- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Günaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cumaben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim
günaydın canım. Teşekkür derim düzelmen için ben nedense baya bi yuvarlamısım.
kendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo goooilettim tatlım
bunu bende mi uygulasam sürekli yeme istegim var ya engel olamıyorum . birde her sabah yumurta yemekten ööööö geldi
işte aslında sen kendine göre çok yemiyorsun ama yanlış yemek küçük noktalar büyük başarılar getiriyor
yok canım gögsünde kitle bulmuşlardı iyi huyluydu ama yinede alalım dediler ameliyattada gögüsün tamamını alalım demişler(genelde daha sonra dağılma oluyor yada birkaç ameliyat gerekiyor önlem olsun diye bence hepsini aldılar)ve son anda anneciiği kabul etmiş. Şükür iyiymiş şimdi
hoşgeldin canım aramıza.
ben takım kaptanın
sen zaten kendinden bahsetmişsin... ilk sayfada takım kuralları var okuyup kabul ettiğini söylersen deneme süresinden sonra listelerede girersin.
deneme süresinde = mesaj paylaşımına menülerindeki düzelmeye ortamdaki uyumuna bakıyoruz canım
ayrıca daha önce herhangi bir takımda yarıştın mı ve ne zaman
sen tavayıda devide hak ettin ama bulamıyorum daha dogrusu dosyayı kabule etmiyor şimdilik bununla idare etbiran önce burda menülerini paylaşıyorsun ve herkes toparlanıyor hadi ama diğer gruplar fark attı bize siziin toparlanmanız neden uzadı böyle bakıyım bak birde enişte gelecekmiş hadi goooo goooo
canım teldende giriliyor artık 3. takımı kısayollarına ekle sıkıntı çekmeyeceksin kaldığın yeride bildirimlerinden görürsün
bitirelim dahi menüleri görelim menüleri
ohh ne güzel kendi kendini pataklayan biribenim sopalamama gerek yok. sen kesin daha önce yarışmışsın yada bu siteyi baya bir takip etmişsin
ben baya baya alıştım sitenin bu haline kolay uyum sağlıyorum galiba
ikimizde kaybettikne demek tatlım rica ederim. neymiş bakalım hedefin. birde senin iddea ne oldu şekerim ne kadar kaldı arkadaşın ne durumda
ne demek tatlım rica ederim. neymiş bakalım hedefin. birde senin iddea ne oldu şekerim ne kadar kaldı arkadaşın ne durumda
aynen canım bencede salmamalısın bende haftaya düzene sokuyorum kendimi benimde göbegim çirkin duruyo o yüzden en kısa zamanda mekik çekmeye başlayacam. göbek gidecek popo dikleşecek göyüsler şekle girecek iç baldırlar yok olacak.... oooo beniim çok işim varmış beeeikimizde kaybettikama bizim diğer arkadaşın düğünü ertelendi tamam o zaman dedik rahat bir nefes aldık ama tabi benim salmamam lazım onun popsu var arkadaşımın göbek bel 1 gr fazlası yok o yüzden sırıtmıyor bide seksi duruyor. Benimde göbek var ben salmasam iyi ederim
ayyy sende baya boy var tatlım 70 yeter bence sana ben 169 olmama ragmen bende bile kötü durmuyo 70 ama kendini hangi kiloda daha güzzel daha mutlu olacaksan önemli olan ohedef 70 kilo olmak ama sanırım biraz daha aşağı çekebilirim. 67 ye fln belki ama emin değilim. 70 olduğumda nasıl görünücem bi bakıp karar vericem. Ama teyze olmadan 70 olucam ins
Tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin, uygulama hala çalışmıyor ama net üzerinden giriyorum telefondan sende dene istersen biraz zor oluyor amakendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm
Hayırlı cumalar tatlımGünaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cumaben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim
>Hayırlı cumalar canımmm. Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin. evet artık oyalanma vakti degil toparlanacam hemennnnHayırlı cumalar tatlım
İnşallah bekliyoruz haftaya artık hedefimize ulaşslım demi çok oyalandık
Bencede canım diyetisyenle gayet güzel veriyordun en kısa zamanda randevunu al inşallahkızlar benim eve gidip tartılmam lazım. 12 gibi bildirim yaparım en gec 12:30.yapmassam sabit gecin en son vermemiş görünüyordum.
bu hafta kilo aldıgımda diyetisyenimin verdiği yogurt kürüne başlıyorum.ve randevu alıp yeniden diyestiyene yollanıyorum.
aynen canım bencede salmamalısın bende haftaya düzene sokuyorum kendimi benimde göbegim çirkin duruyo o yüzden en kısa zamanda mekik çekmeye başlayacam. göbek gidecek popo dikleşecek göyüsler şekle girecek iç baldırlar yok olacak.... oooo beniim çok işim varmış beee
ayyy sende baya boy var tatlım 70 yeter bence sana ben 169 olmama ragmen bende bile kötü durmuyo 70 ama kendini hangi kiloda daha güzzel daha mutlu olacaksan önemli olan o
Tebrik ederim cnm çok güzel kilo vermişsin, uygulama hala çalışmıyor ama net üzerinden giriyorum telefondan sende dene istersen biraz zor oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?