- 7 Mayıs 2010
- 78
- 39
- 103
hoşgeldin canım aramıza.
ben takım kaptanın
sen zaten kendinden bahsetmişsin... ilk sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini söylersen deneme süresinden sonra listelerede girersin.
deneme süresinde = mesaj paylaşımına menülerindeki düzelmeye ortamdaki uyumuna bakıyoruz canım
ayrıca daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı ve ne zaman
ohh ne güzel kendi kendini pataklayan biribenim sopalamama gerek yok. sen kesin daha önce yarışmışsın yada bu siteyi baya bir takip etmişsin
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo goooilettim tatlım
bunu bende mi uygulasam sürekli yeme istegim var ya engel olamıyorum . birde her sabah yumurta yemekten ööööö geldi
işte aslında sen kendine göre çok yemiyorsun ama yanlış yemek küçük noktalar büyük başarılar getiriyor
yok canım gögsünde kitle bulmuşlardı iyi huyluydu ama yinede alalım dediler ameliyattada gögüsün tamamını alalım demişler(genelde daha sonra dağılma oluyor yada birkaç ameliyat gerekiyor önlem olsun diye bence hepsini aldılar)ve son anda anneciiği kabul etmiş. Şükür iyiymiş şimdi
hoşgeldin canım aramıza.
ben takım kaptanın
sen zaten kendinden bahsetmişsin... ilk sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini söylersen deneme süresinden sonra listelerede girersin.
deneme süresinde = mesaj paylaşımına menülerindeki düzelmeye ortamdaki uyumuna bakıyoruz canım
ayrıca daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı ve ne zaman
sen tavayıda devide hak ettin ama bulamıyorum daha dogrusu dosyayı kabule etmiyor şimdilik bununla idare etbiran önce burda menülerini paylaşıyorsun ve herkes toparlanıyor hadi ama diğer gruplar fark attı bize siziin toparlanmanız neden uzadı böyle bakıyım bak birde enişte gelecekmiş hadi goooo goooo
canım teldende giriliyor artık 3. takımı kısayollarına ekle sıkıntı çekmeyeceksin kaldığın yeride bildirimlerinden görürsün
bitirelim dahi menüleri görelim menüleri
ohh ne güzel kendi kendini pataklayan biribenim sopalamama gerek yok. sen kesin daha önce yarışmışsın yada bu siteyi baya bir takip etmişsin
ben baya baya alıştım sitenin bu haline kolay uyum sağlıyorum galiba
İnşallah canımmemnun oldumumarım çok daha iyi verirsin bugünden itibaren. burası 26 yaş topiği sanırım herkes 26. iyi denk gelmiş. ben baya bir küçük kaldım 20 yle.
Menümmm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Domates,salatalık,maydanoz
4 zeytin
2 tk tulum peyniri, 2 ince dlm tb ekmek
1 kupa kiraz saplı çay
Öğle
1 parça tavuk göğüs
Salata, 1 ince dlm tb ekmek
Ara
5 tane mürdüm eriği
10 tane taze fındık
Akşam
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
ertesi gun sabah ya da yemeyi biturdim tmm dediginde canim.ooo kaptan matraaak
kaptancım ben ilk sayfayı okudum anladım. kabul ediyorum. menü bildirimlerini ertesi gün sabah yapıyoruz değil mi? siz eksikliğim, yanlışlığım olursa uyarın beni.
Canım bence diyetisyene git sana uygun bi listeverir gerçi buda çok doyurucuynuş ilk gördüğümde çok az geldi ama suanda tıkasa doluyum son arayı yapmasam mıa.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum
aha kaçaklar tek tek düşüyor elimebundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
Menümmm
Kahvaltı
1 haş yumurta
4 zeytin
1 kupa kiraz saplı çay
Öğle
1 parça tavuk göğüs
Ara
5 tane mürdüm eriği
10 tane taze fındık
Akşam
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
ertesi gun sabah ya da yemeyi biturdim tmm dediginde canim.ooo kaptan matraaak
kaptancım ben ilk sayfayı okudum anladım. kabul ediyorum. menü bildirimlerini ertesi gün sabah yapıyoruz değil mi? siz eksikliğim, yanlışlığım olursa uyarın beni.
Canım bence diyetisyene git sana uygun bi listeverir gerçi buda çok doyurucuynuş ilk gördüğümde çok az geldi ama suanda tıkasa doluyum son arayı yapmasam mıa.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum
aha kaçaklar tek tek düşüyor elimebundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem
Menümmm
Kahvaltı
1 haş yumurta
4 zeytin
1 kupa kiraz saplı çay
Öğle
1 parça tavuk göğüs
Ara
5 tane mürdüm eriği
10 tane taze fındık
Akşam
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
anladım tamam. dışardan takip ediyordum uzun süredir diyet forumunu, bir derdim var kısmını falan. diyet bölümündeki birçok konuya göz gezdirdim en son dün katılmaya karar verdim. 4 sene önce kk ya kaydolmuştum. o üyeliğin şifresini istedim falan filan burdayım işte.ertesi gun sabah ya da yemeyi biturdim tmm dediginde canim.
Yediklerini ogunleriyle ve saatiyle
Ictigin su miktarini
Yaptigin sporu yaziuirssun
Zamanla eksiklerin kapanir.
Daha once yarismismiydin baska takimda canim
Menümmm
Kahvaltı
1 haş yumurta
4 zeytin
1 kupa kiraz saplı çay
Öğle
1 parça tavuk göğüs
Ara
5 tane mürdüm eriği
10 tane taze fındık
Akşam
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
anladım canım daha önce yarışmadıysan sorun yok yarıştıysan geçmişini bulmam gerekiyor çünküanladım tamam. dışardan takip ediyordum uzun süredir diyet forumunu, bir derdim var kısmını falan. diyet bölümündeki birçok konuya göz gezdirdim en son dün katılmaya karar verdim. 4 sene önce kk ya kaydolmuştum. o üyeliğin şifresini istedim falan filan burdayım işte.
günaydın şekerimGünaydınnn
işte ben daha yeni bitti salatanın suyunu içmelerim şaka değil valla çocuklar gibi salatanın suyu benim diyordumkaptancım aman dikkat et, ben hamilelikte tatlıdan tiksindim, canım deli gibi acı çekiyordukursa gidiyordum ve çıkışta yiyeceğim acılı çiğköfteyi hayal ediyordum, onu da sırf yanında cin biber yiyebildiğim için yiyordum : )) o yüzden çok kilo almadım, 15 kilo ile bitirdim.. son aya kadar işe yürüyerek gidip geldim, toplamda 45 dk falan ediyordu.. sen de öyle bitirirsin inşallah.. asıl sonrasında boğazını tutmak zor oluyor emzirirken canavara dönüşüyor insan : ))) ama karataya uysan hem çok sağlıklı sütün olur hem de kilo almazsın fazladan..
çok güzel bir liste, bu sefer olacak inanıyorum
aynen canım sporda eklenmişdünkü menüm:
sabah 08.30 : 2 yumurtalı meyvesiz karatay kahvaltısı
17.00: 1 bardak ayran
19.00: 1 kase yarmalı yoğurt çorbası, yarım tabak kıymalı bamya, salata, yoğurt
spor: 5 km yürüyüş
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
2 gün karataya tam uyunca saat 2-3 gibi acıkmalar bitti yine çokşükür.. tokluk sürem uzuyor hemen..
günaydın kızlar.cuma öcesi son gün ben kutsal maydanoz günü diyorum.ödemleri olanlara duyrulur.
bizim evde ateşkes sağlandı umarım kalıcı olur.sahalara geri dönüyorum.
canım en iyisini yapmışsın. ablan da kesinlikle ruhen kendini öyle şartlandırmış.. sütü artıran tek şey su ve yeşillik.. protein vs de sütün kalitesi için gerekli.. kefir de çok güzel süt yapıyormuş. bir de tahin çok etkili, benim göğüslerim sızlardı tahin helvası yiyince.. ama şekerinden değil tahininden eminim..hiç anlamıyorum valla 20 yaşlarda niye takip ediyorsunuz şu bir derdim var topiğini valla insanın piskolojisi bozulur
işte ben daha yeni bitti salatanın suyunu içmelerim şaka değil valla çocuklar gibi salatanın suyu benim diyordum
ve bol baharatlı ekşili şeyler tatlı olarak 1 tane birşeye aşermişliğim yok aksine sulu sulu portakal arattım eşimeAllahtan şimdi heryerde var eskiden en yapıyormuş eşler
ama malesef annemde kaldığım süreçte bol bol hamur işi tükettim ondan aslında bu kadar bile almaazdım
bugun sabah karatay yapıyorum kardeşimide taktım peşime
emzirme döneminden korkmuyor değilim ama sütü ekmek yapmıyor aslında bunu biliyorum oysa ablam emzirirken hamileliğinden daha çok kilo aldı :KK63: neymiş ekmek yemeyince doymuyormuş süt olmuyormuş beynini öyle şartladı çünkü gerçekten ekmek yedirmediğimizde sütü gelmiyordu
aynen canım sporda eklenmiş
şimdi ben saat 10:00'da kahvaltımı yapsam karatay
ardından açıktığımda ayran mı tüketebiilirim sadece meyvede yiyebilirmiyim yani hamilelere izin yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?