Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tunaydin kızlar kardesden pcyi alamadim baktim olmayacak telden giriyim dedim
Gulsahim gecmis olsun canim
Busra sende dikkat et ben o kutu kutu ilaclara karsiyim ama bilemedimm
Ohh bluecum ye bakalim yenisi geliyormus stogu bitir:)
Herkesler gelmis emine benim dolaplara da el atsan ya canim:)
Yasemin sendromunu bana devreebilirsin benim gunler bile karisti:)
Hazırlıklar yapilmis hepinoze form cayi ismarlayim diyecegim ama bir turlu eklenti yapamadim :)

oy ben sana kıyamam.erikcim.hemşirem izinde balayında,yan dr izinde 2 bölge hasta bakıyorum verileri girmem lazım elime alasım yok.biriktikce birikiyor bakalım

hemen geliyorum kaptancım sen yolla bana. akşam menümü görünce tavayı yedireceksin bana nasılsa bari temizligini yapınca spor niyetine sayarsın

morelim sıfır kızlar
sözde yakın arkadaşım msj atmış napıyorsun diye iyi dedim napıyım
fb da dün fotolarım vardı oturarak çekilmiş birde çok yakından çektiler
neymiş kaç kg almışım 6 aylık gibiymişim
dedim 16 haftaya girdik bugun toplamda 3,5 kg aldım ve sen kendi 6 aylık halini unuttun galiba
yok unutmadımda çok büyük karnın filan dedi
fotografta öyle çıkmıştır dedim
insanlar neden böyle kötü anlamıyorum ki
oysa o ilk 6 ayında 12 kilo aldığında ben ona morel veriyordum stres yapma emzirirken verirsin diye
yok valla gerçek arkadaş diye bir kavram yok bu kadınlar birbirini niye çekemez anlamıyorum

hiçte bozmayacağım morelimi ben oğlumu sağlıklı besliyorum öyle iki tabak iki tabak yemiyorum
pilav yemiyorum ekmek yemiyorum çikolata yemiyorum ve işte böyle insanlara inat karataya uygun besleneceğim hem dogurdugumda da bebegime bol süt olur
nefrettttttttttttttttttttttttt ediyorummmmmmmmmmmmmmmm

kaptancım diğer grupta yazdım lütfen kimseyi sallama bu süreçte, kadınlar ne acımasız ya, sen hamilesin, düşünemiyorlar işte.. bir daha görüşme şu hamileliğin bitene kadar.. aldığın kiloları önemseme, sen sadece elinden geldiğince sağlıksız gıdalar yememeye çalış o kadar.. emzirirken hepsi gidecek inan bana.. insan kaç kere hamilelik geçiriyor ki, hele ilk hamilelik, başka çocuk vs yokken, eşinle evinizle başbaşa iken anını yaşa dinlen eğlen..

boşver kaptancım yaaa sen millete bakma millet kıskanç önemli olan senin ve bebişimizin sağlıklı olması böyle insanlara he bile demeyecen direk sallayacan

gülşahcım ne yazıkki okunuda bişey diyemiycem etkisi cokmu bilmiyorum.
Pazartesi kontolüm var sorup öyle alayım riske atmayayım sınırda zaten değerlerim
Hoşgeldin blue
Evet tam gaz devam, 0 kaçamak
Dün eşim bi yandan arkadaşım bi yandan yok bari sütlü tatlı ye dönerden bişey olmaz ama kanmadım
27 sinde gidicem kontrole

tebrikler canım ben de artık yeter deyip karataya tekrar başlarken eşime dedm ki lütfen bana destek ol, bana şunu ye bunu ye deme, yemek istersem yeme de dedim,
sonra bigün tost getirmiş evden yiyor, afiyet olsun dedim, gel bi ısırık vs ya diyorum yok yapma, bir ısırıkcık mutluluk verecek diyor yaa hey allahım ben de kanmadım tabi leptini bozdurmadım

sendromlu kardeşim
hadi inş bu sefer tamam

kararlı olmak güzel bide ben başarsam

kızlar selam çokk hastayım. bugun iş yerinden izin alıp eve geldim. Ama evden çalışıcam. Yarında dudagımda bir şişlik var 1 aydır geçmıyor onun için doktora gidicem. Bugunde nezle için gittim ama doktor bi nezle ilacıu vermedi. Bogazlarında daha şişmemiş dedi . o yüzden dün giremedim kapatnım ben

Menülerim;

Cumartesi

sabah 1 bardak süt

Öglen tavuk ızgara salata

akşam: 1 avuç fındık ,1 kase çorba, 1 kase yaogurt

Spor: 15 dk yürüyüş bandı , 10 dk eliptik , yarım saat bisiklet

Sıvı 3 lt su

Pazar:

Sabah ( 8.30) 1 bardak süt

Sabah (11.00) 2 yumurtadan omlet 1 bardak ayran , 1 avuç peynir 2 domates 1 avuç maydonaz

Akşam ( 18.00) kocaman 1 kase ton balıklı salata

Spor : 1.45 dk yürüyüş 9 km yaptı. ( kaptanımın cezası vardı 1.30 saat vaktinde yapamadığım için geçikme cezası uyguladım )

Sıvılar : 2 lt su hasha olunca içemedim çok fazla canım istemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…