Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşbuldum cnmmm aman dikkat et bitanemmm geçmi çıkacaksın yine hiçbi rgün dinlenemiyorsun ki kuzummm böyle mesaimi olur sneinde dinlenmeye ihtiyacın var

ayakkabı ve çanta ikisi bir güzel olur bencede

Ayçacım ben birşey danışacaktım benim masaüstü pc ve laptop arasında ev bağlantısı dosya paylaşımı yapmak istedim bir oraya bir buraya gidip gelmiyim diye eskiden yapabiliyordum bu sefer beceremedimmm neden olabilirki bağlantıyı kuruyorum ama laptop masaüstünü bir türlü görmüyor::97::97:

hoşbuldum cnmmm aman dikkat et bitanemmm geçmi çıkacaksın yine hiçbi rgün dinlenemiyorsun ki kuzummm böyle mesaimi olur sneinde dinlenmeye ihtiyacın var

ayakkabı ve çanta ikisi bir güzel olur bencede

Valla banucum ne biliyim. 8 kişi oldular. Tek bayan ben. Gerçi alan büyük ben ilk kapı girisindeyim onlar dibte baya. Şu an anlıyorum ki yeniden bu kesin bayan mesleği değilmiş. Zaten onlarda bi saşırıp geçiyorlar

Yarım saate çıkarım herhalde canım. Ama aslında çıkmak istemiyorum. Kodum hata alıyor ve bunu çalıştırmam lazım . Yarın sabahta erkenden gelicem ama o kadar çok yapıcak işim var ki nasıl bitcek bu işler

Hıhıhhh gene başladım ben dert yanmaya. Ama bugun baya iyiyim. Şuan mesaide olmak ağır gelmiyor bana.

kuzum seninde şarj olmaya ihtiyacın var hatayı yarın düzeltirsinnn iş bitmezki hadi kuzum fazla geç olmadan git bi güzel duşunu al dinlenn yarın aynı maraton var yine aklım sende kalacak:26::26:

kuzum seninde şarj olmaya ihtiyacın var hatayı yarın düzeltirsinnn iş bitmezki hadi kuzum fazla geç olmadan git bi güzel duşunu al dinlenn yarın aynı maraton var yine aklım sende kalacak:26::26:

Tamam canım gidiyorum çokkk haklısın. . Zaten çok geçe kalmadan gelirim sabah. Artık sıkıntı olursada yarın sabahlarım

Once menümü yazayım oyle çıkayım. Bilgisayarı şirkette bırakıcam yarın sabah gelicem zaten taşımıyım hiç. Hem bilgisayarım olmazsa yururum sabah iş yerine kadar 2 km yol ohh miss

Sabah Kahvaltısı (10.00) 2 yumurtadan omlet, 3 dilim penir, 7 zeytin, Madanoz, domates, salatalık, 2 dilim ananas, 4 gün kurusu,

Akşam (17.00) 1 kase mercimek çorbası, 1 elma 1 activia

Sıvlar 2 lt su , 3 bardak yeşik çay

Afiyetolsun cnmmm pc ni bırakman iyi fikir en azından sabahın tadını çıkarırsınn

Aycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uy
Canim aycam hafta sonu böyle normaldir
Hilalcim ben analik yapcam ondan ayriliyirjm
hıııı ölemi cnm fark edememişimmm rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim senin adına

Ayy canim yazdigini gormemisim. Calisma gruplari ayni mi? Yarin bi bakariz sorunu neymis diye?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın kızlar dünki menüm
Sabah-öğle 1kaşık biber kızartması(eşim çk istemişti bnde tadına baktım. Öğle ve sabah bir arada yedim) 1dilim kepek ekmeği şekersiz çay
Akşam ızgara balık bol salata ve bol su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim suyun miktarinida yazsan sinracigima sporda uazsan super olacak
hıııı ölemi cnm fark edememişimmm rabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim senin adına
Teşekkür ederim canım amin isteyen herkese
Himm güzel sanki kayisi ve ananas yanyana cok olmus ama aksamlari hafif atlattigin icin ses yoj
Hepimiz aileyiz canim ne demek dert yanmak
Ihh hen kilolar gitsin hemde hediyeler gelsin

Tamam kaptanım bundan sonra yazacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kaptanım kaptanım hosgeldinnn ayy bugun içimde bir sevgi pıtıcığı var anlamadım ben neden. Fazla çalışmak bu şekilde bir kafa mı yapıyor acaba

Ayyy sinirlendim kizlar ben. Yemek siparis ettim adama ekmek koymayin dedim adam 4 kisilik pide getirmis bana ya

Evim yok brkim yok napilir bunlar sokaklarda kopek yok: gunah ya millet ac yatiyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…