- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Hosgeldınn canımmmmilette yavas yavas mesaiye geliyor anlamadım ben bu işi :44::44: en son bi adam geldi elleri kolları dolu diyeride başlayalım mı abi dedi. bi arada maç sesi geliyodu. Maç keyfi mi yapmaya geldıler iş yerine acaba :44::44:
Evett kazanıcazzz birileriylede ayakkabı için iddalaşsam iyi olcak. Bu donemki düğünleri bedavaya getirmiş olurum
hoşbuldum cnmmm aman dikkat et bitanemmm geçmi çıkacaksın yinehiçbi rgün dinlenemiyorsun ki kuzummm böyle mesaimi olur sneinde dinlenmeye ihtiyacın var
ayakkabı ve çanta ikisi bir güzel olur bencede
Valla banucum ne biliyim. 8 kişi oldular. Tek bayan ben. Gerçi alan büyük ben ilk kapı girisindeyim onlar dibte baya. Şu an anlıyorum ki yeniden bu kesin bayan mesleği değilmiş.Zaten onlarda bi saşırıp geçiyorlar
Yarım saate çıkarım herhalde canım. Ama aslında çıkmak istemiyorum. Kodum hata alıyor ve bunu çalıştırmam lazım . Yarın sabahta erkenden gelicem ama o kadar çok yapıcak işim var ki nasıl bitcek bu işler
Hıhıhhh gene başladım ben dert yanmaya. Ama bugun baya iyiyim. Şuan mesaide olmak ağır gelmiyor bana.
kuzum seninde şarj olmaya ihtiyacın var hatayı yarın düzeltirsinnn iş bitmezki hadi kuzum fazla geç olmadan git bi güzel duşunu al dinlenn yarın aynı maraton var yineaklım sende kalacak:26::26:
Tamam canım gidiyorum çokkk haklısın. . Zaten çok geçe kalmadan gelirim sabah. Artık sıkıntı olursada yarın sabahlarım
tamam cnmmm allaha emanetsin güzelce dinlennn
Once menümü yazayım oyle çıkayım. Bilgisayarı şirkette bırakıcam yarın sabah gelicem zaten taşımıyım hiç. Hem bilgisayarım olmazsa yururum sabah iş yerine kadar 2 km yol ohh miss
Sabah Kahvaltısı (10.00) 2 yumurtadan omlet, 3 dilim penir, 7 zeytin, Madanoz, domates, salatalık, 2 dilim ananas, 4 gün kurusu,
Akşam (17.00) 1 kase mercimek çorbası, 1 elma 1 activia
Sıvlar 2 lt su , 3 bardak yeşik çay
Teşekkür ederim. iyki varsınızzz
hıııı ölemi cnm fark edememişimmmAycam cokta detox yapma kiz ayrani bur daha dene ama harfi harfine uy
Canim aycam hafta sonu böyle normaldir
Hilalcim ben analik yapcam ondan ayriliyirjm
Ayçacım ben birşey danışacaktım benim masaüstü pc ve laptop arasında ev bağlantısı dosya paylaşımı yapmak istedim bir oraya bir buraya gidip gelmiyim diye eskiden yapabiliyordum bu sefer beceremedimmmneden olabilirki bağlantıyı kuruyorum ama laptop masaüstünü bir türlü görmüyor::97::97:
Canim suyun miktarinida yazsan sinracigima sporda uazsan super olacakGünaydın kızlardünki menüm
Sabah-öğle 1kaşık biber kızartması(eşim çk istemişti bnde tadına baktım. Öğle ve sabah bir arada yedim) 1dilim kepek ekmeği şekersiz çay
Akşam ızgara balık bol salata ve bol su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım amin isteyen herkesehıııı ölemi cnm fark edememişimmmrabbim hayırlısyla kucağına almayı nasip etsin inşallah cok sevindim senin adına
Himm güzel sanki kayisi ve ananas yanyana cok olmus ama aksamlari hafif atlattigin icin ses yojOnce menümü yazayım oyle çıkayım. Bilgisayarı şirkette bırakıcam yarın sabah gelicem zaten taşımıyım hiç. Hem bilgisayarım olmazsa yururum sabah iş yerine kadar 2 km yol ohh miss
Sabah Kahvaltısı (10.00) 2 yumurtadan omlet, 3 dilim penir, 7 zeytin, Madanoz, domates, salatalık, 2 dilim ananas, 4 gün kurusu,
Akşam (17.00) 1 kase mercimek çorbası, 1 elma 1 activia
Sıvlar 2 lt su , 3 bardak yeşik çay
Hepimiz aileyiz canim ne demek dert yanmakValla banucum ne biliyim. 8 kişi oldular. Tek bayan ben. Gerçi alan büyük ben ilk kapı girisindeyim onlar dibte baya. Şu an anlıyorum ki yeniden bu kesin bayan mesleği değilmiş.Zaten onlarda bi saşırıp geçiyorlar
Yarım saate çıkarım herhalde canım. Ama aslında çıkmak istemiyorum. Kodum hata alıyor ve bunu çalıştırmam lazım . Yarın sabahta erkenden gelicem ama o kadar çok yapıcak işim var ki nasıl bitcek bu işler
Hıhıhhh gene başladım ben dert yanmaya. Ama bugun baya iyiyim. Şuan mesaide olmak ağır gelmiyor bana.
Ihh hen kilolar gitsin hemde hediyeler gelsinHosgeldınn canımmmmilette yavas yavas mesaiye geliyor anlamadım ben bu işi :44::44: en son bi adam geldi elleri kolları dolu diyeride başlayalım mı abi dedi. bi arada maç sesi geliyodu. Maç keyfi mi yapmaya geldıler iş yerine acaba :44::44:
Evett kazanıcazzz birileriylede ayakkabı için iddalaşsam iyi olcak. Bu donemki düğünleri bedavaya getirmiş olurum
Canim suyun miktarinida yazsan sinracigima sporda uazsan super olacak
Teşekkür ederim canım amin isteyen herkese
Himm güzel sanki kayisi ve ananas yanyana cok olmus ama aksamlari hafif atlattigin icin ses yoj
Hepimiz aileyiz canim ne demek dert yanmak
Ihh hen kilolar gitsin hemde hediyeler gelsin
Canim suyun miktarinida yazsan sinracigima sporda uazsan super olacak
Teşekkür ederim canım amin isteyen herkese
Himm güzel sanki kayisi ve ananas yanyana cok olmus ama aksamlari hafif atlattigin icin ses yoj
Hepimiz aileyiz canim ne demek dert yanmak
Ihh hen kilolar gitsin hemde hediyeler gelsin
Tamam kaptanım bundan sonra yazacağım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?