- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
evetttt şimdi sizlerle tanışalım. ben 2. takımdan size transfer olmuş bulunuyorum. 26 yaşındayım 169 boyum memurum bekarım yanlız yaşıyorum :)2 senedir diyetler denedim bırktım felan. iradem çok zayıf tatlıya çok düşkünüm. bu hafta 77,3 gösterdi tartım ve benim motivasyon iyice düştü.burda sağlıklı kilo vereceğimi umut ediyorum. desteklerinizden dolayı şimdiden çok çok teşekkür ederim
ay 200 gramcik var arada*** 3. Takım 366.Etap ***
kelebekolacam: (77.0/ / /% )
bluebottle: (53,9/ / / % )
Valkyrie8978,1 / / /% )
Sahgull( 68,7 / 68,7 / 0 /% 0 )kilosu sabit
Nilyyyaaannn : ( 89.4/88.5 /0.9 /% 1.02)
3. Takim Ortaması: %
Listenin son hali bunun uzerinden devam edebiliriz
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
geçen hafta 74,9 cdiyen tartıo bu hafta 77,3 dediInşallah görürüz 65i canım benimde ilk hedef 65 olmak boylarimizda aynıymiş bende 168im sanırsam :) kilon kaçtı senin
tekrar holgeldin eminecim.
herkese merhabalar masallah herkes topige gelmis sanirim
ne guzel
hayilrli cumalar bol eskiler dilerim kizlar
Baya uzun canim ben alistimve seviyorum ama zorluklarida var. komik olaylarda yasamiyo degilim. Mesela. Orta sondayim hayatimda ilk defa tpuklu giyicem. Giydim dugune gittim ayakkabi siyah pantolon bar ende dar siyah ustumde siyah. Dugunde alandan geciyorum kosturan ufakliklardan biri geldi arkama saklandi bende dusrdum saklasin diye. Sonra onume geldi kafasini indirdi bir anda aglayarak kacti. Neyse ben gectim yerime oturdum. Annesi geldi cocugun. Ne dese begenirsin. Ozur dileriz kizim oglum seni direk sanmista ayaklarini gorunce korkup kacmis. :) gulermisin kizarmisin. Ama ben cok alistim. Bi gunde is yerindeyim giymisim topuklulari olmusum 1.92 :) bizde ise giris cikista parmak basiyiruz. 2 firma kullaniyoruz tek makineyi. Paydos zamani ben ciktim kapidan parmak basicam basi nasil kalabalik makinenin. Bir anda insanlar 2 ye ayrildi hepsi bana yol verdi.guzel yanida onca kalabaligi beklemeden parmagimi basip ciktim iste :) boyle yani. Ama bu halimde ilk bastada gorseniz beni kimse demezdi bu 94 kilo diye iyi yani. Ama cok kilo alinca dev gb gorunuyorum.
ebru
buşra
casum
paylaşımlarınız iyi gidiyor sizleri bu hafta listeye almayı düşünüyorum var mı itiraz eden,
ayrıca tekrar sormak isterim aranızda daha önce yarışmış ve diskalifiye olmuş olan üye var mı
Ayça gülme krizine girdik burda işyerindeki arkadaşa okudum yazdıgini ne güldük yaaAllah'ta seni güldürsn pilot kocalar nasip etsin inşallah
Baya uzun canim ben alistimve seviyorum ama zorluklarida var. komik olaylarda yasamiyo degilim. Mesela. Orta sondayim hayatimda ilk defa tpuklu giyicem. Giydim dugune gittim ayakkabi siyah pantolon bar ende dar siyah ustumde siyah. Dugunde alandan geciyorum kosturan ufakliklardan biri geldi arkama saklandi bende dusrdum saklasin diye. Sonra onume geldi kafasini indirdi bir anda aglayarak kacti. Neyse ben gectim yerime oturdum. Annesi geldi cocugun. Ne dese begenirsin. Ozur dileriz kizim oglum seni direk sanmista ayaklarini gorunce korkup kacmis. :) gulermisin kizarmisin. Ama ben cok alistim. Bi gunde is yerindeyim giymisim topuklulari olmusum 1.92 :) bizde ise giris cikista parmak basiyiruz. 2 firma kullaniyoruz tek makineyi. Paydos zamani ben ciktim kapidan parmak basicam basi nasil kalabalik makinenin. Bir anda insanlar 2 ye ayrildi hepsi bana yol verdi.guzel yanida onca kalabaligi beklemeden parmagimi basip ciktim iste :) boyle yani. Ama bu halimde ilk bastada gorseniz beni kimse demezdi bu 94 kilo diye iyi yani. Ama cok kilo alinca dev gb gorunuyorum.
*** 3. Takım 366.Etap ***
kelebekolacam: (77.00/76,4 /0,6 /% 0,78)
bluebottle: (53, 9/ 53,9 / 0,0 / % 0,0)kilosu sabit izne ayrıldı
Valkyrie8978,1/77,4 0,7 /%0,90)
gzde19956,8/57,8/+1,0 /%-0,25)360.etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 7'ye bölündü
Sahgull( 68,7/68,7 /0,0 /%0,0 )kilosu sabit
Nilyyyaaannn : (89.4/ 88,5/0,9/%1,01 )
ay cok tatlsiin yaa cocuk seni direk sanmisBaya uzun canim ben alistimve seviyorum ama zorluklarida var. komik olaylarda yasamiyo degilim. Mesela. Orta sondayim hayatimda ilk defa tpuklu giyicem. Giydim dugune gittim ayakkabi siyah pantolon bar ende dar siyah ustumde siyah. Dugunde alandan geciyorum kosturan ufakliklardan biri geldi arkama saklandi bende dusrdum saklasin diye. Sonra onume geldi kafasini indirdi bir anda aglayarak kacti. Neyse ben gectim yerime oturdum. Annesi geldi cocugun. Ne dese begenirsin. Ozur dileriz kizim oglum seni direk sanmista ayaklarini gorunce korkup kacmis. :) gulermisin kizarmisin. Ama ben cok alistim. Bi gunde is yerindeyim giymisim topuklulari olmusum 1.92 :) bizde ise giris cikista parmak basiyiruz. 2 firma kullaniyoruz tek makineyi. Paydos zamani ben ciktim kapidan parmak basicam basi nasil kalabalik makinenin. Bir anda insanlar 2 ye ayrildi hepsi bana yol verdi.guzel yanida onca kalabaligi beklemeden parmagimi basip ciktim iste :) boyle yani. Ama bu halimde ilk bastada gorseniz beni kimse demezdi bu 94 kilo diye iyi yani. Ama cok kilo alinca dev gb gorunuyorum.
canım bu hafat sen tartılamadın ama değil mi haftaya cuma kesin listedesin Allahtan mani çıkmazsaBen ilk defa katılıyorum kaptanım. Tabiki listeye girmek isterim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım bu hafat sen tartılamadın ama değil mi haftaya cuma kesin listedesin Allahtan mani çıkmazsa
.:
yasemin annem benim hemen duruma el koymuş kocalar değil koca haaa
canım bu hafat sen tartılamadın ama değil mi haftaya cuma kesin listedesin Allahtan mani çıkmazsa
.:
yasemin annem benim hemen duruma el koymuş kocalar değil koca haaa
haftaya bizim listede olacaksın canımkaptancım ben 2. takımda listeye girmiştim burda da haftaya girecek miyim yoksa deneme sürem olacak mı
haftaya bizim listede olacaksın canım
kız kocalar deme dua yerine gecer cuma cuma yedi kocalı hürmüz mü olsun.tek olsun yakışıklı olsun güzel ahlaklı olsun sadık olsun merhametli olsun kıymet bilsin aminnnn
Günaydın Kelebeklerimmmmmmm geçmiş yapmadan bir slm vereyim dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?