Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanım benim iznim bitebilirmi tatilim bittiii

Hoşgeldin arkadaşım ben büşra. Yaşıtız bende üni 2. Sınıfa geçtim. hedefine ulaşırsın inşallah hepimiz mutlu ayrılıcaz burdan

haklısın tek başına olmuyor. hoşbuldum bu arada. memnun oldum tanıştığıma.

uyku düzenim sorunlu benimde ve düzeltmem lazım. menülerimi yarından itibaren paylaşmaya başlıcam çünkü bugün uyuduğum için düzgün bir menü yapamadım.

Hoşgeldin arkadaşım ben büşra. Yaşıtız bende üni 2. Sınıfa geçtim. hedefine ulaşırsın inşallah hepimiz mutlu ayrılıcaz burdan :)

memnun oldum büşra. senin boyun ve kilon kaç? eskiden takip ederdim çizelgeler falan vardı. yeni tasarıma geçilince yok mu oldu onlar? yine koyulamıyor mu?

memnun oldum büşra. senin boyun ve kilon kaç? eskiden takip ederdim çizelgeler falan vardı. yeni tasarıma geçilince yok mu oldu onlar? yine koyulamıyor mu?
Sanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kiloları

Sanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kiloları :)

inşallah inşallah :) bir an önce eksikliklerini de tamamlasalar iyi olacak. konuyu kimler okuyor ziyaretçiler falan onlar da görünmüyor.

eminecim o yenen tatlılar sonrasındada insanı mahvediyor.bayramda yediklerimin etkisinden hala kurtulamadım.açlık krizleri vs vs.bi düzene giremedim.
yaa ne yapayım gözüm döçnüyo yemegi yedikten sonra ama az yemeye çalışıyorum. az kaldı bu hafta oruçları bitireyim düzene girecem söz
şu kilo çizelgelerimizde gelse iiyi olurdu

bencede kaptancım ya motive ediyodu güzel oluyodu çizelge

banucugumun annesini dün ameliyat etmişler şükür ki ; ama memesinin tamamını almışlar anneside son anda razı olmuş
iyi tarafı artık diyalize girmesine gerek kalmayacak olması haberler iyi yani kızlar

Ayy çok geçmiş olsun çok sevindim Banu ablaya çok selam söylersin kaptancım

Canım hoşgeldin hep beraber başaracaz inşallah ben emine. 26 yaşında memurum. seni aramızda görmek güzel[/QUOTE]

hoşgeldin ben blue suudi arabistandan, 3 yaşında bir oğlum var, çalışıyorum, aslında mezun olmama az kalmıştı ama türkiyeye gidip gelince ve araya ramazan girince malesef bozdum, sanırım şuanda 57 civarındayım. karatay usulü besleniyorum, hadi bakalım inşallah katılımın iyi olur da gruba renk katarsın: )

hoşbuldum blue. kaçla mezun olacaksın 55 le mi?

hoşbuldum blue. kaçla mezun olacaksın 55 le mi?

yok canım hedefim 53 tü ama revize ettim 51 hedefim.. 1 kilocuk kalmıştı ama ben iradesiz davrandım..
valla gaza geldim çünkü bu haftasonu bahreyne gittik, otelde banyo yaparken kendimi görünce hayır dedim bu böyle gitmez, görüntüm hiç hoşuma gitmedi.. ikinci bebek düşünüyorum, ikincide vücut kolay deforme oluyor o nedenle hemen toplamam lazım

boyun kaç ki? 56-57 olabilsem ben var ya... kaç kiloyla başlamıştın?

Hoşgeldin cnm
Ben gülşah 26 yaşındayım
Evliyim çalışmıyorum
76 kiloyla başladım ver al suan 68 küsürlerdeyim Bugun diyetisyenle yeni sayfa açtım bakalım nolcak
Hedefim ilk 60 sonrası gelcek inş

kızlar laptop kırılmıştı yapımı uzun sürdü şimdi geldi kendimden haber vereyim dedim kardeşimede ulaşamadımtelden

Hoşgeldin cnm
Ben gülşah 26 yaşındayım
Evliyim çalışmıyorum
76 kiloyla başladım ver al suan 68 küsürlerdeyim Bugun diyetisyenle yeni sayfa açtım bakalım nolcak
Hedefim ilk 60 sonrası gelcek inş

memnun oldum umarım çok daha iyi verirsin bugünden itibaren. burası 26 yaş topiği sanırım herkes 26. iyi denk gelmiş. ben baya bir küçük kaldım 20 yle.

Aaa iyiki farketmişler Allah korumuş
Neyse çok şükür atlattılar
Görüşürsen çok selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet cnm
ilettim tatlım
bunu bende mi uygulasam sürekli yeme istegim var ya engel olamıyorum . birde her sabah yumurta yemekten ööööö geldi
İnanmıyorum ya 1 ince dlm karpuz 1 porsiyon meyve Ben dört beş dlm götürüyordum
işte aslında sen kendine göre çok yemiyorsun ama yanlış yemek küçük noktalar büyük başarılar getiriyor
yok canım gögsünde kitle bulmuşlardı iyi huyluydu ama yinede alalım dediler ameliyattada gögüsün tamamını alalım demişler(genelde daha sonra dağılma oluyor yada birkaç ameliyat gerekiyor önlem olsun diye bence hepsini aldılar)ve son anda anneciiği kabul etmiş. Şükür iyiymiş şimdi
hoşgeldin canım aramıza.
ben takım kaptanın
sen zaten kendinden bahsetmişsin... ilk sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini söylersen deneme süresinden sonra listelerede girersin.
deneme süresinde = mesaj paylaşımına menülerindeki düzelmeye ortamdaki uyumuna bakıyoruz canım
ayrıca daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı ve ne zaman

sen tavayıda devide hak ettin ama bulamıyorum daha dogrusu dosyayı kabule etmiyor şimdilik bununla idare et biran önce burda menülerini paylaşıyorsun ve herkes toparlanıyor hadi ama diğer gruplar fark attı bize siziin toparlanmanız neden uzadı böyle bakıyım bak birde enişte gelecekmiş hadi goooo goooo
Bu arada kaptanım bu telefondan gırme ısım duzelmezse ben giremiyorum webten vaktım olmuyor birde şirketin bil. kullanmak istemiyorum. napsak ki
canım teldende giriliyor artık 3. takımı kısayollarına ekle sıkıntı çekmeyeceksin kaldığın yeride bildirimlerinden görürsün
Kaptanım benim iznim bitebilirmi tatilim bittiii
bitirelim dahi menüleri görelim menüleri
ohh ne güzel kendi kendini pataklayan biri benim sopalamama gerek yok. sen kesin daha önce yarışmışsın yada bu siteyi baya bir takip etmişsin

Sanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kiloları
ben baya baya alıştım sitenin bu haline kolay uyum sağlıyorum galiba
[/QUOTE]
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum
kızlar laptop kırılmıştı yapımı uzun sürdü şimdi geldi kendimden haber vereyim dedim kardeşimede ulaşamadımtelden
aha kaçaklar tek tek düşüyor elime bundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem
memnun oldum umarım çok daha iyi verirsin bugünden itibaren. burası 26 yaş topiği sanırım herkes 26. iyi denk gelmiş. ben baya bir küçük kaldım 20 yle.
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…