- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
ohhh guzel guzel yurudum ben yıne. atamadım kopek bulmaya gıttım . Bulamadım gercı ama ablanın bırı acıdı bana da ver sen bana ben bulur verırım sen ısıne git dedı. Sogolsun
İyi Akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
Sabah k.validem çağırdı kahvaltıya bir tane patates köftesi 1 şekersiz çay 1dilim ekmek yefim
Öğle yemeği yemedim malesef eşim beni denize götürdü sağolsun e bizde mangal yaptık tabii ama ben sadece 2parça ızgara tavuk ve bol salata yedim. 1saat yürüyüş yaptım ve anca 1litre su içebildim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ne güzel düşünmüşsün ya hem sporda olmuş sana. Bizimde komşunun köpeği var bende ona ayırırım hep ekmek kutluyorum seni.
hahay ben ilk evlendiğimizde eşime dedim ki git bunları kediicklere ver ( artan yemekleri plasitik bir kaba koydum verdim eline) neyse bizim ki gitti gelmez bir geldi sinirlenmiş,hayatım kedicik köpekcik yok bizim mahallede aradım bulamadım demez mi aldı beni gülmekCanım ne güzel düşünmüşsün ya hem sporda olmuş sana. Bizimde komşunun köpeği var bende ona ayırırım hep ekmek kutluyorum seni.
sabah dengesiz olmuş ama genel olarak güzel canım sporda yapılmışİyi Akşamlar bayanlar..
Bugünkü menüm
Sabah k.validem çağırdı kahvaltıya bir tane patates köftesi 1 şekersiz çay 1dilim ekmek yefim
Öğle yemeği yemedim malesef eşim beni denize götürdü sağolsun e bizde mangal yaptık tabii ama ben sadece 2parça ızgara tavuk ve bol salata yedim. 1saat yürüyüş yaptım ve anca 1litre su içebildim.
süper süperrbügünkü menüm
Sabah(9.00) herzmanki fix kahvaltım + 1 activia
Akşam(17.00) Kepab , ayran, 3 gun kurusu
Sıvılar 3 bardak yesil çay, yatana kadar 3 yaparım su
Spor 2 km yürüyüş
aynen canım millet aç yatıyor ben birşey atacagım zaman çok üzülüyroum ikimizde çalıştıgım için genelde evde bozluyordu yemekler ben az yapmayı ögrenene kadarAyyy sinirlendim kizlar ben. Yemek siparis ettim adama ekmek koymayin dedim adam 4 kisilik pide getirmis bana yaEki Görüntüle 1164843
Evim yok brkim yok napilir bunlar sokaklarda kopek yok: gunah ya millet ac yatiyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kaptanım bizim takım doldu mu? 8. takımda kişi eksiği fln var mı ? 6. takım dolmuştu zaten sanırım.
hahay ben ilk evlendiğimizde eşime dedim ki git bunları kediicklere ver ( artan yemekleri plasitik bir kaba koydum verdim eline) neyse bizim ki gitti gelmez bir geldi sinirlenmiş,hayatım kedicik köpekcik yok bizim mahallede aradım bulamadım demez mi aldı beni gülmek
araman gerekmez bir kenara koysan onlar gelir dedim sonra aalıştı
sabah dengesiz olmuş ama genel olarak güzel canım sporda yapılmış
süper süperr
aynen canım millet aç yatıyor ben birşey atacagım zaman çok üzülüyroum ikimizde çalıştıgım için genelde evde bozluyordu yemekler ben az yapmayı ögrenene kadar
takım dolmadı ama canım acil üyede ihtiyacım yok şuanda 8. takiım moni birini davet etmiş zaten az önce moni geldi o ilgilenir 6 takımdada şuan acil ihtiyac yok diye biliyorum
Slm kizlar nasılsınızben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr
tebrik ederim edacım ne güzel haber hadi hayırlısı.senin damat adayından ne haber?burdanda mezun olursun inşallah.şimdi diyet çalışma zamanı.
Teşekkür ederim inşallah devamı gelecektebrik ederim canımm Başarıların hep devam eder inşallahh
Tebrikler canım çok mutlu oldum senin adına
tebrik ederim Edacımmmmmm başarıların daim olsun bitanemmmmm
Gözün aydin edam bak emeklerinin karsiligini aldin canim
Slm kizlar nasılsınızben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?