- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Kaptanım benim iznim bitebilirmi tatilim bittiiikelebekolcam=======BURDA
gzde199+==========YOK
Sahgull+==========BURDA(MENÜLERLE BİRLİKTE)
Nilyyyaaannn======YOK
city girl===========İZİNLİ
marbling=========YOK
hedef ve başarı======BURDA
Ecemavi==========YOK
Blue=============BURDA
hiç iç açıcı bir tablo değil
Hoşgeldin arkadaşım ben büşra. Yaşıtız bende üni 2. Sınıfa geçtim. hedefine ulaşırsın inşallah hepimiz mutlu ayrılıcaz burdanKorkutmayin beni
Selam kızlar malum yeni üye benim.Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Ben şule, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 2. Sınıfa gectim. Boyum 162 kilom 71.5. Başarabilirsem 55 kg. Olmak istiyorum yani 16.5 kg vermem lazım. Bakalım, hayırlısı.
Hosgeldın sulecımm. Yaparsın elbet ama burdan ayrılmamaya bak burda olunca ınsan otomatık olarak takım ıcın dikkat etmeye başlıyor. Yani benim en azından böyle olmustu. Tam tatlı yıyecekken cuma bıldırımı takımın cabası aklıma geliyor. Onların emeğini ben götüremem diye bende yemiyorum.
Bu arada ben ayca. 1.80 boyundayım 85 kusur kilom. Sanırım 85.4 duhedef 70 olmak. 26 yasındayım. Bil muhendısıyım. Bekarım :) ayy evlılık programına cıkıyomus gb hısettım suan kendımı
Hoşgeldin arkadaşım ben büşra. Yaşıtız bende üni 2. Sınıfa geçtim. hedefine ulaşırsın inşallah hepimiz mutlu ayrılıcaz burdan :)
Sanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kilolarımemnun oldum büşra. senin boyun ve kilon kaç? eskiden takip ederdim çizelgeler falan vardı. yeni tasarıma geçilince yok mu oldu onlar? yine koyulamıyor mu?
Sanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kiloları :)
yaa ne yapayım gözüm döçnüyo yemegi yedikten sonra ama az yemeye çalışıyorum. az kaldı bu hafta oruçları bitireyim düzene girecem sözeminecim o yenen tatlılar sonrasındada insanı mahvediyor.bayramda yediklerimin etkisinden hala kurtulamadım.açlık krizleri vs vs.bi düzene giremedim.
şu kilo çizelgelerimizde gelse iiyi olurdu
banucugumun annesini dün ameliyat etmişler şükür ki ; ama memesinin tamamını almışlar anneside son anda razı olmuş
iyi tarafı artık diyalize girmesine gerek kalmayacak olması haberler iyi yani kızlar
Korkutmayin beni
Selam kızlar malum yeni üye benim.Kendimi tanıtmam gerekiyor sanırım. Ben şule, 20 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 2. Sınıfa gectim. Boyum 162 kilom 71.5. Başarabilirsem 55 kg. Olmak istiyorum yani 16.5 kg vermem lazım. Bakalım, hayırlısı.
Canım hoşgeldin hep beraber başaracaz inşallah ben emine. 26 yaşında memurum. seni aramızda görmek güzel
Korkutmayin beni
hoşgeldin ben blue suudi arabistandan, 3 yaşında bir oğlum var, çalışıyorum, aslında mezun olmama az kalmıştı ama türkiyeye gidip gelince ve araya ramazan girince malesef bozdum, sanırım şuanda 57 civarındayım. karatay usulü besleniyorum, hadi bakalım inşallah katılımın iyi olur da gruba renk katarsın: )
ben 74,5 kg boy 169 yaş 26 :)hoşbuldum.memnun oldum. senin kilon ve boyun kaç?
hoşbuldum blue.kaçla mezun olacaksın 55 le mi?
yok canım hedefim 53 tü ama revize ettim 51 hedefim.. 1 kilocuk kalmıştı ama ben iradesiz davrandım..
valla gaza geldim çünkü bu haftasonu bahreyne gittik, otelde banyo yaparken kendimi görünce hayır dedim bu böyle gitmez, görüntüm hiç hoşuma gitmedi.. ikinci bebek düşünüyorum, ikincide vücut kolay deforme oluyor o nedenle hemen toplamam lazım
Hoşgeldin cnmKorkutmayin beni
Hoşgeldin cnm
Ben gülşah 26 yaşındayım
Evliyim çalışmıyorum
76 kiloyla başladım ver al suan 68 küsürlerdeyimBugun diyetisyenle yeni sayfa açtım bakalım nolcak
Hedefim ilk 60 sonrası gelcek inş
ilettim tatlımAaa iyiki farketmişler Allah korumuş
Neyse çok şükür atlattılar
Görüşürsen çok selamlarımızı ve geçmiş olsun dileklerimizi ilet cnm
bunu bende mi uygulasam sürekli yeme istegim var ya engel olamıyorum . birde her sabah yumurta yemekten ööööö geldiDiyet listem
Sabah uyanır uyanmaz 2 su bardağı su, 1 ceviz
Kahvaltı (9:30)
1 dlm peynir
1 adet haş yumurta( iki günde bir)
4 zeytin
Domates, salatalık, bol yeşillik
Açık çay veya ıhlamur veya bitki çayı ( şekersiz)
3 su bardağı su
Öğle (13:00)
100 gr ( yaklaşık 3 köfte kadar) ızgara, haşşama, fırında- tavuk veya balık veya hindi veya kırmızı et veya 1 yumurta+2 dlm peynir veya 1 tabak kurubaklagil sususz kısmından
1 ince dlm ekmek
Bol salata ( 1 t.k zeytinyağlı limonlu)
3 su bardağı su
Ara ( 15:30)
2 porsiyon meyve
3 adet ceviz yada 10 adet kavrulmamış fındık yada badem
Akşam ( 18:00)
6 yk sebze yemeği
4 kaşık yoğurt
1 ince dlm ekmek
3 sb su
Ara ( 20:00)
1 kase yoğurt yada 1 sb süt yada 1 sb kefir
işte aslında sen kendine göre çok yemiyorsun ama yanlış yemek küçük noktalar büyük başarılar getiriyorİnanmıyorum ya 1 ince dlm karpuz 1 porsiyon meyveBen dört beş dlm götürüyordum
yok canım gögsünde kitle bulmuşlardı iyi huyluydu ama yinede alalım dediler ameliyattada gögüsün tamamını alalım demişler(genelde daha sonra dağılma oluyor yada birkaç ameliyat gerekiyor önlem olsun diye bence hepsini aldılar)ve son anda anneciiği kabul etmiş. Şükür iyiymiş şimdicanım ne oldu bize anlatsana belki için açılır dertleşirsen...
kaptanım tamam o zaman bu cuma geleyim.. oldukça yüksek bi giriş yapabilirim ama malesef
memesini niye almışlar ya, tiroid ameliyatı değil miydi ben boynunda bir kitle gibi hatırlıyorum? ben de bi geçmiş olsun diyeyim
hoşgeldin canım aramıza.Korkutmayin beni
sen tavayıda devide hak ettin ama bulamıyorum daha dogrusu dosyayı kabule etmiyor şimdilik bununla idare etSelam kızlar,
ne zamandır giremiyorum. Telden girilmiyor. Bu gün kacamak iş yerınden gırdım ki anladım neden gırılmedıgını meger KK yenilenmiş. Gerçi bu nasıl iştir. Uye gırısı bıle yaparken zorlandım. Çok kotu olmuscok suur banucumun annesının amelıyatı gecmıs basarı ıle. Dıyalızed egırmıcek cok sevındım.
Bu arada ben sarı kart fln aldım mı kaptanım. Cok uzun zamandır gıremedım sankı. Gercı en son ne zaman gırdıgımı bıle hatırlayamıyorum ya.
Menulerımde cok ıc acıcı degıl. Bayram sonrası toplayamadım ben kendımı. Daha fazla gelmem lazım buaraya. Enerjıden azımden dustum resmen. Kaptanım ben tavayı hak ettım. ekım de erkek arkadasım gelıcek tr ye bu yuzden o gelene kadar bı 10 kıloyu vermem lazım saka maka 1,5 ay varhem ozledım hemde gelmesını ıstemıyorum boyle sısman sısman gormesın benı. MEnumu paylasıcam ama tek hatırladıgım menu dunku menımdu. O da adam gb bısı yemedım. Yazarsam cok kızarsınız bana
canım teldende giriliyor artık 3. takımı kısayollarına ekle sıkıntı çekmeyeceksin kaldığın yeride bildirimlerinden görürsünBu arada kaptanım bu telefondan gırme ısım duzelmezse ben giremiyorum webten vaktım olmuyor birde şirketin bil. kullanmak istemiyorum. napsak ki
bitirelim dahi menüleri görelim menüleriKaptanım benim iznim bitebilirmi tatilim bittiii
ohh ne güzel kendi kendini pataklayan birihaklısın tek başına olmuyor. hoşbuldum bu arada. memnun oldum tanıştığıma.
uyku düzenim sorunlu benimde ve düzeltmem lazım. menülerimi yarından itibaren paylaşmaya başlıcam çünkü bugün uyuduğum için düzgün bir menü yapamadım.
memnun oldum büşra. senin boyun ve kilon kaç? eskiden takip ederdim çizelgeler falan vardı. yeni tasarıma geçilince yok mu oldu onlar? yine koyulamıyor mu?
ben baya baya alıştım sitenin bu haline kolay uyum sağlıyorum galibaSanırım henüz konmadı zaten çok zor alıştım siteye uygulama kullanılamayınca siteden giriyorum. Benim boyum 1.65 kilom şuan 67.7 hedef kilom 55. Bu hafta karataya başladım inşallah vericez kiloları
[/QUOTE]yaa ne yapayım gözüm döçnüyo yemegi yedikten sonra ama az yemeye çalışıyorum. az kaldı bu hafta oruçları bitireyim düzene girecem söz
bencede kaptancım ya motive ediyodu güzel oluyodu çizelge
Ayy çok geçmiş olsun çok sevindim Banu ablaya çok selam söylersin kaptancım
Canım hoşgeldin hep beraber başaracaz inşallah ben emine. 26 yaşında memurum. seni aramızda görmek güzel
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorumyok canım hedefim 53 tü ama revize ettim 51 hedefim.. 1 kilocuk kalmıştı ama ben iradesiz davrandım..
valla gaza geldim çünkü bu haftasonu bahreyne gittik, otelde banyo yaparken kendimi görünce hayır dedim bu böyle gitmez, görüntüm hiç hoşuma gitmedi.. ikinci bebek düşünüyorum, ikincide vücut kolay deforme oluyor o nedenle hemen toplamam lazım
aha kaçaklar tek tek düşüyor elimekızlar laptop kırılmıştı yapımı uzun sürdü şimdi geldi kendimden haber vereyim dedim kardeşimede ulaşamadımtelden
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galibamemnun oldumumarım çok daha iyi verirsin bugünden itibaren. burası 26 yaş topiği sanırım herkes 26. iyi denk gelmiş. ben baya bir küçük kaldım 20 yle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?