doktorum sen nerede doktorsunnyaaaa 13 14 yok demek.gelde hatırla şimdi ne zaman en yedim.yoksa sarı kartmı yedim:26:
erikcim irtibata gecmediysen hemen aile hekiminle irtibata gecip ona gebeyim diyorsun.listemde2gebem var ulaşamıyorum 118 numaralarımı aramadım oturdugu mahallenin muhtarlarınımı aramadım,biri sultanbeylide biri arnavutköyde.keşke taşınınca hekim değişselerde bende uğraşmasam.şimdi ben nasıl gideyim oralara.
aman yorma kendini.Günaydın kızlarr
Bugun temizlik günü evimi silip süpürüp çamasır suyu kokutmam lazım :)
Akşamda misafirim var iftara gün çok uzun dinlene dinlene hallederim işlerimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saolasın edacım.hata bende aslında cok kötü alıştırdım.aman sınavı var aman gurbette yanlız dedim bütünn yükü yüklendim.sokaklarda gizligizli ağladıgımı bilirim.o etkilenmesin diye cogu olayları yuttugumu.iki ucu keskin bıcak.herşeyi ona yansıtsam bu okul zor biterdi.olan hep bana.aslında düşünmesi lazım,şimdi benim arabam yoksa evimdeki bütün eşyalar kendi zevkim değilse herşey idareten olduysa hep onun için.benimde hayallerim vardı düğünüme evime dair ama hepsi idareten oldu.eşim öğrenci diye.amannn.nasip böyleymiş.cok düşünmek akla zarar.Allah ince düşünce nasip etsin.banada bol bol gönül genişliği.Geçmiş olsun rakibem.
Valla bilmiyorum. Bacaklarımda hafif ağrıyor ama omuzlarım kadar değil. Görende amuda kalkıp yürüdüm sanaca
Valla kaptancım. Zıt kutup dahi olsa ilişkiler (evlilikleri bilmiyorum ama yinede aynı şey geçerlidir diye düşünüyorum) birazcık fedakarlık ortada buluşabilmekten geçiyor sanırım. İş bulunca geçer bence stresi. İnş kendi parasını kazanınca rahatlar. Üzülme
Beni solladın tebriklerkıyasıya rekabet tam gaz devam ediyor.
kolay gelsin canım çokta yorma kendini bu arada menüler nerde menülerGünaydın kızlarr
Bugun temizlik günü evimi silip süpürüp çamasır suyu kokutmam lazım :)
Akşamda misafirim var iftara gün çok uzun dinlene dinlene hallederim işlerimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay ben burdayım ama gizli moddayımafiyet olsun canım.ben sanırım yanlız takılıyorum.kızlarrr nerdesiniz ..
kısmet işte doktorcum inşallah ankaraya gelmeden bulur işbizim bey bu konularda gercekten biraz nasipsiz.biz viyanada tanıstık onunla.bende viyana mezunuyum,hukuk okumak için gitmiş viyanaya bi kaçgünle kayıtları kaçırmış trye dönüp tekrar üni sınavına girmiş,işletmeyle tekrar viyanadaya gelmiş o arada 1-2 sene gitmiş tabi,sonra işletme viyanada cok zor ekonomi üniversitesi var orda okudu türklerin cok zorlandıgı bir kaç ders var onları genelde türkiyede yapıp saydırıp bitirdi arkadasları ama benim eşim ne zaman o dersleri türkiyede aldı ozaman derslerin kabulu kalktı.hem trde hem viyanada yapmak zorunda kaldı.üstelik burda milyarlar verip özel ünide yapmıstık.
iş konusundada onunla aynı üniden mezunları havada kaptılar kpssye bile girmeden güzel işlere girdiler.okudugu üni uluslararası kabul gören birüni.ama bize gelince sanki işlerin suyu çekildi.hayırlısı.ben takmıyorum ama haklı olarak o takıyor.şimdi bayramada ankaraya gideceğiz benim ailemin yanına.gitmeden biryerlerden haber çıkar inşallah onun sıkıntıya girmesini istemem
bu aralar hem kocalardan hem kilolardan muzdaribiz bekarlarrr kıymetini bilin özgürlüğün ama sakın evlenme fikrinizden uzaklaşmayın.
bakayım listelerine beni gaza getiriyor.
yok artık ciddi misin sen balık olmasın diye içinde mi tuttun çozugu zorlaişyerinde varda dijital değil.benim takıldıgım baskul değil.tamam baskulu kırılacak yere koymak hemde 2 kere hata ama ben bu davranısı hak etmiyorum,eşimede yakıştıramıyorum.agresiv sıkıntılı tipler böyle davranır.
ay evet ama ben ikizlerim ya.helde eşim ve oğlum balık oluor böyle olunca.ben oğlumu balık dogmasın diye son zamanlarda kıpırdamadım yerimdenbalık erkeklere alerjim var.
uff ya neden almak için onu sakinleştirmem ikna etmem gerekiyor.ya sabırrr.
cok üzüldüm canım yaa.hemde dayınlarda.insan annesinin evinde rahat edemiyor.inşallah biran evvel hallolur meseleniz.hayatta en nefret ettiğim şey ev içine müdahaledir.
gülşahcm kendine dikkat et canım.Allah kolaylık versin havalar gercekten insanı bunaltıyor hele nem.mahvediyor.
böylede zor oluyor insan yemeye ara verince sanki yerse tuhaf yemesse tuhafreglim kendime kahvaltılık gevrek ve keçi sütü oladım içinede çörek otu kattım kahvaltımı yaptım.çayımıda masamın altşarına biyere sakladım hasta arası yudumluyorum.
özzgürlük elinden alınmadı canım ya bazen idare etmek zorunda oluyoruz diyelimdizlerin dururken omuzlarına ne olmus,benimde stresten dizlerim ağrır.3 gündür mütiş ağrıyor.dün dayanamadım ağrı kesici aldım oda reglimi etkiliyor benim gibi çılgının tekinin eşim gibi kuralcı biriyle evli olması akla zarar.belki denge için bi tarafın farklı olması lazım ama bu kadarda zıt kutup olunca ortada bulusmak zor oluyor.gerilen benim gibi özgürlüğü elinden alınan oluyor.
günaydın kızlar sahalara geri döndüm.sabah sabah laptop arıza cıkardı hasta bakamaz hale geldim neyseki basit bişeydi elektrikciyle hallettik,gecede reyyan ateşlendien azından eşimle arayı biraz tadlandırdık.
uff menü paylaşımında nerde kaldım acaba.gecmişe bakayım.bende toparlayım gözde gibi.
canımm maşallah götürmüşsün yineSelam kızlarr. hafta sonu ve dün uğrayamadım işler çoktu dün. hafta sonuda bilirsinizki Gözde her zaman arazii.. ama geldiim. dün tercihlerimi hallettim artık içim rahat gibi gibi :18: en azından belli başlı kararlar aldım ve yine istanbulda kalıyorumgidemedim gidemedim şuralardann oof oof. neysee
az bi geçmiş yaptım nilyann başın sağolsun canım Mekanı cennet olur İnşallah
menülerimi bi toparlıyım geliyorum..
dünü yazıyım ama:
iftar: 1 kase yayla çorbası + 1 dolma biber+ booolca ton balıklı mısırlı salata + 1 maden suyu
sonrası 1 türk kahvesi
nekadr su içtim bilmiyorumm
sahur: 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek biraz bal tereyağı + 2 bardak süt
cuma günü teyzeme gittim burada çok az kaçtıı
iftar: 1 kase mercimek çorbası ( 1 ufacık kepçe) + 1 tane kürdan kebabı + biraz tavuk 1 kaşık pilav 1 dilim patates ve 2 tane sarma. yarım dilim pide ve ayran
10 tane kadar kiraz
sahur köşe dilim ekmek peynir zeytin 2 bardak çay. oruçlu değildim nasıl olsa diye teyzemle atışıtrdım.
cumartesi saat 3te iskender yedik arkadaşımla hemde dershaneye gittk tercihler için. iskenderin tamamını bitirmedim bile.
akşam: bi kase domates çorbası + salata,
:26::26: ama yinede kilo vereceğimm
hedefim: 56,9 olmak
vuu 2,5 saat yürürüş gayet iyiDünkü menüm;
1 dilim k.ekmek
1 yumurta
1 tk reçel
1 dilim peynir
ara: 10 tane üzüm
öğle:
1 kase domates çorbası
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara: 1 sütlü kahve
ara: 1 activia+6 fındık
akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim k.ekmek
1 yk bezelye yemeği
ara: 1 muz
su: 4 litreye yakın
spor: 2,5 saat tempolu yürüyüş.
aynen şu aralar zor zamanlar geçirdin görmedik biz bu menüleri3 gunluk katliyam gibi menum geliyor kizlarneresinden tutsam elimde kaliyor.
CUMARTESI ( evi topladigimiz gun)
Sabah = 2 salatalik 1 dilim peynir,1 haslanmis misir
Oglen= 1 haslanmis misir yarim kepekli simit , yarim normal simit 1 ucgen peynir
Aksam = yok
Pazar ( kendi evimi yerlestirdigin cebazeye gittigim gun)
Sabah= 2 yumurtadan peynirli (yumurtalar koyden) maydonozlu omlet
Ogle= 1 tabak menemen, 1 salatalik,1 misir
Aksam = 250 gr tavuk gogsu, yogurt
Pazrtesi ( bugun)
Sabah= 1 haslanmis koy yumurtasi , 1 avuc peynir , 2 salatalik, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar , 4 zeytin
Oglen= 4 parmak boyutunda lazanya100 gr kofte, yogurt
Aksam= yengecli salata
Sahur (simdi yapicam) 2 hasanmis yumurta 1 avuc peynir, maydanoz,1salatalik , 3 kuru kayisi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Ayy kaptanim gece gece ne iyi geldin. Yapmadimo bi hamile indirimi sana :)
gülün canım gülün hep güülünAyy kaptanim cok yasa emi. Ne gdum gece gece. Kilolar mi kocalar mi :)
etkilemiyorsa iyi ama sende bile bile güneşe çıkmışsın çok dikkat etsağol canım
orucuda daha öncede sormuştum bugun de sordum etkilemez dedi
canım üniversite hastanesi oldugu için sürekli değişiyor asistanlar ama bugun prof denk geldi oda oruç etkilemez dedi
evden çıkmıyorum korkudan ama 2 gündür öğlen markete falan çıktım güneş koruyucu kullanıyorum ama etkiliyor genede
ben aile hekimiyim gözdecim bu gebeler bana kayıtlıyken bekarmıs evlenip gitmişler oralara şimdide hamile olunca benden soruyorlar.gebliz diye bi sistem var istanbulun neresinde olursan ol kadındoguma gebe olarak gidince hemen listede görülüyorsun ve gebelik takibine alınıyorsun.doktorum sen nerede doktorsunnarnavutköyden sana gelen varsa biz yakınız ozzmanannn
yaaaa 13 14 yok demek.gelde hatırla şimdi ne zaman en yedim.yoksa sarı kartmı yedim:26:
erikcim irtibata gecmediysen hemen aile hekiminle irtibata gecip ona gebeyim diyorsun.listemde2gebem var ulaşamıyorum 118 numaralarımı aramadım oturdugu mahallenin muhtarlarınımı aramadım,biri sultanbeylide biri arnavutköyde.keşke taşınınca hekim değişselerde bende uğraşmasam.şimdi ben nasıl gideyim oralara.
balık erkekleri cok hayal perest ve tembel oluyor.o kadar duygusallık erkeklere yakısmıyor.muhtemel dogum tarihi 1 nisandı kuzumun 22 marttan önce inanki dikkat ettim erken dogum olmasın diye.kolay gelsin canım çokta yorma kendini bu arada menüler nerde menüler
ay ben burdayım ama gizli moddayım
kısmet işte doktorcum inşallah ankaraya gelmeden bulur iş
yok artık ciddi misin sen balık olmasın diye içinde mi tuttun çozugu zorla
böylede zor oluyor insan yemeye ara verince sanki yerse tuhaf yemesse tuhaf
özzgürlük elinden alınmadı canım ya bazen idare etmek zorunda oluyoruz diyelim
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->73,6
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->56,9
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->66,5
ebru------->71,2----->70,0
emine-------->74,7---->74,0
bluee------>56------->
ayfer------->65,0----->65,0
geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.[/CENTER]
balık erkekleri cok hayal perest ve tembel oluyor.o kadar duygusallık erkeklere yakısmıyor.muhtemel dogum tarihi 1 nisandı kuzumun 22 marttan önce inanki dikkat ettim erken dogum olmasın diye.
avusturyada mutterkind pass diye bişey var,takip için bilgilerin girildiği gebelere veriyorlar,benim ilk gebeliğimde ilk gittiğimde vermemişlerdi 3 ay dolsun düşmesse veririz diye.ay ne tuhaf olmustum.seninkiside o hesap.bende çarşamba ptesi 3den sonra sokak sokak kaçak,riskli gebe arıyorumaile hekimimle dün konuştum kendinsi yoktuda dogum uzmanı vardı yanında onunla konuştum o not aldı hepsini ilk gebeliğim düşükle sonlandığı için şimdikide riskli oldugu için zaten gelme ben gelirim bayramdan sonraya kadar bekleyelim dedi malum düşürsem diye bekliyoryok ya pışıkkkkkk iyiyiz biz hissediyorum agrım yok denecek kadar az lekem yok ve bugun kalp durması riskimde bitmiş öyle yazıyor nette
rabbime emanet
walla erikcim ben aslanlardan ve balıklardan cok cektim.oyüzden önyargım var.Allah emi ben pek aldırmıyorum burçlara ya ben kovayım denilene göre tam bir kovayım (araştıran arkadaşlarım öyle diyor) eşimde yengeç biz noluyoz ki şimid muhtemel dogumda 15 şubat çocuk noluyor bu durumda
avusturyada mutterkind pass diye bişey var,takip için bilgilerin girildiği gebelere veriyorlar,benim ilk gebeliğimde ilk gittiğimde vermemişlerdi 3 ay dolsun düşmesse veririz diye.ay ne tuhaf olmustum.seninkiside o hesap.bende çarşamba ptesi 3den sonra sokak sokak kaçak,riskli gebe arıyorum
walla erikcim ben aslanlardan ve balıklardan cok cektim.oyüzden önyargım var.
ama şimdi yılancı mı ne bi burc cıkmıs listeler alt üst.eski listede oğlak olması lazım.amann.icat çıkartmasalar olmaz.
canım benim valla kişilik olarak doğru demişlerİKİZLER - KOÇ BURÇ UYUMU
%70
Aranızda ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. İkizler kadınının yerinde duramayan, hareketli, zeki bir erkeğe karşı koyması imkansız gibidir. Birbirinizi anlamaya çalıştığınız ve birbinize saygı duyduğunuz sürece iyi geçinebilirsiniz. Fakat İkizler kadınının başına buyruk halleri zaman zaman Koç erkeğinin kendini zor durumlar içinde bulmasına ve kıskançlık krizi yaşamasına sebep olabilir. İkizler bu konuda hassas ve ince düşünceli davranmazsa birbirlerinden hızla uzaklaşırlar.
KOVA - YENGEÇ BURÇ UYUMU
%40
Yengeç burçları oldukça duygusal, hassas ve romantiktirler. Kova burçları ise duygularını dışa vurmayan, olaylara daha çok mantıksal yönüyle bakan insanlardır. Genelde iki taraf arası arkadaşlık dışında duygusal bir ilişki sınırları zorlar. Yengeç burcunun çok akıllı davranması ve Kova kadınına yönlendirildiğini hissettirmemesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Yengeç insanının duygusallığı daha ağır basar. Kova burcu mantıklıdır. Bu durumda Yengeç duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur
erikcim bak uyumda biz yüzde 70 ken siz yüzde 40 çıkmışsınızdemekki inanamamak lazım.
başlangıç için gayet iyi canım peki en son hedefin nedir yani ben şu kiloda olmak için burdayım o kiloya inersem fıstık gibi olurum dediğin kiloKaptanim
Pazartesi yemek listem
Sabah
İnce 2dilim ekmek
2dilim peynir
5zeytin
Sekersiz cayy
Ara ogun
3 eti form
Sekersiz cay
Oglen
Tavuk sote
Bir dilim ekmek
Karpuz
Ara ogun
1 adet salatalik
Aksam
Az corba
1 biber dolma
Salata
8 barak su gun icinde
Suanda 74 .100 gr .pazatresiye kadar 73.800 olmayi hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?