Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok canım nerde bu tartının zoru neyse benle 1 hafta güldürse öbür hafta tık yok uff çok sıkıldım artık

Gunaydin canim. Senin kilon az baya o yuzden normal. Haftaya guzel gulsunde bu hafta olmasin. Sikma sen canini nolur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.0/ / /% )
bluebottle: (53,9/ / / % )
Valkyrie8978,1 / / /% )
Sahgull( 68,7 / 68,7 / 0 /% 0 )kilosu sabit
Nilyyyaaannn : ( 89.4/88.5 /0.9 /% 1.02)

3. Takim Ortaması: %

Listenin son hali bunun uzerinden devam edebiliriz

günaydın canlaaar nasılsınızzzz.. evet ben listeye giriyorm 57,8 le bu son kez listede yazışı olur inşallah bu kilonun kör talihim kurtulamadım şundan daha az yazar artık inşallahhh ..

amaniiiin ne kadar az kişi kalmış böyle listedee 1 ayda dökülmüşsünüz yahu çok şaşırdımmm :44:

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.0/ / /% )
bluebottle: (53,9/ / / % )
Valkyrie8978,1 /77,4 /0,7/%0,90 )
Sahgull( 68,7 / 68,7 / 0 /% 0 )kilosu sabit
Nilyyyaaannn : ( 89.4/88.5 /0.9 /% 1.02)

3. Takim Ortaması: %

evetttt şimdi sizlerle tanışalım. ben 2. takımdan size transfer olmuş bulunuyorum. 26 yaşındayım 169 boyum memurum bekarım yanlız yaşıyorum :)2 senedir diyetler denedim bırktım felan. iradem çok zayıf tatlıya çok düşkünüm. bu hafta 77,3 gösterdi tartım ve benim motivasyon iyice düştü.burda sağlıklı kilo vereceğimi umut ediyorum. desteklerinizden dolayı şimdiden çok çok teşekkür ederim

Selam canım. Hoşgeldin. Ben Eda. Sakıncası yoksa adınnı öğrenebilir miyiz?
Yaz geldi buralar kalabalık olurdu ama bu sene bir terslik var
Azimli kararlı herkese kapımız açık.Merak etme herşey güzel olacak.

Dünkü menüm

1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
1 tk reçel

ara: 1 ananas

öğle: 5 tane ızgara köfte
salata
yoğurt

ara. 2 dilim ananas

ara: 2 dilim ananas

akşam
salata
2 yk mantarlı tavuk sote

Hosgeldin canim. Ben ayca. 1.80 boyundayim bugun itibari ile 88.5 kilo oldum.26 yasindayim Ve bende bekarim. Bilgisayr muhendisiyim. IMirde yasiyorum. Is icabi surekli istanbula gidip geliyorum. Bu yuzden diyetini uygulamam zor olsada 1 ayda 5.5 kilo verdim :) :) bu yuzden motivasyon dusuigu yok. Birlikte basaricazzz . Senin moralide duzeltcez. Zaten kacamak yapinca cezalar var pesi sira geliyor :)

Kimsa kaptanın tavasının altında ezilmek istemez

Dünkü menüm

1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
1 tk reçel

ara: 1 ananas

öğle: 5 tane ızgara köfte
salata
yoğurt

ara. 2 dilim ananas

ara: 2 dilim ananas

akşam
salata
2 yk mantarlı tavuk sote

Masallah edacim yine super. Bisi sorcam ananas kilo vermeye yardimci mi? Bende meyve ihtiyacimi onla karsilayim diyorumda. Kavun fln yiyemiyorum cok yuksek glisemik indeksi diye

günaydın herkese.. yeni gelen arkadaşlarımız var galiba hoşgeldiler

yaa sabah sabah öyle mutlu oldum ki anlatamam.. biliyosunuz bu hafta katıldım ve c.tesi, pazar, p.tesi full kaçamak hatta hamur işiyle geçti. üstüne regl kesin daha çok çıkarım diyodum.. 3 gündür dikkat ediyorum sadece sıçı tükatiyorum ve cezaarımı yapıyorum sadece karın hareketleri.. tartıya bi çıktım inanamadım bi kaç sefer inip çıktıktan sonra ve annede teyitettikten sonra 71.800 çıktımm offf bi gaza geldim ki bu hafta daha iyi geçicek

bugünkü menüm iş yerinde tüm gün beyaz peynir ve domatesle acılı salata ekmek yok.. ac karnına ve gün içerisinde yeşil çay içiyorum birde hergün ve en az 2 litre su.

Masallah edacim yine super. Bisi sorcam ananas kilo vermeye yardimci mi? Bende meyve ihtiyacimi onla karsilayim diyorumda. Kavun fln yiyemiyorum cok yuksek glisemik indeksi diye

Valla normalde benim diyetisyen ödem attırmak için detoks için veriyor ama ben ananası bu hafta kendi tercihim olarak aldım.
İstanbulda yaşamamak için bir neden daha artık herşey çok pahalı ve kötü.
Herşeyin kilosu 6-7 tl den başlıyor. ananas işime geldi diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:

önemli olan hafta sonu sapıtmamak. Hafta sonu kendine hakim olursan cuma günü alacağın sonuç daha iyi olur.
Diğer türlü önce hafta sonu aldığını geri vermek üstüne daha fazla vermek için uğraşıyorsun yani 1 geri 2 ileri oluyor.

kesinliklee ve inşallah daha iyi olucak bunun için burdayım zaten.. yaa çok yıllar oldu bu kiloyu görmeyeli yani en az bi 12 yıl rahat..:26:

Arkadaşlar peki bu kilo çizelgesinin verilerini nasıl değiştiriyoduk tekrar baştanmı yapmak gerekiyor?

Son düzenleme:

Cok sevindim canimm harikasin. Hadi kizlar herkesin guzel haberlerini bekliyoruz ins.

zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…