Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

afiyetolsun Edacımmm menülerin mükemmel birşey merak ettim kuzummm neden özellikle ananas :44: başka meyve de yiyebilirimisin yoksa senmi ananası tercih ediyorsunnn :44: birde bugün sadece salata yetermiki biraz da yoğurt yesen yanında:26:

paylaştım kızlar ramazan millete yaramıs sonuclar süper.bu arada banucugumun takımla yüzdemiz aynı.

ellerine sağlık cnmcım kusurabakma yetişemedimm ama liste de hata yokk bende bankaya gitmiştimmm
alışveriş sırasında 120 lira yerine 12000 tl çekmişler karttan onu hallettik çok şükür bir sorun çıkmadı adamlar sözünü tuttu

geldim kaptanımmm kusura bakmayın. kilom bu hafta 66.7 200 gram vermişim yanii

az olsun öz olsun cnm tbrkler

kuzummm ettim am ageç ettim yetişemedim

b12 demişken doktorcum bir sorum olacak rakiben özgecik b 12 kullanmaya başlamış ama aç karnamı tok karnamı alayım diye sordu bende yanlış bilgi vermek istemedim ben iğnesini yaptırdım çünkü ne zaman alsa uygundur acaba:26:

bence sen haftasonu bos vaktinde kıyma al köfte yap hatta pişirip at dolaba.ben bi kere bi hafta öğle öğününde yemiştim.zaten kan degerlerin düşük bakıyorum genelde beyaz et tüketiyorsun.

Bir ara öyle yapıyordum ama hergün evden işe yemek götürmek ve soğuk yemek yemek zor oluyor.
bakalım belki çorba et menüsü verirse dediğini yaparım.

Doyana kadar salata yiyeceğim ama dün öyle bir şansım yoktu. Detoks olduğunda çok fazla proteinli gıda vermedi. Ananas ta bu nedenle. Detoks menüsü olduğu için...

ne demek banucugum bende bugun bakamadım doğru düzgün işyerine gittim hesap kesimimi yaptım sağolsunlar tüm haklarımı fazlasıyla vermişler burası senin evin ne zaman istersen gel otur yerine dedi patroncum seni yetiştiren anne babaya ayrıca teşekkür ederim dedi ağlaştık yine yaa
pozisyonu ne olursa olsun bir insanın dürüst ve doğru olması çok önemli 3 ortaklı bir şirkette çalıştım ve hepsi abim gibiydi
bence sen haftasonu bos vaktinde kıyma al köfte yap hatta pişirip at dolaba.ben bi kere bi hafta öğle öğününde yemiştim.zaten kan degerlerin düşük bakıyorum genelde beyaz et tüketiyorsun.
iyi fikir canım bunu benimde yapmam lazım üşengeç oldum kız ben
İrade devreye girdi aslında diyet boyu böyle olmak gerekiyor
geçen seneydi galiba birisi kilolarını 3 yıl oruç tutarak vermiş adam nefsime hakım olamıyordum ama oruç sayesinde oldum diyordu bu onun gibi edam
Valla doymazsam bir yumurta yerim herhalde :)
Sebze sevmiyorum kışın karnabahar falan yiyordum gidiyordu ama yazın yiyecek bir şey bulamıyorum.
kız yazın heryer sebze heryer meyve sevlimez mi çok yararlı zorlada olsa ye
öyle böyle değil edacım takımın biri olmasa sonuncu olacaktık sonuclar okadar iyi.demek ramazanda ağzı tutmak daha kolay diye herkes vermiş..
aynen birde su kaybı var tabi insanların gözü suda oluyor
yemelisin yanında birşey yada salatayı balık yada tavuklu yapt ki doyurucu olsun canım
Dünkü menüm
Kahvaltı(işe geç kalmıştım)
1 yumurta
1 dilim ekmek

Ara: 2 dilim ananas

Öğle:
Salata
Tavuk sote

Akşam
Salata
Yağsız pişmiş 1 yumurta

Su: 3 litre
afiyet olsun
Çok iyi ya :d
Sanırım notamızı yinede sildiremeyeceğiz.
malesef yine sildiremedik
Kontrol ettim doğru

ellerinize sağlık kızlar geçen haftanın cezalıları yapacaktı listeyi ama nerdeeeee
ikiside öğleden önce sırra kadem bastı
hemen sahur menümüde paylaşayım
1 dilim pide
1 kk yağsız peynir
5 adet zeytin
domates, salatalık
1 haşlanmış yumurta
1.5 lt su ve zumba dansı
afiyet olsun
geldim kaptanımmm kusura bakmayın. kilom bu hafta 66.7 200 gram vermişim yanii
kusura bakarım canım çok acil durumlar haricinde asla geç kalmıyoruz 12'ye kadar en geç bildirim bir daha beklemem

aa doğru ben yapıcaktım aklımdan çıkmış ara arada gelip baktım ama hiç aklıma gelmedi oruç çarptı sanırım haftaya bende canım söz

Cıkarayım mı. Ben ıyı olur dıye yıyodum kaptanım ya o zaman yarın ıtıbarı ıle dahada activia yok

Evet çok kötü yaa. Bakıyorum mesela cokta bozmadım ekmek fln yemedım saglıksız seyler yemedım. meyve yedım uzum karpuz aa hatırladım tabı dondurma yedım hemde detoks gunu neyse artık evım var cok sukur . En azından bı duzene oturtabılcek mıyım bılmıyorum ama 1 hafta duzene oturmakla gecer kendıme yesıllıkler fln alırsam salata yapıp goturebılır sebze haslayabılırım bısıler yapabılırım sanırım ıs yerıne gıturcek. Daha saglıklı beslenebılırım. Sımdı evden gıderken yarın ev yapımı tereyagımı ve bırazcıkda zeytın yagımı gotursem ohh mıs gb. evde hersey ev yapımı ama ıstanbulama tasıyamam kı onları

tamam kaptanım merak etme artık internetimde var bol bol uğrarım ben

Menüm

Sahur
Peynir
Domates
Salatalık
5 zeytin, az tereyağ
1 parça pide

İftar
1 kase çorba
1 karnıyarık
2 yk pilav üzerine kurufasulye
4 tane sarma

Komsum haşhaşlı revani getirdi gözüm onda kaptanım izinverirse - dlm çayla götürürüm :)

1,5 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi akşamlar fıstıklarrrr

Kizlar napiyonuz cuma tartildik diye tatlilari mi hupletiyosunuz bakiyimEki Görüntüle 1177906

bende şüpheleniyorum götürmeselerde götürecekler gibii pazarlıklar başlamış baksana şirinemmm

evden götürürsen çok sağlıklı olur bitanemmm meyve masum gibi görünüyor ama hakikaten duraklatıyor kuzumm bak ben meyve harcii kaçamak yapmıyorum ama 100 gr cık gitmiş yine bu hafta 300 gr değilmiş bugun öğleden sonra tartıldımm

afiyetolsun cnmmm haşhaşlı revani dediğin şu üzeri kerm şantili ve şerbetli olansa ne kadar az yersen o kadar iyi cnmm ama bğyük ihtimal götürdün dimiiiii

ne güzel şirinemmm helalleşerek ayrılmanız inş doğumdan sonra çalışacakmısın bilmiyorum ama böyle bir yer çok iyi olur kadir kıymet bilen işverenler çok nadir bulunuyor allah razı olsun onlardan da senden de

sağlık olsun bitanemmm bu hafta sildirelim inşşşş

Doyana kadar salata yiyeceğim ama dün öyle bir şansım yoktu. Detoks olduğunda çok fazla proteinli gıda vermedi. Ananas ta bu nedenle. Detoks menüsü olduğu için...

anladım cnmmm afiyetolsun o zaman

Evet ablacım ondan çok şerbetlıydı yiyemedim zaten iki çatal anca

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Dünkü iftar menüm
1kase çorba
4yk fırında yağsız patates
3yk bulgur pilavı
Bol salata
2 saat sonra bir bardak şekersiz nescafe
1saat sonra 1 şeftali
Sahur
2 yumurtadan peynirli omlet
1 bardak süt
1 domates
5 zeytin
3 kuru kayısı
1dilim pide
Su 1.5 lt ve spor yapamadım malesef

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugun ugrayamiyirum annemlerdeyiz maaile iftar filan derken bugun unutun beni
Esiminde dogum gununu erken kutluyoruz bu kadar kalabaligi bulmusjen aradan cijarayim dedim hemde beklentisi olmaz bi hun onceden süpriz olur

uff cok yogunum cok.günler ne çabuk geciyor menülerde nerde kalmıstım.dünle bugünü paylaşayım öncekilerden kalan olduysa unuttum ne yediğimi.
yazacamda perşembeyi cumaya bağlayan gecenin sahurunu unuttum
cuma iftar
1 kepce mercimek corba
bol salata
1 parcacık pide
ciğer sote 1 porsiyon
yogurt

ara:yarım avuc badem
2-3 kayısı

sahur:
haşlanmıs yumurta
2- salatalık
domates
peynir
çavdar ekmeği 1,5 dilim

iftar
1 küçük karnı yarık kızartma değil
3 kaşık ciğer sote
bol salata
1 parca pide
2-3 dilim karpuz

ara:
10 kadar badem
baş parmakla işaret parmagının birleşince yuvarlagı kadar kurabiye(yarım)şuan bile yanımda yememek için zor tutuyorumcok sevioyrum bu perişan kurabiyeyi beni perişan etsede.ama yemiycem iftardan önce tartıldım 500gr daha gitmiş.
2 kuru kayısı

Selam kızlarr, dün giremedim. Bi bakım ne var ne yok. Ben bu gecede sabahcıyım iş yerinde ama bitiyor kabusum çok sükür. özledim sizleri sanki çok uzun zamandır giremiyorum gibi geliyor sanırım çok ilgilenemediğim için. Bi geçmis yapıyım bakım neler olmuş.

Çok haklısın banucum. Resmen test edip onayladım bende biraz meyveye ağırlık verdım sonuc kilolar gitmedi. Ama benim için meyve olayı bitmiştir. Memlekete gittim tabi günübirlik. Annemlerle kayısı bahcesıne gıttık 1 tan bıle agzıma koymadım. Dahada dıkkat edıcem artık

Tebrik ederim canım 500 gr daha gitmiş maşalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…