Günaydın bacular
Dünkü menüm
sahurda 3 yarı rafadan yumurta,10 yeşil zeytin, 2 domates ve avuç içi kadar lordan oluşan acılı salata.2 büyük bardak çay ekmek yemedim
iftarda 2 tabak mercimek çorbası, 3 ince dilim (tam buğday) kızarmış ekmek terayağ sürüp bol pul biberle yedim.
iftara kadar hiç acıkmadım ve insanlıktan çıkmadan yemek yedimgeç olduğu için yarım saat yürüyebildim. birde 2 lt kadar da su içtim.
peki ramazanda nasıl olacak kilo bildirimi? yine aynı şekilde mi? çünkü mideler dolu oluyo nede olsa kalkınca.:44:
bak çok haklısn ben kavga etmekten mi bıktım ilişkileirmde bilmem ama kavgayı sevmyorum ya. insanca konuşarak ses tonuna dikkat ettiğinde olaylar %90 düzelio ama bağırarak aynı şeyi konuşsan bile farklı noktalara gidiyo olay. heleki arkadaşlarının yanında bağırması, ne kadar samimi olursam olayım birinin yanında bana bağırırsa benm gururum incinir. aynı dert benm arkadaşımdada var hatta aynı kişidenmi söz ediyoruz die düşündm bi an ama aynı iş yernde değildi benm arkadaşım o yüzden Allah sabır versin ikisinede.
bize koca boşamak kolay ama onlar hayatlarını berbat ediyolar benm arkadşaım daha 20 yşaında. diyrum ki bi ömür geçirebilcekmisin düzelcekmi hayr ? o zaman başndan yolunu belli et diyrum cesaret edemio ailesi yüznden. babasından kaçtı kocasına
mevlam bu günlerde hayırlısıyla sonuçlndırsın inşallah
15 dk squatsa dayanabilcekmisin yaa ben 50 yapınca bacaklarım kesiliyoduu
ablacım ben öyle yemek yapmıyorum ramazanda babam hep dışarda yiyo oruç tutmyo diye hatta iftar çadırlarında takılıyohal öyle olunca ben kendime aperatif şeyler hazırlıyorum uyuyakalıyorum dünde öyle oldu ama erken uyanmıştım yine braz. arkdaşım geldi yine iftar geçti ben anca yemek yedim
alışverişte yaptım artık düzene giriyorumm
üzülme canm ya bilgi işlem falan yokmu yardım edebilcek birii :44: haber ver gdince merak ettm şimdi
anlamıyorum ben insanları benm arkdaşmın eşide öyle çok istiyerek evlendiler ama aynen böyle şimdi onlarda tartışmışlar nedense ayrılmak istiyomuş beyfendi. insanları anlamak çok zor
sütünlemi yıkamışşnasıl yahu böyle bikaç damlayla falanmı ay merak ettm söylermisin belki ilerde mevlam nasip ederse anne olunca bende yaparım
canım önemli olan yagdan ne kadar gitmiş ona bak sen. bu arada ilk ölçümün tarihi nedir. yani arasında kaç gün var
2.yemeğin gerçekten kötü olmuş onu cumaya kadar dengelemeye bak bence canım çünkü onun sana +sı fazla olacak gibi :18:dünkü menü
öğle
1 tabak taze fasülye
1 kase tarhana çorbası
1 kase yogurt
1 tk reçel
akşam,
1 tabak kuru fasülye
2 yeşil sogan
arkadaşım oruç ve o halde gelince 2. akşam yemegimi yedimü
1 kase domates çorba
1 tabak sade makarna
1 el kadar pide
salata bikaç kaşık yogurt
6-7 tane hurma
arkadaşım oruçtu ama ben sinirimden ondan çok yedim gece boyuncada midem bulandı
birde 40 yaşındamı inanmıyorumamin canım benim. benim bahsettiğim kız 28 adam 40 yaşında. 40 yıl yaşamış ama beyni uyumuş galiba gelişmemiş. ben bildim bileli bu adam böyle beni tanımadığındada kavga ederdi hadi beni geçtim erkek arkadaşımın yanında kavga ediyo yaa. çocugunda içine zehir oldu. yaa ne kadar salak düşün karısını bana şikayet ediyo. bana bunu yaptı bana böyle dedi düşünebiliyo musun
bunu ilk defa dydum yaa önceden bilseydim bende ablama yeğenim için yaptırırdım ama bizimki 9 aylık oldu bile çok şükürEvet canim aynen oyle 10-15 damla yuzumuzun heryerine surebilcek kadar. Anne sutunun faydasi saymakla bitmez o yuzden herderde deva. Sizi emdirdikten sonra yuzune sikardim biraz diyo annem. Ne abim ne ben 1 tane erenlik sivilcemiz bole olmadi cok sukur :) anneler cocugunaza yapin mutlaka ben dua ederim anneme. 16 li yaslarada erkenlik sivilcenin olmamasi bebek cildi gb ciltle dolasmak paha bicilemez :)
Yok canim bilgi islem. Bilgi islem zaten biziz yaptiklarimizi kurtarmak kendi sorumlulugumuzda malesef
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
2 tabak çorba bana fazla gibi geldi canım mercimek zaten nişastalı ve içinde patateste var onun yerine bolca salata yesen çok daha iyi olurmuş :44: birde 3 ince dilimde olsa ekmek fazla
sana söyledm bak benm aklıma yattı iftarda ton balıklı salata yiyim birde yanında çorba ooh miss
ne dersin kaptaniçem düzene giriyomuyumdurr ? :44:
Ilk olcumum 29 mayis 34 gun var canim arada. Normalde 88.3 olmustum fazla cikti bgn tartida. Sudanda kaybetmis olamama suda almis gorunuyor. 1.3 u nereye gitti acaba ? Verdimde 2 gunde yag mi aldim acaba
2.yemeğin gerçekten kötü olmuş onu cumaya kadar dengelemeye bak bence canım çünkü onun sana +sı fazla olacak gibi :18:
birde 40 yaşındamı inanmıyorumyok ya böyle bişey olamaz harbiden şimdi daha çok üzüldüm ben sanıyorum ki 24 25 yaşında toy biriisi bu ne böyle yaa :26:
bazı insanlar böyle gerçekten, peki arkadaşın ne kadr süre flört etti ki onunla hiçmi anlamadı dengesiz oldğunu :44:
2.yemeğin gerçekten kötü olmuş onu cumaya kadar dengelemeye bak bence canım çünkü onun sana +sı fazla olacak gibi :18:
birde 40 yaşındamı inanmıyorumyok ya böyle bişey olamaz harbiden şimdi daha çok üzüldüm ben sanıyorum ki 24 25 yaşında toy biriisi bu ne böyle yaa :26:
bazı insanlar böyle gerçekten, peki arkadaşın ne kadr süre flört etti ki onunla hiçmi anlamadı dengesiz oldğunu :44:
bunu ilk defa dydum yaa önceden bilseydim bende ablama yeğenim için yaptırırdım ama bizimki 9 aylık oldu bile çok şükürartık o da teyzesi gibi uğraşsın sivilcelerle ya 20 yaşında oldum hatta geçiyorum hala sivilcem var. dün gecede alnımın ortasında çıkmışş bide ucuda yok zonkluyo sürekli
anladım canm halledersn inşllah ya :26:
anladım canım ozaman tamam ama yinede dikkat et mercimeğin kendi nişastasıda varsalça, patates bilinçli koymadım.. birde sahurda falan ekmek yemeyince çok gelmedi bana sanki :26:
o zaman sanaa34 günde az kilo vermişssin canım. hadi bakalım topla kendini 2 günde yagdan alınmaz. bugün yediklerini 48 saat içinde yakabilir vücut neyse bundan sonra bence her akşam en az 100 kere zıpla yerinde
sorma canım moralim bozuldu o yesin diye eşlik ettim güya ama sinirden yemişim baya. neyse dengelerim inşallah. diyorum ya adam 40 yaşında ama beyni degil sadece vücudu...
Olsun 9 aylik yinede yapsin nolcak yuzune bi kac damla. Gozune gircek diyede korkmasin benim girmis masallah bisiyimde yok :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Eylülcünm hoşgeldin cnm
Sagol canım artık elimde olmadan dikkat ediyorum kaç aydır diyetteyim alışkanlık oldu gibi
Canım bende aynı her ramazan en az 2 kilo alırım suan gr bile versem sevinirim
Sende verirsin inş canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tansiyonunu bi ölçtür gamzecim.az mı sıvı alıyorsun.gece ceviz felan ye midenin boşalmasını geciktirip tokluk hissi veriyormus.ilk defa bi ramazan ayında kötü oluyorum ben yaa mideme sancı giriyo ağrıyo başım ağrı bi uyuşma şeklinde anlamadım ki bana nolyo böylegünaha giriyorum daha çok
ınsallah canım ya buramazan bıdegısıklık yapıp zayıflasak neguzel olur.ben dıslerımı kaplama yaptırıyorum kesım için ayın 14une randevum var dıslerımı kesıp yenı dıs olcusu alacaklar enaz 15 20gun zor yemek yıycem agrım olcak kötu bısey ama o sırada bıraz kılo verırım dıye umudum var ne manyagım dımıesım aynı dıslerını yaptırmıstı 2sene önce sadece corba ıcebılıyodu 6kılo vermıstı ben 2 kıloverıp 65e razıyım
edacım ne güzel menüler,bu hafta sen beni sollarsın gibime geliyor.
dünkü menü
öğle
1 tabak taze fasülye
1 kase tarhana çorbası
1 kase yogurt
1 tk reçel
akşam,
1 tabak kuru fasülye
2 yeşil sogan
arkadaşım oruç ve o halde gelince 2. akşam yemegimi yedimü
1 kase domates çorba
1 tabak sade makarna
1 el kadar pide
salata bikaç kaşık yogurt
6-7 tane hurma
arkadaşım oruçtu ama ben sinirimden ondan çok yedim gece boyuncada midem bulandı
bu sahur bence az.kavun seni acıktırır.elle tutulur bi peynir var oda az.yumurta ye peynir domates salatalık mutlaka yogurt veya süt.günaydın kızlaarr menümü yazıyıımm
iftar : protein ağırlıklı beslenmye karar aldımm
1 porsiyon kadar dönerden iskender yaptım arkadaşımla kendme ama yağsız tabiki
1 dilim ekmek koydm altına 2 yk yoğurt
bol salataa
1 lt su
sahurda yine uykulu karışık naptığımı ne yiceğimi bilemedm babam kavun getirmiş tezgahta onu görünce bu olur dedim
ince 2 dilim kavun ( çok tatlı değildi)
1 buçuk dilim ekmek
1 çay kaşığı tereyağ + 2 çay kaşığı bal
2 k k peynir
1 lt ye yakın su
sanırım ekmeğe kızıcaksınız ama yumurta yoktu sahurda yiyemedim. o olmayıncada acıkıcakmışım gbi geliyo gün içinde :18:
ınsallah canım ya buramazan bıdegısıklık yapıp zayıflasak neguzel olur.ben dıslerımı kaplama yaptırıyorum kesım için ayın 14une randevum var dıslerımı kesıp yenı dıs olcusu alacaklar enaz 15 20gun zor yemek yıycem agrım olcak kötu bısey ama o sırada bıraz kılo verırım dıye umudum var ne manyagım dımıesım aynı dıslerını yaptırmıstı 2sene önce sadece corba ıcebılıyodu 6kılo vermıstı ben 2 kıloverıp 65e razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?