- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.gebelik dönemlerini sevmişimdir.mazeretim var herşeyi yapabilirim gibi oluyorTubaydin kizlar yigun bir gun benim için bir hafta sonra ilk kez dusari ciktim isyerine gittim ve istifami verdim
Hesap kesimim haftaya esas patronumuz tatildeymis o olmadan olmaz
Gelelim dr a sabah ki rabdevumu kacirdi öğleden sonra gidecegim
Tubaydin kizlar yigun bir gun benim için bir hafta sonra ilk kez dusari ciktim isyerine gittim ve istifami verdim
Tubaydin kizlar yigun bir gun benim için bir hafta sonra ilk kez dusari ciktim isyerine gittim ve istifami verdim
Hic killanmadim canimsizlere bişey sormak istiyorum.
şu yağ, kas, su ölçen tartılardan kullanan var mı? ben almak istiyorum da..
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.gebelik dönemlerini sevmişimdir.mazeretim var herşeyi yapabilirim gibi oluyor
günaydın kaptaniçemm ve kızçesi diyesim geldi birden kaptanmhaydi bize güzeeel haberler getir inşallahh
inşallah hayırlı haberler alırsınız, sağlıcakla..
sizlere bişey sormak istiyorum.
şu yağ, kas, su ölçen tartılardan kullanan var mı? ben almak istiyorum da..
Günaydın herkese..hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...
banucumm :92:
canım sıkma canını geçmiş bile
bu sabah bende tartıldım + gördüm hafta sonu suyu az ictim ondan olsa gerek :26:
maşallah ne güzel dolu dolu bir menü..
c.tesi kahvaltı 3 dilim ekmekle kıymali yumurta
öğle 1 simit sonra hamam gittim bayılırım ohh mis
akşamda 1 haşlanmış yumurta 2 domates beyaz peynirli acılı salata
pazar normal kahvaltı 3 dilim ekmek 1 haşlanmş yumurta domates roka salata beyaz peynir
ögleden sonra 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık piyaz 2 tane mercimekli hamur işiakşam yemedim suyu az içtim..
ben bu hafta yine mısır gevreği yoğurt, 3 lt su ve yeşilçay devam.. karın hareketleri aynen devam
Canım bu karaburun nerdeki tanıdık geldide
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlarrr bugün ben fena başladım güneebuy hafta geçmicek bana belliii. sabah emre aradı başlattı uğursuzluğuu. sonra servis bizi beklememiş kaçtı gitti gördüğü halde beklemedi. ayakkabı ayağımı vurduu yürüyemyorm paytk paytak ayağım zonkluoo ayy daha fazla anlatamıcamm
Hic killanmadim canim
Geldin kizlsr minigimi gordum rabbimin izniyle . Yarinda kalp atisini duyacagim hersey yokubda yatisa devam
Eda nerde kizlar goremedim:26:
Yasemincim bence sorun cikmayacak zaten yanlis iban olsa geri dknerdi diye düşünüyorum
Hatice abla kisnetse ne zaman gidiyorsun
Kizlar varsir bi hayir guzel bitsin gununuz
Gozdecim su x kisisini engellesene ne yuzsuzmus
Hilal yeni nickin hayirli olsun
Ee sizlerde daha ne var ne yok kizlar
Yasemincim diz agrilarim icin ordaki hamisler soda onerdi ama sen ne dersin
Hic killanmadim canim
Geldin kizlsr minigimi gordum rabbimin izniyle . Yarinda kalp atisini duyacagim hersey yokubda yatisa devam
Eda nerde kizlar goremedim:26:
Yasemincim bence sorun cikmayacak zaten yanlis iban olsa geri dknerdi diye düşünüyorum
Hatice abla kisnetse ne zaman gidiyorsun
Kizlar varsir bi hayir guzel bitsin gununuz
Gozdecim su x kisisini engellesene ne yuzsuzmus
Hilal yeni nickin hayirli olsun
Ee sizlerde daha ne var ne yok kizlar
Yasemincim diz agrilarim icin ordaki hamisler soda onerdi ama sen ne dersin
hoşgeldin şeker ablamm nasılsınn
Tünaydın bebişlerrrr güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimiz için inşşş
ben kullanmadım cnm ne kadar doğru ve güvenilir sonuç gösterir bilemiyorum:44:
tünaydın şirinemmmm hadi hayırlı olsun cnmm inş güzel haberlerle gelirsin
ebruşummmmmmmmben hamama ben de baylırımmm iyi yapmışsın cnmmm tüm ölü hücrelere atmışsındır bak ben gözümü kapadım ispiyonculuk yapmayacağım
İzmirde cnmmm
Gözdecim geçmiş olsun cnmmm kötü başlamışsın fakat böyle gidecek değil ya bitanemmm
Yasemin inş yanlış yatırmamışsındır cnmmm hata varsa düzeltilir gerçi elinde dekont var sonuçta sıkma canını
o x kişisi yine inthara teşebbüs ediyodu saat 9 sıraları ve hala ses seda yokyani bikaç gün rahatım demektirr. engellemiycem kaptanım engellersem ulaşamıycak ulaşamayıncada sallaıycak gidicek. ben sürünsün istiyorum böyle 3 5 günde bi inthara meylediyo ama olsun
hoşgeldin şeker ablamm nasılsınn
o x kişisi yine inthara teşebbüs ediyodu saat 9 sıraları ve hala ses seda yokyani bikaç gün rahatım demektirr. engellemiycem kaptanım engellersem ulaşamıycak ulaşamayıncada sallaıycak gidicek. ben sürünsün istiyorum böyle 3 5 günde bi inthara meylediyo ama olsun
bencede o x kişisini engelle canım aşkın gözü kördür erkekler nasıl yapıyorlarsa ikna yolu buluyorlar bence bi erkekte en kabul edilemeyecek şey sadakatsizlik.
evet ablacım ayaklarım hala acıyo ama iyiyim şimdi şükür. sanahki negatiflikten eser kalmadıbence hepsi numara inanma cnmcımmm sürünsün tabikiii senin kıymetini bilemedi revadır kendisine iyiyim bızdıkım tşkler sen de şimdi iyisin sanırım sabah moral sıfırmışşş hiç yakışmıyo bızdığımıza
ayyy ne kadar saçma işler.
evet ablacım ayaklarım hala acıyo ama iyiyim şimdi şükür. sanahki negatiflikten eser kalmadınumara oldğunu biliyorum ablam yaa 1 haftadır inthar ediyo ama bi ölemedi artık dalga konusu oldu
zaten süründüğünü görmek hoşuma gidiyo ablacım psikolojimi bozdu uğursuz. bende şmdi onu öyle yerlerde görnce içim rahatlyo
çok kötü bi kız mı oldum benn
keyfim yerine geliyo attığı mesajları okudukça
Sen istesende kötü bi kız olamazsın bızdıkımmmm elleme sürünsünnn zamanında bilecekti kıymetiniiii
oyy canm ablam beniiimm
Ayy canim yazdigini gormemisim. Calisma gruplari ayni mi? Yarin bi bakariz sorunu neymis diye?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?