Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ohhh guzel guzel yurudum ben yıne. atamadım kopek bulmaya gıttım . Bulamadım gercı ama ablanın bırı acıdı bana da ver sen bana ben bulur verırım sen ısıne git dedı. Sogolsun

bügünkü menüm

Sabah(9.00) herzmanki fix kahvaltım + 1 activia

Akşam(17.00) Kepab , ayran, 3 gun kurusu

Sıvılar 3 bardak yesil çay, yatana kadar 3 yaparım su

Spor 2 km yürüyüş

İyi Akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
Sabah k.validem çağırdı kahvaltıya bir tane patates köftesi 1 şekersiz çay 1dilim ekmek yefim
Öğle yemeği yemedim malesef eşim beni denize götürdü sağolsun e bizde mangal yaptık tabii ama ben sadece 2parça ızgara tavuk ve bol salata yedim. 1saat yürüyüş yaptım ve anca 1litre su içebildim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ohhh guzel guzel yurudum ben yıne. atamadım kopek bulmaya gıttım . Bulamadım gercı ama ablanın bırı acıdı bana da ver sen bana ben bulur verırım sen ısıne git dedı. Sogolsun

Canım ne güzel düşünmüşsün ya hem sporda olmuş sana. Bizimde komşunun köpeği var bende ona ayırırım hep ekmek kutluyorum seni.

kahvaltıyı biraz daha zengin yapsamıssın dahadasuper olcakmış ama tebrıkler

Yemekleri atamıyorum ben vicdanım sızlıyor. Hayvanlar aç insanlar aç. Atmak olmazdı ama güzel spor oldu banada. Bir taşla 2 kuş

Benim bugunkü mesaiyim burda biterr. gidiyim otele duş alıp yatoyom zaten saat geç olucak baya . Öpüyorum sizleri çokk iyi gecelerrr şimdiden

Kaptanım bizim takım doldu mu? 8. takımda kişi eksiği fln var mı ? 6. takım dolmuştu zaten sanırım.

hahay ben ilk evlendiğimizde eşime dedim ki git bunları kediicklere ver ( artan yemekleri plasitik bir kaba koydum verdim eline) neyse bizim ki gitti gelmez bir geldi sinirlenmiş,hayatım kedicik köpekcik yok bizim mahallede aradım bulamadım demez mi aldı beni gülmek
araman gerekmez bir kenara koysan onlar gelir dedim sonra aalıştı
sabah dengesiz olmuş ama genel olarak güzel canım sporda yapılmış
bügünkü menüm

Sabah(9.00) herzmanki fix kahvaltım + 1 activia

Akşam(17.00) Kepab , ayran, 3 gun kurusu

Sıvılar 3 bardak yesil çay, yatana kadar 3 yaparım su

Spor 2 km yürüyüş
süper süperr
aynen canım millet aç yatıyor ben birşey atacagım zaman çok üzülüyroum ikimizde çalıştıgım için genelde evde bozluyordu yemekler ben az yapmayı ögrenene kadar

Kaptanım bizim takım doldu mu? 8. takımda kişi eksiği fln var mı ? 6. takım dolmuştu zaten sanırım.

takım dolmadı ama canım acil üyede ihtiyacım yok şuanda 8. takiım moni birini davet etmiş zaten az önce moni geldi o ilgilenir 6 takımdada şuan acil ihtiyac yok diye biliyorum

Annemin evinin onunde kisin kediler gelip miyavlar 1. Katta annem. Bende hep balkonun altina koyardim yemek artiklari fln. Ben gidince ise. Bunlar balkonun altina gelir 1 miyavlar 2 miyavlar babamda kizmis sonunda noluyor bu kedilere diye. Annemde demis kiz alistirdi yemek istiyolar. Gecen gittimde bunlar miyavliyir. Baba geldi mutfaga. Anneme hatun henegi hazirlada gotureyim bizim cocuklar bekliyor diyor. :) :)

Ben etraf cok duzenli oldugundan cop kovasi aradim kaptanim kiyisina birakayim diye. Simdi ortalik yere koymiyim diye. Ondan.

2 kisisinoz zaten cok yenmez ama iste insanin elinin alismasi lazim. Benim hala corbalarim oyledir. Yapinca dugun evine gb oluyor. Ayari tuturamiyorum alismasi lazim el olculerinin.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

takım dolmadı ama canım acil üyede ihtiyacım yok şuanda 8. takiım moni birini davet etmiş zaten az önce moni geldi o ilgilenir 6 takımdada şuan acil ihtiyac yok diye biliyorum

Bugun 3 tane uye gordumde davet ediyimi mi etmiyim bile bilemedim. O yuzden sordum ihtiyac var mi diye. Ara sira denk gelirsem davet ediyim mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

iyi geceler meleklerimmmm geçmiş yapamadım en azından slm vereyim dedimmm hem piknik hem deniz turşum çıktı birde 1 saatlik yolu trafik yüzünden 3,5 satte gelince bacaklarım koptu Ayçacım sen bilirsin karaburundan bucaya 3,5 satte geldikk adım adım trafik geldim duş aldım hemen bakayım dedimmm sizler ne yaptınız canlarımmm herşey yolundadır inşşş yarın grşrz artıkk

Slm kizlar nasılsınız ben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr

tebrik ederim edacım ne güzel haber hadi hayırlısı.senin damat adayından ne haber?burdanda mezun olursun inşallah.şimdi diyet çalışma zamanı.

Teşekkürler Damat adayı bak okulda bitti 3 ay sonra evlenmeyi gündeme getirelim diyor hafif baskı yapmaya başladı

tebrik ederim canımm Başarıların hep devam eder inşallahh
Teşekkür ederim inşallah devamı gelecek

Tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına

Teşekkürler

tebrik ederim Edacımmmmmm başarıların daim olsun bitanemmmmm

Ablacım sağolasın.

Gözün aydin edam bak emeklerinin karsiligini aldin canim

Evet sıra diyette

Bu haftaki menüm
1 bardak ılık su
2 adet kuru erik

kahvaltı
1 dilim k.ekmek
1,5 dilim light b.peynir
domates salatalık yeşillik
1 tk bal veya reçel
1 yumurta

ara: 1 pors meyve

öğle:
8 yk sebze veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek

ara: 1 pors meyve

ara: 1 activia+2 ceviz

akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim k.ekmek
1 çay bardağı yoğurt

ara : 1 pors meyve

Dünkü menüm
1 yumurta
1 domates
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

öğle: (dışarıdaydım böyle oldu )
k.ekmek arası b.peynir domates salatalık kıvırcık
1 bardak ayran

akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
1 dilim k.ekmek

su: 3 litreyi geçti
Tempolu yürüyüş değildi ama 4 saat yürüdüm :18:

Slm kizlar nasılsınız ben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr

A.S. iyiyiz sen? bende aynı kaderi paylaşıyorum regl oldum ama tartıya çıkmıyorum psikolojimi bozuyor da

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar.off haftaya savunma yazmakla başlıyorum.şu ödediğim ama ödenmemiş görünen asm kirasıyla uğraşmam lazım.
hadi hayırlısı edacım.senin mürüvetini görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…