- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
evet ablacımmm. inanıyorum burdan mezun olacam. valla motivasyonum yerine geldi. iyi ki burdayımm
canım tekrar ölçüm yaptırmadım ama saç dökülmelerim baya baya baya azaldı. zaten yan etkisi yok yiyebilirsin sıkıntı olmaz bak benim aldıgım bu
Eki Görüntüle 1170522
evet ablacımmm. inanıyorum burdan mezun olacam. valla motivasyonum yerine geldi. iyi ki burdayımm
canım tekrar ölçüm yaptırmadım ama saç dökülmelerim baya baya baya azaldı. zaten yan etkisi yok yiyebilirsin sıkıntı olmaz bak benim aldıgım bu
Eki Görüntüle 1170522
Yaa aynı dert bendede var bende kuru üzüm aldım saçımda çok dökülüyor senin keçiboynuzu işe yaradıysa bende alıyım canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba;
ben 76,5 kiloyum bu sabah aç karnına tartıldım :)
haklısın canım yok zaten hayatta cesaret edemem zırt pırt susuyorum 3-4 lt su içiyorum galiba
bu arada kilom 64,4 hiç kilo almamışım bu hafta
kızlar tatlandırıcılar sinir sistemine zarar veriyor.tatlı ihtiyacınızı meyvelerden karşılayın.özellikle kuru meyveler yanında sütle iyi oluyor.
kızlar geçen haftaki kilom -> 75,100
bu hafta -> 75,200
74 düşmüştüm ama aldm
Dokumani bulamadim aradimda. Kilomu yazayim goren birileri benimkini isletebilir mi acaba? Birazdan toplantiya gircem cikamaya ilirim oglene kadar. Cok verememisim ben hatta nerdeyse hic olmuspazratesi 2 kilo kadar + cikmistim. Anca gitmis demekki. 88.3 olmusum. 100 gr gitmis ortamam 0.11
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Insalah canim benim. Nasilda guzel demissin. Okurken bile gozlerim doldu. :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tamam canım çok sağol bende bir bakayım buna tadı nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bende almıştım pekmezini ama tadı çok kötüydü bende attım bugün dışarı çıkıp bakıcam canım çok sağolgüzel canım ben normalde keçiboynuzu pekmezi aldım aldıgım gibi çöpe ama bu güzel yarıladım bile. ayrıca çok tok tutuyo
Evet bende almıştım pekmezini ama tadı çok kötüydü bende attım bugün dışarı çıkıp bakıcam canım çok sağol
aynen pes etmek yok hadi bakalım süper sonuölar alacagız haftaya tam gaz devam
canımgeçen haftaki kilon- bu haftaki kilon= verdigin kilo
verdigin kilo*100 / geçen haftaki kilon=sonuç
sonuç 0,285 çıktıysa 3 rakam 5 ve 5 ten büyük olduğu için 0,29 olarak yuvarlarız,
dinleyin drcugumu kızlar dinleyin
hiçte süper değil araştırsan zararlarını anlarsın canım
kilo vermek zor ama almak çok kolay o kadar kaçmağın sonucu bu
drcugum ben tutayım mı
gelmezsen buralara alırsın tabi dikkat et
ben dukanı pek sıcak karşılamıyorum benim firmalarımdan 4 kilşi aynı anda başladı 3 üncü evrede hastanelik oldular dalga geçtik png grubu dukan kurbanı diye düşünün
slm kızlaarr kmse yokmuu
arkadaşlar kendime liste yapmaya çalıştım ama eksiklerim vardır mutlaka eksik gördüklerinizi belirtirseniz düzenlemeye çalışayım
Eki Görüntüle 1170783
İnan ramazan diyet menüsü nasıl olur hiç bilmiyorum fakat akşam yemeklerinin yanında yağsız tuzsuz salata koymalısın diye düşünüyorum. Hepsi aynı anda yememekle birlikte saat aralıklarla akşamları 1 por. meyve yemelisin diye düşünüyorum. Salata su barındırdığından iyi gelir diye düşünüyorum. Bence her sahurda mutalaka peynir veya yumurta yemelisin çorba içsen bile...
evet canım bende aynıusını düşündüm salata eklemeliyim. meyve olarak da komposto düşündüm meyceleri yıkayıp geceden suya koyacam hem suyunu hem meyvelerini soguk soguk tatlı yerine yerim :)
evet canım bende aynıusını düşündüm salata eklemeliyim. meyve olarak da komposto düşündüm meyceleri yıkayıp geceden suya koyacam hem suyunu hem meyvelerini soguk soguk tatlı yerine yerim :)
ellerine sağlık bitanem emeğine sağlık gözatıp araştırıp getirmişsinkızlar topikler göz ucuyla baktım bu listeyi eklemiş gece sene bir arkadas ve bi haftada 2kilo kadar vermiş
alıntı
arkadaşlar gittiğim diyetisyen bana ramazana özel bir liste hazırladı, sizinle paylaşmak istedim, ben uygulayacağım ve gelişmeleri yazacağım... çok sağlıklı bence sizde uygulayabilir gelişmeleri yazabilirsiniz beraber yapalım...
Sahur
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
iftar
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ara: 2 porsiyon meyve
ayrıntılar:
Günlük 2.5 ,3 litre su
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
arkadaşlar diyetisyenim dedi ki eğer buna harfiyen uyarsam ramazan da 5 ile 7 kilo verebilirmişim
1 hafta spor yapma dedi
yaparsam da yarım saat yürüyüş 50 mekik...
Ben uygulayacağım sizde uygulayın memnun kalacağız
bu arada ben 1.71 boyunda 78 kilo 23 yaşındayım....
sana da canım ama cuma günü bildirim yapmak zorundasın msjdan muaf tutabilirim ama bildirimden tutamam mümkünse bildir çünkü bugun bildirimden önce söyleseydin listeye almazdık seni ve tatil dönüşü başlardın ama artık bildirimdesinmerhaba arkadaşlar ben önümüzdeki hafta yıllık izne çıkacağım, yazamayabilirim.. vakit bulup fırsat bulup girebilirsem görüşürüz..
herkese hayırlı ramazanlar..
evet evet ceviz ve yumurta ve peynir çok tutuyor ve bence muzda eklenebilirEvet bir şey daha geldi aklıma.
Ceviz çok tok tutuyor. Sahurda 2 tane ceviz yiyebilirsin.
ceviz+ yumurta
ceviz+peynir sahurda ye. Hem çok susatmazlar hem tok tutarlar.
protein şart sebze yemekleri etlide yapılabilir zaten ramazanda bizim milletimizin en önem verdiği şey sofralardır.Evet söylediğin mantıklı aklıma bir şey daha geldi an itibarı ile her akşam sebze yemeği dışında 2 günde bir iftarda et tavuk balık yemen gerektiğini belirtmeden geçemeyeceğim.
iyi fikir havalr zaten iki üşç gün sonra daha da sıcaklaşaacakmışevet canım bende aynıusını düşündüm salata eklemeliyim. meyve olarak da komposto düşündüm meyceleri yıkayıp geceden suya koyacam hem suyunu hem meyvelerini soguk soguk tatlı yerine yerim :)
ben zeytin yağı olması taraftarıyım salatalarda çünkü soğuk sıkım zeytin yagı çok faydalıdırİnan ramazan diyet menüsü nasıl olur hiç bilmiyorum fakat akşam yemeklerinin yanında yağsız tuzsuz salata koymalısın diye düşünüyorum. Hepsi aynı anda yememekle birlikte saat aralıklarla akşamları 1 por. meyve yemelisin diye düşünüyorum. Salata su barındırdığından iyi gelir diye düşünüyorum. Bence her sahurda mutalaka peynir veya yumurta yemelisin çorba içsen bile...
dişçiye kadar gitmiştim canımdolgum sorun yarattı ama müdahale yok beni idare edecek duruma getirdiler gebelikten snra ancak tam müdahaleslm kızlaarr kmse yokmuu
yok ablacığım tutamam zaten
bence de cnmmm en dopru yerdesinnn inş mezuniyetini de göreceğizz
kızlar saç dökülmesi için suna dumankayanın sığır iliği tarifi var ve lavanta kürü ikisini deneyebilirsiniz değerlerinizde bir sorun yoksa
tbrkler cnmmmm
sen yeğenimi besleyeceksin şirinemmm oruç yasak sana
çok doğru bitanemmmmm katılıyorummm Eda sana yetişti hadiii tutmuyoruz seni bir atak zamanı cnmmm
haftaya inş işi sıkı tutarsın kuzummm
korktuğun gibi olmadı bakk az olsun cnm artı çıkmaktan iyidir
Gözlerin dolsun diye demedim bitanemmmmmherşey çok güzel olacak ben inanıyorum cnmcımm
geç kaldık galiba kontrol için*** 6. TAKIM 367. ETAP ***
ayyuzlum0211 ( 85/83,9 /1,1 / %1,29 )
BilgeKi( 92,6 / / /% )1.kez bildirimde bulunmadı
EYLÜL SILA ( 67,7 /67,5 / 0,2/ %0,30)
ferideei ( 77,8 /77 / 0,8/ %1,03)
lisbeth93 (79,5 /78,9 / 0,6/%0,75 )
merinetya (80/78 / 2/ % 2,5) Yeni üye 19/06/2014 takıma giriş- hedef kilo 68
neslihank4 (82,8 /83 / -0,2/%-0,24 )
Sindi564 ( 80,9 / 80,9/ 0/% 0,0)Kilosu sabit
Tekaskim( 67,5 /66,2 / 1,3/% 1,93)
6. Takım Ortalaması : % 0,84
Slm fıstıklar listemizi kontrol edebilirmisiniz şekerlerr
tbrk ediyorummm sizi harika kilolar verilmiş Eminecim 3, yakım yaradı sana tbrk ederim tatlımm
kızlar topikler göz ucuyla baktım bu listeyi eklemiş gece sene bir arkadas ve bi haftada 2kilo kadar vermiş
alıntı
arkadaşlar gittiğim diyetisyen bana ramazana özel bir liste hazırladı, sizinle paylaşmak istedim, ben uygulayacağım ve gelişmeleri yazacağım... çok sağlıklı bence sizde uygulayabilir gelişmeleri yazabilirsiniz beraber yapalım...
Sahur
2 dilim beyaz peynir (60 gr)
5-6 adet zeytin( tuzsuz)
4 ince dilim tam buğday ekmeği
domates, salatalık,yeşillik
1 su bardağı süt (yoğurt)
1 porsiyon meyve
iftar
2 adet hurma+2 bardak süt
1 kepçe çorba (kremalılar hariç)
10 dk ara veriyoruz
2 köfte kadar et (60 gr)
3 yk sebze yemeği
2 ince dilim tam buğday ekmeği
salata veya 1 kase cacık veya ayran
ara: 2 porsiyon meyve
ayrıntılar:
Günlük 2.5 ,3 litre su
1 kepçe çorba= 1 dilim ekmek= 2 yk kaşığı pilav/mak (arkadaşlar pilav yemek isterseniz 1 dilim ekmek yemeyin)
kırmızı et tüketimi haftada 2-3 gün
yumurta tüketimi 2-3 gün
tüketilmemesi gereken besinler:
şeker, şekerli besinler bal, reçel
hamur işleri, börek pasta, kek, kurabiye, ç,kolata
yağda kızartmalar, kavurmalar, yağlı sos eklenmiş besinler
aşırı tuz ve tuzlu besinler
sucuk salam sosis pastırma
tereyağı, margarin, kuyruk yağı, iç yağı ve bütün yağlı yiyecekler
hazır meyve suları ve asitli içecekler
serbest olan besinler:
çay,soda,sirke,limon, çiğ sebzeler, yağsız haşlanmış sebzeler(patates havuç mısır)
baharatlar:)
arkadaşlar diyetisyenim dedi ki eğer buna harfiyen uyarsam ramazan da 5 ile 7 kilo verebilirmişim
1 hafta spor yapma dedi
yaparsam da yarım saat yürüyüş 50 mekik...
Ben uygulayacağım sizde uygulayın memnun kalacağız
bu arada ben 1.71 boyunda 78 kilo 23 yaşındayım....
Evet söylediğin mantıklı aklıma bir şey daha geldi an itibarı ile her akşam sebze yemeği dışında 2 günde bir iftarda et tavuk balık yemen gerektiğini belirtmeden geçemeyeceğim.
Evet bir şey daha geldi aklıma.
Ceviz çok tok tutuyor. Sahurda 2 tane ceviz yiyebilirsin.
ceviz+ yumurta
ceviz+peynir sahurda ye. Hem çok susatmazlar hem tok tutarlar.
evet evet ceviz ve yumurta ve peynir çok tutuyor ve bence muzda eklenebilir
protein şart sebze yemekleri etlide yapılabilir zaten ramazanda bizim milletimizin en önem verdiği şey sofralardır.
iyi fikir havalr zaten iki üşç gün sonra daha da sıcaklaşaacakmış
ben zeytin yağı olması taraftarıyım salatalarda çünkü soğuk sıkım zeytin yagı çok faydalıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?