Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eveeeett kızlar bende kilomu paylasayımm ama herkes maşallah desinn
17 haziran kilomm 77.7 dü
20 haziran(bugün) 75.1 :)
giden 2.600

memnun oldum kızlar . ayçaaa ne güzel upuzun bıyun var bende 170 olsadım keşke. neyse 1 cm lafı olmaz demi ben Emine bu arada çok memnun oldum

zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..

bende dün 60 tane yaptım bacımm ohh spor gibisi yok valla
ben gecen yıl hulahop ceviriodum bide bi çevirişte 5000 tane 500 değil yanlış anlamayın 5000 tane hiç düşürmeden belimde ceviriodum 1 saat duraksız

memnun oldum kızlar . ayçaaa ne güzel upuzun bıyun var bende 170 olsadım keşke. neyse 1 cm lafı olmaz demi ben Emine bu arada çok memnun oldum
mrb canım bende hilal
muhasebeciyim
10 aylık evliyim
önceden 60 kiloydum bu grupta 75ten 60a düşmüştüm 7 ayda
ama evlenince fazlasını aldım 79a cıktım şuanda 75.1üm bugün itibariyle

mrb canım bende hilal
muhasebeciyim
10 aylık evliyim
önceden 60 kiloydum bu grupta 75ten 60a düşmüştüm 7 ayda
ama evlenince fazlasını aldım 79a cıktım şuanda 75.1üm bugün itibariyle

Merhaba canım ben o kiloları hiç görmedim hedefim 65 inşallah olur. kilolarımız yakın seni yakından takip edetim :)

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.00/ / /% )
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0,0 / % 0,0)kilosu sabit izne ayrıldı
Valkyrie8978,1/77,4 0,7 /%0,90)
gzde19956,8/57,8/+1,0 /%-0,25)360.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
Sahgull( 68,7/68,7 /0,0 /%0,0 )
kilosu sabit
Nilyyyaaannn : (89.4/ 88,5/0,9/%1,01 )

3. Takim Ortalaması: %

giden 2.600

maşallahhh.. darısı başımıza..

zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..

en kolay yolu dizler bükük olacak ve tam kalkmaya çalışmak değilde yavaş yavaş kalktığınızda karın kasları hissediliyo zaten okadar yeterli yeni başladık sonuçta..3 gündür yapıyorum sadece ve karnım acıyo.. bölüne bölüne hiç kalmasın inşallah bu koca karnım.. :95:

tekrar holgeldin eminecim.
giden 2.600
maşallah canım bizde başlangıcın 75,7 dogru dimi
o zaman ne yapıyoruz ceza almıyoruz
yada boynunu zorluyorsa sana squat verelm popişler çalışsın
bak ebrucum demek ki dikkat etsen kimbilir neler yapacaksın .

Dünkü menüm

1 dilim k.ekmek
1 dilim peynir
1 tk reçel

ara: 1 ananas

öğle: 5 tane ızgara köfte
salata
yoğurt

ara. 2 dilim ananas

ara: 2 dilim ananas

akşam
salata
2 yk mantarlı tavuk sote
ama benim canım şimdi soguk soguk ananas istedi
şaka bir yana muhteşemsin
bolver edacım yaz gelince karpuz kabugu denize düşer derler sizler burda incelirken onlar havuz başında yeyip karpuz gibi olsunlar

Baya uzun canim ben alistimve seviyorum ama zorluklarida var. komik olaylarda yasamiyo degilim. Mesela. Orta sondayim hayatimda ilk defa tpuklu giyicem. Giydim dugune gittim ayakkabi siyah pantolon bar ende dar siyah ustumde siyah. Dugunde alandan geciyorum kosturan ufakliklardan biri geldi arkama saklandi bende dusrdum saklasin diye. Sonra onume geldi kafasini indirdi bir anda aglayarak kacti. Neyse ben gectim yerime oturdum. Annesi geldi cocugun. Ne dese begenirsin. Ozur dileriz kizim oglum seni direk sanmista ayaklarini gorunce korkup kacmis. :) gulermisin kizarmisin. Ama ben cok alistim. Bi gunde is yerindeyim giymisim topuklulari olmusum 1.92 :) bizde ise giris cikista parmak basiyiruz. 2 firma kullaniyoruz tek makineyi. Paydos zamani ben ciktim kapidan parmak basicam basi nasil kalabalik makinenin. Bir anda insanlar 2 ye ayrildi hepsi bana yol verdi.guzel yanida onca kalabaligi beklemeden parmagimi basip ciktim iste :) boyle yani. Ama bu halimde ilk bastada gorseniz beni kimse demezdi bu 94 kilo diye iyi yani. Ama cok kilo alinca dev gb gorunuyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

*** 3. Takım 366.Etap ***

kelebekolacam: (77.00/76,4 /0,6 /% 0,78)
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0,0 / % 0,0)kilosu sabit izne ayrıldı
Valkyrie8978,1/77,4 0,7 /%0,90)
gzde19956,8/57,8/+1,0 /%-0,25)360.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
Sahgull( 68,7/68,7 /0,0 /%0,0 )
kilosu sabit
Nilyyyaaannn : (89.4/ 88,5/0,9/%1,01 )

3. Takim Ortalaması: %
dünden bu yana ne stres yaptım artı gelecem diye.cok yogun reglim var ve 1 haftadır ne yesem açım.açlık krizini aşamıyorum.ama cuma artı cıkma korkusuyla bastım salatalığı.dün kaç tane yedim ahddi hesabı yok.

Evet canım 75.700 buraya başlangıcm

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Artık bugünden itibaren menümü değiştiriyorum önerilerinizi uygulayacağım. Bu arada hepinize günaydınnnn hayırlı cumalar olsun inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebru
buşra
casum

paylaşımlarınız iyi gidiyor sizleri bu hafta listeye almayı düşünüyorum var mı itiraz eden,
ayrıca tekrar sormak isterim aranızda daha önce yarışmış ve diskalifiye olmuş olan üye var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…