Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok az bunlar ben bunlarla açlıktan ölürüm herhalde ama yogurt çok güzel verdiriyor. Ben bu hafta mutlaka her gün 1 bardak yoğurt 1 bardak süt tükettim sanırım o kadar kilo ondan gtti halbuki baya kaçamaklı hafta geçirmiştim her hafta 5 günde mutlaka 1 lt süt 2 lt ayran tüketir oldum. Zararı olur mu bilmiyorum ama kalp doktoru çok yıllar önce senin her öğün yogurt yemen lazım boyun çok uzun belli yaştan sonra kar etmez dediydi. 20 yıl sonra benim hastam olursun dediydi. Bende ona güvenip tüketmeye başladım ama inş o belli yaşa daha ulaşmamışımdır.

tebrikler canımm. Sen karataya mı başlamıştınn

*** 3. Takım 374.Etap ***

kelebekolacam: (76,6 / / /% )

gzde1999: (57,1/ / /% )

Sahgul: ( 69,3/68,5 / 0,8/ %1,15 )

Nilyyyaaannnn: (85.4/83.7 / 1.7 /%1.99 )

_citygirl_ : (67 / 67,3/ -0,3/% -0,15 ) geçen hafta bildirim yapmadı. Kilosu 3'e bölündü

marbling: ( 70,7 / / /% )

hedef ve başarıi: (74,5/74,3 /0.2 / 0,26% )

Ecemavi : (74,1 / / /% )

bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9' a bölündü.

3. takım ortalaması:

yasemin ebru hatice abla blue gözde nerdesiniz

buradayım maalesef 74.1 kilo çıktım malum günlere girmek üzereyim onun için şiştim bir başlasa bende rahat edecem

Bende internet üzerinden giriyorum ama çok yavaş. Sinir oldum. Relamlar yavaşlatıyor sanırım. çok fazla reklam var.
tebrikler canımm. Sen karataya mı başlamıştınn

yok ben sadece yiyip ictigime dikkat ediyorum o kadar.

Soule ki cezan takim kurallarinda yazdigi gibi 2 hafta ust üste kilo beremeyen sari kart alır canim ikinci sari kart diskalifiye sebebi.
Sari karti sildirmek icin de takim icinde ill uce girmelisin busracim
Anladım kaptanım söz veriyorum gireceğim ilk üçe sporda yapacağm.
Günaydın cnm
Sakın kilo aldım diye diyetini bozma bende diyetisyen listesine başladığım halde salı günü tartıldığımdan 100 gr fazla çıktım, ödem falanda olabilir cnm
Teşekkür ederim canım diyeti bırakmıyorum dahada sarılmam lazım umarım dediğin gibi ödemdir.

Karatay mı yapıyorsun cnm
Eğer karatay yapıyorsan kahvaltın çok eksik ve malesef karatay kaçamak afetmiyor fazla çıkman sarmaların etkisi olabilir
Eve canım karatay yapıyorum henüz alışamadım ama düzene koyacağım. Haklısın kaçamak yok artık

bu aralar kafa dagınık olunca basmıyor ama kızlar göbek şikayeti olan karatay yapsın baskule yansımadıgı zamanlar bile incaltiyor insanı.

evet kaçakları tartı affetmemiş
Günaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cuma ben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim
hadi bakalım kim daha dişli çıkacak bu hafta
kız karatayı katletmişsin ve cezan bu hafta ekstra 1,30 saat yuruyus yada yuzme
kendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm
tmmdır ben 14 şubatta dogurcam suren başladı

haklısın kaptanım ben bol kaçamak yapmaktan kendimi alamıyorum eniştenizde baya fit yanında yuvarlak simit gibi kalıcam toplanmamız lazım. Hiç telefondan girebilenınız var mı ben hala giremiyorumm [/QUOTE]
aglamak yok işlev var artık eniştede fitmiş sporunuda yapıyordur o ohhh
salma salma gitsin göbeginde zaten boyda var salın endamlı endamlı bu def kazan o iddeayı

kız allah iyiliğini versin o ne estetisyene gitmiş gibi sıralamışsın :)
mekik ve slim in 6 yap bak bakalım dikleşmeyen yer kalıyor mu
benim tanıdıgım bir yasemin vardı evde yanlız yaşıyordu memurdu
kız dizi izlerken slim in 6 yapa yapa süper oldu valla
tmm seni bekliyorum 12:30' a kadar
Çok şükür boyum varda kurtaıyorum. 83 bile çok sırıtmıyor. Bi ara resmimi koyayım bende ama yinede bikini ile fln çok iyi görünmek istiyorum.
sen bikinili koy biz iyimi kötü mü söyleriz :)
başlangıç için gayet iyi ben kaydettim dosyama devam
bozuk yumurtada senin şansına yerine muz yiyebilirsin yada peyniri artır

Bence gözde gelmiycek, ebruda şüpheli hiç uğramadı
aynen canımda işte bi umut bekliyorum kendileri bilirler canım kural ihlali gereğince diskalifiye diye birşey var kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem :)

ben artık menü paylaşımına başlıyorum sporada yeter bu kadar rehavet

evet abla çok oyalandık katılımını da artırman lazım

bluda geri dönüyor sanırım
ellerim falan tombul tombul oldu yaaaa

aynen canım blueda dönüyor artık teker teker toplanıyor

kelebekolacam: (76,6 / / /% )

gzde1999: (57,1/ / /% )2. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu

_citygirl_ : (67 / 67,3/ -0,3/% -0,15 ) geçen hafta bildirim yapmadı. Kilosu 3'e bölündü

marbling: ( 70,7 / / /% ) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu

hedef ve başarıi: (74,5/74,3 /0.2 / 0,26% )

Ecemavi : (74,1 / 74,1/0,00 /% 0,00 ) kilosu sabit

bluebottle: (53,9/56,9 / +3,0 /% -0,62 )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9' a bölündü.

3. takım ortalaması:

Son düzenleyen: Moderatör:
hadi yasemin sende bildirim yapta taşıyalım listeyi ve artık her hafta biri yapacak listeyi kızlar iyice saldık zopamı alacam elime

kelebekolacam: (76,6 /76,6 / 0,0/%0,0) kilosu sabit
gzde1999: (57,1/ / /% )2. kez bildirimde bulunmadı diskalifiye oldu
marbling: ( 70,7 / / /% ) takım kurallarına uymadığı için diskalifiye oldu
hedef ve başarıi: (74,5/74,3 /0.2 / %0,27 )
Ecemavi : (74,1 / 74,1/0,00 /% 0,00 ) kilosu sabit

3. takım ortalaması: 0,41

blue canım bu hafta seni eklersem ortalama %30 un altına düşüyor buda sarı kart demek onun için seni haftaya ekleyelim olur mu kırılma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…