- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Blue önerilern için çok teşekkür ederim ekmeği çıkardım hayatımdan bu yüzden sabah zeytin yemiyorum daha doğrusu sade ekmeksiz tüketemiyorum aç kalma süremide 5 saat olarak ayarladım kitabımda öyle yazıyor. Sabah çok erken kahvaltı yaptığım için öğle yemeğine ihtiyaç duyuyorum. Bir de arada kabak çekirdeği yiyorum bunun sebebide kitabımda kahvaltıdan 3-4 saat sonra yendiğinde çok sağlıklı olduğu yazıyor.
Bir gün nasıl böyle değişebilir bilmiyorum. Şuanda hastayım yatakta yatıyorum sabah birşeyim yoktu. Bu havada grip olduğumamı yanayım tüm işlerimin kaldığınamı.. eşimde geldi bana bakıyo iştahtanda kesildim hadi bakalım hayırlısı. .
ne güzel menü süper süper
yok canım tartılma gün günü tutumuyor küçük oynamalar iradeni bozmasın sakın cumadan önce tartılmak yok
yok yok bu sıcakta asla özellikle hava serinlemeden
kızmayı bırak canım sen çok iyi gidiyordun bu haftada çok güzel kilo verdin aslında dikkat etsen vucudun vermeye çok eğilimli
herkes söylemiş zaten tatlım meyveler çok mümkünse bir muz yada 2 inciri geçme sağlıklı ama bol şeker yüklü meyvelerde
süt az deyip morelini bozma canım aratırsan Tomrisin emzirme notları var sütü çoğaltmak için neler yapman gerekitiği emzirme taraftarı 3 ççocuk annesi bir doktor ben şimdiden takip ediyorum
bulamazsan buraya kopyalarım sen yeter ki bebişine süt verebil
emzirdikçe çoğalır süt sık sık emzir ten temasını kur bebeğinle sen az desende bebegin düzenli kilo alıyorsa yetiyor demektir bozma morelini asla her kadın süt üretmek üzere yaratıılmış bu bizim doğamızda var
liste konusunda da gülşah demiş normalde her hafta bir kişi ama cezalı sayımıza bağlı cezalılara yaptırıyorum listeyi . hedefini kim daha az tutturmuşsa o yapıyor
zorun ne güzelimsenden bir tanede benim işte sabahın nurunda ayakta
canım açıkmadığın sürece leptini bozma karatayın temeli bu kabak çekirdeği iyi evet ama leptini bozacak şekilde yeme (kabak çekirdeğide tuzlu ve kavrulmuş olmayacak biliyorsun ki ) onun dışında gayet güzel
kesinlikle yapmalısın canım bol süt artırıcı ben karatay yapıyorum elimden geldiğince muz ve nektarin yada ekşi elma yiyorum hamilelere izin varonun dışında bol şekerli meyve tüketmiyorum ekmek,pilav,hamur işi mümkün olduğunca (çok canım istemezse) tüketmiyorum zira gebelik şekeriyle uğraşmak istemiyorum.
çok kararlı bir yaklaşım hadi bakalım azimli ve bebekli anne
ayrıca şuan fırsatın varken dediğim gibi bol bol emzir ki çalışırmaya başlayana kadar sütün iyice artmış olsun bebeşin mahrum kalmasın
sucuklar Türkiye'den mi bluecum
gayet güzel canım menülerin komşun yeni tabi bilmiyor senin inadını hadi bir kerelik geri çevirme
al başımdannn bu hurmalarııı götür zayıflara verrrrrrr
zeytinnn ımmmm söyle biraz peynir ala agzına peşine zeytini tıkıştır zamanla alışacaksın emin ol ben 2-3 le başladım şimdi durduramıyorum kendimi
canım karatayı bozma devam et inanılmaz bir direnç sağlayacak sana gerçekten çok çabuk iyileşeceksin hastalıktan dolayı sabahları bol meyve tüketebilirsin önceliğimiz hastalığı yenmek
iyi geceler kızlar. şu eksiklikler bir tamamlansaydı. göremiyorum topic te kim var kim yok.regl oldum. normalde şişkinliğim pek olmaz ama bu sefer oldu niyeyse. yarın yeşilçay falan içeceğim ödem, şişkinlik falan gitsin.
Günaydın kızlar hastaneden geldim şimdi yatmaya devam.. doktor 5 kutu ilaç yazdı çok hastasın falan dedi inşallah iyileşirim hemen.
Dünkü menüm
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 kk peynir
Domates
1 bardak süt
1 çay bardağı fındık
Öğle: 1.5 lahmacun
Ayran
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Su çok fazla içemedim malesef
morelim sıfır kızlar
sözde yakın arkadaşım msj atmış napıyorsun diye iyi dedim napıyım
fb da dün fotolarım vardı oturarak çekilmiş birde çok yakından çektiler
neymiş kaç kg almışım 6 aylık gibiymişim
dedim 16 haftaya girdik bugun toplamda 3,5 kg aldım ve sen kendi 6 aylık halini unuttun galiba
yok unutmadımda çok büyük karnın filan dedi
fotografta öyle çıkmıştır dedim
insanlar neden böyle kötü anlamıyorum ki
oysa o ilk 6 ayında 12 kilo aldığında ben ona morel veriyordum stres yapma emzirirken verirsin diye
yok valla gerçek arkadaş diye bir kavram yok bu kadınlar birbirini niye çekemez anlamıyorum
ben alıngan değilim ki yaaalıngan gebe pozitif düşün bakim.
aynen canım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı yapıyorlar . ,yapsınlar napıyım morelim düzeldi benim paşamdan önemli değil ki onun dedikleri elime ne geçti ona inat bugun 6 tabak çorba içtim(şaka şaka inattan değil yarma çorbası yaptı kardeşim bende çok severim Bolu'dan köy pazarından almıştım şaka maka 2 saate bir çorba içtim galiba)kaptancım diğer grupta yazdım lütfen kimseyi sallama bu süreçte, kadınlar ne acımasız ya, sen hamilesin, düşünemiyorlar işte.. bir daha görüşme şu hamileliğin bitene kadar.. aldığın kiloları önemseme, sen sadece elinden geldiğince sağlıksız gıdalar yememeye çalış o kadar.. emzirirken hepsi gidecek inan bana.. insan kaç kere hamilelik geçiriyor ki, hele ilk hamilelik, başka çocuk vs yokken, eşinle evinizle başbaşa iken anını yaşa dinlen eğlen..
aynen canım boşverdimboşver kaptancım yaaa sen millete bakma millet kıskanç önemli olan senin ve bebişimizin sağlıklı olması böyle insanlara he bile demeyecen direk sallayacan
canım bencede Druna sor 2dilimden birşey olmaz deriz sonra oluverir mazallah sen kkontrolü bekle onun yerine o süreçte saks suyu tüket burda paylaşmıştım yanılmıyorsam buydu ismi nette de var acayip ödem atıyormuş nane salatalık filan katıyorsun suya kaynatmadan içiyorsunPazartesi kontolüm var sorup öyle alayım riske atmayayım sınırda zaten değerlerim
Hoşgeldin blue
Evet tam gaz devam, 0 kaçamak
Dün eşim bi yandan arkadaşım bi yandan yok bari sütlü tatlı ye dönerden bişey olmaz ama kanmadım
27 sinde gidicem kontrole
sana sahte mutluluklar mı vadediyor eşintebrikler canım ben de artık yeter deyip karataya tekrar başlarken eşime dedm ki lütfen bana destek ol, bana şunu ye bunu ye deme, yemek istersem yeme de dedim,
sonra bigün tost getirmiş evden yiyor, afiyet olsun dedim, gel bi ısırık vs ya diyorum yok yapma, bir ısırıkcık mutluluk verecek diyor yaa hey allahımben de kanmadım tabi leptini bozdurmadım
tamam herkes hafta başında soyunup ayna karşısına geçiyorcanım en son bahreyne gittiğimizde banyoda aynada kendimi gördüm, görüntüm hiç hoşuma gitmedi. o beni gaza getirdi açıkcası..
canım geçmiş olsun ne oldu böyle revir gibi oldu . salgın var demek ki ama farklı illerde mi istanbulda mı çözemedimkızlar selam çokk hastayım. bugun iş yerinden izin alıp eve geldim. Ama evden çalışıcam. Yarında dudagımda bir şişlik var 1 aydır geçmıyor onun için doktora gidicem. Bugunde nezle için gittim ama doktor bi nezle ilacıu vermedi. Bogazlarında daha şişmemiş dedi . o yüzden dün giremedim kapatnım ben
teşekkür ederim spor cezanıda çekmişsin aaslında spor hastalıka tmak için birebir vucudu yoruyor gibi olsada terle attırıyor önemli olan sonunda üşütmemekMenülerim;
Cumartesi
sabah 1 bardak süt
Öglen tavuk ızgara salata
akşam: 1 avuç fındık ,1 kase çorba, 1 kase yaogurt
Spor: 15 dk yürüyüş bandı , 10 dk eliptik , yarım saat bisiklet
Sıvı 3 lt su
Pazar:
Sabah ( 8.30) 1 bardak süt
Sabah (11.00) 2 yumurtadan omlet 1 bardak ayran , 1 avuç peynir 2 domates 1 avuç maydonaz
Akşam ( 18.00) kocaman 1 kase ton balıklı salata
Spor : 1.45 dk yürüyüş 9 km yaptı. ( kaptanımın cezası vardı 1.30 saat vaktinde yapamadığım için geçikme cezası uyguladım )
Sıvılar : 2 lt su hasha olunca içemedim çok fazla canım istemedi.
ayy kıyamam nane alacak eşi bile yokAyyy nasıl bir pazarmış ya herkesi dökmüş. Bende aynıyım bi anda oldu benimde. Benim bana bakıcam eşim bile yokk(
Markete nane almaya bile zorla sürüne sürüne gittim. Evlemek en iyisi sanırım :)
canım muz zaten karatayda var ve eksta olarak yanında sert nektarin ve ekşi elma yiyorum midemi çok rahatlatıyor bu oğlan beni tatlıdan soğuttu ya Allah razı olsun vallahıhhh muz nektarin elma ohh şimdide insanin hamile olası geliyor. KK de takıla takıla evlenip hemen çocuk yapıcamm
ne güzel canım kıymetini bilOhhh şu reglden sonra giden çokça kilolardan dolayı sançım çok oluyor benim ama yinede regli 4 gözle bekler oldum. Ne güzel bişidir o öyle. Her regl hatfası benden 1,5 kilo gidiyor :) sonraa geri gelmyor.
Çok çok geçmiş olsun canım. Menünde çok güzel olmuş maşallah ama sende benim gb 1.5 lahmacun yapmışssın . bende yaptıydım kaptanım kızdıama sonra sufleden yiyince ona daha çok kızdı lahmacunu gormedı.
Ahhh kapatnım sen bakma onlara. Kendisi 6 ayda 12 kilo almış şimdi senin 3,5 kilona mı çok diyor. Sen sağlılı gidiyosun kapatanım benim. İnş paşamız olduktan sonra gidicek o kilolar güzelce emzirme döneminde. bide gerçekten resimden çok belli olmuyor yakın çekimden dolayı öyle çıkmıştır.
Sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırız hemen.kızlar selam çokk hastayım. bugun iş yerinden izin alıp eve geldim. Ama evden çalışıcam. Yarında dudagımda bir şişlik var 1 aydır geçmıyor onun için doktora gidicem. Bugunde nezle için gittim ama doktor bi nezle ilacıu vermedi. Bogazlarında daha şişmemiş dedi . o yüzden dün giremedim kapatnım ben
Evet canım benimki kararayın 2. Kitabı onda yazıyor.Aa ben onu atlamışım karatayda mı yazıyor canım o ?
Evlilik güzel valla özellikle hastalıkta bir başka güzelAyyy nasıl bir pazarmış ya herkesi dökmüş. Bende aynıyım bi anda oldu benimde. Benim bana bakıcam eşim bile yokk(
Markete nane almaya bile zorla sürüne sürüne gittim. Evlemek en iyisi sanırım :)
Çok çok geçmiş olsun canım. Menünde çok güzel olmuş maşallah ama sende benim gb 1.5 lahmacun yapmışssın . bende yaptıydım kaptanım kızdıama sonra sufleden yiyince ona daha çok kızdı lahmacunu gormedı.
Kaptanım onu henüz görmedibende yedikten sonra kızdım kendime ama napimm tutamadım kendimi..
Ahhh kapatnım sen bakma onlara. Kendisi 6 ayda 12 kilo almış şimdi senin 3,5 kilona mı çok diyor. Sen sağlılı gidiyosun kapatanım benim. İnş paşamız olduktan sonra gidicek o kilolar güzelce emzirme döneminde. bide gerçekten resimden çok belli olmuyor yakın çekimden dolayı öyle çıkmıştır.
ben alıngan değilim ki yaa
aynen canım iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır hesabı yapıyorlar . ,yapsınlar napıyım morelim düzeldi benim paşamdan önemli değil ki onun dedikleri elime ne geçti ona inat bugun 6 tabak çorba içtim(şaka şaka inattan değil yarma çorbası yaptı kardeşim bende çok severim Bolu'dan köy pazarından almıştım şaka maka 2 saate bir çorba içtim galiba)
aynen canım boşverdim
canım bencede Druna sor 2dilimden birşey olmaz deriz sonra oluverir mazallah sen kkontrolü bekle onun yerine o süreçte saks suyu tüket burda paylaşmıştım yanılmıyorsam buydu ismi nette de var acayip ödem atıyormuş nane salatalık filan katıyorsun suya kaynatmadan içiyorsun
sana sahte mutluluklar mı vadediyor eşinkandıramamış ama
tamam herkes hafta başında soyunup ayna karşısına geçiyoryemeyi kesmenin en güzel yolu
canım geçmiş olsun ne oldu böyle revir gibi oldu . salgın var demek ki ama farklı illerde mi istanbulda mı çözemedimdikkat edin nolur
teşekkür ederim spor cezanıda çekmişsin aaslında spor hastalıka tmak için birebir vucudu yoruyor gibi olsada terle attırıyor önemli olan sonunda üşütmemek
ayy kıyamam nane alacak eşi bile yokhiç güleceğim yoktu kız evlelik için nane bahane
canım muz zaten karatayda var ve eksta olarak yanında sert nektarin ve ekşi elma yiyorum midemi çok rahatlatıyor bu oğlan beni tatlıdan soğuttu ya Allah razı olsun valla
sen koca için naneyi ,çocuk için nektariyi bahane etme bakıyım hazırım desene şuna
ne güzel canım kıymetini bil
canım büşra karataya yeni başladı birden yüklenmiyorum doymadığını düşündüm yoksa
şuan alışma evresinde doyması daha önemli 1/2 lahmacun fazka kaçmış
napalım karataya devamherkes istediğini konuşsun
eltim 63 ile hamile kaldı 76 ile doguma gitti
doğumda yaşadığı sıkıntılar ve geçirdiği yogun bakım ilaçlar vs derken hastaneden çıktıgında 85 kilo idi
ilk 6 ay kan degerleride dipte odluğu için hiç diyet yapmadı 6 aydan sonra gayette süper verdi 58 kg şimdi idolüm benim
Bugünkü menum
Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir
Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
Bugünkü menum
Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir
Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
Menüüm
Kahvaltı
Domates,salatalık
Az peynir,4 zeytin,2 dlm çavdar ekmk
Öğle
Yumurta salatası, 1 dlm ekmek
Ara
Bir avuç kadar üzüm
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara
Maden suyu
1 fincan yeşil çay
2 lt su
canım bebişin küçükken at arabasına beraber yürüyüş yapın tabi eğer temiz hava alacak yer varsa : )
oy ne tatlıdır o şimdi, bebiş özledim ben sanırım
s.arabistan aslına bakarsan sanıldığı kadar kötü değil, bizim yaşadığımız diplomatik alanda çarşaf giyme zorunluluğu yok, tamamen türkiye gibi, parklar vs çok güzel, açıkcası ankaraya göre daha çok yürüyüş alanı var, benim engelim şuanda çok sıcak olması.. türkiyede de çok sıcak ama akşam üstü en azından serinliyor, buradaki sıcak gece gündüz aynı..
ama eylülden sonra çok güzel oluyor, nisana kadar bahar havası oluyor.. balkonumda keyif yapacağım bu sene inşallah : ) geçen sene yardımcım olmadığı için yıkamaya zaman bile bulamıyordum bu sene oğlum da kreşe gideceği için her gün yıkatacağım
onun dışında kadınların araba kullanması yasak, ama benim işyerim evime yürüyerek 5 dk, çalıştığım için de sıkılmaya zamanım olmuyor. ev hanımları baya sıkılıyor haklı olarak. onlar da kendi aralarında görüşüyorlar.
onun dışında çokşükür herşey var burada, türkiyeden daha çok çeşit meyve sebze var ve çok taze hepsi. kanaviçe işi yapıyorum dmc ofisi bile buldum ankarada var mı bilmiyorum mesela : )
tabi kendine göre sıkıcılığı var, aşırı kapalı bir toplum sosyal hayat yok gibi bişey.. ama ailenle kendine aktivite bulursan evde film izlemek piknik yapmak bir hobi ile uğraşmak vs gibi, sıkılmaya zaman olmuyor açıkcası..
ben 1 yıldır buradayım 1 veya 2 yıl daha buradayım inşallah..
ben de tam tersi tazesini sevemedim : ) bi de burda sukariyi seviyorlar onu da sevemedim : )
canım o 5 saat, en az 5 saat. ne kadar uzun süre tok kalırsan o kadar iyi. 3 öğün beslenilebilir evet ama o kilo verme ihtyiacı olmayan ve her gün 5 km yürüyüş yapabilenler için.. önce 2,5 sonra 2 öğüne düşmek en iyisi kilo vermek için..kahvaltıyı kaç gibi yapıyorsun?
Evet bende farkındayım meyvelerin
Merhaba hoşgeldin bende sule. 20 yaşındayım. Öğrenciyim. Geçen hafta katıldım buraya.
Merhaba canım ben büşra 20 yaşındayım evliyim üni. Okuyorum. tanıştığıma çok memnun oldum
ne güzel menü süper süper
yok canım tartılma gün günü tutumuyor küçük oynamalar iradeni bozmasın sakın cumadan önce tartılmak yok
yok yok bu sıcakta asla özellikle hava serinlemeden
kızmayı bırak canım sen çok iyi gidiyordun bu haftada çok güzel kilo verdin aslında dikkat etsen vucudun vermeye çok eğilimli
herkes söylemiş zaten tatlım meyveler çok mümkünse bir muz yada 2 inciri geçme sağlıklı ama bol şeker yüklü meyvelerde
süt az deyip morelini bozma canım aratırsan Tomrisin emzirme notları var sütü çoğaltmak için neler yapman gerekitiği emzirme taraftarı 3 ççocuk annesi bir doktor ben şimdiden takip ediyorum
bulamazsan buraya kopyalarım sen yeter ki bebişine süt verebil
emzirdikçe çoğalır süt sık sık emzir ten temasını kur bebeğinle sen az desende bebegin düzenli kilo alıyorsa yetiyor demektir bozma morelini asla her kadın süt üretmek üzere yaratıılmış bu bizim doğamızda var
liste konusunda da gülşah demiş normalde her hafta bir kişi ama cezalı sayımıza bağlı cezalılara yaptırıyorum listeyi . hedefini kim daha az tutturmuşsa o yapıyor
zorun ne güzelimsenden bir tanede benim işte sabahın nurunda ayakta
canım açıkmadığın sürece leptini bozma karatayın temeli bu kabak çekirdeği iyi evet ama leptini bozacak şekilde yeme (kabak çekirdeğide tuzlu ve kavrulmuş olmayacak biliyorsun ki ) onun dışında gayet güzel
kesinlikle yapmalısın canım bol süt artırıcı ben karatay yapıyorum elimden geldiğince muz ve nektarin yada ekşi elma yiyorum hamilelere izin varonun dışında bol şekerli meyve tüketmiyorum ekmek,pilav,hamur işi mümkün olduğunca (çok canım istemezse) tüketmiyorum zira gebelik şekeriyle uğraşmak istemiyorum.
çok kararlı bir yaklaşım hadi bakalım azimli ve bebekli anne
ayrıca şuan fırsatın varken dediğim gibi bol bol emzir ki çalışırmaya başlayana kadar sütün iyice artmış olsun bebeşin mahrum kalmasın
sucuklar Türkiye'den mi bluecum
gayet güzel canım menülerin komşun yeni tabi bilmiyor senin inadını hadi bir kerelik geri çevirme
al başımdannn bu hurmalarııı götür zayıflara verrrrrrr
zeytinnn ımmmm söyle biraz peynir ala agzına peşine zeytini tıkıştır zamanla alışacaksın emin ol ben 2-3 le başladım şimdi durduramıyorum kendimi
canım karatayı bozma devam et inanılmaz bir direnç sağlayacak sana gerçekten çok çabuk iyileşeceksin hastalıktan dolayı sabahları bol meyve tüketebilirsin önceliğimiz hastalığı yenmek
morelim sıfır kızlar
sözde yakın arkadaşım msj atmış napıyorsun diye iyi dedim napıyım
fb da dün fotolarım vardı oturarak çekilmiş birde çok yakından çektiler
neymiş kaç kg almışım 6 aylık gibiymişim
dedim 16 haftaya girdik bugun toplamda 3,5 kg aldım ve sen kendi 6 aylık halini unuttun galiba
yok unutmadımda çok büyük karnın filan dedi
fotografta öyle çıkmıştır dedim
insanlar neden böyle kötü anlamıyorum ki
oysa o ilk 6 ayında 12 kilo aldığında ben ona morel veriyordum stres yapma emzirirken verirsin diye
yok valla gerçek arkadaş diye bir kavram yok bu kadınlar birbirini niye çekemez anlamıyorum
Günaydın canımGünaydınmı deseeeöm iyi gecelermi deseem!
İlk defa yatılı misafirim var. Ve son on gündür aslında sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan kızım uyanacak bir bu geceyi buldu!! Tabiiki acıkmış!!
Of ama ne gıcıkmış bide alt değiştirmeye yan odaya gidecez... Eh be kızıımm!!
:-( :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?