- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Bugünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Sebze suyu
Ara: 2 dilim ananas
Öğle:
4 tane köfte
Salata
1 tane mercimek köftesi
Akşam:
Salata
Yanında bir şey yemem sanırım :d
Su:
2 litre bitti. 3ü deviririm 
Dünkü menüm
Kahvaltı(işe geç kalmıştım)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğle:
Salata
Tavuk sote
Akşam
Salata
Yağsız pişmiş 1 yumurta
Su: 3 litre
paylaştım kızlar ramazan millete yaramıs sonuclar süper.bu arada banucugumun takımla yüzdemiz aynı.
geldim kaptanımmm kusura bakmayın. kilom bu hafta 66.7 200 gram vermişim yanii
Yasemincim sen varsin galiba canlar üçe kadar bekleyelim gelmezlerse karsilarina 1.kez bildirimde bulunmadi yazarak yuzdelerini sifir kabul edip ortalama aljn
Banucugum kizlar kontrol eder inşallah ben ciktim is yerine gidiyorum kobtrol edemeim uzgunum
b12 de baktır.kullanmadıysan iyi.kullanıpta yükselmeyen anemi türleri var.diyet yapanlarda genelde oluyor.kaliteli demir kaynagı kırmızı et.onuda yeterince alamıyorum sanırım.yada yanlış alım oluyor.etin yanında yogurt ürünleri tüketmemek lazım,daha cok portakaldı limon gibi c vitaminli şeyler demirin vucuda emilimini arttırıyor süt ürünleriise azaltıyor bizde genelde etle ayran ayrılmaz ikilidir.
bence sen haftasonu bos vaktinde kıyma al köfte yap hatta pişirip at dolaba.ben bi kere bi hafta öğle öğününde yemiştim.zaten kan degerlerin düşük bakıyorum genelde beyaz et tüketiyorsun.
afiyetolsun Edacımmm menülerin mükemmel birşey merak ettim kuzummm neden özellikle ananas :44: başka meyve de yiyebilirimisin yoksa senmi ananası tercih ediyorsunnn :44: birde bugün sadece salata yetermiki biraz da yoğurt yesen yanında:26:
ellerine sağlık cnmcım kusurabakma yetişemedimm ama liste de hata yokk bende bankaya gitmiştimmm
alışveriş sırasında 120 lira yerine 12000 tl çekmişler karttan onu hallettik çok şükür bir sorun çıkmadı adamlar sözünü tuttu
az olsun öz olsun cnm tbrkler
kuzummm ettim am ageç ettim yetişemedim
b12 demişken doktorcum bir sorum olacak rakiben özgecik b 12 kullanmaya başlamış ama aç karnamı tok karnamı alayım diye sordu bende yanlış bilgi vermek istemedim ben iğnesini yaptırdım çünkü ne zaman alsa uygundur acaba:26:
ne demek banucugum bende bugun bakamadım doğru düzgün işyerine gittim hesap kesimimi yaptım sağolsunlar tüm haklarımı fazlasıyla vermişler burası senin evin ne zaman istersen gel otur yerine dedi patroncum seni yetiştiren anne babaya ayrıca teşekkür ederim dedi ağlaştık yine yaaafiyetolsun Edacımmm menülerin mükemmel birşey merak ettim kuzummm neden özellikle ananas :44: başka meyve de yiyebilirimisin yoksa senmi ananası tercih ediyorsunnn :44: birde bugün sadece salata yetermiki biraz da yoğurt yesen yanında:26:
ellerine sağlık cnmcım kusurabakma yetişemedimm ama liste de hata yokk bende bankaya gitmiştimmm
alışveriş sırasında 120 lira yerine 12000 tl çekmişler karttan onu hallettik çok şükür bir sorun çıkmadı adamlar sözünü tuttu
az olsun öz olsun cnm tbrkler
kuzummm ettim am ageç ettim yetişemedim
b12 demişken doktorcum bir sorum olacak rakiben özgecik b 12 kullanmaya başlamış ama aç karnamı tok karnamı alayım diye sordu bende yanlış bilgi vermek istemedim ben iğnesini yaptırdım çünkü ne zaman alsa uygundur acaba:26:
iyi fikir canım bunu benimde yapmam lazım üşengeç oldum kız benbence sen haftasonu bos vaktinde kıyma al köfte yap hatta pişirip at dolaba.ben bi kere bi hafta öğle öğününde yemiştim.zaten kan degerlerin düşük bakıyorum genelde beyaz et tüketiyorsun.
geçen seneydi galiba birisi kilolarını 3 yıl oruç tutarak vermiş adam nefsime hakım olamıyordum ama oruç sayesinde oldum diyordu bu onun gibi edamİrade devreye girdi aslında diyet boyu böyle olmak gerekiyor
kız yazın heryer sebze heryer meyve sevlimez mi çok yararlı zorlada olsa yeValla doymazsam bir yumurta yerim herhalde :)
Sebze sevmiyorum kışın karnabahar falan yiyordum gidiyordu ama yazın yiyecek bir şey bulamıyorum.
aynen birde su kaybı var tabi insanların gözü suda oluyoröyle böyle değil edacım takımın biri olmasa sonuncu olacaktık sonuclar okadar iyi.demek ramazanda ağzı tutmak daha kolay diye herkes vermiş..
yemelisin yanında birşey yada salatayı balık yada tavuklu yapt ki doyurucu olsun canımBugünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim ekmek
Yarım domates
Sebze suyu
Öğle:
4 tane köfte
Salata
1 tane mercimek köftesi
Akşam:
Salata
Yanında bir şey yemem sanırım :d
Su:
2 litre bitti. 3ü deviririm 
afiyet olsunDünkü menüm
Kahvaltı(işe geç kalmıştım)
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğle:
Salata
Tavuk sote
Akşam
Salata
Yağsız pişmiş 1 yumurta
Su: 3 litre
malesef yine sildiremedikÇok iyi ya :d
Sanırım notamızı yinede sildiremeyeceğiz.
Kontrol ettim doğru
ellerinize sağlık kızlar geçen haftanın cezalıları yapacaktı listeyi ama nerdeeeee*** 3. Takım 368.Etap ***
kelebekolacam: (76,2 / 75,6/0,6 /%0,79)
Valkyrie8976,3/75,5 /0,8 /%1,05 )
gzde19957,8/57,9/-0,1/%-0,17 )
Sahgul: ( 69/68.3 /0,7 /%1,01 )
Nilyyyaaannn88,3/88,3 /0.0 /%0,0) kilosu sabit
_citygirl_66,9/66,700 /0,2 /%0,30)
casum2076,5/ / /%)1.kez bildirimde bulunmadı
ebruli_hayat72.0 /70,9/1,1 /%1,53 )
hedef ve başarı75,7/74,7 /1,0/%1,32 )
3. takım ortalaması:%0,65
kızlar kontrol edecek olan varmı,duygunun gelecegini sanmıyorum.
afiyet olsunhemen sahur menümüde paylaşayım
1 dilim pide
1 kk yağsız peynir
5 adet zeytin
domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su ve zumba dansı
kusura bakarım canım çok acil durumlar haricinde asla geç kalmıyoruz 12'ye kadar en geç bildirim bir daha beklememgeldim kaptanımmm kusura bakmayın. kilom bu hafta 66.7 200 gram vermişim yanii
ne demek banucugum bende bugun bakamadım doğru düzgün işyerine gittim hesap kesimimi yaptım sağolsunlar tüm haklarımı fazlasıyla vermişler burası senin evin ne zaman istersen gel otur yerine dedi patroncum seni yetiştiren anne babaya ayrıca teşekkür ederim dedi ağlaştık yine yaa
pozisyonu ne olursa olsun bir insanın dürüst ve doğru olması çok önemli 3 ortaklı bir şirkette çalıştım ve hepsi abim gibiydi
iyi fikir canım bunu benimde yapmam lazım üşengeç oldum kız ben
geçen seneydi galiba birisi kilolarını 3 yıl oruç tutarak vermiş adam nefsime hakım olamıyordum ama oruç sayesinde oldum diyordu bu onun gibi edam
kız yazın heryer sebze heryer meyve sevlimez mi çok yararlı zorlada olsa ye
aynen birde su kaybı var tabi insanların gözü suda oluyor
yemelisin yanında birşey yada salatayı balık yada tavuklu yapt ki doyurucu olsun canım
afiyet olsun
malesef yine sildiremedik
ellerinize sağlık kızlar geçen haftanın cezalıları yapacaktı listeyi ama nerdeeeee
ikiside öğleden önce sırra kadem bastı
afiyet olsun
kusura bakarım canım çok acil durumlar haricinde asla geç kalmıyoruz 12'ye kadar en geç bildirim bir daha beklemem
gözde sözü aldım yok sözünü tutmazsan elimde kalırsın bak seni çimçik çimçik yolarım silkelen artık Eki Görüntüle 1177221
o hlalde hayırlı olsun internetiniz büşracım
çok güzel gitmiş canım emeklerini inkar etmemiş tartı
sen yap bidlirimini ben not alıyorum kilo verim durumunu bakacagız bakalım ne zaman gireceksin listeye tembel gözdenin tembell arkadaşı oda 6 haftada girmişti ancak
niye unutalım canım benim seni dualarımızda glşahcım bana numaranı gönderirmisin tekrar malum benim tel hafızası göçünce karıştı kim kimdi bilemiyorum valla
ellerine sağlık ablacıgım
bebişim şu activia çıksa artık menünden de yerine kefir gelse yada kayısı yesen sindirim için zaten gerek olmayacak ona emin ol
bencede a seçenegi olmalı b seçeneğinden iki dilim yiyen gözüme görünmesin
malesef sahur ve iftar arası çok yakın ablam ve eşimde çorba salata yedimi tıkanıyorlar ilk defa bir ramazanda eve tatlı girmiyor çünkü vücüt istemiyor istediği tek şey su
çok kötüdür bilirim sen mümkün olduğu kadar yere çıplak basma sonuçların çıkana kadar birliktelik yaşama derim yanılmıyorsam ondan sonrada oluyor demiştin .Bol su iç canım birde ben uygukladım işe yaradı ama sende yarar mı bilmem
1/2 lt ılık suya 1/4 çay bardağı sirkeyi karıştır ve onunla yıka o bölgeyi bir zararını görmedim dr demişti bi keresinde böbreklerim agrıyarak acile gitmiştim o kadar feci durumdaydım
canım karataydan mı bilmem geçti midem dün hiç bulanmadı yani böyle bi tuhaflık oluyor ama kusmadım en azından
allah allah niye iki iki iş yaparlar zaman kaybederler ki aynı gül kültür numuneside alsalardı aynı numuneden bakıyor sonuçta idrarda çıkmayan kültürde belli olan bazı m.o. var
Günaydın canlar..
sağlık olsun canım geçen hafta ben öyleydim sen en azından almadın. ben fazla çıktım ama çok kötü hissettim kendimi suçluluk hissi kötü..
maşallah veren arkadaşlarım.. ben geçen hafta 72 bu hafta 70.9.. hedefime ulaşamasamda afettirebilmişimdir umarım kendimi..
tamam kaptanım merak etme artık internetimde var bol bol uğrarım benne demek banucugum bende bugun bakamadım doğru düzgün işyerine gittim hesap kesimimi yaptım sağolsunlar tüm haklarımı fazlasıyla vermişler burası senin evin ne zaman istersen gel otur yerine dedi patroncum seni yetiştiren anne babaya ayrıca teşekkür ederim dedi ağlaştık yine yaa
pozisyonu ne olursa olsun bir insanın dürüst ve doğru olması çok önemli 3 ortaklı bir şirkette çalıştım ve hepsi abim gibiydi
geçen seneydi galiba birisi kilolarını 3 yıl oruç tutarak vermiş adam nefsime hakım olamıyordum ama oruç sayesinde oldum diyordu bu onun gibi edam
yemelisin yanında birşey yada salatayı balık yada tavuklu yapt ki doyurucu olsun canım
afiyet olsun
ellerinize sağlık kızlar geçen haftanın cezalıları yapacaktı listeyi ama nerdeeeee
afiyet olsun
kusura bakarım canım çok acil durumlar haricinde asla geç kalmıyoruz 12'ye kadar en geç bildirim bir daha beklemem
Kizlar napiyonuz cuma tartildik diye tatlilari mi hupletiyosunuz bakiyimEki Görüntüle 1177906
Kizlar napiyonuz cuma tartildik diye tatlilari mi hupletiyosunuz bakiyimEki Görüntüle 1177906
Evet çok kötü yaa. Bakıyorum mesela cokta bozmadım ekmek fln yemedım saglıksız seyler yemedım. meyve yedım uzum karpuzaa hatırladım tabı dondurma yedım hemde detoks gunu neyse artık evım var cok sukur . En azından bı duzene oturtabılcek mıyım bılmıyorum ama 1 hafta duzene oturmakla gecer kendıme yesıllıkler fln alırsam salata yapıp goturebılır sebze haslayabılırım bısıler yapabılırım sanırım ıs yerıne gıturcek. Daha saglıklı beslenebılırım. Sımdı evden gıderken yarın ev yapımı tereyagımı ve bırazcıkda zeytın yagımı gotursem ohh mıs gb. evde hersey ev yapımı ama ıstanbulama tasıyamam kı onları
Menüm
Sahur
Peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin, az tereyağ
1 parça pide
İftar
1 kase çorba
1 karnıyarık
2 yk pilav üzerine kurufasulye
4 tane sarma
Komsum haşhaşlı revani getirdi gözüm onda kaptanım izinverirse - dlm çayla götürürüm :)
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne demek banucugum bende bugun bakamadım doğru düzgün işyerine gittim hesap kesimimi yaptım sağolsunlar tüm haklarımı fazlasıyla vermişler burası senin evin ne zaman istersen gel otur yerine dedi patroncum seni yetiştiren anne babaya ayrıca teşekkür ederim dedi ağlaştık yine yaa
afiyet olsun
afiyet olsun
Doyana kadar salata yiyeceğim ama dün öyle bir şansım yoktu. Detoks olduğunda çok fazla proteinli gıda vermedi. Ananas ta bu nedenle. Detoks menüsü olduğu için...
Evet ablacım ondan çok şerbetlıydı yiyemedim zaten iki çatal ancaİyi akşamlar fıstıklarrrr
bende şüpheleniyorum götürmeselerde götürecekler gibii pazarlıklar başlamış baksana şirinemmm
evden götürürsen çok sağlıklı olur bitanemmm meyve masum gibi görünüyor ama hakikaten duraklatıyor kuzumm bak ben meyve harcii kaçamak yapmıyorum ama 100 gr cık gitmiş yine bu hafta 300 gr değilmiş bugun öğleden sonra tartıldımm
afiyetolsun cnmmm haşhaşlı revani dediğin şu üzeri kerm şantili ve şerbetli olansa ne kadar az yersen o kadar iyi cnmm ama bğyük ihtimal götürdün dimiiiii
İyi akşamlar fıstıklarrrr
bende şüpheleniyorum götürmeselerde götürecekler gibii pazarlıklar başlamış baksana şirinemmm
evden götürürsen çok sağlıklı olur bitanemmm meyve masum gibi görünüyor ama hakikaten duraklatıyor kuzumm bak ben meyve harcii kaçamak yapmıyorum ama 100 gr cık gitmiş yine bu hafta 300 gr değilmiş bugun öğleden sonra tartıldımm
afiyetolsun cnmmm haşhaşlı revani dediğin şu üzeri kerm şantili ve şerbetli olansa ne kadar az yersen o kadar iyi cnmm ama bğyük ihtimal götürdün dimiiiii
uff cok yogunum cok.günler ne çabuk geciyor menülerde nerde kalmıstım.dünle bugünü paylaşayım öncekilerden kalan olduysa unuttum ne yediğimi.
yazacamda perşembeyi cumaya bağlayan gecenin sahurunu unuttum
cuma iftar
1 kepce mercimek corba
bol salata
1 parcacık pide
ciğer sote 1 porsiyon
yogurt
ara:yarım avuc badem
2-3 kayısı
sahur:
haşlanmıs yumurta
2- salatalık
domates
peynir
çavdar ekmeği 1,5 dilim
iftar
1 küçük karnı yarık kızartma değil
3 kaşık ciğer sote
bol salata
1 parca pide
2-3 dilim karpuz
ara:
10 kadar badem
baş parmakla işaret parmagının birleşince yuvarlagı kadar kurabiye(yarım)şuan bile yanımda yememek için zor tutuyorumcok sevioyrum bu perişan kurabiyeyi beni perişan etsede.ama yemiycem iftardan önce tartıldım 500gr daha gitmiş.
2 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?