- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
canım en iyisini yapmışsın. ablan da kesinlikle ruhen kendini öyle şartlandırmış.. sütü artıran tek şey su ve yeşillik.. protein vs de sütün kalitesi için gerekli.. kefir de çok güzel süt yapıyormuş. bir de tahin çok etkili, benim göğüslerim sızlardı tahin helvası yiyince.. ama şekerinden değil tahininden eminim..
hatta komik bişey olmuştu, ertesi gün bakanlığın sözlü sınavı vardı, ben de oğlumu teyzeme bırakacaktım. süt de bırakacam diye akşamdan yedim helvası bol süt olsun sağayım diye.. göğüsler balon gibi oldu ve pompam bozuldu mu... gömleğin düğmeler kapanmıyorbanyoya girdim 1 saat süğ sağdım perişan halde: )))
canım senin hedefin sadece sağlıklı beslenmek şuanda.. o yüzden 3 öğün de yiyebilirsin hatta 3 öğüne ek olarak ara öğün de yapabilirsin.. önemli olan katkısız, sağlıklı şeyler yemen.. aşırı şekerli meyvelerden kaçınman.. yürüyüş yasağın kalkınca yürüyüş de yap ki bebiş normal doğsun.. ay çok heyecanlı dönemler : ))
aynen piskoloji çok önemli annemle pazarlıkları yapıyorum zatenbluecum ben ne yesem ne içsem o beni boşalt diyen şiş göğüsler olmaz bende.maşallah sana.oyüzden emzirme döneminde cok kilo alıyorum.süt üretimim az psikolojikman zaten çalışıyorum cocugum sütsüz kalmasın die,her şeyi deniyorum.
bence en güzel sütü yüksek moral ve düzenli uyku yapıyor.
Evet insanı sinir eden konular falan çok oluyor.anladım canım daha önce yarışmadıysan sorun yok yarıştıysan geçmişini bulmam gerekiyor çünkü
hiç anlamıyorum valla 20 yaşlarda niye takip ediyorsunuz şu bir derdim var topiğini valla insanın piskolojisi bozulur:KK63: /QUOTE]
selamlar komsu kaptanim10 bardak su
1 demet maydanoz
2 poşet doğadan form kayısılı çay
1 poşet rezene çayı
Tüm malzemeleri kaynatınız isteğinize göre içine
bir parça kabuk tarçın ,dilimlenmiş limon ve dilimlenmiş elma ekleyebilirsiniz
detox sıvınızı hergün yeniden yapıp gün boyu içiniz.
2 gün uygulama çok işe yarıyor ödemi ve wc problemi olanlara duyrulur
bluecum ben ne yesem ne içsem o beni boşalt diyen şiş göğüsler olmaz bende.maşallah sana.oyüzden emzirme döneminde cok kilo alıyorum.süt üretimim az psikolojikman zaten çalışıyorum cocugum sütsüz kalmasın die,her şeyi deniyorum.
bence en güzel sütü yüksek moral ve düzenli uyku yapıyor.
benimde istediğim normal doğum hiç kesilme taraftarı değilim yarın dr onu konuşacağım
yani gece sancılandığımda omu gelecek yoksa nöbetçi dr mu o gelmeycekse hiç gerek yok değiştiririm hastaneyi ben dr için duruyorum hastanede.
ekşi elmada çok şeker var mı ki yada nektarideöyle kavun karpuz zaten yemiyorum siyah üzüm yiyorum arada
bazen süt taşıyormui iyi ki gömleğe taşmamış senin sütler
gün içerisinde içmen gerekiyor canım, 10 bardak sıvıyı tek seferde içemezsin ki, zaten bir faydası da olmaz.. yavaş yavaş sindire sindire..selamlar komsu kaptanim
bu bir gunluk toplam miktar mi yoksa bir gunde bunu bir kac kere mi icmemiz gerekiyor
bir günlük canım bu bunu bir gün yapıp gün içinde yavaş yavaş içiyorsun . tuvalete yakın oluyor insan haberiniz olsunselamlar komsu kaptanim
bu bir gunluk toplam miktar mi yoksa bir gunde bunu bir kac kere mi icmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?