- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
gerçektennnnnn canım valla kurallar böyle msj sayımıza hergün katılımımıza dikkat edeceğiz:)HEDEFLERİMİZ
YASEMİN====>76,6====>
GÜLŞAH====>68,5====>67,5
BLUE=====>56,9=====>
AYÇA=====>83,7====>83
BÜŞRA=====>67,3====>67
EMİNE=====>74,3====>73,5
HATİCE====>74,1===>
ŞULE====>70,9=====>
gerçekten mi ? o silinmicek hep benim üzerimde kalıcak mı şimdikorkuyorum kaptanım evlilik o kadar çabuk verilebilir mi kararı. Han ben tam nişanlama kararı almıştımda eski sevgilimle annem yılbaşına kal demişti sonra işte bi ton şey yaşamıştık beni aldattı gibi şeyler olmuştu herkes bir değil ama çekiniyorum bu kararı almaktan. Alırsam hayatımı nasıl şekilendircem bilmiyorum tam bir kararsızlıgın eşiğine düştüm. İş bilgisayarındayım bu yuzden burdan yazmak istemiyorum telden açıp herşeyi bi güzel yazayım size sizler bana yol gösterin tecrübelerinizle.
sana da canım bizde öpüyoruz seniBen birazçık işime döneyim. Herkesi öpuyorum çok. İyi hafta sonlarıııı
1 saat yürüyüş yada 200 mekik sen seç sen yenisincanım sen direkt ver cezayı kabülüm. yalnız sabah kalktığımda tartıldım ciddi bir miktarda kilo vermişim. nedenini biliyorum sanırım. ben normalde okullar açıkken arkadaşlarla birlikte baya kilo vermiştim. giysilerim falan baya bollaşmıştı. yaz tatilinde eve gelince 4 kilosunu aldım tekrardan. baktım ipin ucu kaçıyor kk ya geldim. sanırım daha geçen 2 ay içinde aldığım için kiloları, tam oturmadığından ufak bir dikkatle hemen gidiyor. o yüzden 67 ye kadar çok hızlı gideceğini düşünüyorum.
canım sarı kartları silemiyoruz bu durumda sarı kalsın nazar boncugu olsun aman kırmızı olmasındaeeee biz nasıl sildirecez sarı kartları
ayy dünkü menümü yazmada çıkmısım içim rahat etmedi çalısırken, (gerçi yazmadsamda olur ama )
Sabah: 2 yumurtadan penirli zeytinli omlet
Oğlen: 1,5 lahmacun ayran
Akşam: 1 tabak etli soya soslu japon yemeği, 1 catal sufle
1 maden suyu
spor : yok
Sıvılar 2.5 lt su
Canım zaten karatayın kitabını aldım birebir uymayabilir ama uygulamaya çalışıyorum turşuyu bilmiyordum çok sağolCnm karataya hiç uygun değil
Bide turşudan uzak durmalısın çok tuzlu ödem yapar
Karataya kararlıysan
Facede sağlıklı yaşıyoruz grubu var
Ayrıca karatay menüleri sitesi var
Kk da da karatay diyetini yapan gruplar var bi arastır istersen
gerçektennnnnn canım valla kurallar böyle msj sayımıza hergün katılımımıza dikkat edeceğiz:)
sana da canım bizde öpüyoruz seni
1 saat yürüyüş yada 200 mekik sen seç sen yenisinseçim hakkı tanıdım bak
canım sarı kartları silemiyoruz bu durumda sarı kalsın nazar boncugu olsun aman kırmızı olmasında
sufle
1/2 lahmacunfazla
canım tatlıya bulaşma bak sonra minik minik derken başına bela oluyor
hadi 1/2 lahmacun fazlalığı görmezden gelelim ama sufle yok sufle
Ya tartılmıycam diye kendimi tutuyorum ama hiç zayıflıyormusum gibi hissetmiyorum gerçi daha 4. Gun ama bilemedim
Çok yemiyorum demi bu menüyle kilo alınmaz herhalde
gerçektennnnnn canım valla kurallar böyle msj sayımıza hergün katılımımıza dikkat edeceğiz:)
sana da canım bizde öpüyoruz seni
1 saat yürüyüş yada 200 mekik sen seç sen yenisinseçim hakkı tanıdım bak
canım sarı kartları silemiyoruz bu durumda sarı kalsın nazar boncugu olsun aman kırmızı olmasında
sufle
1/2 lahmacunfazla
canım tatlıya bulaşma bak sonra minik minik derken başına bela oluyor
hadi 1/2 lahmacun fazlalığı görmezden gelelim ama sufle yok sufle
Bu menüyle nasıl kilo tutabilirsin sen yaa. Cumayı bekle tartılma süpriz olsun ki böyle devam edersen bence baya vericeksin :) edanın menüleri gibi hakketen o baya iyi veriyodu.Menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Az peynir, 4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz
2 ince dlm ekmek
Öğle
4 köfte, salata
Ara
4 mürdüm erik, 10 fındık
Akşam
6 yk taze fasulye, 1 ince dlm ekmek
1 bardak ayran
Ara
1 kase yoğurt
2 lt fazla su
Canım madem sütün de az bence senin için en uygun olanı karatay diyeti bence bi araştır istersen, yiyerek kilo verirsin burda başarılı bi şakildrvyapsn arkadaşlarda var istersen bilgi verirlerSahgül, merhaba canım hoşbuldum :))
Evet kızım oldu :)) hamilelikte 17 kilo aldım. Şimdi 87,2 kiloyum. Evet emziriyorum ama süt biraz azcok dikkatli zayıflicam birden yüklenmicem..
Erigim, evet evet bende deneme süremin olmasını istiyorum, kurallarıda okudum.
Her hafta listeleri 2 kişimi hazırlıyor???
Meyveler biraz fazla olmus cnmSabah
2 dilim tam buğday arası tulum peynirle tost
Öğle
3 küçük parça haşlanmış tavuk gogsu
4 yk yogurt
Ara
3 incir
2 muz
Akşam
1 tabak fırında balık
Fırında garnitur
1 bardak vişne suyu (ev yapımı, şekersiz)
1 dilimden biraz az tam buğday
Canım karatayı bende bir çok defa denedim güzel kilo verdiriyor ve vücutta hemen farkediyor ama malesef 1 dlm ekmek kaçamağını dahi affetmiyor hemen + olarak ekleniyor, kitap bittiğinde çok daha güzel olucak menülerinCa
Canım zaten karatayın kitabını aldım birebir uymayabilir ama uygulamaya çalışıyorum turşuyu bilmiyordum çok sağol
Evet ya gerçekten öyle ekmek yemiyorum artık fındık cevizle kapatıyorum açığı bakalım bu hafta kurtaracak inşallah beniCanım karatayı bende bir çok defa denedim güzel kilo verdiriyor ve vücutta hemen farkediyor ama malesef 1 dlm ekmek kaçamağını dahi affetmiyor hemen + olarak ekleniyor, kitap bittiğinde çok daha güzel olucak menülerin
Canım madem sütün de az bence senin için en uygun olanı karatay diyeti bence bi araştır istersen, yiyerek kilo verirsin burda başarılı bi şakildrvyapsn arkadaşlarda var istersen bilgi verirler
Listeleri o hafts cezalı olsnlar
Hedefi tuttursmaysnlar hazırlıyor cnm
GünaydınnGünaydın kızlar bugün pazar olmasına rağmen tüm gün evde tekim ve sizinleyim birfe elektrikler gitti tabi gelmezse ne olacak bilemiyorum.
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
1 bardak süt
Domates salatalık
1 çay br fındık
4 saat sonra 1 avuç kabak Çekirdeği
Öğle: bulgur salatası
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 kaşık kuru fasulye yemeği (menümde yoktu misafirlikte çok ısrar ettikleri için tadımlık yedim. )
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?