Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cuma :) ben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim

günaydın kızlar
Dün girdim cevap yazamadan çıktım. Sabah sabah iş yerinde kaçamak yaptım geldim. Kilomu vermişim çok mutlu oldummm :) nasıl oldu bilmiyorum ama olmus resmen :) herhalde asktan

2 günlük menümğde yazayım. çok cezalı menülerim var ama ben cezalarımıda yaptım kendi kendime maden yedin al sana o zaman dedim ama siz verirsenizde kabulum ama lutfen mekik olmasınnnnn bayramda 500 mekik cezm varsı 150 150 cektim ama öldüm bittim.

13.08.2014
uyanır uyanmaz : 1 bardak süt (6.30)

sabah(8.30): 1 haslanmış yumurta, 1 avuç peynir, 8 yeşil zeytin, bolll cherry, bolll maydanoz

öğlen(12.30): ıspanaklı tavuk gögsü yemegi , 150 gr yogurt, 1 kase közlenmş birber salatası

aksam20.00 - 22.00) iş yemeği vardı balıkçıya gttik. Balığın binbir çeşitini yedim abartılı bir biçimde yedim. 1 dilim karpuz.ceyrek seftali ve ceyrek armut yedim, 1 bardak salgam

spor : yok
sıvı : 3 lt su 2 bardak yeşil çay

14.08.2014

Sabah: 1 bardak süt , 3 galete, 1 bardak ayran

öğle(12.00) : yarım tavuk cevirme , bol salata

ara (13.00) cornet in love böğurtlenli -- sonra cezamı verdim ama kendime sen dün gece kacamak yaptım 22 de meyve yedin buğün dondurma yedin Sen artık abartın ayca dedim 8 km yürüyüş verdim kenndime ceza

akşam: etli salata , 1 bardak ayran

spor : 8,12 km yürüyüş

sıvı 1 bardak yeşil cay , 2.5 lt su

Günaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cuma ben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim

günaydın canım. Teşekkür derim düzelmen için ben nedense baya bi yuvarlamısım.

kendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm

günaydın canım. Teşekkür derim düzelmen için ben nedense baya bi yuvarlamısım.

kendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm

ne demek tatlım rica ederim. neymiş bakalım hedefin. birde senin iddea ne oldu şekerim ne kadar kaldı arkadaşın ne durumda

a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo

aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum

aha kaçaklar tek tek düşüyor elime bundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem

yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular [/QUOTE]

haklısın kaptanım ben bol kaçamak yapmaktan kendimi alamıyorum eniştenizde baya fit yanında yuvarlak simit gibi kalıcam toplanmamız lazım. Hiç telefondan girebilenınız var mı ben hala giremiyorumm

ne demek tatlım rica ederim. neymiş bakalım hedefin. birde senin iddea ne oldu şekerim ne kadar kaldı arkadaşın ne durumda
ikimizde kaybettik ama bizim diğer arkadaşın düğünü ertelendi tamam o zaman dedik rahat bir nefes aldık ama tabi benim salmamam lazım onun popsu var arkadaşımın göbek bel 1 gr fazlası yok o yüzden sırıtmıyor bide seksi duruyor. Benimde göbek var ben salmasam iyi ederim

hedef 70 kilo olmak ama sanırım biraz daha aşağı çekebilirim. 67 ye fln belki ama emin değilim. 70 olduğumda nasıl görünücem bi bakıp karar vericem. Ama teyze olmadan 70 olucam ins :)

aynen canım bencede salmamalısın bende haftaya düzene sokuyorum kendimi benimde göbegim çirkin duruyo o yüzden en kısa zamanda mekik çekmeye başlayacam. göbek gidecek popo dikleşecek göyüsler şekle girecek iç baldırlar yok olacak.... oooo beniim çok işim varmış beee

hedef 70 kilo olmak ama sanırım biraz daha aşağı çekebilirim. 67 ye fln belki ama emin değilim. 70 olduğumda nasıl görünücem bi bakıp karar vericem. Ama teyze olmadan 70 olucam ins
ayyy sende baya boy var tatlım 70 yeter bence sana ben 169 olmama ragmen bende bile kötü durmuyo 70 ama kendini hangi kiloda daha güzzel daha mutlu olacaksan önemli olan o

Tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin, uygulama hala çalışmıyor ama net üzerinden giriyorum telefondan sende dene istersen biraz zor oluyor ama

Günaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cuma ben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim
Hayırlı cumalar tatlım
İnşallah bekliyoruz haftaya artık hedefimize ulaşslım demi çok oyalandık

kızlar benim eve gidip tartılmam lazım. 12 gibi bildirim yaparım en gec 12:30.yapmassam sabit gecin en son vermemiş görünüyordum.
bu hafta kilo aldıgımda diyetisyenimin verdiği yogurt kürüne başlıyorum.ve randevu alıp yeniden diyestiyene yollanıyorum.

evetttt listeyide buldum.bunu uygulayacagım bu listeyle 1 haftada 2,5 yağ vermiştim varmı bana katılan ??
haftanın 3 günü
sabah
1 kase yogurt
1 çk zerdeçal
1yk keten tohumu
1yk çörek otu

4 günü
sabah
4 yk menemen
bol yeşilllik

ara:yeşil çay

öğle:bol salata
4yk sebze yemeği
1 su bardagı ayran

ara:10 adet kiraz

ara:1 fincan limonlu sıcak su

akşam:bol salata
4yk sebze yemegi
1 kase cacık
1çk zerdeçal.

ara:12 kiraz.

Bencede canım diyetisyenle gayet güzel veriyordun en kısa zamanda randevunu al inşallah

benimde aynı yaaaa

ayyy sende baya boy var tatlım 70 yeter bence sana ben 169 olmama ragmen bende bile kötü durmuyo 70 ama kendini hangi kiloda daha güzzel daha mutlu olacaksan önemli olan o

Çok şükür boyum varda kurtaıyorum. 83 bile çok sırıtmıyor. Bi ara resmimi koyayım bende ama yinede bikini ile fln çok iyi görünmek istiyorum.

Tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin, uygulama hala çalışmıyor ama net üzerinden giriyorum telefondan sende dene istersen biraz zor oluyor ama

hıı bak o hiç aklıma gelmedi öyle yapayım o zaman. Şu uygulamayıda çalıştırsınlar ya artık çok iyi oluyoduuu

günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum

başlangıç 71.5, bugün 70.9

bir gün dikkat etmemle 600 gram gitmiş bile. sevindim.

şimdi de kahvaltı ediyorum. evde tek bir yumurta kalmış o da bozuk çıktı. şaka gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…