- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
evetttt listeyide buldum.bunu uygulayacagım bu listeyle 1 haftada 2,5 yağ vermiştim varmı bana katılan ??
haftanın 3 günü
sabah
1 kase yogurt
1 çk zerdeçal
1yk keten tohumu
1yk çörek otu
4 günü
sabah
4 yk menemen
bol yeşilllik
ara:yeşil çay
öğle:bol salata
4yk sebze yemeği
1 su bardagı ayran
ara:10 adet kiraz
ara:1 fincan limonlu sıcak su
akşam:bol salata
4yk sebze yemegi
1 kase cacık
1çk zerdeçal.
ara:12 kiraz.
günaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum
başlangıç 71.5, bugün 70.9
bir gün dikkat etmemle 600 gram gitmiş bile. sevindim.
şimdi de kahvaltı ediyorum. evde tek bir yumurta kalmış o da bozuk çıktı. şaka gibi.
ayy haklısın şekerim. neyse bende 65 oladuktan sonra bakacam eger begenmezsem hedefi 60 çekecemÇok şükür boyum varda kurtaıyorum. 83 bile çok sırıtmıyor. Bi ara resmimi koyayım bende ama yinede bikini ile fln çok iyi görünmek istiyorum.
*** 3. Takım 374.Etap ***
kelebekolacam: (76,6 / / /% )
gzde1999: (57,1/ / /% )
Sahgul: ( 69,3/68,5 / 0,8/ %1,15 )
Nilyyyaaannnn: (85.4/83.7 / 1.7 /%1.99 )
_citygirl_ : (67 / 67,3/ -0,3/% -0,15 ) geçen hafta bildirim yapmadı. Kilosu 3'e bölündü
marbling: ( 70,7 / / /% )
hedef ve başarıi: (74,5/74,3 /0.2 / 0,26% )
Ecemavi : (74,1 /74.1 / 0 /%0 )
bluebottle: (53,9/ / /% )365. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9' a bölündü.
3. takım ortalaması:
yasemin ebru hatice abla blue gözde nerdesiniz
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum
aha kaçaklar tek tek düşüyor eilimebundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular
haklısın kaptanım ben bol kaçamak yapmaktan kendimi alamıyorumeniştenizde baya fit yanında yuvarlak simit gibi kalıcam toplanmamız lazım. Hiç telefondan girebilenınız var mı ben hala giremiyorumm
tebrikler canımm. Sen karataya mı başlamıştınn
Anladım kaptanım söz veriyorum gireceğim ilk üçe sporda yapacağm.Soule ki cezan takim kurallarinda yazdigi gibi 2 hafta ust üste kilo beremeyen sari kart alır canim ikinci sari kart diskalifiye sebebi.
Sari karti sildirmek icin de takim icinde ill uce girmelisin busracim
Teşekkür ederim canım diyeti bırakmıyorum dahada sarılmam lazım umarım dediğin gibi ödemdir.Günaydın cnm
Sakın kilo aldım diye diyetini bozma bende diyetisyen listesine başladığım halde salı günü tartıldığımdan 100 gr fazla çıktım, ödem falanda olabilir cnm
Eve canım karatay yapıyorum henüz alışamadım ama düzene koyacağım. Haklısın kaçamak yok artıkKaratay mı yapıyorsun cnm
Eğer karatay yapıyorsan kahvaltın çok eksik ve malesef karatay kaçamak afetmiyor fazla çıkman sarmaların etkisi olabilir
evet kaçakları tartı affetmemişDünkü menümü de yazayım
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
1 şekersiz limonlu çay
Öğle: sabah geç saatte yapınca öğle yemedim sadece 1 avuç içi kabak Çekirdeği
Akşam: 3tane yaprak sarma ( dayanamadım misafirlikteydim)
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1.5 lt su
hadi bakalım kim daha dişli çıkacak bu haftaGünaydın herkese bugün güzel bir gün olmalı çünkü cumaben dün iftardan önce tartıldım oruç tuttuğum için bu sabah artıyım çünkü neyse haftaya bomba geliyor dikkatli olun rakiplerim
kız karatayı katletmişsin ve cezan bu hafta ekstra 1,30 saat yuruyus yada yuzmegünaydın kızlar
Dün girdim cevap yazamadan çıktım. Sabah sabah iş yerinde kaçamak yaptım geldim. Kilomu vermişim çok mutlu oldummmnasıl oldu bilmiyorum ama olmus resmen herhalde asktan
2 günlük menümğde yazayım. çok cezalı menülerim var ama ben cezalarımıda yaptım kendi kendime maden yedin al sana o zaman dedim ama siz verirsenizde kabulum ama lutfen mekik olmasınnnnnbayramda 500 mekik cezm varsı 150 150 cektim ama öldüm bittim.
13.08.2014
uyanır uyanmaz : 1 bardak süt (6.30)
sabah(8.30): 1 haslanmış yumurta, 1 avuç peynir, 8 yeşil zeytin, bolll cherry, bolll maydanoz
öğlen(12.30): ıspanaklı tavuk gögsü yemegi , 150 gr yogurt, 1 kase közlenmş birber salatası
aksam20.00 - 22.00) iş yemeği vardı balıkçıya gttik. Balığın binbir çeşitini yedim abartılı bir biçimde yedim. 1 dilim karpuz.ceyrek seftali ve ceyrek armut yedim, 1 bardak salgam
spor : yok
sıvı : 3 lt su 2 bardak yeşil çay
14.08.2014
Sabah: 1 bardak süt , 3 galete, 1 bardak ayran
öğle(12.00) : yarım tavuk cevirme , bol salata
ara (13.00) cornet in love böğurtlenli-- sonra cezamı verdim ama kendime sen dün gece kacamak yaptım 22 de meyve yedin buğün dondurma yedin Sen artık abartın ayca dedim 8 km yürüyüş verdim kenndime ceza
akşam: etli salata , 1 bardak ayran
spor : 8,12 km yürüyüş
sıvı 1 bardak yeşil cay , 2.5 lt su
tmmdır ben 14 şubatta dogurcam suren başladıkendime hedef koydum kaptancım doğurmadan ben hedefşme ulaşıcam. Yeğenimiz dünyaya geldiğinde fit bi teyzesi olsun istiyorummm
a.s. canım iletirim slmlarınızı . o beyaz bayrak seni kurtarmaz bak söyleyim menüleride alalım yeter artık gooo gooo gooo
aferin bilinçli anne bak ben 63le hamile kaldım şimdiden 66 oldum hedef 76 ama böyle giderse 76 yı rüyamda görürüm . gerçi fakir tesellisi 3 aydır yatıyorum 0 harekete ragmen çokta kilo almadım diyorum
aha kaçaklar tek tek düşüyor elimebundan sonra kaybolmak yok laptopta yapılmış madem
yok canım çıtırımız vardı senin yaşlarında 1 tane daha ama üniyi kazandı arazi oldu galiba
26 lar çıtır daha biz varız 28-29-30 lular
salma salma gitsin göbeginde zaten boyda var salın endamlı endamlı bu def kazan o iddeayıikimizde kaybettikama bizim diğer arkadaşın düğünü ertelendi tamam o zaman dedik rahat bir nefes aldık ama tabi benim salmamam lazım onun popsu var arkadaşımın göbek bel 1 gr fazlası yok o yüzden sırıtmıyor bide seksi duruyor. Benimde göbek var ben salmasam iyi ederim
kız allah iyiliğini versin o ne estetisyene gitmiş gibi sıralamışsın :)aynen canım bencede salmamalısın bende haftaya düzene sokuyorum kendimi benimde göbegim çirkin duruyo o yüzden en kısa zamanda mekik çekmeye başlayacam. göbek gidecek popo dikleşecek göyüsler şekle girecek iç baldırlar yok olacak.... oooo beniim çok işim varmış beee
tmm seni bekliyorum 12:30' a kadarkızlar benim eve gidip tartılmam lazım. 12 gibi bildirim yaparım en gec 12:30.yapmassam sabit gecin en son vermemiş görünüyordum.
bu hafta kilo aldıgımda diyetisyenimin verdiği yogurt kürüne başlıyorum.ve randevu alıp yeniden diyestiyene yollanıyorum.
sen bikinili koy biz iyimi kötü mü söyleriz :)Çok şükür boyum varda kurtaıyorum. 83 bile çok sırıtmıyor. Bi ara resmimi koyayım bende ama yinede bikini ile fln çok iyi görünmek istiyorum.
başlangıç için gayet iyi ben kaydettim dosyama devamgünaydın kızlar ilk bildirimimi yapıyorum
başlangıç 71.5, bugün 70.9
bir gün dikkat etmemle 600 gram gitmiş bile. sevindim.
şimdi de kahvaltı ediyorum. evde tek bir yumurta kalmış o da bozuk çıktı. şaka gibi.
aynen canımda işte bi umut bekliyorum kendileri bilirler canım kural ihlali gereğince diskalifiye diye birşey var kendini düşünmeyeni ben hiç düşünmem :)Bence gözde gelmiycek, ebruda şüpheli hiç uğramadı
ben artık menü paylaşımına başlıyorum sporada yeter bu kadar rehavet
bluda geri dönüyor sanırım
ellerim falan tombul tombul oldu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?