap zararsizdir yiyin demesine siginarak yedigim yarim kiloluk kebaptan midir bilemedim ama 900 gb gitmisss :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…