banada öle geldi şimdi bacım o kadar uçuosan kesin bi pilot koca bulursunBulcam canım bulcam: Kocayı kaptanımın değimiyle pilot bulcamyoksa evde kalcam sanırım. Ben her hafta izmire gidip istanbula geliyorumda. çoookkk uzun zamandır böyleyim. İzmirde yaşıyorum. İzmirde çalısıyorum. Ama sımdılık istanbul tarafına gıdıp gelmem gerekıyor bol bol.
Menumunde yazayım ben
Sabah (7.50) 2 yumurtadan kasarlı mantarlı omlet , 3 dılım peynır, 5 zeytın , maydonoz salatalık domates ( ben artık kahvaltımı yazmıyım dıyorum. Benım ıcın bunları yemek rutın oldu. Hata otelde omlet yapan kız benı kapıdan gırdıgımı gorunce omletımı yapmaya baslıyor. Ben cantamı bırakıp yanına gıdene kadar omletım hazır )
Oglen ( 12.30) saglam bır kebap yedım. ıcınde hersey vardı. yaklasık yarım kilo et yemişimdir :26: bide elım buyuklugunde lavaş yedim.
Aksam : 1 tane activia
Su : 3 lt , 2 bardak yesıl cay.
Spor yok alalıyım ben cezamı hafta sonu hespını yapıcamhaftasonu ıs yerınde kalıyorum mesaıdeyım. Sabahtan sporlarımı yapar oyle gecerım
hatırladım canım.gecmişe şöyle bir göz gezdirirken gözden kaçırmışım.hoşgeldin.nasılsıncanım merhaba sen beni hatırlamadın galiba ben bi ara bu gruba tekrar gelmiştim ama listeye almayın beni demiştim arada giriodum sohbet edioduk. hani yeni evlenmiştim o zamanlar bazı sorunlarım vardı senle özelden yazışmıştık hatırladınmı :))
hatırladım canım.gecmişe şöyle bir göz gezdirirken gözden kaçırmışım.hoşgeldin.nasılsın
teşekkür ederim canım.bi ara güzel verdim şu aralar konsantre problemi yaşıyorum.hoşbuldum canım iyi olmaya çalışıyorum napim bi zayıflama sevdasıdır gidiyoruzsen nasılsın cnm bu arada tebrik ederim baya kilo vermişsin tanıştığımız dönemlerde 80 küsürlerdemiydin neydi
bende bugün 40 dakka spor yaptım ve yorgunluktan ölüyorum
kızlar ben yarından itibaren paylaşayım menümü çünkü hiç örnek bi menü değill
banada öle geldi şimdi bacım o kadar uçuosan kesin bi pilot koca bulursun
Ben onu bildigim icin kopartmadim hatta o gordugum 3 tel beyaz sqcimla cokta mutluydumm ama sagolsunlar bir baktilarki 14 tanebize gel en iyisi bızdıkım sennnnn
sırf bu beyaz saçlar yüzünden saç boyamaya başladım allah sne kesmişsin ben koparmıştımmm nasılsa kökü bende diye birin yerine beş çıktısen ünv kapağı bir at bak nasıl cıvıl cıvıl olacaksın
demekle oluyorsa ben de 18 im bananee
kolay gelsin cnmmm
yufka yüreğin dayanamadı dimiiiii
cezalar sana baglı canım ama önemli olan cezaları yerine getirmen
çünkü herkes kendisi için yapar biz senin için ugraşıyorsak sen kendin için iki katı ugrasacaksın yoksa ceza şart
yok ablacım bide demiş ya son şans diye kooptum orda
bi daha girmek yok
rica ederim canım gel yamacıma
tmm cnm ona göre girişini yapalım
sabah ki tost dışında göze çarpan birşey yok canım yaptığun sporu ve içtiğin suyuda eklersen menüne bizim için daha iyi
geçmiş olsun canım
yalız şu kahvaltılara lütfen yumurta ve peynir ekle
tahin pekmez çıksın artık ve ekmeğide azaltalım lütfen
teşekkür ederim canım.bi ara güzel verdim şu aralar konsantre problemi yaşıyorum.
aaa olmaz oyle paylas paylasta gelsın sanada cezalar
hadı bakalım hayırlısı. Ya bı muhendıs bulcam ama muhendıslerde muhendıs bayanla evlenmıyolar bacım. Kısı kendınden bılır ısı. Hep mesaıye kalıyolar ya eslerıde kalsın istemıyolar. Sonra coluk cocuk nolcak. o yuzden muhendıs almaz benı. Anca pılota ıste
kimse görmedimi eski fotolarımııııı tekrar paylaşıyorum linkini canlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&page=3672
baya baya ıncecıkmıssın canım. Hıc kalmamıssın ya. Sımdıde bu halınden sonra ne kadar kılo aldın kı cok bellı degıldır bencee
eski halime tekrar döndüm o tombik hallerde olanlar varya aynıyım işte gene
Gunaydin kizlar yine haftanin en buyuk gunu geldi :)) hadi bakalim tartida herkesin yuzunu guldurcek sonuclar almak dilegiyle :))
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
*** 3. Takım 366.Etap ***
kelebekolacam: (77.00/ / /% )
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0,0 / % 0,0)kilosu sabit izne ayrıldı
Valkyrie8978,1/ / /% )
gzde19956,8/ / / /% )360.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
Sahgull( 68,7/ / /% )
Nilyyyaaannn : (89.4/ 88.5 / 0.9 /%1.02 )
3. Takim Ortalaması: %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?