gayet güzel canım su ne kadar içtinBugünkü menümü yazıyorum
Sabah 1 haş. Yumurta bir kk kaşar peynir (normal peynirim bittiği için) 1tk reçel 1salatalık 1 kepek ekmeği
Öğle 1kade mercimek çorbası bir haş. Baget ve 3 kaşık yoğurt
Akşam 1kase sebze çorbası 3kaşık bulgur pilavı bol salata
Birde 3dilim karpuz kaçırdım bugün(misafirlikteydim dayanamadım napiiim)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet gelelim bugün neler hüpletmişim
sabah aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü (kasızlıgım varda)
kahvaltı-1 yumurta,1 salatalık, biraz tulum peyniri,2 adet zeytin
ara- bir fincan yeşil kahve
öğle- yagsız tuzsuz makarna(120 gr), 5-6 adet kornişan turşu
akşam-aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü, 100 gr yogurt,5-6 adet kornişan turşu,1 yumurta beyazı
3 lt su
hep birlikte düzelteceğiz inş cnm karatay yapmayı denedinmi bir hafta dene istersen sporsuz malesef kilo vermek zor bugün olmamış ama fırsat buldukça mutlaka yap tatlım ramazandan korkma doğru beslenirsen kilo verirsin
Bayanlar çoook mutluyum 3,15 ile mezun oldum.
gayet güzel canım su ne kadar içtin
hmm canım turşudan vazgeçmelisin ödem yapar
bide akşam çok az olmuş kendimden biliyorum vücut direnç gösteriyor az yiyince, akşama sebze yada zeytinyağlı bi yemek- salata yada yoğurt olmalı mutlaka
Usenmeden sayiodm valla bacim :)) her yerde satiliyo ama ben babama yaptırdım çünkü diğerleri hafif oluyor cnm babam çok güzel yaptı bu fikride bu gruptan bi arkadas vermisti oda eeşine yaptırmışti :) ama evlenince memlekette kaldı getiremedm :)vay be.. ben onu becerebilieciğimi sanmıyorum.. ama merak ettimm. nerden almıştın o çevirdiğin şeyi? birde nasıl sayıyodun ya 5000 e kadar :)
Usenmeden sayiodm valla bacim :)) her yerde satiliyo ama ben babama yaptırdım çünkü diğerleri hafif oluyor cnm babam çok güzel yaptı bu fikride bu gruptan bi arkadas vermisti oda eeşine yaptırmışti :) ama evlenince memlekette kaldı getiremedm :)
bu arada bn hulahopu taa çocukluğumdan beri ceviriyorum cok zordur cevirmesi çocukluktan bu yana unutmuştum biraz ama alıştım tekrardan :) bnce sende yaptır bi tane çok eğlenceli hemde belin incecik olar :)
Buarada menumu paylaşayım kizlar
Sabah
Ev yapımı sucukla
1 dilim kepek ekmek
Ogle
Çok Koşusturdum isyerinde bi simit yiyebildm ayakta
Bikaç saat sonrada
Bikac tane bisküvi yedim
Bu kadar kizlar
Pek örnek bi menu değil ama napalim o simiti yemesem ac kalcaktm
İyi akşamlar kelebeklerimmmmmbiraz gezdik annemle sonra spor duş yemek böyle geçti bir günümüzde
çok iyi yapmışsın cnmmmm
tebrik ederim Edacımmmmmm başarıların daim olsun bitanemmmmm
aynenn cnmmmmm
evet cnm 1 günlük ayran detoksu işe yaradıpatlamış mısır yasak bebişimmmm karatayda ama sen hamişsin canın çeker şimdi birazcık tadına bak bitanemm
Ebruşşşşşşşşşşşşş gördümkiiiiiiiiiiiiişirinemmmmm cezalarını yapmamış bu bızdıkkkk
kolay gelsin bitanemmmm evet cnm bu hafta güzel gitti detoks sayesinde
yerim senin smileyini bennnn ihmal etme yeğenimi külahları değişiriz kuzummm
yok bitanem bir hata yapmışım 65 mişşş sonradan farkettimmm
İnşallah Allah gönlünden ne geçiyorsa Onu eyler cnm bnm
Benim arkadasım vardı 1.70-75 boylarında eşi 1.90
Şimdi iki tane oğlu var ama daha küçükler cok merak ediyorum acaba onlar nasıl olcak diye ama güzel bence uzun boylu olmak maşallah sana cnm
Iphone dan gönderildi
Buarada menumu paylaşayım kizlar
Sabah
Ev yapımı sucukla
1 dilim kepek ekmek
Ogle
Bikaç saat sonrada
Bikac tane bisküvi yedim
Bu kadar kizlar
Günaydın canimgünaydın kızlarrr
bugun gene yoğun bi gün kahvaltıya misafirlerim Allah yardımcım olsun
Maşallah canımhıı bıde bugunku menumu yazayın.
Sabah (8.00) herzamankı fıx kahvaltım
Oglen (12.30) 150 gr tavuk ızgara , 1 kase brokolı corbası , 150 gr yogurt
Aksam : 1 avuc kuruyemıs , 1 tane kaysılı actıvıa
Su : 1,5 tl olmus3 bardak yesıl cay
Ayca sen simdi calis bol bol para biriktir sonra sektor degistir çünkü hicbbir erkek bu kadar anlayis gostermez bu saatte isten mi gelinirBende sımdı geldım fıstıklar ısten. Sız yatmıssınız ama ben yınede ugramadan yatamatım. Opuyotum hepınızı cokktatlıs tatlıss uykular sızeee
Aksam niye yenedin canım hayurdirBuarada menumu paylaşayım kizlar
Sabah
Ev yapımı sucukla
1 dilim kepek ekmek
Ogle
Bikaç saat sonrada
Bikac tane bisküvi yedim
Bu kadar kizlar
Brovo valla ben onu taktigimda indigini göremiyorum bile pit düşüyorUsenmeden sayiodm valla bacim :)) her yerde satiliyo ama ben babama yaptırdım çünkü diğerleri hafif oluyor cnm babam çok güzel yaptı bu fikride bu gruptan bi arkadas vermisti oda eeşine yaptırmışti :) ama evlenince memlekette kaldı getiremedm :)
bu arada bn hulahopu taa çocukluğumdan beri ceviriyorum cok zordur cevirmesi çocukluktan bu yana unutmuştum biraz ama alıştım tekrardan :) bnce sende yaptır bi tane çok eğlenceli hemde belin incecik olar :)
Rakiplerde gelmis
Eşleştirmeler 367 .etap
[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*68,7[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla)* 67,7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*88,5[/TD]
[TD]Sindi (nura)*80,9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim (ayfer )*[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*76,4[/TD]
[TD]Özge Beril (lisbeth93)* 79,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *53.9[/TD]
[TD]neslihan *82,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebruli hayat *71,8[/TD]
[TD]leyla(tekaşkım) * 67,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *77,4[/TD]
[TD]Feride *77,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Citygirl (büşra)*67,1[/TD]
[TD]Bilge * 92,6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu(casrum20 )*[/TD]
[TD]ayten (merinetya)*79,5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine(hedef ve başarı) * 77,3[/TD]
[TD]Gülay(ayyüzlüm ) * 85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Büşra (gzde199)* 57,8[/TD]
[TD]Cardialgia * 64[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1150705
Canim insan once gozunu doyuracakhaklısın ablacım. düzene koyamıyorum şu yeme işini bi türlü. akşamları kendime dur demeye çalışoyorum.ramazanda geliyo bakalım nolcak. spor yapıyorum normalde ama bugün işten geç çıktım sabahtan beri koşturmaktan yoruldum yapamadım o yüzden spor
Tursuuu cok olmus canım herkes anlatmis zaten sebebini ve makarna yerine sebze ye corba ic daha doyurycu yagsiz tussuz olmasi onunbhamur oldugunu degistirmezevet gelelim bugün neler hüpletmişim
sabah aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü (kasızlıgım varda)
kahvaltı-1 yumurta,1 salatalık, biraz tulum peyniri,2 adet zeytin
öğle- yagsız tuzsuz makarna(120 gr), 5-6 adet kornişan turşu
akşam-aç karnını 1 tk keçiboynuzu özü, 100 gr yogurt,5-6 adet kornişan turşu,1 yumurta beyazı
3 lt su
Olsun ablam haftaya sallayalim ortaligiİyi akşamlar kelebeklerimmmmmbiraz gezdik annemle sonra spor duş yemek böyle geçti bir günümüzde
çok iyi yapmışsın cnmmmm
tebrik ederim Edacımmmmmm başarıların daim olsun bitanemmmmm
aynenn cnmmmmm
evet cnm 1 günlük ayran detoksu işe yaradıpatlamış mısır yasak bebişimmmm karatayda ama sen hamişsin canın çeker şimdi birazcık tadına bak bitanemm
Ebruşşşşşşşşşşşşş gördümkiiiiiiiiiiiiişirinemmmmm cezalarını yapmamış bu bızdıkkkk
kolay gelsin bitanemmmm evet cnm bu hafta güzel gitti detoks sayesinde
yerim senin smileyini bennnn ihmal etme yeğenimi külahları değişiriz kuzummm
yok bitanem bir hata yapmışım 65 mişşş sonradan farkettimmm
Bu bile azminin gostergesi bitanemevet haftaya güzel olacak inşallah kesin girecez. sırf motivasyonum ve haftasonları ve akşamları sizlerden ayrı kalmamak için alt komşudan netin şifresini aldım faturasının yarısını karşılamak kaydıyla tabi :)
İnşallah busramHaftaya gireriz inşallah kaptanım
Güzel menuBugünkü menümü yazıyorum
Sabah 1 haş. Yumurta bir kk kaşar peynir (normal peynirim bittiği için) 1tk reçel 1salatalık 1 kepek ekmeği
Öğle 1kade mercimek çorbası bir haş. Baget ve 3 kaşık yoğurt
Akşam 1kase sebze çorbası 3kaşık bulgur pilavı bol salata
Birde 3dilim karpuz kaçırdım bugün(misafirlikteydim dayanamadım napiiim)
Bayanlar çoook mutluyum 3,15 ile mezun oldum.
hoşgeldin cnmmm ben de aldım ama beceremedimmmm küçükkende beceremezdim zatenn
o simiti iyiki yemişsin diyeceğim o zaman aç aç uyuyamazdın akşam neden yemeidnki cnm:26:
spor yaptıktan sonra bişey istemedi canım kızlar neyse artk evdeyim öğünlerimi aksatmambende neden yaramadı ayran detoksu
tesekkurler canım benım. Insallah bakalım nasıl olcak nolcak.
Kıyamam canım sana yaaa.Benden kotu durumda olanlarda varmıs banucum ya. BEn en azından sadece aksamları yıyemıyorum.
günaydın kızlarrrcok güzel bi gün evdeyim rahatım cünkü coookkk isteyerek severek başladığım işimden ayrıldım hemde güle oynaya ayrıldım cünkü ömrümü yemiştiler artık şimdi çok rahatım ramazanı evimde geçircemm
haa bu arada kızlar dünkü yaptığım sporları yazmayı unutmuşummm
60 tane mekik
40 squat
50 tane zıplama hareketi galiba cardio diolar
50 tane revoflex
100 kere box yapar gibi yumruk hareketi
100 tane twister
bu aradabu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çooookkk mutlu etti hele şükür 74,500 cıktımm bi 60ları görebilsemmmm
spor yaptıktan sonra bişey istemedi canım kızlar neyse artk evdeyim öğünlerimi aksatmam
günaydın kızlarrrcok güzel bi gün evdeyim rahatım cünkü coookkk isteyerek severek başladığım işimden ayrıldım hemde güle oynaya ayrıldım cünkü ömrümü yemiştiler artık şimdi çok rahatım ramazanı evimde geçircemm
haa bu arada kızlar dünkü yaptığım sporları yazmayı unutmuşummm
60 tane mekik
40 squat
50 tane zıplama hareketi galiba cardio diolar
50 tane revoflex
100 kere box yapar gibi yumruk hareketi
100 tane twister
bu aradabu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çooookkk mutlu etti hele şükür 74,500 cıktımm bi 60ları görebilsemmmm
spor yaptıktan sonra bişey istemedi canım kızlar neyse artk evdeyim öğünlerimi aksatmam
Günaydın herkeseeekahvaltı yapmak için eşimi bekliyorum biliyorum çok geç oldu ama napiim onsuz yiyemiyorummm.
Gunaydinnn kizlar. Ben kahvaltidayim sonra tipis tipis isebugun sizleri birakmam. Tek ben varim is yerinde. Ama haftasonu oldugu icin cok kalabalik olmaz saniyorumki buralar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Günaydın canim
Kiz sen nereliydin hic misafir bitmiyor var mi karadenizlilik
Maşallah canım
Ayca sen simdi calis bol bol para biriktir sonra sektor degistir çünkü hicbbir erkek bu kadar anlayis gostermez bu saatte isten mi gelinir
Pilot sart saana
Aksam niye yenedin canım hayurdir
Ogleyide mazur goruyoruz
Brovo valla ben onu taktigimda indigini göremiyorum bile pit düşüyor
Rakiplerde gelmis
Canim insan once gozunu doyuracak
Tabagina bol salata al yanına emek koy yani otelde acik bufe tarzi dusun tabsgin oyle olsun inan once gozun doymali yoksa yok
Tursuuu cok olmus canım herkes anlatmis zaten sebebini ve makarna yerine sebze ye corba ic daha doyurycu yagsiz tussuz olmasi onunbhamur oldugunu degistirmez
Olsun ablam haftaya sallayalim ortaligi
Gordum canim yaramaz bir degil iki degil ebrus kaytarmis ebrusa ceza her sabah dukkani o acio cayi o demleyecek
Bu bile azminin gostergesi bitanem
İnşallah busram
Güzel menu
Karpuzu gormedik ki biz
Gözün aydin edam bak emeklerinin karsiligini aldin canim
günaydın kızlarrr
bugun gene yoğun bi gün kahvaltıya misafirlerim Allah yardımcım olsun
hıı bıde bugunku menumu yazayın.
Sabah (8.00) herzamankı fıx kahvaltım
Oglen (12.30) 150 gr tavuk ızgara , 1 kase brokolı corbası , 150 gr yogurt
Aksam : 1 avuc kuruyemıs , 1 tane kaysılı actıvıa
Su : 1,5 tl olmus3 bardak yesıl cay
Bende sımdı geldım fıstıklar ısten. Sız yatmıssınız ama ben yınede ugramadan yatamatım. Opuyotum hepınızı cokktatlıs tatlıss uykular sızeee
bende neden yaramadı ayran detoksu
tesekkurler canım benım. Insallah bakalım nasıl olcak nolcak.
Kıyamam canım sana yaaa.Benden kotu durumda olanlarda varmıs banucum ya. BEn en azından sadece aksamları yıyemıyorum.
Sağol canım benimmmmhakkında hayırlısı olsun ebruşummm hem ramazanı evde geçirirsin hem dinlenirsin maşallahhhh spor harika
:
Çok sevindim canım inşallah göreceksin o rakamıdaramazanı evde geçirmek kadar güzel birşey yok gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?