- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
oh oh gözlerin aydın canımkızlar ben dinlenmeye geçiyorum bu arada bebişim kesinleşti cinsiyeti telli yasemin
oğluşum olacak
Ooo paşa geliyoo, sağlıkla gelsin inşallahkızlar ben dinlenmeye geçiyorum bu arada bebişim kesinleşti cinsiyeti telli yasemin
oğluşum olacak
kilo verdikten sonra ilk kilolarını alınca insanın gözünü çok tırmalıyor dön canım dön.bluda geri dönüyor sanırım
ellerim falan tombul tombul oldu yaaaa
aglamak yok işlev var artık eniştede fitmiş sporunuda yapıyordur o ohhhevet kaçakları tartı affetmemiş
hadi bakalım kim daha dişli çıkacak bu hafta
kız karatayı katletmişsin ve cezan bu hafta ekstra 1,30 saat yuruyus yada yuzme
tmmdır ben 14 şubatta dogurcam suren başladı
haklısın kaptanım ben bol kaçamak yapmaktan kendimi alamıyorumeniştenizde baya fit yanında yuvarlak simit gibi kalıcam toplanmamız lazım. Hiç telefondan girebilenınız var mı ben hala giremiyorumm
kızlar ben dinlenmeye geçiyorum bu arada bebişim kesinleşti cinsiyeti telli yasemin :)
oğluşum olacak :)
kızlar ben dinlenmeye geçiyorum bu arada bebişim kesinleşti cinsiyeti telli yasemin :)
oğluşum olacak :)
canım ıban ver hemen benim için yat ne zaman evlkeniyorum hahahhahhakızlarrr dksı 10tlden rüyaya yatılır,evlenecekmisiniz bebekmi istiyorsunuz müracaat telli pullu kelebege
Sagol kaptancım almam o zaman normal sirke neyime yetmiyo :) Bu arada paşa geliyo demek bizee. neyse kızım olursa oğluşuna talip oluruzSagolun kizla güzel dilekleriniz icin yasemin kizini verirsin artik bize :)
Eminecim balzamik sirkede soya var yanilmiyirsam salata sosu olarak kullaniliyor ve ben tavsiye etmem acikcasi
ne demek.benimde aklımdan gecmedi değilSagolun kizla güzel dilekleriniz icin yasemin kizini verirsin artik bize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?