Bende istiyorum bendekızlarrr dksı 10tlden rüyaya yatılır,evlenecekmisiniz bebekmi istiyorsunuz müracaat telli pullu kelebege
kızlarrr dksı 10tlden rüyaya yatılır,evlenecekmisiniz bebekmi istiyorsunuz müracaat telli pullu kelebege
Selam cnm hava çok sıcak buharlaşmak üzereyimSelam kızlar daha daha nasılsınız? Napiyosunuz?Kaçamak yaptım ki ben. Daha da bisey yemicem bugün.
Selam cnm hava çok sıcak buharlaşmak üzereyim
Baksenn ne yedin bakalım söylede cezanı keselim
Ben hatırlıyorum.. Eski kaptanımız..Selaaam :)) dün paylaşım alanınada yazmıştım :))
Erigim de çağırmıştın:)
Ay beni hatırlatayanınız varmı
Ben uzun süre bu takımdaydım. Sonra hamilelik nedeniyle ayrıldım. Kızım 9.7.14 te doğdu.Şimdi tekrar burda zayıflamak istiyorum.
Hoşbuldum canımBen hatırlıyorum.. Eski kaptanımız..
Hoş geldin tatlım..
Eriğimcimle konuşursunuz mutlaka.. Yönetim kadrosunda yer alman onu da rahatlatacaktır, sen ne düşünürsün bu konuda bilemiyorum tabii..
Hoşgeldin canım hatırlamam mı hiçSelaaam :)) dün paylaşım alanınada yazmıştım :))
Ben uzun süre bu takımdaydım. Sonra hamilelik nedeniyle ayrıldım. Kızım 9.7.14 te doğdu.Şimdi tekrar burda zayıflamak istiyorum.
Hoşgeldin canım hatırlamam mı hiçSelaaam :)) dün paylaşım alanınada yazmıştım :))
Ayy hayır olsun cnm çok heycanlandımGünaydın kızlar :)
Gulsah seni ruyamda gordum cok güzel bir rüyaydi sacmaliklarda vardi ama güzel di bir kahvalti yapiyim geliyorum
Cok kalabalik biryerdryiz böyle koğuş gibi bi papaz var diyor ki bebegi olacak birine bu sarabi ve çikolatalari verecegim ayaga kalkip dua ediyorum allahim nolur gulsaha versin diye gozlerimide sikica kapatıyorum .gidip uzun sacli bir erkege veriyor sarabi hala çikolatalari sana versin diye bekliyorum tam onlara uzatacakken vazgeciyor siz cocuk icin hazir degilsiniz diyor ve bana veriyor çikolatalari sana vermem için:)
Sarabi papazi pek anlamadim ama cok huzurlu uyandim ya hayır olsun
hahay çok ucuza .alışıyorsun millet bu işten malı götürüyor kuzum sen insaflı tellilerden çıktın :kızlarrr dksı 10tlden rüyaya yatılır,evlenecekmisiniz bebekmi istiyorsunuz müracaat telli pullu kelebege
eyvahh eyvahh durun sıra numarası filan verelim izdiham yaratmayıncanım ıban ver hemen benim için yat ne zaman evlkeniyorum hahahhahha
Kaptanım alınmam tabi ki ne demek, ben zaten takıma zarar vermemek için bekliyordum, haftaya daha az artı ile giriş yaparım daha iyi olur
Oğluşun hayırlı olsun canım yesinler onu : )
Yasemin bana da bir rüyaya yat Ekim Kasım'dan sonra hamile kalırsam 2. Ne olur Acep : ))
keki tırtıklamışsın güle güle gitsin arkadaşlarınSabah karatay kahvaltısı meyvesiz 2 yumurtalı
- Dünkü menüm
15.00 1 bardak kefir
18.30 1 tabak etsiz kuru fasulye salata kefir 1 kase yarmalı yoğurt çorbası
Spor yok bacağım çok ağrıyordu bugün çıkacağım inşallah
Sıvı 3 lt su 1 Türk kahvesi
Ha kefirden sonra giden arkadaşlar için veda yapıldı kekten 1 çatal aldım kremasızdı
anammm çok şeker birşey kullanışlıda birşeye benziyor çok sağol yasemin bi araştır bakalım nerden bulurumerikcim bu senin için ben cok begendim bakim nerde bulunur
aynen canım kullan hakiki elma sirkesini mis gibi yakışıyor salatalaraSagol kaptancım almam o zaman normal sirke neyime yetmiyo :) Bu arada paşa geliyo demek bizee. neyse kızım olursa oğluşuna talip oluruz
zaten reyyana göz koymuştum böylece elde edeceğim oğlanı kötü emellerime alet ediyimne demek.benimde aklımdan gecmedi değil
amin canım çok sapol hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım insallahALLAH hayırlısıyla oğlunu kucağına aldırsın inş oda vatana millete hayırlı olsun vede tabi annesine
ayça tabi sevgiliyi buldun hiç telli yasemin sırasına girmiyorsun bakıyorumdaCanım sen bu işle doktorluğu bırakır zengin olursun ben diyim
bende bendeeeeeeeeSelam cnm hava çok sıcak buharlaşmak üzereyim
Baksenn ne yedin bakalım söylede cezanı keselim
ohh valla edanın listeler gibi geliyorsun gülşah edayı aratmıycan sen bu izinde süper canımMenümm
Kahvaltı
1 domates, 1 salatalık, bol maydanoz
2 yeşil biber
Az peynir, 4 zeytin, 2 ince dlm ekmek
1 kupa hibüsküs
Öğle
1 haş yumurta, az peynir, 1 ince dlm ekmek, salata
Ara
4 mürdüm erik, 10 fındık
Akşam
6 yk taze fasulye, 1 ince dlm ekmek
4 yk yoğurt
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
kuzu naptın sen normal menünü yaz bakalım sana spor cezası verelimkakaolu petibör bisküvi yedim bir de ekmeği baya bi kaçırdım.
hoşgeldin canımSelaaam :)) dün paylaşım alanınada yazmıştım :))
zaman ayırabileceksen bizim için süper olur bebeğin daha çok küçük sanırım maşallah sana hiç zaman kaybetmemişsinHoşbuldum canım
Tamam ben erigim ke konuşurum. Yönetin içinde konuşurum şuan evde olduğum için farketmiyor :))))
Hayır olsun canım inşallah
Sonu çok güzell
Tutarsa telli yasemine rakip olcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?