Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümüde yazayım kaptanıma söz verdim

Kahvaltı
1 haş yumurta
1 domates, salatalık
2 tk tulum peyniri
4 zeytin, 1 dlm ekmek

Ara
5 tane taze fındık

Öğle
2 parça tavuk, 1 bardak kefir, 1 tane salatalık

Akşam( yemek yapamadım bütün gün temizlikle uğraştım)
3 yk kadar döner
Domates, salatalık
4 dlm karpuz
1 dlm ekmek

2 lt su
Spor yok

inşallah sıkıntı yaşamazlar canım hayırlısı ile gidip gelsinler
Evet kızlar diyetisyen işi kesinleşti yarın sabah randevumu alıyorum inşallah hemen yarına verir çok heycan yaptımmm
inşallah verirler sende gelirsin eda ve yasemin gibi diyetisyen menülerinle bu hafta hedef 2 kg diye
gayet güzel gidiyorsun bakalım diyetisyen ne diyecek

Günaydınn hanımlar

Uyuyamıyorumm

Bu arada sabah tartıldım

700 gr gitmiş , benim rakibeme duyrulurr

bu adresten istanbuşda yapılan yerler ve günlerine ulaşabilirsin.uygun zamanda gidince sıkıntı olmaz.
http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/sb/duyurular/hac_umre.asp
Evet kızlar diyetisyen işi kesinleşti yarın sabah randevumu alıyorum inşallah hemen yarına verir çok heycan yaptımmm
bende gitsem iyi olacak.saçma sapan besleniyorum.

Günaydınnn. şu hafta oruçlar bitsde bende sizler gibi normal yemek düzenime dönsem.Oruçtan sebep tatlı isteyim çok oluyo ve kendimi tutamıyorum. neyse az kaldı

Günaydınnn. şu hafta oruçlar bitsde bende sizler gibi normal yemek düzenime dönsem.Oruçtan sebep tatlı isteyim çok oluyo ve kendimi tutamıyorum. neyse az kaldı
eminecim o yenen tatlılar sonrasındada insanı mahvediyor.bayramda yediklerimin etkisinden hala kurtulamadım.açlık krizleri vs vs.bi düzene giremedim.

Günaydın kızlar uygulama hala düzelmemiş. Eşim tatile çıkınca iyice saldım bende hemen toparlanmam lazım çok halsizim kızlar biraz iş yapsam hemen yoruluyorum kansızlıktan olabilir miki?

Siz daha durun bakalım ben erken saatte gittim hastaneye erken giymenim avantajı ilk saati boştu diyetisyenin girdim muayenemi oldum listemi aldım hatta başladım bile

Diyetisye tartısında 69,1 kg çıktım
Vücuttaki yağ : 24,900 kg
Metabolizma yaşım: 34

Hedefi şimdilik 60 koyduk

hadi hayırlısı.
ben cok yağlı biri değilim galiba senden 10 kilo fazlayken yağım 26-28 arası bişeydi.

Günaydınn hanımlar

Uyuyamıyorumm

Bu arada sabah tartıldım

700 gr gitmiş , benim rakibeme duyrulurr
vayyy baya iyi gülşahım cumaya sıkı giriş yapıyorsun. zaten senden başkada menü paylaşan yok gelmeyenlerde ayrıca sarı kartı aldı gözde gelmezsede diskalifiye zaten yeni üye alalımda canlansın artık ortam

bu adresten istanbuşda yapılan yerler ve günlerine ulaşabilirsin.uygun zamanda gidince sıkıntı olmaz.
http://www.istanbulsaglik.gov.tr/w/sb/duyurular/hac_umre.asp
bende gitsem iyi olacak.saçma sapan besleniyorum.
sen diyetisyeni ihmal etmiyorsun kendini ihmal ediyorsun diyetisyenle süper veriyorsun biran önce git
canım sen oruçta daha iyiyim diyordun nerden çıktı tatlı krizleri yok tatlı
eminecim o yenen tatlılar sonrasındada insanı mahvediyor.bayramda yediklerimin etkisinden hala kurtulamadım.açlık krizleri vs vs.bi düzene giremedim.

Günaydın kızlar uygulama hala düzelmemiş. Eşim tatile çıkınca iyice saldım bende hemen toparlanmam lazım çok halsizim kızlar biraz iş yapsam hemen yoruluyorum kansızlıktan olabilir miki?
eşinden dolayı seni muaf tutmuştuk dimi msjdan ama cuma bildirimi unutma canım saat 12'den önce eğer 2yi kaçırıyorsan perşembeden bildir. Kanını ölçtür bi belki ondandır
Siz daha durun bakalım ben erken saatte gittim hastaneye erken giymenim avantajı ilk saati boştu diyetisyenin girdim muayenemi oldum listemi aldım hatta başladım bile

waooowww waaooww erkenden diyetisyenlere gidilmiş listeler alınmış bravo valla böylesi senin için çok güzel olacak bak gör
hadi hayırlısı.
ben cok yağlı biri değilim galiba senden 10 kilo fazlayken yağım 26-28 arası bişeydi.
boyunuz farklıdır canım yada sen daha kaslı yaa kemiklisindir mesela bende kemik yok galiba

kelebekolcam=======BURDA
gzde199+==========YOK
Sahgull+==========BURDA(MENÜLERLE BİRLİKTE)
Nilyyyaaannn======YOK
city girl===========İZİNLİ
marbling=========YOK

hedef ve başarı======BURDA
Ecemavi==========YOK
Blue=============BURDA

hiç iç açıcı bir tablo değil

selamlar bayanlar
kaptancım ben menüleri paylaşıyorum bak 2 gündür:) hem de listede değilim ona rağmen

dünkü menüm:
sabah 08.30: karatay kahvaltısı
öğleden sonra 15.00: 1 bardak tarçınlı süt ve 2 ceviz
19.30: yarım tabak kıymalı bamya yemeği, salata, yoğurt, omega 3 ve vitamin

spor :5 km yürüyüş (1 saat) , gece yatmadan 15 dk dans ( oğlum ve kocamla dans ettik çok keyifliydi tavsiye ederim çok uyuşuk hissediyordum kendime geldim valla metabolizmayı hızlandırıp yattım yani:)) )

sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi

Sagol cnm
Çok sıkıldım bi ileri bi geri inşallah son girişimim olur bu
Bencede canım yeni üye şart çok sakin topik yeni kan iyi grlir belki
Ama deneme süresini sonuna kadar bekleyelim bence erkenden listeye almayalım

Evet cnm ufak tefeğim ondan sanırım çokkemikli değilim

gülşah hayırlı olsun yeni listen, şimdi daha düzenli ve hızlı kilo verirsin inşallah,

doktorum çok teşekkürler liste için.. bahçelide bugün görünüyor, inşallah bugün hallederler

paylaşacaksın tabi çok zaman kaybettin kilo bildirmiyor olabilirsin ama bize göre listedesin uzamasın artık bu süreç
evet dünde paylaşmıştın bayada başladın canım karataya . ayrıca yürüyüş+ dans fırsat yaratmışsın sıcaklara rağmen süper
evet artık hep ileri gideceksin çok işine yarayacak bu liste paylaş bakalım listende neler var 15 günde mi yoksa 1 haftada bir mi gideceksin canım

gülşah hayırlı olsun yeni listen, şimdi daha düzenli ve hızlı kilo verirsin inşallah,

doktorum çok teşekkürler liste için.. bahçelide bugün görünüyor, inşallah bugün hallederler
Sağol cnm inşallah kurtulurum biran önce
Sende süper dönüş yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…