edacım ferritin, b12 vitamini ,demir ,demir bağlama kapasitesi testleri asmlerde yapılıyor ayrıntılı baktır bencede.sen aile hekiminden memnun değildin değil mi,gel ben sana bakayım:)))
hemoglobinin hemotoktiritin düşük.reglin çok oluyormu demir ilacı hiç kullandın mı ne kadar süre kullandın?
b12 de baktır.kullanmadıysan iyi.kullanıpta yükselmeyen anemi türleri var.diyet yapanlarda genelde oluyor.kaliteli demir kaynagı kırmızı et.onuda yeterince alamıyorum sanırım.yada yanlış alım oluyor.etin yanında yogurt ürünleri tüketmemek lazım,daha cok portakaldı limon gibi c vitaminli şeyler demirin vucuda emilimini arttırıyor süt ürünleriise azaltıyor bizde genelde etle ayran ayrılmaz ikilidir.Doktorcum demir bağlama demir anemisi falan onlar araştırılsın dedi işyeri hekimi.
Aile hekiminden memnun değilimde laf mı adam gitsin diye dört gözle bekliyorum.
Yine böyle bir durumda gittim yaptırdım. Bu sefer alt sınırdaydı hiç birşeyin yok dedi gönderdi beni. İlaç vs hiç kullanmadım.
Regl 4 gün sürüyor. 2 ve 3. gün çok yoğun oluyor.
haftaya salıya randevu almıştım. almasaydım gelirdim yanına
Yasemincim sen varsin galiba canlar üçe kadar bekleyelim gelmezlerse karsilarina 1.kez bildirimde bulunmadi yazarak yuzdelerini sifir kabul edip ortalama aljn
Banucugum kizlar kontrol eder inşallah ben ciktim is yerine gidiyorum kobtrol edemeim uzgunum
Kizlar busrayi bekleyelim biraz gelecektur sanirin duygu bu hafta yoktu zatrn buyuk ihtimal bildirim yapmayacak oysa yapmasini soylemistim
*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/57,9/-0,1/%-0,17 )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
_citygirl_66,9/66,700 /0,2 /%0,30)
casum2076,5/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadı
ebruli_hayat72.0 /70,9/1,1 /%1,53 )
hedef ve başarı75,7/74,7 /1,0/%1,32 )
3. takım ortalaması:%0,65
kızlar kontrol edecek olan varmı,duygunun gelecegini sanmıyorum.
paylaştım kızlar ramazan millete yaramıs sonuclar süper.bu arada banucugumun takımla yüzdemiz aynı.
eda akşam az olmayacakmı?Bugünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Sebze suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle:
4 tane köfte
Salata
1 tane mercimek köftesi
Akşam:
Salata
Yanında bir şey yemem sanırım :d
Su:
2 litre bitti. 3ü deviririm 
öyle böyle değil edacım takımın biri olmasa sonuncu olacaktık sonuclar okadar iyi.demek ramazanda ağzı tutmak daha kolay diye herkes vermiş..Çok iyi ya :d
Sanırım notamızı yinede sildiremeyeceğiz.
eda akşam az olmayacakmı?
öyle böyle değil edacım takımın biri olmasa sonuncu olacaktık sonuclar okadar iyi.demek ramazanda ağzı tutmak daha kolay diye herkes vermiş..
bence sen haftasonu bos vaktinde kıyma al köfte yap hatta pişirip at dolaba.ben bi kere bi hafta öğle öğününde yemiştim.zaten kan degerlerin düşük bakıyorum genelde beyaz et tüketiyorsun.Valla doymazsam bir yumurta yerim herhalde :)
Sebze sevmiyorum kışın karnabahar falan yiyordum gidiyordu ama yazın yiyecek bir şey bulamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?