Selam canım. Hoşgeldin.Ben Eda. Sakıncası yoksa adınnı öğrenebilir miyiz?
Yaz geldi buralar kalabalık olurdu ama bu sene bir terslik var
Azimli kararlı herkese kapımız açık.Merak etme herşey güzel olacak.
Hosgeldin canim. Ben ayca. 1.80 boyundayim bugun itibari ile 88.5 kilo oldum.26 yasindayim Ve bende bekarim. Bilgisayr muhendisiyim. IMirde yasiyorum. Is icabi surekli istanbula gidip geliyorum. Bu yuzden diyetini uygulamam zor olsada 1 ayda 5.5 kilo verdim :) :) bu yuzden motivasyon dusuigu yok. Birlikte basaricazzz . Senin moralide duzeltcez. Zaten kacamak yapinca cezalar var pesi sira geliyor :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..
mrb canım bende hilalmemnun oldum kızlar . ayçaaa ne güzel upuzun bıyun var bende 170 olsadım keşke. neyse 1 cm lafı olmaz demiben Emine bu arada çok memnun oldum
mrb canım bende hilal
muhasebeciyim
10 aylık evliyim
önceden 60 kiloydum bu grupta 75ten 60a düşmüştüm 7 ayda
ama evlenince fazlasını aldım 79a cıktım şuanda 75.1üm bugün itibariyle
Merhaba canım ben o kiloları hiç görmedim hedefim 65 inşallah olur. kilolarımız yakın seni yakından takip edetim :)
Eveeeett kızlar bende kilomu paylasayımm ama herkes maşallah desinn
17 haziran kilomm 77.7 dü
20 haziran(bugün) 75.1 :)
giden 2.600
zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..
cnm ben bildirimi yaptim sira sendeCok sevindim canimm harikasin. Hadi kizlar herkesin guzel haberlerini bekliyoruz ins.
tekrar holgeldin eminecim.memnun oldum kızlar . ayçaaa ne güzel upuzun bıyun var bende 170 olsadım keşke. neyse 1 cm lafı olmaz demiben Emine bu arada çok memnun oldum
maşallah canım bizde başlangıcın 75,7 dogru dimiEveeeett kızlar bende kilomu paylasayımm ama herkes maşallah desinn
17 haziran kilomm 77.7 dü
20 haziran(bugün) 75.1 :)
giden 2.600
o zaman ne yapıyoruz ceza almıyoruzzormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..
bak ebrucum demek ki dikkat etsen kimbilir neler yapacaksın .günaydın herkese.. yeni gelen arkadaşlarımız var galiba hoşgeldiler
yaa sabah sabah öyle mutlu oldum ki anlatamam.. biliyosunuz bu hafta katıldım ve c.tesi, pazar, p.tesi full kaçamak hatta hamur işiyle geçti. üstüne regl kesin daha çok çıkarım diyodum.. 3 gündür dikkat ediyorum sadece sıçı tükatiyorum ve cezaarımı yapıyorum sadece karın hareketleri.. tartıya bi çıktım inanamadım bi kaç sefer inip çıktıktan sonra ve annede teyitettikten sonra 71.800 çıktımmofff bi gaza geldim ki bu hafta daha iyi geçicek
bugünkü menüm iş yerinde tüm gün beyaz peynir ve domatesle acılı salata ekmek yok.. ac karnına ve gün içerisinde yeşil çay içiyorum birde hergün ve en az 2 litre su.
ama benim canım şimdi soguk soguk ananas istediDünkü menüm
1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
1 tk reçel
ara: 1 ananas
öğle: 5 tane ızgara köfte
salata
yoğurt
ara. 2 dilim ananas
ara: 2 dilim ananas
akşam
salata
2 yk mantarlı tavuk sote
bolver edacım yaz gelince karpuz kabugu denize düşer derler sizler burda incelirken onlar havuz başında yeyip karpuz gibi olsunlarSelam canım. Hoşgeldin.Ben Eda. Sakıncası yoksa adınnı öğrenebilir miyiz?
Yaz geldi buralar kalabalık olurdu ama bu sene bir terslik var
Azimli kararlı herkese kapımız açık.Merak etme herşey güzel olacak.
memnun oldum kızlar . ayçaaa ne güzel upuzun bıyun var bende 170 olsadım keşke. neyse 1 cm lafı olmaz demiben Emine bu arada çok memnun oldum
bu arada herkese günaydınnnn
tekrar holgeldin eminecim.
maşallah canım bizde başlangıcın 75,7 dogru dimi
o zaman ne yapıyoruz ceza almıyoruz
yada boynunu zorluyorsa sana squat verelm popişler çalışsın
bak ebrucum demek ki dikkat etsen kimbilir neler yapacaksın .
ama benim canım şimdi soguk soguk ananas istedi
şaka bir yana muhteşemsin
bolver edacım yaz gelince karpuz kabugu denize düşer derler sizler burda incelirken onlar havuz başında yeyip karpuz gibi olsunlar
cnm ben bildirimi yaptim sira sende
Benim yapali cok oldu canim. Ilk gozumu acar acmaz yaptim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?