- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
morelim sıfır kızlar
sözde yakın arkadaşım msj atmış napıyorsun diye iyi dedim napıyım
fb da dün fotolarım vardı oturarak çekilmiş birde çok yakından çektiler
neymiş kaç kg almışım 6 aylık gibiymişim
dedim 16 haftaya girdik bugun toplamda 3,5 kg aldım ve sen kendi 6 aylık halini unuttun galiba
yok unutmadımda çok büyük karnın filan dedi
fotografta öyle çıkmıştır dedim
insanlar neden böyle kötü anlamıyorum ki
oysa o ilk 6 ayında 12 kilo aldığında ben ona morel veriyordum stres yapma emzirirken verirsin diye
yok valla gerçek arkadaş diye bir kavram yok bu kadınlar birbirini niye çekemez anlamıyorum
hiçte bozmayacağım morelimi ben oğlumu sağlıklı besliyorum öyle iki tabak iki tabak yemiyorum
pilav yemiyorum ekmek yemiyorum çikolata yemiyorum ve işte böyle insanlara inat karataya uygun besleneceğim hem dogurdugumda da bebegime bol süt olur
nefrettttttttttttttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
morelim sıfır kızlar
sözde yakın arkadaşım msj atmış napıyorsun diye iyi dedim napıyım
fb da dün fotolarım vardı oturarak çekilmiş birde çok yakından çektiler
neymiş kaç kg almışım 6 aylık gibiymişim
dedim 16 haftaya girdik bugun toplamda 3,5 kg aldım ve sen kendi 6 aylık halini unuttun galiba
yok unutmadımda çok büyük karnın filan dedi
fotografta öyle çıkmıştır dedim
insanlar neden böyle kötü anlamıyorum ki
oysa o ilk 6 ayında 12 kilo aldığında ben ona morel veriyordum stres yapma emzirirken verirsin diye
yok valla gerçek arkadaş diye bir kavram yok bu kadınlar birbirini niye çekemez anlamıyorum
hiçte bozmayacağım morelimi ben oğlumu sağlıklı besliyorum öyle iki tabak iki tabak yemiyorum
pilav yemiyorum ekmek yemiyorum çikolata yemiyorum ve işte böyle insanlara inat karataya uygun besleneceğim hem dogurdugumda da bebegime bol süt olur
nefrettttttttttttttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmm
Pazartesi kontolüm var sorup öyle alayım riske atmayayım sınırda zaten değerlerimgülşahcım ne yazıkki okunuda bişey diyemiycem etkisi cokmu bilmiyorum.
Hoşgeldin bluegünaydın hatunlar pazartesi oldu da geldiniz birer birer çokşükür
evet canım türkiyeden kasap sucuğuben zaten hazırları yiyemiyorum hiç.. şimdi 1 ay sonra yenileri gelecek kvmden o yüzden tüketmek gerek
tebriklerdiyetisyenin menüsüne devam dimi gülşahcım?
diyetisyen randevun ne zaman?
çok geçmiş olsun bi an önce kendine gelirsin inşallah.
menün gayet güzel..
doktorcum hoşgeldin, maşallah günün çoook güzel geçsinsendromlar hemen gitsin :KK63:
Pazartesi kontolüm var sorup öyle alayım riske atmayayım sınırda zaten değerlerim
Hoşgeldin blue
Evet tam gaz devam, 0 kaçamak
Dün eşim bi yandan arkadaşım bi yandan yok bari sütlü tatlı ye dönerden bişey olmaz ama kanmadım
27 sinde gidicem kontrole
günaydı kızlar.wawwww hafta sonu buralar şenlikliymiş.
oku oku bitireedim.yeni arkadasımız hosgeldin canım.hasta olanlarda gecmiş olsun.
bende suan fena halda ptesi sendromu var.
bende menü yazmaya başlıyorum hadi hayırlısı bu hafta ilk 3de olmak umuduyla.
kahvaltıda yogurt kürümü yedim.su sebileme bayram dönüşünden beridri su almıyordum sebilimi temizleyip suyumu taktırdım.kiraz saplı yeşil çayımı yanıma aldım.hadi bismilllah.
tebrikler canım ben de artık yeter deyip karataya tekrar başlarken eşime dedm ki lütfen bana destek ol, bana şunu ye bunu ye deme, yemek istersem yeme de dedim,
sonra bigün tost getirmiş evden yiyor, afiyet olsun dedim, gel bi ısırık vs ya diyorum yok yapma, bir ısırıkcık mutluluk verecek diyor yaa hey allahımben de kanmadım tabi leptini bozdurmadım
kararlı olmak güzel bide ben başarsam
o aynadaki görüntümü ben uzun süredir beğenmiyorumcanım en son bahreyne gittiğimizde banyoda aynada kendimi gördüm, görüntüm hiç hoşuma gitmedi. o beni gaza getirdi açıkcası..
o aynadaki görüntümü ben uzun süredir beğenmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?