- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
ohh sefan olsun bu özel sektör sömürüyor valla ömrümüzügünaydın kızlarrrcok güzel bi gün evdeyim rahatım cünkü coookkk isteyerek severek başladığım işimden ayrıldım hemde güle oynaya ayrıldım cünkü ömrümü yemiştiler artık şimdi çok rahatım ramazanı evimde geçircemm
haa bu arada kızlar dünkü yaptığım sporları yazmayı unutmuşummm
60 tane mekik
40 squat
50 tane zıplama hareketi galiba cardio diolar
50 tane revoflex
100 kere box yapar gibi yumruk hareketi
100 tane twister
bu aradabu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çooookkk mutlu etti hele şükür 74,500 cıktımm bi 60ları görebilsemmmm
spor yaptıktan sonra bişey istemedi canım kızlar neyse artk evdeyim öğünlerimi aksatmam
gözün aydın canım bol bol iyi vakit geçirinherkese günaydınnnn mutlu haftasonları. ben bugün çok heycanlıyım annecim gelecek gezecez yarın geri dönecek ama olsunm
canım banumunda dediği gibi en azından bir bardak su iç bir iki kuruyemiş yada kurukayısı at agzına meta çalışsınGünaydın herkeseeekahvaltı yapmak için eşimi bekliyorum biliyorum çok geç oldu ama napiim onsuz yiyemiyorummm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ctesi pazar fark etmez 3. takım affetmezGunaydinnn kizlar. Ben kahvaltidayim sonra tipis tipis isebugun sizleri birakmam. Tek ben varim is yerinde. Ama haftasonu oldugu icin cok kalabalik olmaz saniyorumki buralar
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar bugün canım çok sıkkın. Eşimle nişana gidecektik 1-2 haftalık bir plandı ama k.peder arabayı vermemiş eşime oraya gidecek otobüste yok. Eşim o kadar üzgünki :-(
hemen pozitif düşünmesini sağlıyorsun aşkım vardır herşeyde bir hayır
belki başımıza bi iş gelecekti evde film izleriz canım sıkma canını olur böyle şeyler
baban o kızma üzülme darılma diyorsun ve mısır patlatıp film açıyorsun tabi sen bu mısırdan 1 su bardagından fazla yemiyorsun
günaydın kızlarrrcok güzel bi gün evdeyim rahatım cünkü coookkk isteyerek severek başladığım işimden ayrıldım hemde güle oynaya ayrıldım cünkü ömrümü yemiştiler artık şimdi çok rahatım ramazanı evimde geçircemm
haa bu arada kızlar dünkü yaptığım sporları yazmayı unutmuşummm
60 tane mekik
40 squat
50 tane zıplama hareketi galiba cardio diolar
50 tane revoflex
100 kere box yapar gibi yumruk hareketi
100 tane twister
bu aradabu sabah tartıda gördüğüm rakam beni çooookkk mutlu etti hele şükür 74,500 cıktımm bi 60ları görebilsemmmm
spor yaptıktan sonra bişey istemedi canım kızlar neyse artk evdeyim öğünlerimi aksatmam
Günaydın canim
Kiz sen nereliydin hic misafir bitmiyor var mi karadenizlilik
Maşallah canım
Ayca sen simdi calis bol bol para biriktir sonra sektor degistir çünkü hicbbir erkek bu kadar anlayis gostermez bu saatte isten mi gelinir
Pilot sart saana
Aksam niye yenedin canım hayurdir
Ogleyide mazur goruyoruz
Brovo valla ben onu taktigimda indigini göremiyorum bile pit düşüyor
Rakiplerde gelmis
Canim insan once gozunu doyuracak
Tabagina bol salata al yanına emek koy yani otelde acik bufe tarzi dusun tabsgin oyle olsun inan once gozun doymali yoksa yok
Tursuuu cok olmus canım herkes anlatmis zaten sebebini ve makarna yerine sebze ye corba ic daha doyurycu yagsiz tussuz olmasi onunbhamur oldugunu degistirmez
Olsun ablam haftaya sallayalim ortaligi
Gordum canim yaramaz bir degil iki degil ebrus kaytarmis ebrusa ceza her sabah dukkani o acio cayi o demleyecek
Bu bile azminin gostergesi bitanem
İnşallah busram
Güzel menu
Karpuzu gormedik ki biz
Gözün aydin edam bak emeklerinin karsiligini aldin canim
Günaydın kelebeklerimmm harika bir haftasonu olsun hepimiz içinnn
hakkında hayırlısı olsun ebruşummm hem ramazanı evde geçirirsin hem dinlenirsin maşallahhhh spor harika
Günaydın cnmmmmsabah öğle birleşmiş olacak artık sağlık olsun cnm fakat aklında olsun kalkınca ağzına bişeyler at ki metabolizman çalışmaya başlasın
offfff canım benimmm yinemi mesaiiimerak etme yalnız bırakmayız seni kuzummmm
bence de kaçamka yapan takımı sabah açsın silsin süpürsünnn çayları hazır etsin dimi amaa
Günaydın cnmmmm misafir berekettir bitanemm kolay gelsin
afiyetolsun bitanemmm suyu neden az içtinki program ötmedimi:26:
inan bende merak ediyorum neden işe yaramadığını cnmmm 15 gün sonra tekrar dene olmazsa belki ilk gün bakliyat koymadığın için olabilir:44:
ben 1 gün yaptım 500 gr gitti:44: evet cnmmm ama o da düzeltecek arrtık püsküütün bir de pirinç lapası var Ayçacımm bir günde onumu denesen gerçi pirinç yasak ama bulgurla yapabilirmisinki sorayım püsküüte bakalım
Kızlar bugün canım çok sıkkın. Eşimle nişana gidecektik 1-2 haftalık bir plandı ama k.peder arabayı vermemiş eşime oraya gidecek otobüste yok. Eşim o kadar üzgünki :-(
Sağol canım benimmmmama bebisimmm benim adım hilal ebru değil :)) ama farketmez nasıl hitap etmek istersen et sorun değilll :)))
Insallah cnmm Aynen bnde bu yuzden evde gecircm eşime guzel güzel yemekler yapmak istiyorum
Hakkında hayırlısı oldun canım benim.Tüm ramazan dilnenirsin sonra calısmak ıstersende cok daha guzel bır ıs bulursun ınsallah. Özel sektor boyle ıste kaptanımında dedıgı gb. Somuruyolar ınsanı.
Hakket kaptanım bu kadar anlayıslı koca bulunmaz. Hem yuzumu goremıcek hemde bu donemler ben cok dalgın oluyorum. Aklımda sureklı ıs oldugu için bide sureklı bana destek olup arkamı toplucak cokkkkk zorrr. Bana pilot sart en azından yuzunu goremıyorum dıye kavga etmeyız. Oda sureklı dısarda olcagı ıcın ıdeal surede yuzumuzu goruruz bırbırımızın
evevt tatlım yine mesai ama gelmeden önce kendımi hazırlamak için alısverıse gıttımbide verdimya 5.5 kilo sanki çok bişimiş gibi bişiler alayım kendıme gaz olsun dedım. 4 saat alısverıs yaptım yenı geldım işe. Anca başlıcam artık gece yarısına kadar.
Su içinde öttüde ben içemedim canım ya çıkamadım toplantılardan cıkıncada 1 lt ıctım anca toplam 1,5 la kapatabıldım gunu
Soralım banucum yaa bulgurla ıse yarıyo mu. Bi deniyim bari pririncte olsa yıyım cok gun degılse oyle napalım bı denerız ama lapa pırınc kabız yapmaz mı ınsanı :44::44:
canlar ben yapmıştım bir gün amacnm çok bişiy olmaz olurmu 25 paket margarin attın sençok iyi yapmışsınn minik hedeflerine ulaştıkça kendine hatırlatıcı hediyeler al toka da olur çantada olur bibloda olur baktıkça kilo verme maceranı hatırlarsın cnmm sordum bitanem de püsküütüm henüz cevaplamamış
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=1027271#post1027271
püsküütün yaptığı hali bu biz bulgurla deneriz olmazsa bitanem
burayız burdamelekler firarda derken kelebekler de kayıppp
herşeyde bir hayır vardır bitanemmm şirinemin dediği gibi yapın bencede
özürdilerim kuzummmmm sıcaklardan beynim sulandı galibaa güzel ve sağlıklı yemekler yap cnm benimmm
ohhh şirinbemde ptsiden sonra evde kaynatırız
anlayıllı kocamı 1 tane vardı ben aldımHakkında hayırlısı oldun canım benim.Tüm ramazan dilnenirsin sonra calısmak ıstersende cok daha guzel bır ıs bulursun ınsallah. Özel sektor boyle ıste kaptanımında dedıgı gb. Somuruyolar ınsanı.
Hakket kaptanım bu kadar anlayıslı koca bulunmaz. Hem yuzumu goremıcek hemde bu donemler ben cok dalgın oluyorum. Aklımda sureklı ıs oldugu için bide sureklı bana destek olup arkamı toplucak cokkkkk zorrr. Bana pilot sart en azından yuzunu goremıyorum dıye kavga etmeyız. Oda sureklı dısarda olcagı ıcın ıdeal surede yuzumuzu goruruz bırbırımızın
evevt tatlım yine mesai ama gelmeden önce kendımi hazırlamak için alısverıse gıttımbide verdimya 5.5 kilo sanki çok bişimiş gibi bişiler alayım kendıme gaz olsun dedım. 4 saat alısverıs yaptım yenı geldım işe. Anca başlıcam artık gece yarısına kadar.
Su içinde öttüde ben içemedim canım ya çıkamadım toplantılardan cıkıncada 1 lt ıctım anca toplam 1,5 la kapatabıldım gunu
Soralım banucum yaa bulgurla ıse yarıyo mu. Bi deniyim bari pririncte olsa yıyım cok gun degılse oyle napalım bı denerız ama lapa pırınc kabız yapmaz mı ınsanı :44::44:
canlar ben yapmıştım bir gün ama(denemedik birşey yok bende) evet kalıcı kilo verme saglıyor ama bence ayça yapmamalı neden çünkü kilo vermesi henüz durmadı durdugunda direnç zamanı denemeli simdi biraz rahat bırakmalı ama ablacığım sen yapabilirsin son darbe olur
burayız burda
evet sohbetin dibine vuralım
anlayıllı kocamı 1 tane vardı ben aldım
ay babada böyle diyorum bizim damatta peygamber sabrı var diyor
şaka bir yana konuşkan şakacı bir damat şart valla arkadaşlarım eşlerinin az konuşmasından çok ciddi olmasından hep şikayetçi
bizim evde gırgır şamata(kayınbiraderde gitti süper olduk iyice)
tek şikayetim çok pinoirikli titiz arkadaş yatma şeklime bile karışıyor içimde bebk varmış öyle yatılmazmışsankş bebek dokuz aylık epi topu pirinç kadar
ay ne konuştum rabbim anlaşacağın gönlünü kırmayacak birini nasip etsin canım
tüm bekarlarımıza
Ayça iddiayı kazanacak ya bebişimmm ondan önerdimelbiseyi kapalım diye vuralım kuzum :13: enişte haklı olacak o kadar kıymetlimize dikkat edecek kocaman bir Aminnnnnnnn diyorum kuzummm
sende mi işten ayrılmayı düşünüyorsun cnm sen ne iş yapıodun doğru valla herşeyimizi sömürüyorlarohh sefan olsun bu özel sektör sömürüyor valla ömrümüzü
darısı başıma inşallah benimde herşeyim ptesi belli olacak
gözün aydın canım bol bol iyi vakit geçirin
canım banumunda dediği gibi en azından bir bardak su iç bir iki kuruyemiş yada kurukayısı at agzına meta çalışsın
ctesi pazar fark etmez 3. takım affetmez
oyyy canım benimmm sorun değil olsunnn bende karıştıryorum aradamelekler firarda derken kelebekler de kayıppp
herşeyde bir hayır vardır bitanemmm şirinemin dediği gibi yapın bencede
özürdilerim kuzummmmm sıcaklardan beynim sulandı galibaa güzel ve sağlıklı yemekler yap cnm benimmm
ohhh şirinbemde ptsiden sonra evde kaynatırız
Ayça iddiayı kazanacak ya bebişimmm ondan önerdimelbiseyi kapalım diye vuralım kuzum :13: enişte haklı olacak o kadar kıymetlimize dikkat edecek kocaman bir Aminnnnnnnn diyorum kuzummm
ayy dogru ben iddeayı unutmuşum:26:
ödlürücü darbe olur ablacığım valla pişman olur sizinle kafa tutan
akreplede iddealara girilmiş hadi bakalım hayırlısı
ben sütten olurum
perihan nasıl sizede ugradım göremedim hamileliği nasıl gidiyor
Aycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uysende mi işten ayrılmayı düşünüyorsun cnm sen ne iş yapıodun doğru valla herşeyimizi sömürüyorlar
oyyy canım benimmm sorun değil olsunnn bende karıştıryorum aradakim evde cnm bşka biri dahamı işten ayrılıo
Saat 10 oldu ama hala kimse gelmedi
BEnim Hocalarım sağlam. Bizim arkadaş kimlerle iddaye girdiğini bilmiyoriddanaın bıtmesıne kaldı 7 hafta bende ise kaldı 8 kilo herhalde olur ins yaa. ben haftaya hafya sonu tekrar ayran detoksunu denıcem. Bı bakım bu sefer olcak mı. Sonra olmadı 2 hafta sonra pırın detoksunu denerım
sende mi işten ayrılmayı düşünüyorsun cnm sen ne iş yapıodun doğru valla herşeyimizi sömürüyorlar
oyyy canım benimmm sorun değil olsunnn bende karıştıryorum aradakim evde cnm bşka biri dahamı işten ayrılıo
ayy dogru ben iddeayı unutmuşum:26:
ödlürücü darbe olur ablacığım valla pişman olur sizinle kafa tutan
akreplede iddealara girilmiş hadi bakalım hayırlısı
ben sütten olurum
perihan nasıl sizede ugradım göremedim hamileliği nasıl gidiyor
Aycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uy
Canim aycam hafta sonu böyle normaldir
Hilalcim ben analik yapcam ondan ayriliyirjm
Tamamdır kaptan ayranı tekrar denicem haftaya inş eve gidersem. O zaman bakalım nolcak. Banucum sen kimle beraber yapmıstın ? o kaç kilo verdi biliyo musun ?
ben geldim cnm benimmm
aynenn arkadaşının şansı yok o elbiseyi kazanacağız o kadarrrr:13::13:
eriğimde izne ayrılacak cnmmm tşk ederimmmm
ay evet kuzummmm kazanamazsak kötü olacakkk:18::18::18: aman diyim sen sütten olmadesteğinizi bekliyoruz artık
Ayçacımmm feride ve ben yapmıştıkk feride iyi sonuça alamadı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?