Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benimde istediğim normal doğum hiç kesilme taraftarı değilim yarın dr onu konuşacağım
yani gece sancılandığımda omu gelecek yoksa nöbetçi dr mu o gelmeycekse hiç gerek yok değiştiririm hastaneyi ben dr için duruyorum hastanede.
ekşi elmada çok şeker var mı ki yada nektaride :) öyle kavun karpuz zaten yemiyorum siyah üzüm yiyorum arada
bazen süt taşıyormui iyi ki gömleğe taşmamış senin sütler:)

aynen piskoloji çok önemli annemle pazarlıkları yapıyorum zaten
1- yaseminin dediği 40 çıkana kadar şampuan kullanmamak
2-özellikle ilk üç gün Allahtan mani çıkmazsa emzirme kampı uyku emzir uyku emzir
3- ben çok sütüm olacağını düşünüyorum hep :)

10 bardak su
1 demet maydanoz
2 poşet doğadan form kayısılı çay
1 poşet rezene çayı
Tüm malzemeleri kaynatınız isteğinize göre içine
bir parça kabuk tarçın ,dilimlenmiş limon ve dilimlenmiş elma ekleyebilirsiniz
detox sıvınızı hergün yeniden yapıp gün boyu içiniz.

2 gün uygulama çok işe yarıyor ödemi ve wc problemi olanlara duyrulur

Evet insanı sinir eden konular falan çok oluyor.

selamlar komsu kaptanim
bu bir gunluk toplam miktar mi yoksa bir gunde bunu bir kac kere mi icmemiz gerekiyor

Günaydın kızlar. Sırf kahvalti için erken uyandım gece çok geç uyumustum. Belki biraz daha uyurum.

Bu arada kelebekolacam teşekkür ederim hosbuldum.

canım aslında sütün miktarı değil etkisi önemli.. benim bi arkadaşımın da sütü anca bebeğine yeterdi fazla olmazdı, ama bebişi tosun gibiydi : )) dinlenmek önemli moral de önemli, benim öyle sütüm olduğu halde kaynanam çok sinir etmişti beni, daha gelip bebeği görmeden yok sütün az olursa ya yetmezse, sonra da sütün çok ama yağsız demişti.. sanki göğsümün içini görüyor.. oğlum 1 ayda 1.5 kilo aldı yine de birkere takdir duymadım.. moralimi çok bozdular, evlenirken yaptıklarını kızı şimdi çekiyor, eşimden dinliyorum kocasının ettiklerini.. bi de doğurduğunda-tabi kocasıyla bir araya gelip de çocuk sahibi olabilirse- çekecek.. ve ben üzülmeyeceğim çünkü çok canım sıkıldı onların yüzünden..

nektarin ve çok olgunlaşmamış şeftalide sorun yok canım, bence kavun karpuz tercih etme çok, kalanında çok sorun yok sanırım.. üzüme de bakmak lazım.. sen canın çekerse ye ama abartmadan : )

bleucum psikoloji sütte gercekten cok önemli eve miktarı kadar kaliteside önemli ve bebegin genetiği,ama insanlara anlatmak zor.benim ilk kızımda minik dogdu ayda 1 kilodan fazla alsada aynı doganlardan minik olunca bende cok işittim o sütün durumu laflarını.bu işlerin cok bi standartı yok.herşey etkili psikoloji beslenme genetik bebegn genetiği.toplayınca nasibi diyoruz biz ona nasibi kadar alıyor.biz anne olarak elimizden geleni yapıyoruz sonucta bebeginden sütünü esirgeyen anne nadirdir.

şulecim bu arada adım yasemin canım
eminecim Allah kabul etsin.maşallah bitiyorsun borclarını.oruc borcu deyincehesabını unuttum,emzirme dönemleri hamilelikler.
bi yerden başlıycaz.

hemşirem seçimgünü evlendi şimdi kıbrısta balayında,bütün angaryalar bana kaldı.veri girişleri bugün halletmem lazım.

doktorcum çok haklısın ama başta cehalet olunca istediğin kadar konuş anlatamıyorsun..malesef kadının kadına ettiğini kimseler etmiyor.. hiçbi erkek dermi sütün az sütün yaramamış diye, bunun ne kadar üzebileceğini de kadın biliyor, ama bu sözü de kadın söylüyor.."sütüm yetmezse sen emzirirsin artık" demek lazım.. benim kv benimle çok yarış eder kendiyle kıyaslar falan..komik valla ama napayım çokşükür yılda 1 kere 1 hafta anca görüyorum

Günaydın arkadaşlar. .
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet
1 limonlu şekersiz çay
Domates salatalık
Öğle: 1 avuç içi fındık
Akşam: güveçte patatesli tavuk
3 yk bulgur pilavı
2 adet salatalık turşusu (küçük)
Yatmadan önce 1 bardak şekersiz çay içtim.
Su 1.5 lt spor yok

Günaydın arkadaşlar. .
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet
1 limonlu şekersiz çay
Domates salatalık
Öğle: 1 avuç içi fındık
Akşam: güveçte patatesli tavuk
3 yk bulgur pilavı
2 adet salatalık turşusu (küçük)
Yatmadan önce 1 bardak şekersiz çay içtim.
Su 1.5 lt spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…