Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar bugün canım çok sıkkın. Eşimle nişana gidecektik 1-2 haftalık bir plandı ama k.peder arabayı vermemiş eşime oraya gidecek otobüste yok. Eşim o kadar üzgünki :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohh sefan olsun bu özel sektör sömürüyor valla ömrümüzü
darısı başıma inşallah benimde herşeyim ptesi belli olacak
herkese günaydınnnn mutlu haftasonları. ben bugün çok heycanlıyım annecim gelecek gezecez yarın geri dönecek ama olsunm
gözün aydın canım bol bol iyi vakit geçirin
Günaydın herkeseee kahvaltı yapmak için eşimi bekliyorum biliyorum çok geç oldu ama napiim onsuz yiyemiyorummm.

canım banumunda dediği gibi en azından bir bardak su iç bir iki kuruyemiş yada kurukayısı at agzına meta çalışsın
Gunaydinnn kizlar. Ben kahvaltidayim sonra tipis tipis ise bugun sizleri birakmam. Tek ben varim is yerinde. Ama haftasonu oldugu icin cok kalabalik olmaz saniyorumki buralar

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ctesi pazar fark etmez 3. takım affetmez

hemen pozitif düşünmesini sağlıyorsun aşkım vardır herşeyde bir hayır
belki başımıza bi iş gelecekti evde film izleriz canım sıkma canını olur böyle şeyler
baban o kızma üzülme darılma diyorsun ve mısır patlatıp film açıyorsun tabi sen bu mısırdan 1 su bardagından fazla yemiyorsun

Kaptanım çok sağol müthiş fikir ama misafirlerimiz geliyormuş k.validem geldi söyledi altlı üstlü oturuyoruz da. Eşim çok kızgın arkadaşa gidecektk şimdide o iptal oldu. Ne yapacağımı şaşırdım bugün.

Busracim esine de herseyde bir hayir var misafir 1 alir 7 birakir de .
Var demek ki bi hayir bak bugun evden cikamiyoruz de sakinlet sen onu

Hakkında hayırlısı oldun canım benim. Tüm ramazan dilnenirsin sonra calısmak ıstersende cok daha guzel bır ıs bulursun ınsallah. Özel sektor boyle ıste kaptanımında dedıgı gb. Somuruyolar ınsanı.

Hakket kaptanım bu kadar anlayıslı koca bulunmaz. Hem yuzumu goremıcek hemde bu donemler ben cok dalgın oluyorum. Aklımda sureklı ıs oldugu için bide sureklı bana destek olup arkamı toplucak cokkkkk zorrr. Bana pilot sart en azından yuzunu goremıyorum dıye kavga etmeyız. Oda sureklı dısarda olcagı ıcın ıdeal surede yuzumuzu goruruz bırbırımızın

evevt tatlım yine mesai ama gelmeden önce kendımi hazırlamak için alısverıse gıttım bide verdimya 5.5 kilo sanki çok bişimiş gibi bişiler alayım kendıme gaz olsun dedım. 4 saat alısverıs yaptım yenı geldım işe. Anca başlıcam artık gece yarısına kadar.

Su içinde öttüde ben içemedim canım ya çıkamadım toplantılardan cıkıncada 1 lt ıctım anca toplam 1,5 la kapatabıldım gunu

Soralım banucum yaa bulgurla ıse yarıyo mu. Bi deniyim bari pririncte olsa yıyım cok gun degılse oyle napalım bı denerız ama lapa pırınc kabız yapmaz mı ınsanı :44::44:

melekler firarda derken kelebekler de kayıppp

herşeyde bir hayır vardır bitanemmm şirinemin dediği gibi yapın bencede

özürdilerim kuzummmmm sıcaklardan beynim sulandı galibaa güzel ve sağlıklı yemekler yap cnm benimmm

ohhh şirinbemde ptsiden sonra evde kaynatırız

cnm çok bişiy olmaz olurmu 25 paket margarin attın sen çok iyi yapmışsınn minik hedeflerine ulaştıkça kendine hatırlatıcı hediyeler al toka da olur çantada olur bibloda olur baktıkça kilo verme maceranı hatırlarsın cnmm sordum bitanem de püsküütüm henüz cevaplamamış

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=1027271#post1027271

püsküütün yaptığı hali bu biz bulgurla deneriz olmazsa bitanem

canlar ben yapmıştım bir gün ama (denemedik birşey yok bende) evet kalıcı kilo verme saglıyor ama bence ayça yapmamalı neden çünkü kilo vermesi henüz durmadı durdugunda direnç zamanı denemeli simdi biraz rahat bırakmalı ama ablacığım sen yapabilirsin son darbe olur
burayız burda
evet sohbetin dibine vuralım
anlayıllı kocamı 1 tane vardı ben aldım
ay babada böyle diyorum bizim damatta peygamber sabrı var diyor
şaka bir yana konuşkan şakacı bir damat şart valla arkadaşlarım eşlerinin az konuşmasından çok ciddi olmasından hep şikayetçi
bizim evde gırgır şamata(kayınbiraderde gitti süper olduk iyice)
tek şikayetim çok pinoirikli titiz arkadaş yatma şeklime bile karışıyor içimde bebk varmış öyle yatılmazmış sankş bebek dokuz aylık epi topu pirinç kadar
ay ne konuştum rabbim anlaşacağın gönlünü kırmayacak birini nasip etsin canım
tüm bekarlarımıza

Ayça iddiayı kazanacak ya bebişimmm ondan önerdim elbiseyi kapalım diye vuralım kuzum :13: enişte haklı olacak o kadar kıymetlimize dikkat edecek kocaman bir Aminnnnnnnn diyorum kuzummm

Ayça iddiayı kazanacak ya bebişimmm ondan önerdim elbiseyi kapalım diye vuralım kuzum :13: enişte haklı olacak o kadar kıymetlimize dikkat edecek kocaman bir Aminnnnnnnn diyorum kuzummm

ayy dogru ben iddeayı unutmuşum:26:
ödlürücü darbe olur ablacığım valla pişman olur sizinle kafa tutan
akreplede iddealara girilmiş hadi bakalım hayırlısı
ben sütten olurum
perihan nasıl sizede ugradım göremedim hamileliği nasıl gidiyor

sende mi işten ayrılmayı düşünüyorsun cnm sen ne iş yapıodun doğru valla herşeyimizi sömürüyorlar
oyyy canım benimmm sorun değil olsunnn bende karıştıryorum arada kim evde cnm bşka biri dahamı işten ayrılıo

BEnim Hocalarım sağlam. Bizim arkadaş kimlerle iddaye girdiğini bilmiyor iddanaın bıtmesıne kaldı 7 hafta bende ise kaldı 8 kilo herhalde olur ins yaa. ben haftaya hafya sonu tekrar ayran detoksunu denıcem. Bı bakım bu sefer olcak mı. Sonra olmadı 2 hafta sonra pırın detoksunu denerım

Aycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uy
Canim aycam hafta sonu böyle normaldir
Hilalcim ben analik yapcam ondan ayriliyirjm

Saat 10 oldu ama hala kimse gelmedi

ben geldim cnm benimmm

aynenn arkadaşının şansı yok o elbiseyi kazanacağız o kadarrrr:13::13:

eriğimde izne ayrılacak cnmmm tşk ederimmmm

ay evet kuzummmm kazanamazsak kötü olacakkk:18::18::18: aman diyim sen sütten olma desteğinizi bekliyoruz artık

Aycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uy
Canim aycam hafta sonu böyle normaldir
Hilalcim ben analik yapcam ondan ayriliyirjm

Tamamdır kaptan ayranı tekrar denicem haftaya inş eve gidersem. O zaman bakalım nolcak. Banucum sen kimle beraber yapmıstın ? o kaç kilo verdi biliyo musun ?

Hosgeldınn canımmm milette yavas yavas mesaiye geliyor anlamadım ben bu işi :44::44: en son bi adam geldi elleri kolları dolu diyeride başlayalım mı abi dedi. bi arada maç sesi geliyodu. Maç keyfi mi yapmaya geldıler iş yerine acaba :44::44:

Evett kazanıcazzz birileriylede ayakkabı için iddalaşsam iyi olcak. Bu donemki düğünleri bedavaya getirmiş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…