Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

evet kızlar gözünüzü kualğınızı açın takıma yeni kan arıyoruz mümkünse saplıklı herçekten bunu isteyen kanlardan . öyle evde tıkınırken aklına gelip oraya yazıp iki gün sonra gidecek kanlar olmasın

15 günde gidicem
15 gün spor yok
Biraz zorlayıcı bi liste , vücudu zorlayalım kilo verme hızını ölçelim dedi duruma göre eklemeler yaparız dedi
Fotosunu eklemeye çalıştım ama beceremeedim gün içinee yazarım cnm

Ya bu arada banudan haber varmı
Annesi ameliyat oldumu merak ettim takımına gidemiyorum zor burdan takip etmek , merak ettim

anladım canım sana ilk 15 gün spor sormayalım o halde
Ya bu arada banudan haber varmı
Annesi ameliyat oldumu merak ettim takımına gidemiyorum zor burdan takip etmek , merak ettim
uff site böyle oldu anlatamadım bak iyiki sordun
malesef olmadı canım çünkü annesi coraspirin kullanıyordu dr sormuş bırakıyım mı diye gerek yok demiş
tam ameliyat olacağı günde aaa biz size söylemeyi unutmuşuz ameliyattan 1 hafta önce bırakmanız gerekiyordu demişler ... gelde şimdi sinirlenme

Sağol cnm inşallah kurtulurum biran önce
Sende süper dönüş yaptın

sen de sağol canım, umarım hep beraber bundan mezun olur da koruma başlığımızı açarız.. valla artık yılan hikayesine döndü benim kilo verişim.. ama bu sefer, inşallah bir mani çıkmazsa hedefimi 51 koyup vereceğim kiloları..

Allahtan akıllarına gelmiş.. sanırım kan pıhtılaşmasını etkileyen bir ilaç, ya böyle ameliyat etselerdi.. canımız sadece Allaha emanet, böyle şeyleri duyunca hiç güvenim kalmıyor..
kaptancım sence ben listeye giriş yapayım m önümüzdeki hafta, en son ayrılırken 54 tüm, 57 falan olabilirim ama şuanda.. o da ortalamayı çok etkiler, gerçi haftalara bölünecek ama sence napayım? 54e düşmeyi bekleyeyim mi, yoksa bu cuma değil haftaya cuma listeye gireyim mi.. hem biraz daha kilo vermiş olurum o zamana kadar..

dogru ben 165im ve kemikliyim.erikcim bu aralar hiçç diyetisyene felan gidecek halim kalmadı.büyük bir savaşın ve sinir harbinin içindeyim.burdan izin mi alsam diye düşünmüyor değilim takıma negatif enerji vermek istemem.ama bu kadar yogunluguma birde sinir harbi eklenince göçüyorum.

aynen canım haftalara bölünecek listede olunca gidiyor olmayınca gitmiyor dön sen bu cuma burda olmak çok farklı bak tatile çıktın çıkalı baya kaybın oldu gel artık.
aynen canım o yüzden tek dr güvenmiyorum çünkü nasıl ki bizim ihmallerimiz filan oluyor oda insan onunda oluyor ilk gebeliğimde anladım ben bunu herkesin hayatta bir dersi oluyor işte

banucugumun annesini dün ameliyat etmişler şükür ki ; ama memesinin tamamını almışlar anneside son anda razı olmuş
iyi tarafı artık diyalize girmesine gerek kalmayacak olması haberler iyi yani kızlar

çöktüreceğim ben şimdi seni
bir kere sen o sinir harbini bize anlatmayınca delirirsin
ayrıca burdan izin alınca bir rahatlıkla sinirle beraber iki katı yersin
sonra 3 hafta sonra geri dönüp keşke ayrılmasaydım dersin
haksızsam söyle mantıklı bir acıklama yaparsan tmm vereceğim izin

kalıncada sorumluluk hissi beni geriyor.ama sen haklısın erikcim iyi günde kötü günde,zararın neresinden dönersek kardır.

kalıncada sorumluluk hissi beni geriyor.ama sen haklısın erikcim iyi günde kötü günde,zararın neresinden dönersek kardır.

o sorumluluk olmasa salarsın kilo alırsın iyice o his iyidir içten içe dürter kemirir
haa şöyle devam ediyoruz kızlar takıma yeni üye çağırdım aklınızda olsun gelen olursa cici davranın çirkeflik yapmayın

Aaa iyiki farketmişler Allah korumuş
Neyse çok şükür atlattılar
Görüşürsen çok selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet cnm

Diyet listem

Sabah uyanır uyanmaz 2 su bardağı su, 1 ceviz
Kahvaltı (9:30)
1 dlm peynir
1 adet haş yumurta( iki günde bir)
4 zeytin
Domates, salatalık, bol yeşillik
Açık çay veya ıhlamur veya bitki çayı ( şekersiz)

3 su bardağı su

Öğle (13:00)
100 gr ( yaklaşık 3 köfte kadar) ızgara, haşşama, fırında- tavuk veya balık veya hindi veya kırmızı et veya 1 yumurta+2 dlm peynir veya 1 tabak kurubaklagil sususz kısmından
1 ince dlm ekmek
Bol salata ( 1 t.k zeytinyağlı limonlu)

3 su bardağı su

Ara ( 15:30)
2 porsiyon meyve
3 adet ceviz yada 10 adet kavrulmamış fındık yada badem

Akşam ( 18:00)
6 yk sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 ince dlm ekmek

3 sb su

Ara ( 20:00)
1 kase yoğurt yada 1 sb süt yada 1 sb kefir

canım ne oldu bize anlatsana belki için açılır dertleşirsen...

kaptanım tamam o zaman bu cuma geleyim.. oldukça yüksek bi giriş yapabilirim ama malesef
memesini niye almışlar ya, tiroid ameliyatı değil miydi ben boynunda bir kitle gibi hatırlıyorum? ben de bi geçmiş olsun diyeyim

Korkutmayin beni

Selam kızlar malum yeni üye benim. Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Ben şule, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 2. Sınıfa gectim. Boyum 162 kilom 71.5. Başarabilirsem 55 kg. Olmak istiyorum yani 16.5 kg vermem lazım. Bakalım, hayırlısı.

Selam kızlar,

ne zamandır giremiyorum. Telden girilmiyor. Bu gün kacamak iş yerınden gırdım ki anladım neden gırılmedıgını meger KK yenilenmiş. Gerçi bu nasıl iştir. Uye gırısı bıle yaparken zorlandım. Çok kotu olmus cok suur banucumun annesının amelıyatı gecmıs basarı ıle. Dıyalızed egırmıcek cok sevındım.

Bu arada ben sarı kart fln aldım mı kaptanım. Cok uzun zamandır gıremedım sankı. Gercı en son ne zaman gırdıgımı bıle hatırlayamıyorum ya.

Menulerımde cok ıc acıcı degıl. Bayram sonrası toplayamadım ben kendımı. Daha fazla gelmem lazım buaraya. Enerjıden azımden dustum resmen. Kaptanım ben tavayı hak ettım. ekım de erkek arkadasım gelıcek tr ye bu yuzden o gelene kadar bı 10 kıloyu vermem lazım saka maka 1,5 ay var hem ozledım hemde gelmesını ıstemıyorum boyle sısman sısman gormesın benı. MEnumu paylasıcam ama tek hatırladıgım menu dunku menımdu. O da adam gb bısı yemedım. Yazarsam cok kızarsınız bana

Hosgeldın sulecımm. Yaparsın elbet ama burdan ayrılmamaya bak burda olunca ınsan otomatık olarak takım ıcın dikkat etmeye başlıyor. Yani benim en azından böyle olmustu. Tam tatlı yıyecekken cuma bıldırımı takımın cabası aklıma geliyor. Onların emeğini ben götüremem diye bende yemiyorum.

Bu arada ben ayca. 1.80 boyundayım 85 kusur kilom. Sanırım 85.4 du hedef 70 olmak. 26 yasındayım. Bil muhendısıyım. Bekarım :) ayy evlılık programına cıkıyomus gb hısettım suan kendımı

Bu arada kaptanım bu telefondan gırme ısım duzelmezse ben giremiyorum webten vaktım olmuyor birde şirketin bil. kullanmak istemiyorum. napsak ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…