Bazen vucut odem tutar sabah kalktığında ellerin karnin sismis olur yani bunun acoklamasi yok onumuzdeki haftaya bakacagiz zidt pidt tartilmaSelam kizlar hayirli ramazanlar... Bugün tum gun girmedim kilo bildirimi yaptım sadece moralim oyle bozuldu ki birazda sucluluk duygusuyla yazmak istemedim. . Bisey sorucam sabah kalktim dus aldim tartildim 72 ciktim biliyosunuz.. bugun is yerinde standart sabah ogle yogurt kornfleks yedim ( yemeyecegim artik) 3 lt. Su, 1 yesil cay, normal cay ve 3 maden suyu ictim.. eve geldim bi tartilayim dedim. 72.1.. imkansiz min.4 lt. Sivi aldim. Yedim.. ayrica soylemesi ayip ve 2 gündür büyük tuvalete çıkamıyorum demem o ki en az 73 cikmasi gerekmiyomuydu. . Sabah ya ben sistim, ya tarti yanlis ki elektronik tarti ve ayni yerinde duruyo hep.. yaa neden soruyorum bugyn baya uzuldum kendime kızdım aksamda ayni görünce kafam karisti. .sizce???
Hadi iki sugara böreği nj gormedikBugünkü menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1salatalık 1kk yağsız peynir 1şekersiz çay
Öğle 3yk tavuk döner 3yk pilav cacık
Ara bir avuç kuru üzüm
Akşam bir kase çorba 2tanecikte sigara böreği kaçırdım :-(
2lt su ve 1 saat yürüdüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Izmire geldigimde kumru uedirdi arkadaslarim ve sabaha kadar kustuum cok agirdi iftar dan sonra 40squat kumru icin bitanem yada 1/2 saat yürüyüşbügün kü menüm
sabah aç karnına yarım lt su 1 tk keçiboynuzu özü
kahvaltı: kepek ekmegine peynirli domatesli biberli tost, şekersiz çay
öğle : izmir kumru sandviç (ramazana giriyoz diye arkadaşla kendimize kıyak geçtik )
1 bardak ayran
ara : 2 fincan yeşil kahve,1 fincan sade nescafe
akşam yok (öğle yeteri kadar kalori aldım
1 saat yürüyüş ( yürüyüşten sonra 1 tk keçiboynuzu özü yendi)
150 twist (bel için)
15 dk kalçayı titreten makina :)
bulaşıklar yıkandı sahur için çorba yapılacak şimdi. ve teravihe gidecem gelince görüşürüz
Protein kilo vermeyi hizlandirir canımevet haklısınız bunlarıda sıkıştırayım. ya bu arada ben et sevmem o yüzden menülere koymak aklıma bile gelmiyo ama koysam iyi olacak
bence de cnmmm en dopru yerdesinnn inş mezuniyetini de göreceğizz
kızlar saç dökülmesi için suna dumankayanın sığır iliği tarifi var ve lavanta kürü ikisini deneyebilirsiniz değerlerinizde bir sorun yoksa
tbrkler cnmmmm
sen yeğenimi besleyeceksin şirinemmm oruç yasak sana
çok doğru bitanemmmmm katılıyorummm Eda sana yetişti hadiii tutmuyoruz seni bir atak zamanı cnmmm
haftaya inş işi sıkı tutarsın kuzummm
korktuğun gibi olmadı bakk az olsun cnm artı çıkmaktan iyidir
Gözlerin dolsun diye demedim bitanemmmmmherşey çok güzel olacak ben inanıyorum cnmcımm
canım akşamda çok dikkkat et lütfen çorba illa ki olacaktır. çorbayı içtikten sonra hemen yemege saldırma biraz bekle ve sebze yada et yemeğiyle devam et lütfenGünaydın kızlar eşim bu hafta gece çalıştığından sahurumu k.validemde yaptım oda yapmış makarnaları yemekleri kendime yumurta yaptım bende çok sağlıksız bir sahurdu yani suyumu içtim neyseki. Akşamda eşim olmadığı için yine ordayım. Beni mazur görün bu gün son.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hoşgeldin canım gider o 2,5da sınav düğün kadar devam ederHerkese selamm nasıl gidiyor hatunlarrr
Ben de bugün tartılayım dedim 62,6 kg geldim sanırım ayrılırken de o civardaydım, regl olduğumdan zaten oruca başlayamadım ama sınava kadar başlayıp başlamayacağımdan da emin değilim, ay bu sıcaklar herkesi eritecekk
Herkese hayırlı Ramazanlar, Allah herkese sabır versn
çok güzel canım ellerine sağlıkKalkis 1 bardak ilik su
15 dk sonra sahur
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Domates peynir salatalik yesillik
5 tuzsuz zeytin
20 -25 dk sonra ara
1 cay bardagi yogurt + yarim porsiyon meyve
Kalkistan yatana kadar en 1 litre su mutlaka icilmeli
İftar
1 kepce corba
15 dk sonra 8 kasik etli kiymali sebze yemegi
1 su bardagi yogurt
Salata yagsiz
1,5 dilim k.ekmek
1 saat sonra ara
1 pors. Meyve +2 ceviz
Aksam yatana kadar 1,5 litre su en az
ayy canım bilsem arardım ben 2de uyandım tutmadım ama ablamla eşimi kaldırdım namaza kadar eşlik ettim onlaragünaydın kızlarrr..akşam gec yattık,eşime telefonu 2 kere alarm ayarla dedim dinlermi saat 3:15de uyandık 10dk ne yiyip içdiysek.kendimi hani yarışma programı varya ben mi.çok şükürki yatmadan kahvaltılıkları tabaklara hazırlamıstım.
sahur:
avuç içi kadar peynir
3 zeytinn
1 ceviz
çeyrek domates
2-3 biber
1dilim ekmek
1lt su
afiyet olsun canımBen dunku menumu yazmayı unutmusum. Dun cok gec geldım temızlık yaptım fşn derken sabahta erken kalcagımdan gıremedım hıc. Dunku menum ;
Sabah (8.00 ) kkk
Ogle 12.30 avuc buyuklugunde kofte , 1 kase ezogelın corbası , Brokolı
Aksam (17.00) 1 erık 3 kayısı 1 actıvı yogur
spor yok mallesef
Su 2,5 lt 2 bardak yesıl cay
evet canım sağlık olsun sildiririz notamızı ama bu birazda durumu ciddiye almakla alakalıBiz 4 olmuş yine. Notamız hala duruyor dimigeldiğimden beri 14 takım hep birinci napıyolar ne yiyip içiyolar acaba ki. Arada onlara uğrıyım bari :44::44::44:
tarttı piskolojisi işteBugunlerde bende inanıyorum canım.insallah. Teşekkür ederim. Bende çok sasırıyorum Psikolojık olarak beyin kendını cuma gunune mı hazırlıyor. Pazartesı gunuydu galıba Sabah 90 a yakın cıktım cok moralım bozulmustu sonra cuma yıne gıtmıs mınacıkta olsa
o nasıl bir maddedir öyle ya çok saçma inşallah anlaşırsınız canmGunaydın fıstıklar. Bugun gune guzel basladım ben. Hafta içleri bişer yapamıyoru dşye hafta sonumu degerlendıreyım dedımSabah 6 da uyandım :) 6.30 da yola cıktım 10 km yolumu (balcova - Basmahane ) yurudum. Sımdıde annemlerın yaynına gıdıyorum.
Bugun oruc tutamadım ben. Eve gece yarısı gırebıldım Ucak rotar yaptı herzamankı gb. Sanırım ben yokken elektrıkler mı kesılmıs anlamadım. Buzdolabındakıler maf olmus. bır suru temızlık yaptım. Ne yıcek ne ıcıcek bısıyım nede suyum olmayınca evde tutmaya cesaret edemedım. Tutanlarınkı Allah kabul etsın. Herkese ıyı Ramazanlar...
Bugun ev sahbımle konusmayı planlıyorum. yıllık sozlesmemeın bıtmesıne 2 ayım kaldı sozlesmede eger evden 1 yıldan once cıkarsam 12 ayın kırasını oderım dıye bır madde vardı. Bende nıye ımzaladıysam sozlesmeyı.2 ayım kaldı sozlesmenın bıtmesıne 1 ay depozıtom var ıcerde kalıyo 1 ay odemem. Onuda konuscam Belkı tamm cık der. Ins tabı. Evımde yasamıyorum etmıyorum. Bocekler desen cıldırtıyor zaten. Yem koydum ya banyoda 2 tane buldum ölmüş.
canım akşamda çok dikkkat et lütfen çorba illa ki olacaktır. çorbayı içtikten sonra hemen yemege saldırma biraz bekle ve sebze yada et yemeğiyle devam et lütfen
hoşgeldin canım gider o 2,5da sınav düğün kadar devam eder
çok güzel canım ellerine sağlık
ayy canım bilsem arardım ben 2de uyandım tutmadım ama ablamla eşimi kaldırdım namaza kadar eşlik ettim onlara
iyi ki akşamdan birşeyler hazırlamışsın canım aç kalmamışsın en azından
afiyet olsun canım
evet canım sağlık olsun sildiririz notamızı ama bu birazda durumu ciddiye almakla alakalı
mesela gözde bu hafta hiç kilo vermemiş ben onun aldığı kilolardan kolayca vermesini bekliyordum zaten hemen kayıp olmuş o buraya gelecek ama tavanın tadına bakacak:
tarttı piskolojisi işte
o nasıl bir maddedir öyle ya çok saçma inşallah anlaşırsınız canm
şükür yok canım hada iyiyim ağrılarım baya baya azaldı salı gidecegim dra kan sonuçlarım çıkmamış onları bekliyorum canım sen nasılsın sınava az kaldı inşallah gönlünüzdekii olur rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınBana da oyle geliyor erigim erigimm hamilelik nasil gidiyor bi sorun yok degil mii
rica ederim canım 6. takımdan caldımgünaydın herkeseee mutlu hayırı Ramazanlarrrr.... süpersin kaptancım paylaşım için teşekkürler. cezamıda iftaedan önce yapsam olur herl-halde.squat susatmaz sonuçta 50 squat söz :) ( bak sen 40 dedin ben 50 ne çalışkanımm)
hayırlı ramazanlarSelam kızlar hayırlı ramazanlarr
Bende ramazanda karataya başlıyorum gece hazırlıksızdım ama iftar itibariyle başlıyorum
Başka türlü olmaycakçünkü baktım verebiliyorum sonrada devam ederim inşş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kaptancım izledim karatay teyzeyi avuç içi kadar pideyede izin verdi süper valla :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?