- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Canim ben kacirmisim. Cokkk gecmis olsun noldu neyin var ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
3 gunluk katliyam gibi menum geliyor kizlarneresinden tutsam elimde kaliyor.
CUMARTESI ( evi topladigimiz gun)
Sabah = 2 salatalik 1 dilim peynir,1 haslanmis misir
Oglen= 1 haslanmis misir yarim kepekli simit , yarim normal simit 1 ucgen peynir
Aksam = yok
Pazar ( kendi evimi yerlestirdigin cebazeye gittigim gun)
Sabah= 2 yumurtadan peynirli (yumurtalar koyden) maydonozlu omlet
Ogle= 1 tabak menemen, 1 salatalik,1 misir
Aksam = 250 gr tavuk gogsu, yogurt
Pazrtesi ( bugun)
Sabah= 1 haslanmis koy yumurtasi , 1 avuc peynir , 2 salatalik, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar , 4 zeytin
Oglen= 4 parmak boyutunda lazanya100 gr kofte, yogurt
Aksam= yengecli salata
Sahur (simdi yapicam) 2 hasanmis yumurta 1 avuc peynir, maydanoz,1salatalik , 3 kuru kayisi
Kizlar tek tek alintilamayi ayni anda telefondan nasil yaparim bilmiyorum o yuzden hepinize cok tesekkur ediyorum. Mekani cennet olsun insallah. Bu mubarek gunlerde guzelce gulerek vefat etti bizim en buyuk destegimiz bu oldu cok sukur. 74 yasindaydi.
Canım değerlerim düşük çıktı
Kendi kendine toparlayabilir dedi doktor sıcaktan falan etkilenmiiş olabilirmişim
Şuanda müdahale etmeyelim tehlike sınırında değil çünkü 10 gün sonra tekrar gidicem
Tabi bu arada kanama morarma olursa acile gel dedi
İnş toparlar oluyor bazen böyle kendiliğinden yükseliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsin
ve gelellim bombaya sen pizza mı yedin kızneyse buda senin kayıt ödülün olsun ordalarda bile dikkat etmişsin arkadaş iftarında verilen fireden birşey olmaz tabi bu senin için geçerli malum eda çok çok çok nadir kaçamak yapar
3 gunluk katliyam gibi menum geliyor kizlarneresinden tutsam elimde kaliyor.
CUMARTESI ( evi topladigimiz gun)
Sabah = 2 salatalik 1 dilim peynir,1 haslanmis misir
Oglen= 1 haslanmis misir yarim kepekli simit , yarim normal simit 1 ucgen peynir
Aksam = yok
Pazar ( kendi evimi yerlestirdigin cebazeye gittigim gun)
Sabah= 2 yumurtadan peynirli (yumurtalar koyden) maydonozlu omlet
Ogle= 1 tabak menemen, 1 salatalik,1 misir
Aksam = 250 gr tavuk gogsu, yogurt
Pazrtesi ( bugun)
Sabah= 1 haslanmis koy yumurtasi , 1 avuc peynir , 2 salatalik, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar , 4 zeytin
Oglen= 4 parmak boyutunda lazanya100 gr kofte, yogurt
Aksam= yengecli salata
Sahur (simdi yapicam) 2 hasanmis yumurta 1 avuc peynir, maydanoz,1salatalik , 3 kuru kayisi
Kizlar tek tek alintilamayi ayni anda telefondan nasil yaparim bilmiyorum o yuzden hepinize cok tesekkur ediyorum. Mekani cennet olsun insallah. Bu mubarek gunlerde guzelce gulerek vefat etti bizim en buyuk destegimiz bu oldu cok sukur. 74 yasindaydi.
dizlerin dururken omuzlarına ne olmus,Sağol kaptancım. Dün pizzanın cezasını çektim bence. İstanbulu biliyormusun bilmem ama ben dün merterden marmara forum- oradan bakırköy meydan, - meydandan sahile, sahilden mertere kadar tempolu 2,5 saat yürüdüm.Çok iyi geldi. Lakin bugün omuzlarım ağrıyor
..
işyerinde varda dijital değil.benim takıldıgım baskul değil.tamam baskulu kırılacak yere koymak hemde 2 kere hata ama ben bu davranısı hak etmiyorum,eşimede yakıştıramıyorum.agresiv sıkıntılı tipler böyle davranır.yasemincim eniştenin tüm bu huysuzluğu işe girince geçecek bu zaman zarfında allah peygamber sabrı versin sana tartıyı işyerine alıp koyma imkanın yokmu cnm:26: bu arada ikizler burcundan boğa burcuna terfi etmişiz
uff ya neden almak için onu sakinleştirmem ikna etmem gerekiyor.ya sabırrr.Canım yaa kırılacağı varmış demek kialırsın yenisini eşin sakinleşince
Bende öyle yapıyorum kaptanım kapattım kapımı oturuyorum evimde
.
Çok geç girdim bugün kızlar hemen dünkü menümü paylaşıyorum. Dün eşimle yemeğe çıktık (gönül alma) ve ben birazcıkkk kaçırdım.
Sabah evde eşim vardı oruçlu tabii bende birşey yemedim. 1 bardak form bitki çayı içtim
Öğle yok (alışverişte)
Akşam
1 kase çorba
1 iskender (dayanamadım napiiim)
Salata
2 lt su
cok üzüldüm canım yaa.hemde dayınlarda.insan annesinin evinde rahat edemiyor.inşallah biran evvel hallolur meseleniz.hayatta en nefret ettiğim şey ev içine müdahaledir.Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum
.
gülşahcm kendine dikkat et canım.Allah kolaylık versin havalar gercekten insanı bunaltıyor hele nem.mahvediyor.Selammm
Bütün gün hastanedeydim rutin kontroll ama sonuvlar ğek iç açıcı değil 10 gün sonra bidaha gidicem bakalım hayırlısı, bu sıcaklar beni mahvefiyor
Biraz soluklanayım gecmiş yapıcam
bizim bey bu konularda gercekten biraz nasipsiz.biz viyanada tanıstık onunla.bende viyana mezunuyum,hukuk okumak için gitmiş viyanaya bi kaçgünle kayıtları kaçırmış trye dönüp tekrar üni sınavına girmiş,işletmeyle tekrar viyanadaya gelmiş o arada 1-2 sene gitmiş tabi,sonra işletme viyanada cok zor ekonomi üniversitesi var orda okudu türklerin cok zorlandıgı bir kaç ders var onları genelde türkiyede yapıp saydırıp bitirdi arkadasları ama benim eşim ne zaman o dersleri türkiyede aldı ozaman derslerin kabulu kalktı.hem trde hem viyanada yapmak zorunda kaldı.üstelik burda milyarlar verip özel ünide yapmıstık.Is bulsun hele duzelicek insallah. Meslegi neydi ? Rabbim su mubarek gunlerde yardimci olsun insallah hayirlisiyla.
Cok tesekkur ederim canimbenimki solda o zaman paniklemem gerek yok. Sanirim ters bi hareket yapmisimdir.
bu aralar hem kocalardan hem kilolardan muzdaribiz bekarlarrr kıymetini bilin özgürlüğün ama sakın evlenme fikrinizden uzaklaşmayın.Ayy kaptanim cok yasa emi. Ne gdum gece gece. Kilolar mi kocalar mi :)
bakayım listelerine beni gaza getiriyor.Dünkü menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 tk reçel
1 dilim peynir
ara: 10 tane üzüm
öğle:
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü kahve
ara: 1 activia+6 fındık
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim k.ekmek
1 yk bezelye yemeği
ara: 1 muz
su: 4 litreye yakın
spor: 2,5 saat tempolu yürüyüş.
afiyet olsun canım.ben sanırım yanlız takılıyorum.kızlarrr nerdesiniz ..kahvalti yapip geliyorum kizlar dr randevumumu kacirdim esim sagolsun alarmi kapatmis gece yanlislikla uyudum kaldim
günaydın kızlar sahalara geri döndüm.sabah sabah laptop arıza cıkardı hasta bakamaz hale geldim neyseki basit bişeydi elektrikciyle hallettik,gecede reyyan ateşlendien azından eşimle arayı biraz tadlandırdık.
uff menü paylaşımında nerde kaldım acaba.gecmişe bakayım.bende toparlayım gözde gibi.
günaydın kızlar sahalara geri döndüm.sabah sabah laptop arıza cıkardı hasta bakamaz hale geldim neyseki basit bişeydi elektrikciyle hallettik,gecede reyyan ateşlendien azından eşimle arayı biraz tadlandırdık.
uff menü paylaşımında nerde kaldım acaba.gecmişe bakayım.bende toparlayım gözde gibi.
Selam kızlarr. hafta sonu ve dün uğrayamadım işler çoktu dün. hafta sonuda bilirsinizki Gözde her zaman arazii.. ama geldiim. dün tercihlerimi hallettim artık içim rahat gibi gibi :18: en azından belli başlı kararlar aldım ve yine istanbulda kalıyorumgidemedim gidemedim şuralardann oof oof. neysee
az bi geçmiş yaptım nilyann başın sağolsun canım Mekanı cennet olur İnşallah
menülerimi bi toparlıyım geliyorum..
dünü yazıyım ama:
iftar: 1 kase yayla çorbası + 1 dolma biber+ booolca ton balıklı mısırlı salata + 1 maden suyu
sonrası 1 türk kahvesi
nekadr su içtim bilmiyorumm
sahur: 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek biraz bal tereyağı + 2 bardak süt
cuma günü teyzeme gittim burada çok az kaçtıı
iftar: 1 kase mercimek çorbası ( 1 ufacık kepçe) + 1 tane kürdan kebabı + biraz tavuk 1 kaşık pilav 1 dilim patates ve 2 tane sarma. yarım dilim pide ve ayran
10 tane kadar kiraz
sahur köşe dilim ekmek peynir zeytin 2 bardak çay. oruçlu değildim nasıl olsa diye teyzemle atışıtrdım.
cumartesi saat 3te iskender yedik arkadaşımla hemde dershaneye gittk tercihler için. iskenderin tamamını bitirmedim bile.
akşam: bi kase domates çorbası + salata,
:26::26: ama yinede kilo vereceğimm
hedefim: 56,9 olmak
dizlerin dururken omuzlarına ne olmus,benimde stresten dizlerim ağrır.3 gündür mütiş ağrıyor.dün dayanamadım ağrı kesici aldım oda reglimi etkiliyor benim gibi çılgının tekinin eşim gibi kuralcı biriyle evli olması akla zarar.belki denge için bi tarafın farklı olması lazım ama bu kadarda zıt kutup olunca ortada bulusmak zor oluyor.gerilen benim gibi özgürlüğü elinden alınan oluyor.
kahvalti yapip geliyorum kizlar dr randevumumu kacirdim esim sagolsun alarmi kapatmis gece yanlislikla uyudum kaldim
Beni solladın tebriklerbakayım listelerine beni gaza getiriyor.
yaaaa 13 14 yok demek.gelde hatırla şimdi ne zaman en yedim.yoksa sarı kartmı yedim:26:yasemin gel kaybolma geçmişte 12 yi paylaştın en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?