- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Yok canim nerdeee. Hep uzublarin yaninda 1.50 kizlar. Bizede 1.70 ler kaliyo maalesef :) simdiye kadar 3 erkek arkadasim oldu. Boylar 1.76 - 1.80 - 1.83 azimle yavas yavas uzununa dogru gidiyorum. Artik idealini bulurum herhalde :) enim boy takintim yok o sekilde hatta 1.76 olan erkek arkadasimla aynanin karsina gecip dklarca kendimize guldugumuzu bilirim. Ama artik sanirim rahat topuklu giyerek koluna girip destek alarak yuruyebilecegim bi esim olsa fenada olmaz hani :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Evet canim. Valla dun cilginlar gb yedim ama sglikli seyler yedim ama yunede veriyorum cok sukur Rabbime. Bide kizlar eft yapin sizde banucum paylasmis cok guzel ben denediydim dun belki o ise yaradi. Sizlerde deneyin. Tekrar tesekkurler banucum :) :)
Ay inanmıyorum bende bu sabh tartışmadsn önce tartıldıggımda 80.6 yı görebilirim inanıyorum diye eft yaptım anca 700 gr gördüm
Iphone dan gönderildi
canım bu eft nedir açıklar mısın
kızlar ben bir kahvaltı yapıyım daha agzıma bir lokma atmadım valla banu beni öldürecek yegenimi aç bırakıyon diye
ama geçen haftadan bu haftaya 900gr stok yapmışım ondan besleniyodur
Bu haftaki hedefim 66 inşallah bu kez ulaşırım hedefime
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok bitanem sen haftaya gir listeye sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz cuma günleri 12'den önce
haftaya listeye alırız seni sen şimdi bu haftaki hedefin ne onu yaz bak yeni hedef tablosunu getirdim
bu arada isim neydi canım senin ben cansu diye tahmn ediyorum ama
guanydın ablacıgım geç kalmışsın bugun
günaydınn bende yeni kelebek hihihihh
günaydın ablaların güzeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyy çok heycanlandım bundan sonra düzenli sağlıklı beslenerek hayallerime ulaşacam yupppiiiiii
Bende kilo bildirimimi yapıyorum kızlar
17.06. Salı 68 kilo
30.06 cuma 67.1
900 gr vermiş durumdayım.
boylu olmanın avantajı ve dez avantajı
ağğğğ... hani biz yenilerrr... :26:
u arada ebru ben
kız kocalar deme dua yerine gecer cuma cuma yedi kocalı hürmüz mü olsun.tek olsun yakışıklı olsun güzel ahlaklı olsun sadık olsun merhametli olsun kıymet bilsin aminnnn
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. Artık bugünden itibaren menümü değiştiriyorum önerilerinizi uygulayacağım. Bu arada hepinize günaydınnnn hayırlı cumalar olsun inşallah
Ayçacımmm komik bir anı olmuş ama inan bana hedefine ulaşınca mankenler gibi olacaksın senin zayıflama şansın var ama bizim uzama şansımız yokkBaya uzun canim ben alistimve seviyorum ama zorluklarida var. komik olaylarda yasamiyo degilim. Mesela. Orta sondayim hayatimda ilk defa tpuklu giyicem. Giydim dugune gittim ayakkabi siyah pantolon bar ende dar siyah ustumde siyah. Dugunde alandan geciyorum kosturan ufakliklardan biri geldi arkama saklandi bende dusrdum saklasin diye. Sonra onume geldi kafasini indirdi bir anda aglayarak kacti. Neyse ben gectim yerime oturdum. Annesi geldi cocugun. Ne dese begenirsin. Ozur dileriz kizim oglum seni direk sanmista ayaklarini gorunce korkup kacmis. :) gulermisin kizarmisin. Ama ben cok alistim. Bi gunde is yerindeyim giymisim topuklulari olmusum 1.92 :) bizde ise giris cikista parmak basiyiruz. 2 firma kullaniyoruz tek makineyi. Paydos zamani ben ciktim kapidan parmak basicam basi nasil kalabalik makinenin. Bir anda insanlar 2 ye ayrildi hepsi bana yol verdi.guzel yanida onca kalabaligi beklemeden parmagimi basip ciktim iste :) boyle yani. Ama bu halimde ilk bastada gorseniz beni kimse demezdi bu 94 kilo diye iyi yani. Ama cok kilo alinca dev gb gorunuyorum.
herkese merhabalar masallah herkes topige gelmis sanirim
ne guzel
hayilrli cumalar bol eskiler dilerim kizlar
maşallahhh.. darısı başımıza..
en kolay yolu dizler bükük olacak ve tam kalkmaya çalışmak değilde yavaş yavaş kalktığınızda karın kasları hissediliyo zaten okadar yeterli yeni başladık sonuçta..3 gündür yapıyorum sadece ve karnım acıyo.. bölüne bölüne hiç kalmasın inşallah bu koca karnım.. :95:
bende dün 60 tane yaptım bacımm ohh spor gibisi yok valla
ben gecen yıl hulahop ceviriodum bide bi çevirişte 5000 tane 500 değil yanlış anlamayın 5000 tane hiç düşürmeden belimde ceviriodum 1 saat duraksız
bu arada herkese günaydınnnn
Eveeeett kızlar bende kilomu paylasayımm ama herkes maşallah desinn
17 haziran kilomm 77.7 dü
20 haziran(bugün) 75.1 :)
giden 2.600
zormuş mekik yapmak, sadece başımı kaldırabildim desem yeridir.. 50 tane yaptım ama.. Mekik olmadı tam olarak yani, çok zormuş..
evetttt şimdi sizlerle tanışalım. ben 2. takımdan size transfer olmuş bulunuyorum. 26 yaşındayım 169 boyum memurum bekarım yanlız yaşıyorum :)2 senedir diyetler denedim bırktım felan. iradem çok zayıf tatlıya çok düşkünüm. bu hafta 77,3 gösterdi tartım ve benim motivasyon iyice düştü.burda sağlıklı kilo vereceğimi umut ediyorum. desteklerinizden dolayı şimdiden çok çok teşekkür ederim
çok teşekkür ederim herkese.. çok çok mutlu oldum. buranın bana uğur getireceğine ve başaracağıma inanıyorum
Ilk bildirimi ben yapayim. Hedefi tuturamadimz ama sok edii bisi oldu sun tartildigimda 89.5 cikmistim. Bugun sabah tartiya gittigimde ins takima + getirmem diyodum ve sonra gozlerime inananmadim. 900 gr gitmis :) :) eft yaptiydim. 88.4 cikcam dediydim. 100 eksik tutumus ama olmus :) eft den midir. Karataycihim sagolsun kebap zararsizdir yiyin demesine siginarak yedigim yarim kiloluk kebaptan midir bilemedim ama 900 gb gitmisss :) :)
kimse görmedimi eski fotolarımııııı tekrar paylaşıyorum linkini canlar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=38584&page=3672
Ben onu bildigim icin kopartmadim hatta o gordugum 3 tel beyaz sqcimla cokta mutluydumm ama sagolsunlar bir baktilarki 14 taneboyaya cesaret edemyorm ben yaa maymun istahliyim eski rengine donmek isterim donemem aglarm valla yakin olsan cikar gelirdm ablacmm daha kapidan girdim kavgaya basladi sabiiirrr..
Yok yok ciktim kaptanm girmem insqllah bidahaa
Menumunde yazayım ben
Sabah (7.50) 2 yumurtadan kasarlı mantarlı omlet , 3 dılım peynır, 5 zeytın , maydonoz salatalık domates ( ben artık kahvaltımı yazmıyım dıyorum. Benım ıcın bunları yemek rutın oldu. Hata otelde omlet yapan kız benı kapıdan gırdıgımı gorunce omletımı yapmaya baslıyor. Ben cantamı bırakıp yanına gıdene kadar omletım hazır )
Oglen ( 12.30) saglam bır kebap yedım. ıcınde hersey vardı. yaklasık yarım kilo et yemişimdir :26: bide elım buyuklugunde lavaş yedim.
Aksam : 1 tane activia
Su : 3 lt , 2 bardak yesıl cay.
Spor yok alalıyım ben cezamı hafta sonu hespını yapıcamhaftasonu ıs yerınde kalıyorum mesaıdeyım. Sabahtan sporlarımı yapar oyle gecerım
ay erik sakın 3 tane arka arkaya dogurma..
gamze gelmiş.üzüldüm canım yazdıklarına.
yeni arkadaslarda hosgeldiniz.canlanalım biraz.
mervecim canım iyi olmana sevindim.ohh sefan olmus.banada bugün komsum itiraf etti seni gecen tanıyamadım dedi.cok değiştin dedi ama daha cok değişmem lazım.aydında bu akşam pide yemeğe gittiğimizde akşam vakti olunca sırayla namazı camide kıldık,önce erkekler sonrada 6 cocugu eşlerimize bırakıp kardeşimle ben.camiye bayan tarafına bi girdik bi teyze kızım siz az önce gelen öğrenci grubundanmısınız dedi.anamm ne havaya girdik bizi üni öğrencisi sandı.yok teyze bizim 3er cocugumuz var deyince kadın şaşırdı.aslında bu iltifat kardeşimedir 54 kilocuk 3 ccocuktan sonra aynı boydayız ama olsun bende yanında havalandım.
hilalde ugramıs.yeni gelenler...bu grubup başkadır kızlar bakın mezun olanda ayrılanda bırakamıyor
yasemin canım benim ben kaçar enişte kızıyor kaçak kaçak giriyorum dondurma almaya göndermiştim
malum radyasyon meselesi
[TABLE="width: 108"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 108"]Geveze9291 :
yeni üyelerden geveze nerde acaba bilen var mı birkaç gündür ben mi görmüyorum [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ay bide yerime bakan dr aradı sana sarı zarf gelmiş diye işten yanada rahat yok öğrendimki al başına belayı gecen kasım edalar hatırlar bize tebliğ edildi ve asm için birikmiş kira faiziyle istendi.isyan etsekte yatırdık kimse bizden daha önce aydan aya istemediki ödemedik diye faizde uygulansın.4 milyar ödedim.şimide gelmişki ee ne var ödemedin cezalısın yuh artık.işim yokta şimdi savunma verecem.altından bişey cıkmasa..bugünde perşembe yarın tartı günü kendimi abur cuburada veremedim walla.yarın artık çıkarsam soracam onlara beni gerdiler durduk yere.önce bu sarı zarfta ne neden yine savunma isteniyo diye meraktan öldüm.öğrenincede neyseeee.
ay bu sağlık müdürlüğü bzi çileden cıkarıyor 3 senede 3 banka değiştik 3 banka kartı 3 kredi kartı bugün bide onlarla uğraştım ay walla kafayı yedirecekler.:111:
ne cokk mızladım dimi
kaptanımmmmm benim adam isyan çıkardı ya izin alırsın dedi yada ben bu oğlanı bezlerim wc eğitimi kalır dedi 2 gün izin aldım sabahtan bu yana ne uğraştım hazır evdeyim dedim ev temizle yemek yap,kahvaltı öğle akşam,parka çıkar uyut 6-7 defa wcye taşı başını bekle,ay iş bunun yanında neki.:111::111::111:
şimdide geçmişte kayboldum:111:
Evet canim. Valla dun cilginlar gb yedim ama sglikli seyler yedim ama yunede veriyorum cok sukur Rabbime. Bide kizlar eft yapin sizde banucum paylasmis cok guzel ben denediydim dun belki o ise yaradi. Sizlerde deneyin. Tekrar tesekkurler banucum :) :)
kızlar ben bir kahvaltı yapıyım daha agzıma bir lokma atmadım valla banu beni öldürecek yegenimi aç bırakıyon diye
ama geçen haftadan bu haftaya 900gr stok yapmışım ondan besleniyodur
elbette ulaşacaksın cnm benimmm
hoşgeldinnn yeni kelebek
elbette kuzummmm ulaşmazsan y-tavayı yersin zatenn
zamanla alışırsın cnmmmmm ceza yersen daha çabuk alışırısn
Bende Banu cnmmm 40 yaşındayım halaaaaaa bekarımmmm annemle yaşıyorummmm hoşgeldinn Eminecim aramızamotşvasyonun tavan yapacak emin oll
eft uyguladın demekkkk ilk günden süper Ayçacımmmm devam et bitanemmm çok faydasını göreceksinn
bu arada bende 700 gr verdimmm 64,2 olmuşum yuppiiiiii
canım bu eft nedir açıklar mısın
süpersiniz valla. gerçekten motivasyonum şimdiden arttı. ve bugün sayenizde inanılmaz mutlu hissediyorum kendimiiii
bu arada eft nedir. ayrıca takımın kuralları neler. cazalı şeyler neler cezalar ne :d amma sordum yahuuu
squat geçiyo 2 dir. nedir bu? iyi bişeyse bizde yapam
71.8 hedefim 69. 70 yazacaktım ama zor olsun..
aynen öyle ablacığım şaka bi yana bu dediklerin olmadıktan sonra hiç bi işe yaramazzzkız kocalar deme dua yerine gecer cuma cuma yedi kocalı hürmüz mü olsun.tek olsun yakışıklı olsun güzel ahlaklı olsun sadık olsun merhametli olsun kıymet bilsin aminnnn
şu isimlerimizi bir ögrenelim
Eriğim(kaptan)===>Ayfer
Kelebekolcam====>Yasemin
Ecemavi========>Yaseminin Ablası Hatice Ablamız
Sweetdimple(kalbimizin 3. takımlısı)===>Banu
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="width: 369"]valkyrie89======>Eda(parmakcı)
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="width: 369"]bluebottle========> Blue(diplomat isim gizli)
gzde199=========>Gözde
Sahgul==========>Gülşah
Nilyyyaaannn(kaptan yardımcısı)==>Ayça
Ebruli_hayat======>
Carsum20====>
Hedef-başarı===>Emine
Hilal60300======>
Citygirl====>büşra
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
darısı sana bacımm :))maşallah 3 gündemi??
süpermiş.. bende öğleden sonra paylaşıcam kilomu..
inşallah cnm gene o eski halime dönerim burda gene eskisi gibi motive doluyummİnsaf ama yaaaa bu kadar kaynatılırmıııııı
elbette ulaşacaksın cnm benimmm
cansu mu olabilirrr ama çok farklı da olabilirrr
evet cnmmm annem uyanamadı bende çiçekler böcekler derken işe daldımmm geç kaldım
hoşgeldinnn yeni kelebek
günaydınnnn bızdıkların bitanesiiii
elbette kuzummmm ulaşmazsan y-tavayı yersin zatenn
maşallah güzel vermişsin nmm
memnun oldum Ebruşşşş ben de Banu genelde ebruyla çıok karıştırırlar
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar cnmmmmm
Ayçacımmm komik bir anı olmuş ama inan bana hedefine ulaşınca mankenler gibi olacaksın senin zayıflama şansın var ama bizim uzama şansımız yokk
hayırlı cumalar cnmmmmcımm
alışınca spor tiryakisi oluyor inasnnn gzüel çevirmişsin ben beceremiyorumm
günaydın ebruşşşş tbrkler cnmmmm
zamanla alışırsın cnmmmmm ceza yersen daha çabuk alışırısn
Bende Banu cnmmm 40 yaşındayım halaaaaaa bekarımmmm annemle yaşıyorummmm hoşgeldinn Eminecim aramızamotşvasyonun tavan yapacak emin oll
eft uyguladın demekkkk ilk günden süper Ayçacımmmm devam et bitanemmm çok faydasını göreceksinn
yine fıstık gibi olacaksınnnn ne tatlı olmuşsun o zaman bir kere yaptın yine yapabilirisn kuzummm
bir gün inşallah beklerim bızdıkımmm
lavaş için ceza lazım tabiki dimiiii 40 squat benden gelsinnn
vay vay vayyyy ünv öğrencisi sandı demekkkk fark bariz ortada demekkiiii harikasın cnmmmm
eniştem haklı kuzummmm yeğenime zararlı radyasyon
bişeymi oldu acaba istekliydi aslında bende görmedim:26:
valla mmızlamakta haklısın yasemincimmm allah sabır versinnn
sen çok yaşa emi yattım yerleresen bence de çalış cnmmmm işte daha rahatsınnn smileyler cuk oturmuşşş eniştenin d eişi zor hakikatenn
devam et bitanemmmmm harika sonuçlar alacaksınnnn rica ederim cnm benimmmm
bu arada bende 700 gr verdimmm 64,2 olmuşum yuppiiiiii
Yeni Hedeflerimiz:
Ayça :88.5------->87.8
Yasemin:76,4 --->
Ayfer: 64,1---->64,1
Eda :77,4------>
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:68,7------>
ebru:71,8----------->
Gözde:57,8----------->
Büşra:67,1------------>66
Casrum20:78,0----->
Hilal:75,1------------>
Emine:77,3----------> 76
Eki Görüntüle 1137244
bu haftaki hedefim 73 küsür olmaakkkk
*** 6. TAKIM 366. ETAP ***
anneyim_mutluyum( 78/78 /0,0 /%0,0 ) Kilosu sabit hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 / -0.59% )
BilgeKi( 93 /92,6 / 0,4/% 0,43)Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 /67,7 /0,0 / %0,0 ) Kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /77,8 /0,7 / %0,45) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /0.7 /% 0.86)
Tekaskim( 68,9 / 67.5/1.4 /% 2.31)Yeni Üye hedef 58
6. Takım Ortalaması : % 0,68
fıstıklar listemizi bir kontrol edermisinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?