Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tubaydin kizlar yigun bir gun benim için bir hafta sonra ilk kez dusari ciktim isyerine gittim ve istifami verdim
Hesap kesimim haftaya esas patronumuz tatildeymis o olmadan olmaz
Gelelim dr a sabah ki rabdevumu kacirdi öğleden sonra gidecegim

hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.gebelik dönemlerini sevmişimdir.mazeretim var herşeyi yapabilirim gibi oluyor

günaydın kaptaniçemm ve kızçesi diyesim geldi birden kaptanm haydi bize güzeeel haberler getir inşallahh

inşallah hayırlı haberler alırsınız, sağlıcakla..

sizlere bişey sormak istiyorum.
şu yağ, kas, su ölçen tartılardan kullanan var mı? ben almak istiyorum da..
Hic killanmadim canim
hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.gebelik dönemlerini sevmişimdir.mazeretim var herşeyi yapabilirim gibi oluyor

günaydın kaptaniçemm ve kızçesi diyesim geldi birden kaptanm haydi bize güzeeel haberler getir inşallahh

inşallah hayırlı haberler alırsınız, sağlıcakla..

Geldin kizlsr minigimi gordum rabbimin izniyle . Yarinda kalp atisini duyacagim hersey yokubda yatisa devam

Eda nerde kizlar goremedim:26:

Yasemincim bence sorun cikmayacak zaten yanlis iban olsa geri dknerdi diye düşünüyorum

Hatice abla kisnetse ne zaman gidiyorsun

Kizlar varsir bi hayir guzel bitsin gununuz
Gozdecim su x kisisini engellesene ne yuzsuzmus

Hilal yeni nickin hayirli olsun

Ee sizlerde daha ne var ne yok kizlar

Yasemincim diz agrilarim icin ordaki hamisler soda onerdi ama sen ne dersin

Tünaydın bebişlerrrr güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimiz için inşşş

sizlere bişey sormak istiyorum.
şu yağ, kas, su ölçen tartılardan kullanan var mı? ben almak istiyorum da..

ben kullanmadım cnm ne kadar doğru ve güvenilir sonuç gösterir bilemiyorum:44:

tünaydın şirinemmmm hadi hayırlı olsun cnmm inş güzel haberlerle gelirsin

ebruşummmmmmmm ben hamama ben de baylırımmm iyi yapmışsın cnmmm tüm ölü hücrelere atmışsındır bak ben gözümü kapadım ispiyonculuk yapmayacağım

Canım bu karaburun nerdeki tanıdık geldide

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İzmirde cnmmm

Gözdecim geçmiş olsun cnmmm kötü başlamışsın fakat böyle gidecek değil ya bitanemmm

Yasemin inş yanlış yatırmamışsındır cnmmm hata varsa düzeltilir gerçi elinde dekont var sonuçta sıkma canını

hoşgeldin şirinemmmm ne güzel duygularrrr cnm benimmm yeğenim iyiymiş bir sorun yokmuş değilmi

o x kişisi yine inthara teşebbüs ediyodu saat 9 sıraları ve hala ses seda yok yani bikaç gün rahatım demektirr. engellemiycem kaptanım engellersem ulaşamıycak ulaşamayıncada sallaıycak gidicek. ben sürünsün istiyorum böyle 3 5 günde bi inthara meylediyo ama olsun

hoşgeldin şeker ablamm nasılsınn

kuzummm cokmu ağrıyr dizlerin.bence içme.minerallerden magnezyum kas gevsetici etkisi var.ben bu konularda cok pipirikli mi derler ondanım işte.
çok şükür ıban nosu yanlış değilmiş.savunmamı ve dekontumu verdim.

bencede o x kişisini engelle canım aşkın gözü kördür erkekler nasıl yapıyorlarsa ikna yolu buluyorlar bence bi erkekte en kabul edilemeyecek şey sadakatsizlik.

hoşgeldin şeker ablamm nasılsınn

bence hepsi numara inanma cnmcımmm sürünsün tabikiii senin kıymetini bilemedi revadır kendisine iyiyim bızdıkım tşkler sen de şimdi iyisin sanırım sabah moral sıfırmışşş hiç yakışmıyo bızdığımıza

ayyy ne kadar saçma işler.

bencede o x kişisini engelle canım aşkın gözü kördür erkekler nasıl yapıyorlarsa ikna yolu buluyorlar bence bi erkekte en kabul edilemeyecek şey sadakatsizlik.

haklısın doktorum zaten tam aklım evet diyo barış diyo bana söylediği ylanlar geliyo aklıma. gözümün içine baka baka yeminler etti kuzenim o kız diye. bide bir değil iki değil. 6 tane flan yani ama konuşmayı aldatmadan saymıyo nedense :44: affetmycem az daha uğraşsın koşsun üniversiteyi kazanıp gidersem inşallaahh istanbul seçicektim onun için artık tamamen karar verdim kalmıycam burda. ozaman istesede ulaşamıycak onun için o beter olcak. bi nevi intikam gibi :26:

evet ablacım ayaklarım hala acıyo ama iyiyim şimdi şükür. sanahki negatiflikten eser kalmadı numara oldğunu biliyorum ablam yaa 1 haftadır inthar ediyo ama bi ölemedi artık dalga konusu oldu
zaten süründüğünü görmek hoşuma gidiyo ablacım psikolojimi bozdu uğursuz. bende şmdi onu öyle yerlerde görnce içim rahatlyo
çok kötü bi kız mı oldum benn
ayyy ne kadar saçma işler.

keyfim yerine geliyo attığı mesajları okudukça

Son düzenleme:

Sen istesende kötü bi kız olamazsın bızdıkımmmm elleme sürünsünnn zamanında bilecekti kıymetiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…