Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ohh ne güzel kendi kendini pataklayan biri benim sopalamama gerek yok. sen kesin daha önce yarışmışsın yada bu siteyi baya bir takip etmişsin

yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular

ooo kaptan matraaak

kaptancım ben ilk sayfayı okudum anladım. kabul ediyorum. menü bildirimlerini ertesi gün sabah yapıyoruz değil mi? siz eksikliğim, yanlışlığım olursa uyarın beni.

Son düzenleme:
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo

aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum

aha kaçaklar tek tek düşüyor elime bundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem

yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular [/QUOTE]
Canım bence diyetisyene git sana uygun bi listeverir gerçi buda çok doyurucuynuş ilk gördüğümde çok az geldi ama suanda tıkasa doluyum son arayı yapmasam mı

memnun oldum umarım çok daha iyi verirsin bugünden itibaren. burası 26 yaş topiği sanırım herkes 26. iyi denk gelmiş. ben baya bir küçük kaldım 20 yle.
İnşallah canım
Ya bide bızdığımız vardı ama kayboldu bayramdan sonra gelir belki
Ebru da var bide büşranında yaşı küçüktü gerçi oda firarda kaç gündür

Menümmm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Domates,salatalık,maydanoz
4 zeytin
2 tk tulum peyniri, 2 ince dlm tb ekmek
1 kupa kiraz saplı çay

Öğle
1 parça tavuk göğüs
Salata, 1 ince dlm tb ekmek

Ara
5 tane mürdüm eriği
10 tane taze fındık

Akşam
1 tabak semizotu yemeği
4 kaşık yoğurt
1 dlm ekmek

Ara
1 kase yoğurt

2 lt fazla su

afiyet olsun.

ooo kaptan matraaak

kaptancım ben ilk sayfayı okudum anladım. kabul ediyorum. menü bildirimlerini ertesi gün sabah yapıyoruz değil mi? siz eksikliğim, yanlışlığım olursa uyarın beni.
ertesi gun sabah ya da yemeyi biturdim tmm dediginde canim.
Yediklerini ogunleriyle ve saatiyle
Ictigin su miktarini
Yaptigin sporu yaziuirssun
Zamanla eksiklerin kapanir.
Daha once yarismismiydin baska takimda canim

Canım bence diyetisyene git sana uygun bi listeverir gerçi buda çok doyurucuynuş ilk gördüğümde çok az geldi ama suanda tıkasa doluyum son arayı yapmasam mı[/QUOTE]

Ooo listeye harfiyen uyulmus cok güzel gulsahim:)

ooo kaptan matraaak

Ictigin su miktarini

Canım bence diyetisyene git sana uygun bi listeverir gerçi buda çok doyurucuynuş ilk gördüğümde çok az geldi ama suanda tıkasa doluyum son arayı yapmasam mı[/QUOTE]
bence ben karatayi bozmamaliyim ama olmuyor gidip bugun kuruyemisi aldim baligimi aldim temizlettim yarin guzel bir baslangic yapacagim bebis icin sart:)

Ooo listeye harfiyen uyulmus cok güzel gulsahim

Ictigin su miktarini
anladım tamam. dışardan takip ediyordum uzun süredir diyet forumunu, bir derdim var kısmını falan. diyet bölümündeki birçok konuya göz gezdirdim en son dün katılmaya karar verdim. 4 sene önce kk ya kaydolmuştum. o üyeliğin şifresini istedim falan filan burdayım işte.

kaptancım aman dikkat et, ben hamilelikte tatlıdan tiksindim, canım deli gibi acı çekiyordu :) kursa gidiyordum ve çıkışta yiyeceğim acılı çiğköfteyi hayal ediyordum, onu da sırf yanında cin biber yiyebildiğim için yiyordum : )) o yüzden çok kilo almadım, 15 kilo ile bitirdim.. son aya kadar işe yürüyerek gidip geldim, toplamda 45 dk falan ediyordu.. sen de öyle bitirirsin inşallah.. asıl sonrasında boğazını tutmak zor oluyor emzirirken canavara dönüşüyor insan : ))) ama karataya uysan hem çok sağlıklı sütün olur hem de kilo almazsın fazladan..

çok güzel bir liste, bu sefer olacak inanıyorum

dünkü menüm:

sabah 08.30 : 2 yumurtalı meyvesiz karatay kahvaltısı

17.00: 1 bardak ayran

19.00: 1 kase yarmalı yoğurt çorbası, yarım tabak kıymalı bamya, salata, yoğurt

spor: 5 km yürüyüş

sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi

2 gün karataya tam uyunca saat 2-3 gibi acıkmalar bitti yine çokşükür.. tokluk sürem uzuyor hemen..

günaydın kızlar.cuma öcesi son gün ben kutsal maydanoz günü diyorum.ödemleri olanlara duyrulur.
bizim evde ateşkes sağlandı umarım kalıcı olur.sahalara geri dönüyorum.

yeni üyemiz gelmiş hoşgelmiş.şulecim ben ecemavinin kardesiyim ama aramızda bir yaş var 35 yaşındayım 3 cocuk annesiyim aile hekimiyim istanbuldayım.

anladım canım daha önce yarışmadıysan sorun yok yarıştıysan geçmişini bulmam gerekiyor çünkü
hiç anlamıyorum valla 20 yaşlarda niye takip ediyorsunuz şu bir derdim var topiğini valla insanın piskolojisi bozulur
günaydın şekerim
işte ben daha yeni bitti salatanın suyunu içmelerim şaka değil valla çocuklar gibi salatanın suyu benim diyordum
ve bol baharatlı ekşili şeyler tatlı olarak 1 tane birşeye aşermişliğim yok aksine sulu sulu portakal arattım eşime :) Allahtan şimdi heryerde var eskiden en yapıyormuş eşler
ama malesef annemde kaldığım süreçte bol bol hamur işi tükettim ondan aslında bu kadar bile almaazdım
bugun sabah karatay yapıyorum kardeşimide taktım peşime
emzirme döneminden korkmuyor değilim ama sütü ekmek yapmıyor aslında bunu biliyorum oysa ablam emzirirken hamileliğinden daha çok kilo aldı :KK63: neymiş ekmek yemeyince doymuyormuş süt olmuyormuş beynini öyle şartladı çünkü gerçekten ekmek yedirmediğimizde sütü gelmiyordu
aynen canım sporda eklenmiş
şimdi ben saat 10:00'da kahvaltımı yapsam karatay
ardından açıktığımda ayran mı tüketebiilirim sadece meyvede yiyebilirmiyim yani hamilelere izin yok mu :)

günaydın kızlar.cuma öcesi son gün ben kutsal maydanoz günü diyorum.ödemleri olanlara duyrulur.
bizim evde ateşkes sağlandı umarım kalıcı olur.sahalara geri dönüyorum.

aynen canım aslında wc problemin olmayacaksa 2 tanede form çayı sallla maydonozun içine onların suyu süz ve iç bak bakalım ödem mödem kalıyormu ayrıcada wc sorununda çözülmüş oluyor iştersen dur atıyım o detoksun tarifini

canım en iyisini yapmışsın. ablan da kesinlikle ruhen kendini öyle şartlandırmış.. sütü artıran tek şey su ve yeşillik.. protein vs de sütün kalitesi için gerekli.. kefir de çok güzel süt yapıyormuş. bir de tahin çok etkili, benim göğüslerim sızlardı tahin helvası yiyince.. ama şekerinden değil tahininden eminim..

hatta komik bişey olmuştu, ertesi gün bakanlığın sözlü sınavı vardı, ben de oğlumu teyzeme bırakacaktım. süt de bırakacam diye akşamdan yedim helvası bol süt olsun sağayım diye.. göğüsler balon gibi oldu ve pompam bozuldu mu... gömleğin düğmeler kapanmıyor banyoya girdim 1 saat süğ sağdım perişan halde: )))

canım senin hedefin sadece sağlıklı beslenmek şuanda.. o yüzden 3 öğün de yiyebilirsin hatta 3 öğüne ek olarak ara öğün de yapabilirsin.. önemli olan katkısız, sağlıklı şeyler yemen.. aşırı şekerli meyvelerden kaçınman.. yürüyüş yasağın kalkınca yürüyüş de yap ki bebiş normal doğsun.. ay çok heyecanlı dönemler : ))

bluecum ben ne yesem ne içsem o beni boşalt diyen şiş göğüsler olmaz bende.maşallah sana.oyüzden emzirme döneminde cok kilo alıyorum.süt üretimim az psikolojikman zaten çalışıyorum cocugum sütsüz kalmasın die,her şeyi deniyorum.
bence en güzel sütü yüksek moral ve düzenli uyku yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…