Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aa ben onu atlamışım karatayda mı yazıyor canım o ?

Ayyy nasıl bir pazarmış ya herkesi dökmüş. Bende aynıyım bi anda oldu benimde. Benim bana bakıcam eşim bile yokk (

Markete nane almaya bile zorla sürüne sürüne gittim. Evlemek en iyisi sanırım :)

hıhhh muz nektarin elma ohh şimdide insanin hamile olası geliyor. KK de takıla takıla evlenip hemen çocuk yapıcamm

Ohhh şu reglden sonra giden çokça kilolardan dolayı sançım çok oluyor benim ama yinede regli 4 gözle bekler oldum. Ne güzel bişidir o öyle. Her regl hatfası benden 1,5 kilo gidiyor :) sonraa geri gelmyor.

Çok çok geçmiş olsun canım. Menünde çok güzel olmuş maşallah ama sende benim gb 1.5 lahmacun yapmışssın . bende yaptıydım kaptanım kızdı ama sonra sufleden yiyince ona daha çok kızdı lahmacunu gormedı.

Ahhh kapatnım sen bakma onlara. Kendisi 6 ayda 12 kilo almış şimdi senin 3,5 kilona mı çok diyor. Sen sağlılı gidiyosun kapatanım benim. İnş paşamız olduktan sonra gidicek o kilolar güzelce emzirme döneminde. bide gerçekten resimden çok belli olmuyor yakın çekimden dolayı öyle çıkmıştır.

alıngan gebe pozitif düşün bakim.
ben alıngan değilim ki yaa
aynen canım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı yapıyorlar . ,yapsınlar napıyım morelim düzeldi benim paşamdan önemli değil ki onun dedikleri elime ne geçti ona inat bugun 6 tabak çorba içtim(şaka şaka inattan değil yarma çorbası yaptı kardeşim bende çok severim Bolu'dan köy pazarından almıştım şaka maka 2 saate bir çorba içtim galiba)
boşver kaptancım yaaa sen millete bakma millet kıskanç önemli olan senin ve bebişimizin sağlıklı olması böyle insanlara he bile demeyecen direk sallayacan
aynen canım boşverdim
canım bencede Druna sor 2dilimden birşey olmaz deriz sonra oluverir mazallah sen kkontrolü bekle onun yerine o süreçte saks suyu tüket burda paylaşmıştım yanılmıyorsam buydu ismi nette de var acayip ödem atıyormuş nane salatalık filan katıyorsun suya kaynatmadan içiyorsun
sana sahte mutluluklar mı vadediyor eşin kandıramamış ama
canım en son bahreyne gittiğimizde banyoda aynada kendimi gördüm, görüntüm hiç hoşuma gitmedi. o beni gaza getirdi açıkcası..
tamam herkes hafta başında soyunup ayna karşısına geçiyor yemeyi kesmenin en güzel yolu
canım geçmiş olsun ne oldu böyle revir gibi oldu . salgın var demek ki ama farklı illerde mi istanbulda mı çözemedim dikkat edin nolur
teşekkür ederim spor cezanıda çekmişsin aaslında spor hastalıka tmak için birebir vucudu yoruyor gibi olsada terle attırıyor önemli olan sonunda üşütmemek
Ayyy nasıl bir pazarmış ya herkesi dökmüş. Bende aynıyım bi anda oldu benimde. Benim bana bakıcam eşim bile yokk (

Markete nane almaya bile zorla sürüne sürüne gittim. Evlemek en iyisi sanırım :)
ayy kıyamam nane alacak eşi bile yok hiç güleceğim yoktu kız evlelik için nane bahane
hıhhh muz nektarin elma ohh şimdide insanin hamile olası geliyor. KK de takıla takıla evlenip hemen çocuk yapıcamm
canım muz zaten karatayda var ve eksta olarak yanında sert nektarin ve ekşi elma yiyorum midemi çok rahatlatıyor bu oğlan beni tatlıdan soğuttu ya Allah razı olsun valla
sen koca için naneyi ,çocuk için nektariyi bahane etme bakıyım hazırım desene şuna
Ohhh şu reglden sonra giden çokça kilolardan dolayı sançım çok oluyor benim ama yinede regli 4 gözle bekler oldum. Ne güzel bişidir o öyle. Her regl hatfası benden 1,5 kilo gidiyor :) sonraa geri gelmyor.
ne güzel canım kıymetini bil

canım büşra karataya yeni başladı birden yüklenmiyorum doymadığını düşündüm yoksa
şuan alışma evresinde doyması daha önemli 1/2 lahmacun fazka kaçmış
napalım karataya devam herkes istediğini konuşsun
eltim 63 ile hamile kaldı 76 ile doguma gitti
doğumda yaşadığı sıkıntılar ve geçirdiği yogun bakım ilaçlar vs derken hastaneden çıktıgında 85 kilo idi
ilk 6 ay kan degerleride dipte odluğu için hiç diyet yapmadı 6 aydan sonra gayette süper verdi 58 kg şimdi idolüm benim

Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırız hemen.
Aa ben onu atlamışım karatayda mı yazıyor canım o ?
Evet canım benimki kararayın 2. Kitabı onda yazıyor.

Evlilik güzel valla özellikle hastalıkta bir başka güzel

boşuna hastalıkta sağlıkta dememişler öyleyse büşra :) eşinin canına okuyor gibisin bu süreçte

Tamam kaldırdım kaldırdım beyaz bayrağımı sanırım evlenmek istiyorumm nane nektarın bahane oldu kaptancım vaktim geldi benim

Maşallahh 58 kilo süper. Sende yapcaksın kaptANIM hele paşamızı al kucağınada hayırlısıyla.

Bugünkü menum

Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir

Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.

Menüüm
Kahvaltı
Domates,salatalık
Az peynir,4 zeytin,2 dlm çavdar ekmk

Öğle
Yumurta salatası, 1 dlm ekmek

Ara
Bir avuç kadar üzüm

Akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt

Ara
Maden suyu
1 fincan yeşil çay

2 lt su

canım bi
Bugünkü menum

Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir

Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.

canım biraz az olmuş sanki. vucüdün korumaya alır kendini. Ekmekleri at seni daha tok tutucak şeyer ekle bak ne güzel oluyor.

acıktım mı ben anlamadım senin menünde gözüme az geldi. Ama seninkini diyetisyen kontrolluydu.

Menüm:

Sabah: 2 yumurtadan peynirli zeytinli omlet

Öğle : 1 kase mercimek corbası , 1 kase yogurt , 1 kepçe tavuk yemegi, 3 kaşık ıspanak

Akşam: ton balıklı salata , 1 avuç fındık, 1 bardak ayran

Spor : yok
Sıvı: 1 kocaman bardak yeşil çay, 1 bardak kahve , 2.5 lt su

Eh tabi ben böyle kıtlıktan çıknış gb yersem menüler az gelir gözüme

Vaay okadar sıcak yani! Ben adanalıyım bunaltıcı sıcak nasıl olur bilirim. Ama isviçre şuan cok soğuk. Cok cok dengesiz bir havası var. Şuan ayağımda corap üstümde uzun kollular var üşüyoruuum!!

Kadınların araba kullanmasının yasak olması kadar saçma bir kural varmıdır??!!

Oğluşun kreşe gidince sende rahatlarsın canım kendine vakit ayırırsın ve balkon keyfi süpeer!!

Evet bende farkındayım meyvelerin

Merhaba hoşgeldin bende sule. 20 yaşındayım. Öğrenciyim. Geçen hafta katıldım buraya.

Hoşbuldum canım : )

Merhaba canım ben büşra 20 yaşındayım evliyim üni. Okuyorum. tanıştığıma çok memnun oldum

Bende tanıştığıma memnun oldum canım

Ah canım bol bol emzireyim diyorum ama bazen takaatimde kalmıyor bol bol emzirsemde cocuğum ağlamaktan bitiyor. Bu yüzden günde iki kez mama alıyor. Ah bide kızımın gaz sancısı olmasa. İnşallah yakında rahatlar bebeğim. O emzirme notlarıda nasıl birşeymiş mutlaka araştıracağım.

Sakın sakın hamilelikte alacağın kilo takıntısına düşme! Herkes sana yedirmeye calışacak canının istemediği hele hele aç değilsen yemee

Ben 80 kilo ile hamile oldum. Doğuma giderken 97 kiloydum. 17 kilo almıştım ki bu benim tipime göre gayet iyi. Aldığım kiloların yağ ve şekerden oluşmadığının rahatlığı içindeydim. Çok sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Sağlıklı beslendikten sonra herşey dahada güzel olacwk!!

İlk bebeğinmi??

Normal doğım düşünüyorsan hareket etmekten sakın kaçma ben maşallah 3 saatte doğurdum, ama bir gün öncesine kadar iş yaptım evimde. Tabii hamileye bağlı bu hareket olayı ama benim için mucize etkisi yaptı doğumda

Günaydınmı deseeeöm iyi gecelermi deseem!

İlk defa yatılı misafirim var. Ve son on gündür aslında sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan kızım uyanacak bir bu geceyi buldu!! Tabiiki acıkmış!!

Of ama ne gıcıkmış bide alt değiştirmeye yan odaya gidecez... Eh be kızıımm!!

:-( :-(

Günaydın canım
Eee acıktıysa napsın prenses :)
Misafirin bunu bilerek gelmiştir zaten evde bebek olunca gece uyku heran bölünebilir

günaydın kızlar

dün sabah:yogurt kürü
ara:kiraz saplı yeşil çay
öğle:fırında tavuk sebzeli el kadar tavuk 2-3 kaşık sebze
salata
yarım dilim ekmek

ara:5 küçük gün kurusu
1 ceviz

akşam:salata
7-8 kaşık taze fasulye

ara:5 küçük gün kurusu
2 ceviz

offf bayramın cezasını cok kötü cekiyorum resmen açlık krizlerine giriyorum hala dengeleyemedim.dün okadar savaştımki kendimle akşam çayın yanına antep fıstıklı çikolata getirmiş eşim.yok dedim bi kare olsa yemiycem.ama resmen yoksunluk sendromu oluyor bagımlılar gibi sinirlerim oynuyor.cokpişmanımne lkadar abarttıysam baklavaları sarmaları köyümün bazlamalarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…