Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy dünkü menümü yazmada çıkmısım içim rahat etmedi çalısırken, (gerçi yazmadsamda olur ama )

Sabah: 2 yumurtadan penirli zeytinli omlet

Oğlen: 1,5 lahmacun ayran

Akşam: 1 tabak etli soya soslu japon yemeği, 1 catal sufle

1 maden suyu

spor : yok
Sıvılar 2.5 lt su

gerçektennnnnn canım valla kurallar böyle msj sayımıza hergün katılımımıza dikkat edeceğiz:)
Ben birazçık işime döneyim. Herkesi öpuyorum çok. İyi hafta sonlarıııı
sana da canım bizde öpüyoruz seni
1 saat yürüyüş yada 200 mekik sen seç sen yenisin seçim hakkı tanıdım bak
eeee biz nasıl sildirecez sarı kartları
canım sarı kartları silemiyoruz bu durumda sarı kalsın nazar boncugu olsun aman kırmızı olmasında

sufle
1/2 lahmacunfazla
canım tatlıya bulaşma bak sonra minik minik derken başına bela oluyor
hadi 1/2 lahmacun fazlalığı görmezden gelelim ama sufle yok sufle

Menüm
Kahvaltı
1 haş yumurta
Az peynir, 4 zeytin
Domates, salatalık, maydanoz
2 ince dlm ekmek

Öğle
4 köfte, salata

Ara
4 mürdüm erik, 10 fındık

Akşam
6 yk taze fasulye, 1 ince dlm ekmek
1 bardak ayran

Ara
1 kase yoğurt

2 lt fazla su

Ya tartılmıycam diye kendimi tutuyorum ama hiç zayıflıyormusum gibi hissetmiyorum gerçi daha 4. Gun ama bilemedim

Çok yemiyorum demi bu menüyle kilo alınmaz herhalde

Ca
Canım zaten karatayın kitabını aldım birebir uymayabilir ama uygulamaya çalışıyorum turşuyu bilmiyordum çok sağol

200 mekiği alayım ben dışarda 1 saat yürüyüş yapsam kalp krizi geciririm sicaktan.

Haklısın kaptan bugün 10 dan sonra spor salonuna inicem şirkette alt katta var 2 saat yapıp öyle gideyim evime. Bi kere bulaştım devam ediyorum. İrademe bi hakim olamadım. Kızıyorum kendımde ceza veriyorum tekrar eskiye nasıl döncem bilmiyorum. işti stresti derken böyle oldu döncem ama döncem kendi kendimin kulağınıda çekiyorum. Ama yapcağımdanda geri kalmıyorum. Senin cezayı yarın sabahtan yapıcam kaptan 1.30 saat yürüyüş cezamı unutadım. Bugün şu suflenin cezasını yapıyım.

Bu menüyle nasıl kilo tutabilirsin sen yaa. Cumayı bekle tartılma süpriz olsun ki böyle devam edersen bence baya vericeksin :) edanın menüleri gibi hakketen o baya iyi veriyodu.

Sabah
2 dilim tam buğday arası tulum peynirle tost

Öğle
3 küçük parça haşlanmış tavuk gogsu
4 yk yogurt

Ara
3 incir
2 muz

Akşam
1 tabak fırında balık
Fırında garnitur
1 bardak vişne suyu (ev yapımı, şekersiz)
1 dilimden biraz az tam buğday

Sahgül, merhaba canım hoşbuldum :))

Evet kızım oldu :)) hamilelikte 17 kilo aldım. Şimdi 87,2 kiloyum. Evet emziriyorum ama süt biraz az cok dikkatli zayıflicam birden yüklenmicem..

Erigim, evet evet bende deneme süremin olmasını istiyorum, kurallarıda okudum.

Her hafta listeleri 2 kişimi hazırlıyor???

Canım madem sütün de az bence senin için en uygun olanı karatay diyeti bence bi araştır istersen, yiyerek kilo verirsin burda başarılı bi şakildrvyapsn arkadaşlarda var istersen bilgi verirler

Listeleri o hafts cezalı olsnlar
Hedefi tuttursmaysnlar hazırlıyor cnm

Meyveler biraz fazla olmus cnm
Onun dışında gayet iyi

Ca

Canım zaten karatayın kitabını aldım birebir uymayabilir ama uygulamaya çalışıyorum turşuyu bilmiyordum çok sağol
Canım karatayı bende bir çok defa denedim güzel kilo verdiriyor ve vücutta hemen farkediyor ama malesef 1 dlm ekmek kaçamağını dahi affetmiyor hemen + olarak ekleniyor, kitap bittiğinde çok daha güzel olucak menülerin

Şimdi diyceksiniz pazar pazar bu saatte zorun ne Yaaa ben gerçekten uyku özürlüyüm erkenden uyanıyorum, öğrenciykende böyleydim ev arkadaşlarım öğleye kadar yatardı ben böyle erkenden kalkardım, kızlar psikopatmısın yatsana derdi Napıyım elimdr değil çok özeniyorum fosır fosur uyuyanlara, en ufacık bi tıkırtıyA sese uyanıyorum hemen

Günaydın kızlar bugün pazar olmasına rağmen tüm gün evde tekim ve sizinleyim birfe elektrikler gitti tabi gelmezse ne olacak bilemiyorum.
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
1 bardak süt
Domates salatalık
1 çay br fındık
4 saat sonra 1 avuç kabak Çekirdeği
Öğle: bulgur salatası
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
2 kaşık kuru fasulye yemeği (menümde yoktu misafirlikte çok ısrar ettikleri için tadımlık yedim. )
1.5 lt su

Ü
Evet ya gerçekten öyle ekmek yemiyorum artık fındık cevizle kapatıyorum açığı bakalım bu hafta kurtaracak inşallah beni

Sa

Karatay diyetini daha önce hiç okumadım bile bir araştırırım cnm.

Aslında belirli bie listeye bağlu olmak istemiyorum. Bol meyve sebze bol su az şekerli gıdalarla debemek istiyorum

Buarada beni tanımayanlara kendimi tanıtiim :)

Yaşım 22, satış elemanıyım, isviçrede yaşıyorum, 1 bucuk aylık bir kızım var:)
Ekimin sonuna kadar doğum iznindeyim.

Luan 87-88 kiloyum birgün 68 kilo olmak istiyorum. Ama ekimin sonunda 83 kilo olmazsam burayı tekrar 2-3 yıl işgal etmiceö

Günaydınn
Menü gayet güzel canım
Benim eşimde çalışıyor bugun ben de yanlızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…