Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

karatayda duydum özellikle hamilelik sonrası gögüs toplama hareketleri karın sıkılaştırıcı hareketleri varmış da daha bakmak kısmet olmadı :)
Günaydın kızlar. Sırf kahvalti için erken uyandım gece çok geç uyumustum. Belki biraz daha uyurum.

Bu arada kelebekolacam teşekkür ederim hosbuldum.
kahvaltıyı eritmeden uyumak yok yoksa direk yağa dönüşür
tövbe tövbe neymiş ki derdi senin sütünle . evet kolostrumdan sonra ki sütün kalitesi önemli kimisinin sütü yağsız su gibi oluyor kimisi yanlış emziriyor hangi meme ile bitirdiysen tekrar aynı memeyle başlamak gibi (genelde hayvanlarda işlediğimi kendimde uygulayacağım )
ama çok kötü morel bozmak bak benim ablam çok saf kalplidir fakat fark etmez kırdığını
misal bana dedikleri ;
* ayy sen böyle yatarak nasıl normal doğurcan doğuramazsın
*sen erken doğdun buda erken gelir ben ocak gibi hazırlayım kendimi demesi
*gögüs ucunda hiç yok şimdiden silikon uçluk alalım demesi
*kanamam olduğu gün aramış ben hastanede yatıyorum kuzum kırmızı olunca korkuluyomuş korkma sakın diyor dedim abla bildiğin regl kanı gibi kırmızı kapat telefonu kapat dedim
işte buda benim canım ablam

Günaydın herkse bugün orucumun 4. günü başım kazan gibi gece geç yattım ondan herhalde.
kaç gün kaldı borçlarına emineciğim
evet tabiki kim esirger bazı bilinçsizler dışında emzirirken sigara içenlere
yanlış diyet yapanlara deli oluyorum
teyzemin gelini var emziriyor ve sadece çay içiyor neredeyse birşey yemiyor mama takviyesi niye zayıflayacakmış zaten bi deri bi kemik ama kemikleri iri illada tartıda istediği rakamı görmesi için ölmesi lazım

şulecim bu arada adım yasemin canım
eminecim Allah kabul etsin.maşallah bitiyorsun borclarını.oruc borcu deyincehesabını unuttum,emzirme dönemleri hamilelikler.
bi yerden başlıycaz.
benim 30 gün eklendi listeye 30da emzirirken etti 60
hemşirem seçimgünü evlendi şimdi kıbrısta balayında,bütün angaryalar bana kaldı.veri girişleri bugün halletmem lazım.
kolay gelsin canım
çünkü kadın kadını çekemez canım

patatesler yok patatesler cıs canım
onun dışında gözüme batan birşey olmadı

kızlar bugun tartıldım 65,9 um ( annem sabah kalkınca hemen tartılma şişlik olur dedi bende bugun biraz bekledim tartıldım haklıymış dün 67,7 idim )
başlangıç kilom:63,2
gebelik haftam:15
bu durumda: 65,9-63,2= 2,7 kg almışım sizce çok mu

Bence çok değil cnm
Artık birazda dikkat eder hareketlenemeye başlayınca bence dahada az alırsın

aman canım işte klasik kaynana.. kızı da doğum yapsın o zaman anlar.. kızını evlendirdiğinden beri melek gibi bana karşı.. bir iyi bir iyi.. kendi huzurum için (normalde) düşünmemeye çalışıyorum böyle aklıma gelirse hakkaten kızıyorum ama eğer kasıtlı bir şekilde üzmek için yaptıysa bu kabağın da bir sahibi var misali, Allahım hesabını sorar diyorum..
ama demek ki insanın kardeşi bile düşünmeden konuşabiliyor, insanız işte, hepimizde var hatalar.. böyle düşünmeye ve unutmaya çalışıyorum..

bence çok değil canım, son aylarda yürüyüş yaparsan hamur işini bırakırsan fazla almazsın..

Hiçte çok değil kaptanım bana normal geldi sağlıklı bir şekilde taşıyorsun bebişimizi

Alintilarim uctu yazdigim uçtu
Hepiniz icimi rahatlattiniz kizlar evet jamur isi pilav patates yok seker kontrolunden oncede sekerimi dengelemek istiyorum

Memnun oldum.

Çilek 12 tane miymis? Ben abarttim diye 7-8 i gecmiyordum. En sevdiğim meyvedir de kendisi ondan sevindim.
Valla bende karpuzu götürüyordum 4,5 dlm meğer 1 ince dlm miş
Kızlar telefondan yazdiğımda smileyler silinmiyor. Neden acaba arka arkaya siralaniyorlar? Sizde de oluyor mu?
Valla canım suan okadar saçmaki herşey
Çok eksiklikler var

Sabah 09.50
Biraz tulum peynir
1 domates
1 siyah zeytin
1 dilim ekmek

Öğle 14.30
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
3 yk yoğurt

Akşam 19.35
Bol patlıcan salatasi
1 bardak çay
2 dilim civarı ekmek

1.8 litre su

ben sitenin bu haline alışamadım
hamileliği yaklaşık aldığımı verdiğimi hesaplarsam 5 kilo ile tamamladım ama süt verirken zirve yaptım

Sabah 09.50
Biraz tulum peynir
1 domates
1 siyah zeytin
1 dilim ekmek

Öğle 14.30
1 parça haşlanmış tavuk göğsü
3 yk yoğurt

Akşam 19.35
Bol patlıcan salatasi
1 bardak çay
2 dilim civarı ekmek

1.8 litre su
1 tanecikmi zeytin yedin
Güzel cnm menün ama arada kahvaltıya yumurta ekleyebilirsin, yeşillik mutlaka olmalı bide akşamları mümkün oldugunca 1 dlm den faxla ekmek yrme bence, ayrıca ekmek tam buğdaydır inşallah

Bende menümü yazayım
Kahvaltı
Domates,salatalık
Maydanoz
Az tulum peyniri,4 zeytin
2 dlm ince ekmek

Öğle
1 haş yumurta, az peynir, 1 dlm ekmek
Salata

Ara
4 mürdüm erik, 10 fındık

Akşam
6 yk semizotu, 4 kaşık yoğurt, 1 dlm ekmek

Ara
1 kase yoğurt

2 lt fazla su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…