Gunaydin canim. Ben olmadan bugun tartida + gordum odem mi topladim acaba
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Galiba ödem topluyoruz kızlar ben tartida 1 kg fazla cktm ama morelimi bozmadm dun o kdar yürüdümA.S. iyiyiz sen? bende aynı kaderi paylaşıyorum regl oldum ama tartıya çıkmıyorum psikolojimi bozuyor da
iyi geceler meleklerimmmm geçmiş yapamadım en azından slm vereyim dedimmm hem piknik hem deniz turşum çıktı birde 1 saatlik yolu trafik yüzünden 3,5 satte gelince bacaklarım koptu Ayçacım sen bilirsin karaburundan bucaya 3,5 satte geldikk adım adım trafik geldim duş aldım hemen bakayım dedimmm sizler ne yaptınız canlarımmm herşey yolundadır inşşşyarın grşrz artıkk
Bugün sabah sabahta 1 saat yürüdüm annem memleketten biseyler gndermis onları almaya gittim ellerimde 2 tane ağır posetlrle baya yürüdüm bide bnm evde asansor yok 5.kata cktim o postlerle anam agladiter icind4 kaldim bugün ki sporumuda yapmis oldum :) neyse kizlar bn bi kahvalti edeyim opuldunuzz
günaydın canlarrr bugün ben fena başladım güneebuy hafta geçmicek bana belliii. sabah emre aradı başlattı uğursuzluğuu. sonra servis bizi beklememiş kaçtı gitti gördüğü halde beklemedi. ayakkabı ayağımı vurduu yürüyemyorm paytk paytak ayağım zonkluoo ayy daha fazla anlatamıcamm
Günaydın geçmiş olsun canım ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ebruşşşşşşşşşşşşş gördümkiiiiiiiiiiiiişirinemmmmm cezalarını yapmamış bu bızdıkkkk
günaydın canlarrr bugün ben fena başladım güneebuy hafta geçmicek bana belliii. sabah emre aradı başlattı uğursuzluğuu. sonra servis bizi beklememiş kaçtı gitti gördüğü halde beklemedi. ayakkabı ayağımı vurduu yürüyemyorm paytk paytak ayağım zonkluoo ayy daha fazla anlatamıcamm
Slm kizlar nasılsınızben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr
Gunaydin canim. Ben olmadan bugun tartida + gordum odem mi topladim acaba
Bu haftaki menüm
1 bardak ılık su
2 adet kuru erik
kahvaltı
1 dilim k.ekmek
1,5 dilim light b.peynir
domates salatalık yeşillik
1 tk bal veya reçel
1 yumurta
ara: 1 pors meyve
öğle:
8 yk sebze veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek
ara: 1 pors meyve
ara: 1 activia+2 ceviz
akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim k.ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ara : 1 pors meyve
Usenmeden sayiodm valla bacim :)) her yerde satiliyo ama ben babama yaptırdım çünkü diğerleri hafif oluyor cnm babam çok güzel yaptı bu fikride bu gruptan bi arkadas vermisti oda eeşine yaptırmışti :) ama evlenince memlekette kaldı getiremedm :)
bu arada bn hulahopu taa çocukluğumdan beri ceviriyorum cok zordur cevirmesi çocukluktan bu yana unutmuştum biraz ama alıştım tekrardan :) bnce sende yaptır bi tane çok eğlenceli hemde belin incecik olar :)
neyden yaptırıyosun peki? hortumdan mı:)
sağol canm benmmmGünaydın herkese..hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...
banucumm :92:
canım sıkma canını geçmiş bile
bu sabah bende tartıldım + gördüm hafta sonu suyu az ictim ondan olsa gerek :26:
maşallah ne güzel dolu dolu bir menü..
c.tesi kahvaltı 3 dilim ekmekle kıymali yumurta
öğle 1 simit sonra hamam gittim bayılırım ohh mis
akşamda 1 haşlanmış yumurta 2 domates beyaz peynirli acılı salata
pazar normal kahvaltı 3 dilim ekmek 1 haşlanmş yumurta domates roka salata beyaz peynir
ögleden sonra 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık piyaz 2 tane mercimekli hamur işiakşam yemedim suyu az içtim..
ben bu hafta yine mısır gevreği yoğurt, 3 lt su ve yeşilçay devam.. karın hareketleri aynen devam
kum dannesi dannesidee seviyom bir dannesiiiibu arada kızlar nickimi değiştirdimmm ben hilal
sağol canm benmmm
kum dannesi dannesidee seviyom bir dannesiiii
öyle düşünme canım.benimde cok güzel başlamadı ama güzel devam edecek inşallah.günaydın canlarrr bugün ben fena başladım güneebuy hafta geçmicek bana belliii. sabah emre aradı başlattı uğursuzluğuu. sonra servis bizi beklememiş kaçtı gitti gördüğü halde beklemedi. ayakkabı ayağımı vurduu yürüyemyorm paytk paytak ayağım zonkluoo ayy daha fazla anlatamıcamm
ayy senin yanına uçasım var abla yaaa.selam kızlar
yoğun bir hafta gidecek arkadaşlar var görev süreleri doldu onlara davetler veriyoruz ramazanda yaklaştı umreye gidecez inş
ben bu hafta listedeyim sanırım ama ramazanda umreye idip uzun zaman kalmayı düşündüğümüz için tekrar bir izin alabilirim bakalım
sorma internet bankacılığı dekontum var elimde ama ıban nosunu kontrol edemedim ne döner sermaye saymanlığına nede benim gibi yatıran birine ulaşabiliyorum.herkes izinde.inşallah yanlış ıbana yatırmamışımdır.3900dü kasımda şimdi faiziyle düşünemiyorum.kardeşim sen kira karşılığı makbuz lmadınmı
öyle düşünme canım.benimde cok güzel başlamadı ama güzel devam edecek inşallah.
ayy senin yanına uçasım var abla yaaa.
sorma internet bankacılığı dekontum var elimde ama ıban nosunu kontrol edemedim ne döner sermaye saymanlığına nede benim gibi yatıran birine ulaşabiliyorum.herkes izinde.inşallah yanlış ıbana yatırmamışımdır.3900dü kasımda şimdi faiziyle düşünemiyorum.dua et abla ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?