HEDEFLERİMİZ
YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>
BÜŞRA=====>67,3====>
EMİNE=====>74,3====>
HATİCE====>74,1===>73.5 olsun
ŞULE====>70,9=====>
Tamam kaptanım bu arada benim bu haftaki hedefim 67 kg2 hafta üst üste kilo veremediği için birinci sarı kartlarını alanlar;
yasemin ve büşra
takıma bu hafta düzenli uğramadığı için sarı kart alanlar;
ayça ve hatice
kızlar kendimize geliyoruz
önümüzdeki cuma kilo bildirim listemizi yasemin ve büşra birlikte yapacaklar
ayça ve haticede kardeş takımın listesini kontrol etmekle sorumludur
itirazı olan var mı ?
Erigim kaptanlık yapabilirim ama eskisi kadar cok cok uğrayamıyorum bebekten ötürü. Önce takım kurallarını bir okuyayımda :)))
Sen hemen mi bırakmak istiyorsun burayı. 1-2 hafta daa kalsan bende alışsam tekrar?? Hem ozaman bende iyice bakarım vakit ayırabilmek için. :))
Erigim kaptanlık yapabilirim ama eskisi kadar cok cok uğrayamıyorum bebekten ötürü. Önce takım kurallarını bir okuyayımda :)))
Sen hemen mi bırakmak istiyorsun burayı. 1-2 hafta daa kalsan bende alışsam tekrar?? Hem ozaman bende iyice bakarım vakit ayırabilmek için. :))
canım ayçada cezalı seninle birlikte yardım eder ve öğrenmişte olursun anlaştık mıbenim itirazım yokta nasıl yapacağım daha çnce yapmadım
aynen canım ya cuma geceleri pijama partiside olurdu dedikodunun dibine nasıl vuracağızKızlar yediniz cezaları
Gerçekten bu hafta toparlanalım artık
Eskiden sayfalarca geçmiş okumak zorunda kalırdık özledim o günleri
Kaptanım eşim çalışıyor bugun bende markete gittim geldim
Bide kendime köfte yapıp attım dolaba 4 lü ayırdım kolayca pişirir yerim
Diyetisyen kontrolününiple çekiyorum
27 sinde gidicem inş ozamana kadar en az 3 kilo gitmiş olur
Tamam kaptanım bu arada benim bu haftaki hedefim 67 kg
haticem sen korkma menü yazmaktan sakın , alırsın cezanı bir daha yapmazsın
msjlar iki kere geliyor hata verince tekrar uğraşma hata versede gidiyor o msj canım
Dünkü menüm
Sabah: 2 kaşık domatesli sos
1 kızarmış ekmek
Salatalık
1 şekersiz çay
Öğle: 1 kase bulgur salatası
1 avuç kabak Çekirdeği
Akşam: 1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 minik salatalık turşusu
1.5 lt su
hahay çok ucuza .alışıyorsun millet bu işten malı götürüyor kuzum sen insaflı tellilerden çıktın :
eyvahh eyvahh durun sıra numarası filan verelim izdiham yaratmayın
al bi tane daha valla blue bana senin ikincide erkek olur gibime geldi şimdi öyle hissettim
sağol kuzum iyi dileklerin için . Haftaya kesin listedesin
keki tırtıklamışsın güle güle gitsin arkadaşların
ayrıca menü güzel bacagınıda fazla zorlama sonra sıkıntı yaratmasın canım
anammm çok şeker birşey kullanışlıda birşeye benziyor çok sağol yasemin bi araştır bakalım nerden bulurum
aynen canım kullan hakiki elma sirkesini mis gibi yakışıyor salatalara
ayrıca elini çabuk tut bak kızı yetiştir o zamana kadar
zaten reyyana göz koymuştum böylece elde edeceğim oğlanı kötü emellerime alet ediyim
amin canım çok sapol hayırlı evlat olsun sağlıklı sıhatli kucağımıza alalım insallah
bizde bir söz var " oğlan kız eli ayağı düz" yeter ki sağlıklı olsun cinsiyet önemli değil hepsi kuzucuk
ayça tabi sevgiliyi buldun hiç telli yasemin sırasına girmiyorsun bakıyorumda
bende bendeeeeeeee
ohh valla edanın listeler gibi geliyorsun gülşah edayı aratmıycan sen bu izinde süper canımhisbiküste çıkmış meydana
kuzu naptın sen normal menünü yaz bakalım sana spor cezası verelim
hoşgeldin canım
oo hayırlı olsun bebişin süt kokuyordur o şimdi
daha öncede zaten kaptanlıkta yapmışsın vaktin de varsa zamanla çözeriz bu işi
ayrıca biliyorsun ilk sayfada takım kurallarımız var kabul ediyorsan aramıza hoşgeldin
bende normalde ayrılacağım ama takımı emanet etmeden gitmem onlar benim cadılarım :)
zaman ayırabileceksen bizim için süper olur bebeğin daha çok küçük sanırım maşallah sana hiç zaman kaybetmemişsin
hehe grubun girişine bir çaput bağlasak iyi olacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?