ebru
buşra
casum
paylaşımlarınız iyi gidiyor sizleri bu hafta listeye almayı düşünüyorum var mı itiraz eden,
ayrıca tekrar sormak isterim aranızda daha önce yarışmış ve diskalifiye olmuş olan üye var mı
yok bitanem sen haftaya gir listeye sabah aç karna tartılıp bildiriyoruz cuma günleri 12'den önce
haftaya listeye alırız seni sen şimdi bu haftaki hedefin ne onu yaz bak yeni hedef tablosunu getirdim
bu arada isim neydi canım senin ben cansu diye tahmn ediyorum ama
maşallahhh.. darısı başımıza..
en kolay yolu dizler bükük olacak ve tam kalkmaya çalışmak değilde yavaş yavaş kalktığınızda karın kasları hissediliyo zaten okadar yeterli yeni başladık sonuçta..3 gündür yapıyorum sadece ve karnım acıyo.. bölüne bölüne hiç kalmasın inşallah bu koca karnım.. :95:
bende dün 60 tane yaptım bacımm ohh spor gibisi yok valla
ben gecen yıl hulahop ceviriodum bide bi çevirişte 5000 tane 500 değil yanlış anlamayın 5000 tane hiç düşürmeden belimde ceviriodum 1 saat duraksız
aynen canım ögle yemeğinden sonra sağlıklı değildirİSMİM DUYGU..
o zaman ben evdeki tartıya göre size sonuç vereyim.
çalışıyorum, burda öğle yemğinden sonra tartılıyodum. ama bizim evdeki tartı burdakine göre biraz yüksek çıkıyo..
o zaman ben yarın sabah evde tartılayım, hedefimi ona göre belirleyeyim :)
canım kusura bakma kahvaltı düştu derken anca gelebildim*** 6. TAKIM 366. ETAP ***
anneyim_mutluyum( 78/78 /0,0 /%0,0 ) Kilosu sabit hamilelik nedeniyle izne ayrıldı
ayyuzlum0211 ( 84,5/85 /-0.5 / -0.59% )
BilgeKi( 93 /92,6 / 0,4/% 0,43)Yeni Üye hedef kilo 65
EYLÜL SILA ( 67,7 /67,7 /0,0 / %0,0 ) Kilosu sabit
ferideei ( 78,5 /77,8 /0,7 / %0,45) 365. etapta bildirimde bulunmadı yüzdesi ikiye bölündü
lisbeth93 (81 / 79,5/ /%1,85 ) Yeni üye hedef kilo 65
neslihank4 (83,5 / 82,8 / 0,7 /% 0,84)
Sindi564 ( 81,6 /80.9 /0.7 /% 0.86)
Tekaskim( 68,9 / 67.5/1.4 /% 2.31)Yeni Üye hedef 58
6. Takım Ortalaması : % 0,68
fıstıklar listemizi bir kontrol edermisinizz
kız boynuzları kenara bırak hedefi tuttur 200gr 200gr fark etmez kuralları biliyorsun kaytarmak yok yola devam çok zaman kaybettin çokkkkyuh yuuuhben 200gr hedef koycam kendme bu kilolar koyuyo olaya bak
ayrıcada şu koca muhabbetinde sadıklık muhabbetini kapatsak diyorum boynuzlarım kaşınıyorrrrdaa :44::44:
sorma canım bugun ihmal etti annesi listeydi kızlardı derken Eki Görüntüle 1163300yeğenim öldü açlıktannnnn yapma kuzummmmm öğünleirini düzenli yap cnm benimmm
amin canım evet ilk bebeğimiz ( yani Rabbimin verip geri aldığını saymazsak ) inşallah rabbim bunu kucagımıza sağlıklı sıhatli aldırırayy ne güzel yaa kaptanımız hamile demek. ilk bebek mi kaptancım hayırlı olsun Allah anasına babasına hayırlı saglıklı bir evlat versin
inşallah canım kardeş takımımzla eşitizKaptanim bu ortalama ile notayi kaldirtiriz herhalde artik ins
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Âmin cnm ne güzel kısadan uzuna doğru gidiyosun inşallah 1.90 boyunda biri olur rahat topuklu giyersiay ben sizin cocukları düşünemiyorum baya Türkiye'ye basketçi yetiştirirsiniz siz ne güzel :)
Iphone dan gönderildi
aynen canım ögle yemeğinden sonra sağlıklı değildir
herzaman cuma sabah evdekine göre tartıl tartı değiştirme ve sık sık tartılmanız gerekmiyor
gün içi değişimler doğru değildir
hafta da bir en fazla iki
tekrar hoşgeldin duygucum
İnsaf ama yaaaa bu kadar kaynatılırmıııııı
elbette ulaşacaksın cnm benimmm
cansu mu olabilirrr ama çok farklı da olabilirrr
evet cnmmm annem uyanamadı bende çiçekler böcekler derken işe daldımmm geç kaldım
hoşgeldinnn yeni kelebek
günaydınnnn bızdıkların bitanesiiii
elbette kuzummmm ulaşmazsan y-tavayı yersin zatenn
maşallah güzel vermişsin nmm
memnun oldum Ebruşşşş ben de Banu genelde ebruyla çıok karıştırırlar
Aminnnnnnnnnnnnnnnn
hayırlı cumalar cnmmmmm
Ayçacımmm komik bir anı olmuş ama inan bana hedefine ulaşınca mankenler gibi olacaksın senin zayıflama şansın var ama bizim uzama şansımız yokk
hayırlı cumalar cnmmmmcımm
alışınca spor tiryakisi oluyor inasnnn gzüel çevirmişsin ben beceremiyorumm
günaydın ebruşşşş tbrkler cnmmmm
zamanla alışırsın cnmmmmm ceza yersen daha çabuk alışırısn
Bende Banu cnmmm 40 yaşındayım halaaaaaa bekarımmmm annemle yaşıyorummmm hoşgeldinn Eminecim aramızamotşvasyonun tavan yapacak emin oll
eft uyguladın demekkkk ilk günden süper Ayçacımmmm devam et bitanemmm çok faydasını göreceksinn
yine fıstık gibi olacaksınnnn ne tatlı olmuşsun o zaman bir kere yaptın yine yapabilirisn kuzummm
bir gün inşallah beklerim bızdıkımmm
lavaş için ceza lazım tabiki dimiiii 40 squat benden gelsinnn
vay vay vayyyy ünv öğrencisi sandı demekkkk fark bariz ortada demekkiiii harikasın cnmmmm
eniştem haklı kuzummmm yeğenime zararlı radyasyon
bişeymi oldu acaba istekliydi aslında bende görmedim:26:
valla mmızlamakta haklısın yasemincimmm allah sabır versinnn
sen çok yaşa emi yattım yerleresen bence de çalış cnmmmm işte daha rahatsınnn smileyler cuk oturmuşşş eniştenin d eişi zor hakikatenn
devam et bitanemmmmm harika sonuçlar alacaksınnnn rica ederim cnm benimmmm
bu arada bende 700 gr verdimmm 64,2 olmuşum yuppiiiiii
evet.. bide senin söylediğin şekilde deniycem.. dizler bükük olarak.. 3 gündür yapıyosun günde kaçtane ???
çok sevindim memnun olmana cnmmm
eft linki ve videosu burda
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&page=12&p=35790097#post35790097
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=143241&page=12&p=35790342#post35790342
kaçamak yaparsan spor cezası veriyoruz cnmmm kuralları ilk sayfadan okuyabilirsin
[video=youtube;mGvzVjuY8SY]http://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SY[/video]
yap cnm yapp
Yeni Hedeflerimiz:
Ayça :88.5------->
Yasemin:76,4 --->
Ayfer: 64,1---->64,1
Eda :77,4------>76,6
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:68,7------>68.0
ebru:71,8----------->69,70
Gözde:57,8----------->57,6
Büşra(citygirl):67,1------------>66
Duygu(carsum):78,0----->
Hilal:75,1------------>73,9
Emine(hedef ve başarı):77,3----------> 76
kızlar kurallarda yer almıyor ama haftalık hedefini tutturamayanlar el birliği ile haftaya listeyi hazırlıyor
:) Ben 62 cm dogmusum. Diyodum acaba guness e girermiyim. Simdi babada uzun olursa eger benim cocuklar girer mi. Ama cok uzun olmasinlar yaa. Kiz icin 1.80 sinir sonrasi devlik oluyor artik.
haftalık hedef belirliyoruz dimi arkadaşlar.
Genel hedefim şuan için 70 olmak..
duygucum benim cezam var 100 tane yalan yok ilk gün 100 yaptım sonra salla pati 2 gündür 60-70 falan anca oluyo yazdıklarımı görmezler inş. Ceza yemek istemiyorum
Teşekkürler..
Hadi yaa sırf liste hazırlamamak için ben herşeyi yaparım yani
Iyide yavrum türk erkekleri standarlarını düşününce insanın 1.50 olası geliyo. Kadın topuk falan her türlü kurtarıyo nasılsa
Haftelık hedefin peki canım??
bu haftaki hedefim işyerindeki tartıya göre 75 :)
ama evdeki tartıya göre yarın söyleyebilirim ancak:
Bu arada ben hafta sonları pek vakit bulup girebilieceğimi sanmıyorum. Evde 2 çocuk var pek fırsatım olmuyo. Problem olmaz dimi?
Girmeye çalışacağım ama giremezsem diye söylüyorum.
bilmem bence sorun olmaz heralde geçen hafta bende giremedim bişey demediler. belki yeni olduğum içindir. hem sorun olsa bile mazeretin var nede olsa.. bir bilen cvp versin lütfen:44::44:
bende haftaya sık sık görüşürüz kısmetse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?