Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aglamak yok işlev var artık eniştede fitmiş sporunuda yapıyordur o ohhh

salma salma gitsin göbeginde zaten boyda var salın endamlı endamlı bu def kazan o iddeayı

kız allah iyiliğini versin o ne estetisyene gitmiş gibi sıralamışsın :)
mekik ve slim in 6 yap bak bakalım dikleşmeyen yer kalıyor mu
benim tanıdıgım bir yasemin vardı evde yanlız yaşıyordu memurdu
kız dizi izlerken slim in 6 yapa yapa süper oldu valla

tmm seni bekliyorum 12:30' a kadar

sen bikinili koy biz iyimi kötü mü söyleriz :)

başlangıç için gayet iyi ben kaydettim dosyama devam
bozuk yumurtada senin şansına yerine muz yiyebilirsin yada peyniri artır

aynen canımda işte bi umut bekliyorum kendileri bilirler canım kural ihlali gereğince diskalifiye diye birşey var kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem :)

evet abla çok oyalandık katılımını da artırman lazım

aynen canım blueda dönüyor artık teker teker toplanıyor[/QUOTE]

oyy oğluşunu paşamızı güzel kızlar olarak karşılayalım dimi ama. 14 şubat 6 ay varr oohh ben 65 bile olurum o zaman

Enişteyi 2011 yılında ben bu hale getirdim. Spor yapmadan yaşammalı insan göbek asla olmamalı. bi kişi 80 yaşına gelse bile spor yapmalı. sağlık bu sonuçta diye diye beyfendiye baklavalar çıkartırdım kendimse şekerpare yaptım oturdum

bikini kötüü 70 ' einince bi tane koyayaım bikini şimdi koo-yarsam depresyona girerim

Ceza için teşekkürler kaptan ayrıca mekik gelmediği için ekstra teşekkürler. Banucum afetmeyip yapıştırıyodu 500 mekik ben yarın akşam üstü haledrim bunu. Bu gün arkadaşımla dışarı çıkıcaz yapamıcam yarında ise gelicem mesai var. Bende 1,7 kilo verdim ya gaza geldim bugün lahmacun yedim. Ama çok şükür ki karataycığıma uygun

tebrik ederim erikcim.bileği yüreği kuvvetli yakışıklı bir delikanlı olur inşallah.

kızlar ben dinlenmeye geçiyorum bu arada bebişim kesinleşti cinsiyeti telli yasemin :)
oğluşum olacak :)
kızlarrr dksı 10tlden rüyaya yatılır,evlenecekmisiniz bebekmi istiyorsunuz müracaat telli pullu kelebege

Kaptanım alınmam tabi ki ne demek, ben zaten takıma zarar vermemek için bekliyordum, haftaya daha az artı ile giriş yaparım daha iyi olur
Oğluşun hayırlı olsun canım yesinler onu : )
Yasemin bana da bir rüyaya yat Ekim Kasım'dan sonra hamile kalırsam 2. Ne olur Acep : ))

• Dünkü menüm
Sabah karatay kahvaltısı meyvesiz 2 yumurtalı
15.00 1 bardak kefir
18.30 1 tabak etsiz kuru fasulye salata kefir 1 kase yarmalı yoğurt çorbası

Spor yok bacağım çok ağrıyordu bugün çıkacağım inşallah
Sıvı 3 lt su 1 Türk kahvesi

Ha kefirden sonra giden arkadaşlar için veda yapıldı kekten 1 çatal aldım kremasızdı

Sagolun kizla güzel dilekleriniz icin yasemin kizini verirsin artik bize :)

Eminecim balzamik sirkede soya var yanilmiyirsam salata sosu olarak kullaniliyor ve ben tavsiye etmem acikcasi

Sagolun kizla güzel dilekleriniz icin yasemin kizini verirsin artik bize :)

Eminecim balzamik sirkede soya var yanilmiyirsam salata sosu olarak kullaniliyor ve ben tavsiye etmem acikcasi
Sagol kaptancım almam o zaman normal sirke neyime yetmiyo :) Bu arada paşa geliyo demek bizee. neyse kızım olursa oğluşuna talip oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…