Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

eveet bu haftaki kilomu açıklıyorum: 76,440 geçen hafta aynı tartıda 77,780 gelmiştim :))
hemde sadece 3 gün dikkat ettim yediklerime :):):)

ortalamam:1,72 yapıyor..

İSMİM DUYGU..
o zaman ben evdeki tartıya göre size sonuç vereyim.
çalışıyorum, burda öğle yemğinden sonra tartılıyodum. ama bizim evdeki tartı burdakine göre biraz yüksek çıkıyo..
o zaman ben yarın sabah evde tartılayım, hedefimi ona göre belirleyeyim :)

evet.. bide senin söylediğin şekilde deniycem.. dizler bükük olarak.. 3 gündür yapıyosun günde kaçtane ???

vay be.. ben onu becerebilieciğimi sanmıyorum.. ama merak ettimm. nerden almıştın o çevirdiğin şeyi? birde nasıl sayıyodun ya 5000 e kadar :)

aynen canım ögle yemeğinden sonra sağlıklı değildir
herzaman cuma sabah evdekine göre tartıl tartı değiştirme ve sık sık tartılmanız gerekmiyor
gün içi değişimler doğru değildir
hafta da bir en fazla iki
tekrar hoşgeldin duygucum

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :88.5------->
Yasemin:76,4 --->
Ayfer: 64,1---->64,1
Eda :77,4------>76,6
Hatice:75,4 --------->
Gülşah:68,7------>68.0
ebru:71,8----------->
Gözde:57,8----------->
Büşra(citygirl):67,1------------>66
Duygu(carsum):78,0----->
Hilal:75,1------------>
Emine(hedef ve başarı):77,3----------> 76

Eki Görüntüle 1137244

canım kusura bakma kahvaltı düştu derken anca gelebildim
bu hafta ortalamalarımız aynı mı

yuh yuuuh ben 200gr hedef koycam kendme bu kilolar koyuyo olaya bak

ayrıcada şu koca muhabbetinde sadıklık muhabbetini kapatsak diyorum boynuzlarım kaşınıyorrrrdaa :44::44:
kız boynuzları kenara bırak hedefi tuttur 200gr 200gr fark etmez kuralları biliyorsun kaytarmak yok yola devam çok zaman kaybettin çokkkk
yeğenim öldü açlıktannnnn yapma kuzummmmm öğünleirini düzenli yap cnm benimmm
sorma canım bugun ihmal etti annesi listeydi kızlardı derken Eki Görüntüle 1163300
ayy ne güzel yaa kaptanımız hamile demek. ilk bebek mi kaptancım hayırlı olsun Allah anasına babasına hayırlı saglıklı bir evlat versin
amin canım evet ilk bebeğimiz ( yani Rabbimin verip geri aldığını saymazsak ) inşallah rabbim bunu kucagımıza sağlıklı sıhatli aldırır
Kaptanim bu ortalama ile notayi kaldirtiriz herhalde artik ins

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
inşallah canım kardeş takımımzla eşitiz

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :88.5------->
ebru:71,8----------->69,70
Gözde:57,8----------->57,6
Hilal:75,1------------>73,9

Eki Görüntüle 1137244
kızlar kurallarda yer almıyor ama haftalık hedefini tutturamayanlar el birliği ile haftaya listeyi hazırlıyor

:) Ben 62 cm dogmusum. Diyodum acaba guness e girermiyim. Simdi babada uzun olursa eger benim cocuklar girer mi. Ama cok uzun olmasinlar yaa. Kiz icin 1.80 sinir sonrasi devlik oluyor artik.

haftalık hedef belirliyoruz dimi arkadaşlar.
Genel hedefim şuan için 70 olmak..

Ceza icin teseklurler banucum senden ne gelirse kabulumuz :) sen hala kilo mu veriyosun heyt yahu.

Yeni Hedeflerimiz:

Ayça :88.5------->87.8
ebru:71,8----------->69,70
Gözde:57,8----------->57,6
Hilal:75,1------------>73,9

Eki Görüntüle 1137244

evet.. bide senin söylediğin şekilde deniycem.. dizler bükük olarak.. 3 gündür yapıyosun günde kaçtane ???

Duygucum benim cezam var 100 tane yalan yok ilk gün 100 yaptım sonra salla pati 2 gündÜR 60-70 falan anca oluyo yazdıklarımı görmezler inş. ceza yemek istemiyorum

teşekkürler..

hadi yaa sırf liste hazırlamamak için ben herşeyi yaparım yani

:) Ben 62 cm dogmusum. Diyodum acaba guness e girermiyim. Simdi babada uzun olursa eger benim cocuklar girer mi. Ama cok uzun olmasinlar yaa. Kiz icin 1.80 sinir sonrasi devlik oluyor artik.

iyide yavrum türk erkekleri standarlarını düşününce insanın 1.50 olası geliyo. kadın topuk falan her türlü kurtarıyo nasılsa

haftalık hedef belirliyoruz dimi arkadaşlar.
Genel hedefim şuan için 70 olmak..

haftelık hedefin peki canım??

ben gidiyorum kızlar gelirim yine yedim ablamdan fırçayı elinden bırak dinlen artık dedi
haklda doğrusu
bu arada ablacım kilo vermişsin
şey ben patlamış mısır yedim karatayda yok dimi

bu haftaki hedefim işyerindeki tartıya göre 75 :)
ama evdeki tartıya göre yarın söyleyebilirim ancak:
Bu arada ben hafta sonları pek vakit bulup girebilieceğimi sanmıyorum. Evde 2 çocuk var pek fırsatım olmuyo. Problem olmaz dimi?
Girmeye çalışacağım ama giremezsem diye söylüyorum.

bilmem bence sorun olmaz heralde geçen hafta bende giremedim bişey demediler. belki yeni olduğum içindir. hem sorun olsa bile mazeretin var nede olsa.. bir bilen cvp versin lütfen:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…