- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Selaaam :)) dün paylaşım alanınada yazmıştım :))
Erigim de çağırmıştın:)
Ay beni hatırlatayanınız varmı
Ben uzun süre bu takımdaydım. Sonra hamilelik nedeniyle ayrıldım. Kızım 9.7.14 te doğdu.Şimdi tekrar burda zayıflamak istiyorum.
yok kaptanım kabulumuz. Çokta güzel denk gelmişiz rakibem ile birlikte takıma düzenli ugramadık mı biz yaa2 hafta üst üste kilo veremediği için birinci sarı kartlarını alanlar;
yasemin ve büşra
takıma bu hafta düzenli uğramadığı için sarı kart alanlar;
ayça ve hatice
kızlar kendimize geliyoruz
önümüzdeki cuma kilo bildirim listemizi yasemin ve büşra birlikte yapacaklar
ayça ve haticede kardeş takımın listesini kontrol etmekle sorumludur
itirazı olan var mı ?
Kaptanım ben 1. oldum ya şimdi sarı kartım silindi mi374. etap takım içi ilk üç
takım içi birinci %1,99 ile Ayça
takım içi ikinci %1,15 ile Gülşah
takım içi üçüncü %0,27 ile Emine
374. etap kilosu sabit kalanlar
Yasemin
Hatice
374. etap kilo alanlar
Büşra
Cok kalabalik biryerdryiz böyle koğuş gibi bi papaz var diyor ki bebegi olacak birine bu sarabi ve çikolatalari verecegim ayaga kalkip dua ediyorum allahim nolur gulsaha versin diye gozlerimide sikica kapatıyorum .gidip uzun sacli bir erkege veriyor sarabi hala çikolatalari sana versin diye bekliyorum tam onlara uzatacakken vazgeciyor siz cocuk icin hazir degilsiniz diyor ve bana veriyor çikolatalari sana vermem için:)
Sarabi papazi pek anlamadim ama cok huzurlu uyandim ya hayır olsun
Kızlar yediniz cezaları
Gerçekten bu hafta toparlanalım artık
Eskiden sayfalarca geçmiş okumak zorunda kalırdık özledim o günleri
Kaptanım eşim çalışıyor bugun bende markete gittim geldim
Bide kendime köfte yapıp attım dolaba 4 lü ayırdım kolayca pişirir yerim
Diyetisyen kontrolününiple çekiyorum
27 sinde gidicem inş ozamana kadar en az 3 kilo gitmiş olur
6 takımın paylaşımları bittiğinde kontrol edicez canım sadece. Yaparız merak etme. Taşıma işide kolay bizim 12 de paylaşımlar bittiğinde kontrol ediyoruz paylaşalar doğrumu yaptı diye sonra taoplamlarını alıyoruz İzinliler hariç çıkan sayıya bölüp toplamı ortalamaya yazıyoruz ve "inş ayça daha tecrübelidir
gerçekten mi ? o silinmicek hep benim üzerimde kalıcak mı şimdiKelebeklerim telden alıntı zor oluyor bende böyle yazacagim
#busracim gulsah hakli tursu odem yapiyor ve ozellikle yazin tuketme ben gecen hafta yedim drum yeme dedi dusun kalici odem yapar yazin tuketme dedi buna dikkat et canim
#hedefler baya iyi eski gunlere donuyoruz sanki
# aycacim bilmiyorum bu kisiyi tanima diye birsey yok zira hergun yeni bir huyunu ogreniyorsun nen kendim yaomam dedigimi yapiyirsam herkes herseyi yapabilir derim zaten onceden taniyordun uzakta iliskide zor malum iletisim pronlemleri oluyor bwn ani yadamayi severim evet bu kisi dogru diyorsan neden olmasin
#haticem hurmalar cok cok fazla olmus valla sut yapsin diye mi yedin bilmem ama yanlis canim .sen zaten sinyali aldin
# aycacim latilimsizliktan alinan sari kart ilk ucte silinmiyir ikinci sari kartta oylama yapiyoruz takim icinde misal ayca kalsin mi gitsin mi diye :)
# atladigim alinti oldu mu bilemedim şimdi:)
kuzu naptın sen normal menünü yaz bakalım sana spor cezası verelim
iyi bir bilen olması güzel böylece bende öğrenirim6 takımın paylaşımları bittiğinde kontrol edicez canım sadece. Yaparız merak etme. Taşıma işide kolay bizim 12 de paylaşımlar bittiğinde kontrol ediyoruz paylaşalar doğrumu yaptı diye sonra taoplamlarını alıyoruz İzinliler hariç çıkan sayıya bölüp toplamı ortalamaya yazıyoruz ve "
CUMA Zayıflama Yarışması Sonuç Listeleri" alanında bizden önce gelen gruplarda sonra paylaşıyoruz. 1 ve 2 varsa hemen arkasından yoksa en başa yapıştırıyoruz. Ben yardımcı olurum canım.
HEDEFLERİMİZ
YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>73,5
HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====>
73,5 diyen emine mi hatice mi ? o karişmiş biraz :)
Kelebeklerim telden alıntı zor oluyor bende böyle yazacagim
#busracim gulsah hakli tursu odem yapiyor ve ozellikle yazin tuketme ben gecen hafta yedim drum yeme dedi dusun kalici odem yapar yazin tuketme dedi buna dikkat et canim
#hedefler baya iyi eski gunlere donuyoruz sanki
# aycacim bilmiyorum bu kisiyi tanima diye birsey yok zira hergun yeni bir huyunu ogreniyorsun nen kendim yaomam dedigimi yapiyirsam herkes herseyi yapabilir derim zaten onceden taniyordun uzakta iliskide zor malum iletisim pronlemleri oluyor bwn ani yadamayi severim evet bu kisi dogru diyorsan neden olmasin
#haticem hurmalar cok cok fazla olmus valla sut yapsin diye mi yedin bilmem ama yanlis canim .sen zaten sinyali aldin
# aycacim latilimsizliktan alinan sari kart ilk ucte silinmiyir ikinci sari kartta oylama yapiyoruz takim icinde misal ayca kalsin mi gitsin mi diye :)
# atladigim alinti oldu mu bilemedim şimdi:)
Büyük ihtimal ödemin vardı onu attın cnmcanım sen direkt ver cezayı kabülüm. yalnız sabah kalktığımda tartıldım ciddi bir miktarda kilo vermişim. nedenini biliyorum sanırım. ben normalde okullar açıkken arkadaşlarla birlikte baya kilo vermiştim. giysilerim falan baya bollaşmıştı. yaz tatilinde eve gelince 4 kilosunu aldım tekrardan. baktım ipin ucu kaçıyor kk ya geldim. sanırım daha geçen 2 ay içinde aldığım için kiloları, tam oturmadığından ufak bir dikkatle hemen gidiyor. o yüzden 67 ye kadar çok hızlı gideceğini düşünüyorum.
Evet canım bugun keyfimi yerine getirdi valla, inşallah hayır olurAyyy ne güzel bi ruya olmuş . Hayrolsunn :)
Büyük ihtimal ödemin vardı onu attın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?