Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hosgeldinn tekrardan. Ben yeniyim o yüzden bilmiyorum ama tekrar eski 3. takım kaptanıyle yarışmak güzel olurr. Hayırlı olsun bebişim Rabbim sağlık büyütmeyi nasip etsin hayırlı bir evlat olmasını. Canım daha 1,5 aylık bide kız. Bilmiyorum yaptın ama sütün varsa benden sana tavsiye az yüzünü süt ile sil. sivilce çıkmıyor ilerde egenlikte kız için bide çok önemli. Hemen bebeişi duydum söyliyim dedim. Ben hiç sivilce görmedim arkadaşlarım çok çekti çokkkk zorr.

yok kaptanım kabulumuz. Çokta güzel denk gelmişiz rakibem ile birlikte takıma düzenli ugramadık mı biz yaa

Kaptanım ben 1. oldum ya şimdi sarı kartım silindi mi

Ayyy ne güzel bi ruya olmuş . Hayrolsunn :)

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83.00
BÜŞRA=====>67,3====>
EMİNE=====>74,3====>
HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====>

Çok haklısın canım ya. Ne ceza alsak az bize. Bu kadar dağılmamalıydık ama nolduysa oldu bazen tatlılar gözüme o kadar öcü görünmemeye başladı. Bayramda hiç yememeliyidim diyorum. Vücüd unutmuştu ne güzel şimdi tekrar alısıyor. Bende bi hata yapınca kendime ceza veriyorum. Beynime şu cısları tekrar yerleştirmem lazım.

Dün arkadaşımla buluştum bi yer varmıs mumma mumma mi ne çok güzelmis hamburgerleri dedim nolcak yiyim oturduk kafeye tam sipariş vercez dedim sen napıyosun ayca. Hemen kaldırdım arkadaşıda kendimide sonunda Japon restorantında aldım soluğu arkama bakmadan kaçtım ama nerdeyse yiyodummm.

Kelebeklerim telden alıntı zor oluyor bende böyle yazacagim

#busracim gulsah hakli tursu odem yapiyor ve ozellikle yazin tuketme ben gecen hafta yedim drum yeme dedi dusun kalici odem yapar yazin tuketme dedi buna dikkat et canim

#hedefler baya iyi eski gunlere donuyoruz sanki

# aycacim bilmiyorum bu kisiyi tanima diye birsey yok zira hergun yeni bir huyunu ogreniyorsun nen kendim yaomam dedigimi yapiyirsam herkes herseyi yapabilir derim zaten onceden taniyordun uzakta iliskide zor malum iletisim pronlemleri oluyor bwn ani yadamayi severim evet bu kisi dogru diyorsan neden olmasin

#haticem hurmalar cok cok fazla olmus valla sut yapsin diye mi yedin bilmem ama yanlis canim .sen zaten sinyali aldin

# aycacim latilimsizliktan alinan sari kart ilk ucte silinmiyir ikinci sari kartta oylama yapiyoruz takim icinde misal ayca kalsin mi gitsin mi diye :)

# atladigim alinti oldu mu bilemedim şimdi:)

inş ayça daha tecrübelidir
6 takımın paylaşımları bittiğinde kontrol edicez canım sadece. Yaparız merak etme. Taşıma işide kolay bizim 12 de paylaşımlar bittiğinde kontrol ediyoruz paylaşalar doğrumu yaptı diye sonra taoplamlarını alıyoruz İzinliler hariç çıkan sayıya bölüp toplamı ortalamaya yazıyoruz ve "
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri" alanında bizden önce gelen gruplarda sonra paylaşıyoruz. 1 ve 2 varsa hemen arkasından yoksa en başa yapıştırıyoruz. Ben yardımcı olurum canım.

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>73,5
HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====>

73,5 diyen emine mi hatice mi ? o karişmiş biraz :)

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>73,5
HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====>
gerçekten mi ? o silinmicek hep benim üzerimde kalıcak mı şimdi korkuyorum kaptanım evlilik o kadar çabuk verilebilir mi kararı. Han ben tam nişanlama kararı almıştımda eski sevgilimle annem yılbaşına kal demişti sonra işte bi ton şey yaşamıştık beni aldattı gibi şeyler olmuştu herkes bir değil ama çekiniyorum bu kararı almaktan. Alırsam hayatımı nasıl şekilendircem bilmiyorum tam bir kararsızlıgın eşiğine düştüm. İş bilgisayarındayım bu yuzden burdan yazmak istemiyorum telden açıp herşeyi bi güzel yazayım size sizler bana yol gösterin tecrübelerinizle.

kuzu naptın sen normal menünü yaz bakalım sana spor cezası verelim

canım sen direkt ver cezayı kabülüm. yalnız sabah kalktığımda tartıldım ciddi bir miktarda kilo vermişim. nedenini biliyorum sanırım. ben normalde okullar açıkken arkadaşlarla birlikte baya kilo vermiştim. giysilerim falan baya bollaşmıştı. yaz tatilinde eve gelince 4 kilosunu aldım tekrardan. baktım ipin ucu kaçıyor kk ya geldim. sanırım daha geçen 2 ay içinde aldığım için kiloları, tam oturmadığından ufak bir dikkatle hemen gidiyor. o yüzden 67 ye kadar çok hızlı gideceğini düşünüyorum.

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5

BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>73,5

HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====> 69

sabah tartıda 69 ları gördüm umarım bir terslik çıkmaz.

iyi bir bilen olması güzel böylece bende öğrenirim

eeee biz nasıl sildirecez sarı kartları

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5

BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>

HATİCE====>74,1===>73,5
ŞULE====>70,9=====> 69

Büyük ihtimal ödemin vardı onu attın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…