- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
15 günde gidicempaylaşacaksın tabi çok zaman kaybettin kilo bildirmiyor olabilirsin ama bize göre listedesin uzamasın artık bu süreç
evet dünde paylaşmıştın bayada başladın canım karataya . ayrıca yürüyüş+ dans fırsat yaratmışsın sıcaklara rağmen süper
evet artık hep ileri gideceksin çok işine yarayacak bu liste paylaş bakalım listende neler var 15 günde mi yoksa 1 haftada bir mi gideceksin canım
anladım canım sana ilk 15 gün spor sormayalım o halde15 günde gidicem
15 gün spor yok
Biraz zorlayıcı bi liste , vücudu zorlayalım kilo verme hızını ölçelim dedi duruma göre eklemeler yaparız dedi
Fotosunu eklemeye çalıştım ama beceremeedim gün içinee yazarım cnm
uff site böyle oldu anlatamadım bak iyiki sordunYa bu arada banudan haber varmı
Annesi ameliyat oldumu merak ettim takımına gidemiyorum zor burdan takip etmek , merak ettim
Sağol cnm inşallah kurtulurum biran önce
Sende süper dönüş yaptın
anladım canım sana ilk 15 gün spor sormayalım o halde
uff site böyle oldu anlatamadım bak iyiki sordun
malesef olmadı canım çünkü annesi coraspirin kullanıyordu dr sormuş bırakıyım mı diye gerek yok demiş
tam ameliyat olacağı günde aaa biz size söylemeyi unutmuşuz ameliyattan 1 hafta önce bırakmanız gerekiyordu demişler ... gelde şimdi sinirlenme
sen de sağol canım, umarım hep beraber bundan mezun olur da koruma başlığımızı açarız.. valla artık yılan hikayesine döndü benim kilo verişim.. ama bu sefer, inşallah bir mani çıkmazsa hedefimi 51 koyup vereceğim kiloları..
Allahtan akıllarına gelmiş.. sanırım kan pıhtılaşmasını etkileyen bir ilaç, ya böyle ameliyat etselerdi.. canımız sadece Allaha emanet, böyle şeyleri duyunca hiç güvenim kalmıyor..
kaptancım sence ben listeye giriş yapayım m önümüzdeki hafta, en son ayrılırken 54 tüm, 57 falan olabilirim ama şuanda..o da ortalamayı çok etkiler, gerçi haftalara bölünecek ama sence napayım? 54e düşmeyi bekleyeyim mi, yoksa bu cuma değil haftaya cuma listeye gireyim mi.. hem biraz daha kilo vermiş olurum o zamana kadar..
dogru ben 165im ve kemikliyim.erikcim bu aralar hiçç diyetisyene felan gidecek halim kalmadı.büyük bir savaşın ve sinir harbinin içindeyim.burdan izin mi alsam diye düşünmüyor değilim takıma negatif enerji vermek istemem.ama bu kadar yogunluguma birde sinir harbi eklenince göçüyorum.
kalıncada sorumluluk hissi beni geriyor.ama sen haklısın erikcim iyi günde kötü günde,zararın neresinden dönersek kardır.
Aaa iyiki farketmişler Allah korumuşanladım canım sana ilk 15 gün spor sormayalım o halde
uff site böyle oldu anlatamadım bak iyiki sordun
malesef olmadı canım çünkü annesi coraspirin kullanıyordu dr sormuş bırakıyım mı diye gerek yok demiş
tam ameliyat olacağı günde aaa biz size söylemeyi unutmuşuz ameliyattan 1 hafta önce bırakmanız gerekiyordu demişler ... gelde şimdi sinirlenme
o sorumluluk olmasa salarsın kilo alırsın iyice o his iyidir içten içe dürter kemirir
haa şöyle devam ediyoruz kızlar takıma yeni üye çağırdım aklınızda olsun gelen olursa cici davranın çirkeflik yapmayın
dogru ben 165im ve kemikliyim.erikcim bu aralar hiçç diyetisyene felan gidecek halim kalmadı.büyük bir savaşın ve sinir harbinin içindeyim.burdan izin mi alsam diye düşünmüyor değilim takıma negatif enerji vermek istemem.ama bu kadar yogunluguma birde sinir harbi eklenince göçüyorum.
aynen canım haftalara bölünecek listede olunca gidiyor olmayınca gitmiyor dön sen bu cuma burda olmak çok farklı bak tatile çıktın çıkalı baya kaybın oldu gel artık.
aynen canım o yüzden tek dr güvenmiyorum çünkü nasıl ki bizim ihmallerimiz filan oluyor oda insan onunda oluyor ilk gebeliğimde anladım ben bunu herkesin hayatta bir dersi oluyor işte
banucugumun annesini dün ameliyat etmişler şükür ki ; ama memesinin tamamını almışlar anneside son anda razı olmuş
iyi tarafı artık diyalize girmesine gerek kalmayacak olması haberler iyi yani kızlar
o sorumluluk olmasa salarsın kilo alırsın iyice o his iyidir içten içe dürter kemirir
haa şöyle devam ediyoruz kızlar takıma yeni üye çağırdım aklınızda olsun gelen olursa cici davranın çirkeflik yapmayın
Korkutmayin beni
Selam kızlar malum yeni üye benim.Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Ben şule, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 2. Sınıfa gectim. Boyum 162 kilom 71.5. Başarabilirsem 55 kg. Olmak istiyorum yani 16.5 kg vermem lazım. Bakalım, hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?