Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben niye yokum listede :) öğleden sonra bildiricem kilo mu olur mu?

ben listeye girmek istiyorum, 3 günden beri dikkat ediyorum ama kilo verdim sanırım, bugün tartılıp bildiricem kilomu öğleden sonra olur mu?

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :88.5------->
Yasemin:76,4 --->
Ayfer:
Eda :77,4------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:68,7------>
ebru:71,8----------->
Gözde:57,8----------->
Büşra:67,1------------>
Casrum20:78,0----->
Hilal:75,1------------>
Emine:77,3---------->

Eki Görüntüle 1137244

ben listeye girmek istiyorum, 3 günden beri dikkat ediyorum ama kilo verdim sanırım, bugün tartılıp bildiricem kilomu öğleden sonra olur mu?

yok bitanem sen haftaya gir listeye sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz cuma günleri 12'den önce
haftaya listeye alırız seni sen şimdi bu haftaki hedefin ne onu yaz bak yeni hedef tablosunu getirdim
bu arada isim neydi canım senin ben cansu diye tahmn ediyorum ama

Yeni Hedeflerimiz:

Ayfer:
Büşra:67,1------------>
Emine:77,3----------> 76

Eki Görüntüle 1137244

Bu haftaki hedefim 66 inşallah bu kez ulaşırım hedefime

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bayana topuklu cok yakisiyor ama . En hersekilde giymek ostiyorum. Bide nasil bir baht ise erkek arkadaslarimda benden kisa oluyolar:) hayatimda sadece bu gune kadar is yerimde simdiki biri var ona kafami yukari dokgru kaldrip baktim. Gecen diyodum cok garip bi duyguymus boynum agridi :) bende giy minik topuk bos ver yoneticileri 1.70 sin 1.75 olsan ohhh fistik gb

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ayça gülme krizine girdik burda işyerindeki arkadaşa okudum yazdıgini ne güldük yaa Allah'ta seni güldürsn pilot kocalar nasip etsin inşallah

Amonnn canim benim. Ya bide yaninda olsan ne eglenirsin düsün. 2 firma kullaniyoruz demistim ya makineyi. Rakip firma digeri. Bizim is yerindeki arkadaslarda iste son golumuzude ayca ile attik diye sevindiler :) bizimkilerin agzindan dinlemek lazim bu hikayeleri. Daha boyle binlercesi var. ama benim keyfim yerinde daha kisa oldugumu dusunemiyorum mesela.

daha önce yarıştım fakat daha önce söylediğim gibi özel sebeplerden ötürü bırakmak durumunda kaldım.2009 yada 2011 yanlış hatırlamıyosam.

yaşasın yaşasın listedeyiz

kız kocalar deme dua yerine gecer cuma cuma yedi kocalı hürmüz mü olsun.tek olsun yakışıklı olsun güzel ahlaklı olsun sadık olsun merhametli olsun kıymet bilsin aminnnn

Ayy amin canim. Yakisikli sadik merhametli uzun boylu :) daha ne isterim insallah. Tum bekarlarimiza :)

aynen canımcımm. şimdi kilo verince daha güzel duruyo. şu ara giymiorum ama daha fit olunca giyecem :)
özellikle yeni nesil erkekleri genelde kısa boylu şimdi uzun boylu sevgili bulmakda zor. bende de çok boy takıntısı yok ama en azından benden uzun olması hoşuma gider. benim erkek arkadaşımda 180 civarı neyse ki :)

Son düzenleme:
Yeni Hedeflerimiz:

Ayfer: 64,1---->64,1
Büşra:67,1------------>66

Eki Görüntüle 1137244

ay cok tatlsiin yaa cocuk seni direk sanmis hakikaten guler misin aglar misin
peki flörtlerinde boyuna gore birini bulabiliyo musuun cnm yada seninde boy takintin var mi illa benle ayni boyda olcak diye

Yok canim nerdeee. Hep uzublarin yaninda 1.50 kizlar. Bizede 1.70 ler kaliyo maalesef :) simdiye kadar 3 erkek arkadasim oldu. Boylar 1.76 - 1.80 - 1.83 azimle yavas yavas uzununa dogru gidiyorum. Artik idealini bulurum herhalde :) enim boy takintim yok o sekilde hatta 1.76 olan erkek arkadasimla aynanin karsina gecip dklarca kendimize guldugumuzu bilirim. Ama artik sanirim rahat topuklu giyerek koluna girip destek alarak yuruyebilecegim bi esim olsa fenada olmaz hani :)

Kaptanim bu ortalama ile notayi kaldirtiriz herhalde artik ins

ayyy çok heycanlandım bundan sonra düzenli sağlıklı beslenerek hayallerime ulaşacam yupppiiiiii

Evet canim. Valla dun cilginlar gb yedim ama sglikli seyler yedim ama yunede veriyorum cok sukur Rabbime. Bide kizlar eft yapin sizde banucum paylasmis cok guzel ben denediydim dun belki o ise yaradi. Sizlerde deneyin. Tekrar tesekkurler banucum :) :)

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :88.5------->87.8
Ayfer: 64,1---->64,1
Büşra:67,1------------>66

Eki Görüntüle 1137244

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…