Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin canim. Ben olmadan bugun tartida + gordum odem mi topladim acaba

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

A.S. iyiyiz sen? bende aynı kaderi paylaşıyorum regl oldum ama tartıya çıkmıyorum psikolojimi bozuyor da
Galiba ödem topluyoruz kızlar ben tartida 1 kg fazla cktm ama morelimi bozmadm dun o kdar yürüdüm
Ama sadece aldigim 1 kilonun 300 gramini vermişim

Bugün sabah sabahta 1 saat yürüdüm annem memleketten biseyler gndermis onları almaya gittim ellerimde 2 tane ağır posetlrle baya yürüdüm bide bnm evde asansor yok 5.kata cktim o postlerle anam agladi ter icind4 kaldim bugün ki sporumuda yapmis oldum :) neyse kizlar bn bi kahvalti edeyim opuldunuzz

günaydın canlarrr bugün ben fena başladım günee buy hafta geçmicek bana belliii. sabah emre aradı başlattı uğursuzluğuu. sonra servis bizi beklememiş kaçtı gitti gördüğü halde beklemedi. ayakkabı ayağımı vurduu yürüyemyorm paytk paytak ayağım zonkluoo ayy daha fazla anlatamıcamm

selam kızlar
yoğun bir hafta gidecek arkadaşlar var görev süreleri doldu onlara davetler veriyoruz ramazanda yaklaştı umreye gidecez inş
ben bu hafta listedeyim sanırım ama ramazanda umreye idip uzun zaman kalmayı düşündüğümüz için tekrar bir izin alabilirim bakalım

Son düzenleme:

Canım bu karaburun nerdeki tanıdık geldide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo çok iyi spor yapmışsın biraz yorulmuşsun ama buna değecektir merak etme

Günaydın geçmiş olsun canım ya

Günaydın herkese.. hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...

Ebruşşşşşşşşşşşşş gördümkiiiiiiiiiiiii şirinemmmmm cezalarını yapmamış bu bızdıkkkk

banucumm :92:

canım sıkma canını geçmiş bile

Slm kizlar nasılsınız ben dun regl oldum tartida + gordum ama olsun bugun kendimi hafif hissediyorum
Herkese iyi haftalarr

Gunaydin canim. Ben olmadan bugun tartida + gordum odem mi topladim acaba

bu sabah bende tartıldım + gördüm hafta sonu suyu az ictim ondan olsa gerek :26:

maşallah ne güzel dolu dolu bir menü..

c.tesi kahvaltı 3 dilim ekmekle kıymali yumurta
öğle 1 simit sonra hamam gittim bayılırım ohh mis
akşamda 1 haşlanmış yumurta 2 domates beyaz peynirli acılı salata
pazar normal kahvaltı 3 dilim ekmek 1 haşlanmş yumurta domates roka salata beyaz peynir
ögleden sonra 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık piyaz 2 tane mercimekli hamur işi akşam yemedim suyu az içtim..

ben bu hafta yine mısır gevreği yoğurt, 3 lt su ve yeşilçay devam.. karın hareketleri aynen devam

neyden yaptırıyosun peki? hortumdan mı:)

sağol canm benmmm
bu arada kızlar nickimi değiştirdimmm ben hilal
kum dannesi dannesidee seviyom bir dannesiiii

merhaba arkadaşlar..
dediğim gibi hafta giremedim ve yazamadım :)
nasılsınız hanımlar?
haftasonu kaçamaklarım çok fazla oldu, cemiyette vardı üzgünüm (

cuma günkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı==> special k sütlü 1 porsiyon
öğle==> yarım porsiyon pideli köfte
akşam==>10 kaşık kurufasulye, 1 dilim ekmek

bu kadar :)

öyle düşünme canım.benimde cok güzel başlamadı ama güzel devam edecek inşallah.

ayy senin yanına uçasım var abla yaaa.

kardeşim sen kira karşılığı makbuz lmadınmı
sorma internet bankacılığı dekontum var elimde ama ıban nosunu kontrol edemedim ne döner sermaye saymanlığına nede benim gibi yatıran birine ulaşabiliyorum.herkes izinde.inşallah yanlış ıbana yatırmamışımdır.3900dü kasımda şimdi faiziyle düşünemiyorum.dua et abla ya.

Son düzenleme:

sağol doktorcumm.. aboov işler karışmış seninnn :26: ama dekont dekonttur inşallah yanlş iban değildirr :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…