- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
bilmem bence sorun olmaz heralde geçen hafta bende giremedim bişey demediler. belki yeni olduğum içindir. hem sorun olsa bile mazeretin var nede olsa.. bir bilen cvp versin lütfen:44::44:
, yerine . Kullan canim kabul ederçizelge buçuktan sonrasını kabul etmedi, direkt 76 yadın ne güzel :)
Mazeret varsa priblem defil yogun okuyor herkes ama firsat buldujca ugruyoruzbende giremeyebilirim haftasonu. evde net yok birinden alıyodum oda taşında netim gitti. bu akşam başka birine teklif edecem bende ödeyeyim şifreni ver diye
Cevap verdimbilmem bence sorun olmaz heralde geçen hafta bende giremedim bişey demediler. belki yeni olduğum içindir. hem sorun olsa bile mazeretin var nede olsa.. bir bilen cvp versin lütfen:44::44:
bu haftaki hedefim işyerindeki tartıya göre 75 :)
ama evdeki tartıya göre yarın söyleyebilirim ancak:
Bu arada ben hafta sonları pek vakit bulup girebilieceğimi sanmıyorum. Evde 2 çocuk var pek fırsatım olmuyo. Problem olmaz dimi?
Girmeye çalışacağım ama giremezsem diye söylüyorum.
, yerine . Kullan canim kabul eder
Mazeret varsa priblem defil yogun okuyor herkes ama firsat buldujca ugruyoruz
Cevap verdim
Canim isyerindekini bosver biz senin evdekine gore bakalim duruma ok
şimdi . koydum bakalım düzelmiş mi?
Bayanlar çoook mutluyum 3,15 ile mezun oldum.
Giremedik ilk uce haftaya tam gaz devam
evet haftaya güzel olacak inşallah kesin girecez. sırf motivasyonum ve haftasonları ve akşamları sizlerden ayrı kalmamak için alt komşudan netin şifresini aldım faturasının yarısını karşılamak kaydıyla tabi :)
ben gidiyorum kızlar gelirim yine yedim ablamdan fırçayı elinden bırak dinlen artık dedi
haklda doğrusu
bu arada ablacım kilo vermişsin
şey ben patlamış mısır yedim karatayda yok dimi
Duygucum benim cezam var 100 tane yalan yok ilk gün 100 yaptım sonra salla pati 2 gündÜR 60-70 falan anca oluyo yazdıklarımı görmezler inş. ceza yemek istemiyorum
teşekkürler..
hadi yaa sırf liste hazırlamamak için ben herşeyi yaparım yani
iyide yavrum türk erkekleri standarlarını düşününce insanın 1.50 olası geliyo. kadın topuk falan her türlü kurtarıyo nasılsa
haftelık hedefin peki canım??
Ceza icin teseklurler banucum senden ne gelirse kabulumuz :) sen hala kilo mu veriyosun heyt yahu.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kız boynuzları kenara bırak hedefi tuttur 200gr 200gr fark etmez kuralları biliyorsun kaytarmak yok yola devam çok zaman kaybettin çokkkk
sorma canım bugun ihmal etti annesi listeydi kızlardı derken Eki Görüntüle 1163300
amin canım evet ilk bebeğimiz ( yani Rabbimin verip geri aldığını saymazsak ) inşallah rabbim bunu kucagımıza sağlıklı sıhatli aldırır
inşallah canım kardeş takımımzla eşitiz
canım kusura bakma kahvaltı düştu derken anca gelebildim
bu hafta ortalamalarımız aynı mı
:) Ben 62 cm dogmusum. Diyodum acaba guness e girermiyim. Simdi babada uzun olursa eger benim cocuklar girer mi. Ama cok uzun olmasinlar yaa. Kiz icin 1.80 sinir sonrasi devlik oluyor artik.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet gelelim bugün neler hüpletmişim
sabah aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü (kasızlıgım varda)
kahvaltı-1 yumurta,1 salatalık, biraz tulum peyniri,2 adet zeytin
ara- bir fincan yeşil kahve
öğle- yagsız tuzsuz makarna(120 gr), 5-6 adet kornişan turşu
ara- bir fincan yeşil kahve
akşam-aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü, 100 gr yogurt,5-6 adet kornişan turşu,1 yumurta beyazı
3 lt su
zeytini 20 ye kadar tüketebilirsin eminecim turşular ödeme sebep olur cnmm dikkatli tüketmelisinn akşam sadece yumurta beyazıyla olmaz cnmm
öğle de karboınhidrat yemişsinn akşama sebze ekleyebilirdin yanına da salataspor yok sanırım:26:
haklısın ablacım. düzene koyamıyorum şu yeme işini bi türlü. akşamları kendime dur demeye çalışoyorum.ramazanda geliyo bakalım nolcak. spor yapıyorum normalde ama bugün işten geç çıktım sabahtan beri koşturmaktan yoruldum yapamadım o yüzden spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?