- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Günaydın canım
Eee acıktıysa napsın prenses :)
Misafirin bunu bilerek gelmiştir zaten evde bebek olunca gece uyku heran bölünebilir
ekmek hemde beyazBugünkü menum
Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir
Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
ımm gayet güzel canım yumurta salatası da iyi bir tercih olmuş öğlen içnMenüüm
Kahvaltı
Domates,salatalık
Az peynir,4 zeytin,2 dlm çavdar ekmk
Öğle
Yumurta salatası, 1 dlm ekmek
Ara
Bir avuç kadar üzüm
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara
Maden suyu
1 fincan yeşil çay
2 lt su
kıtlıktan çıkmış gibi değilde akşam ki fındığı artık sabahlara taşısan canım tabi açlık yaratmayacaksaMenüm:
Sabah: 2 yumurtadan peynirli zeytinli omlet
Öğle : 1 kase mercimek corbası , 1 kase yogurt , 1 kepçe tavuk yemegi, 3 kaşık ıspanak
Akşam: ton balıklı salata , 1 avuç fındık, 1 bardak ayran
Spor : yok
Sıvı: 1 kocaman bardak yeşil çay, 1 bardak kahve , 2.5 lt su
Eh tabi ben böyle kıtlıktan çıknış gb yersem menüler az gelir gözüme
anladım canım ama sütünün kesilmesine izin verme formul mama mı kullanıyorsunVaay okadar sıcak yani! Ben adanalıyım bunaltıcı sıcak nasıl olur bilirim. Ama isviçre şuan cok soğuk. Cok cok dengesiz bir havası var. Şuan ayağımda corap üstümde uzun kollular var üşüyoruuum!!
Kadınların araba kullanmasının yasak olması kadar saçma bir kural varmıdır??!!
Oğluşun kreşe gidince sende rahatlarsın canım kendine vakit ayırırsın ve balkon keyfi süpeer!!
Hoşbuldum canım : )
Bende tanıştığıma memnun oldum canım
Ah canım bol bol emzireyim diyorum ama bazen takaatimde kalmıyor bol bol emzirsemde cocuğum ağlamaktan bitiyor. Bu yüzden günde iki kez mama alıyor. Ah bide kızımın gaz sancısı olmasa. İnşallah yakında rahatlar bebeğim. O emzirme notlarıda nasıl birşeymiş mutlaka araştıracağım.
Sakın sakın hamilelikte alacağın kilo takıntısına düşme! Herkes sana yedirmeye calışacak canının istemediği hele hele aç değilsen yemee
Ben 80 kilo ile hamile oldum. Doğuma giderken 97 kiloydum. 17 kilo almıştım ki bu benim tipime göre gayet iyi. Aldığım kiloların yağ ve şekerden oluşmadığının rahatlığı içindeydim. Çok sağlıklı beslenmeye özen gösterdim. Sağlıklı beslendikten sonra herşey dahada güzel olacwk!!
İlk bebeğinmi??
Normal doğım düşünüyorsan hareket etmekten sakın kaçma ben maşallah 3 saatte doğurdum, ama bir gün öncesine kadar iş yaptım evimde. Tabii hamileye bağlı bu hareket olayı ama benim için mucize etkisi yaptı doğumda
ayy kızının ne suçu var oda demek ki rahatsız oldu misafirdenGünaydınmı deseeeöm iyi gecelermi deseem!
İlk defa yatılı misafirim var. Ve son on gündür aslında sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan kızım uyanacak bir bu geceyi buldu!! Tabiiki acıkmış!!
Of ama ne gıcıkmış bide alt değiştirmeye yan odaya gidecez... Eh be kızıımm!!
:-( :-(
canım menün gayet iyi iki güne alışacaksın bak emin olgünaydın kızlar
dün sabah:yogurt kürü
ara:kiraz saplı yeşil çay
öğle:fırında tavuk sebzeli el kadar tavuk 2-3 kaşık sebze
salata
yarım dilim ekmek
ara:5 küçük gün kurusu
1 ceviz
akşam:salata
7-8 kaşık taze fasulye
2 ceviz
offf bayramın cezasını cok kötü cekiyorum resmen açlık krizlerine giriyorum hala dengeleyemedim.dün okadar savaştımki kendimle akşam çayın yanına antep fıstıklı çikolata getirmiş eşim.yok dedim bi kare olsa yemiycem.ama resmen yoksunluk sendromu oluyor bagımlılar gibi sinirlerim oynuyor.cokpişmanımne lkadar abarttıysam baklavaları sarmaları köyümün bazlamalarını.
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: eşim işe gitmeden mini pizzalardan aldı bende bir tane yedim.s kaptanım hasta olmasam inan yemezdim zaten çok çabuk acıktım.
1 bardak süt
Öğle: 6 köfte
Domates
1 muz
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 lt
dünkü menüyü soruyon demi kaptan. valla benced ben yazıp kötü örnek olmayayım sen dün için beni es geç ama söz bugünden sonra düzenli paylaşıyorum. ve şu ev temizliğini bititrir bitirmez spora dönüş yapıoyorumayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,
bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi
Anladim canim yaseminim sorun yok ama acligini bastir aslinda ac gozlulugunu
Emineere seni parcalarim emine o liste yazilacak kafana kafana vurulacak:!
geçmiş olsun canımkızlar selam çokk hastayım. bugun iş yerinden izin alıp eve geldim. Ama evden çalışıcam. Yarında dudagımda bir şişlik var 1 aydır geçmıyor onun için doktora gidicem. Bugunde nezle için gittim ama doktor bi nezle ilacıu vermedi. Bogazlarında daha şişmemiş dedi . o yüzden dün giremedim kapatnım ben
Menülerim;
Cumartesi
sabah 1 bardak süt
Öglen tavuk ızgara salata
akşam: 1 avuç fındık ,1 kase çorba, 1 kase yaogurt
Spor: 15 dk yürüyüş bandı , 10 dk eliptik , yarım saat bisiklet
Sıvı 3 lt su
Pazar:
Sabah ( 8.30) 1 bardak süt
Sabah (11.00) 2 yumurtadan omlet 1 bardak ayran , 1 avuç peynir 2 domates 1 avuç maydonaz
Akşam ( 18.00) kocaman 1 kase ton balıklı salata
Spor : 1.45 dk yürüyüş 9 km yaptı. ( kaptanımın cezası vardı 1.30 saat vaktinde yapamadığım için geçikme cezası uyguladım )
Sıvılar : 2 lt su hasha olunca içemedim çok fazla canım istemedi.
Bugünkü menum
Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
Ögle
Biraz beyaz peynir
Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
Vaay okadar sıcak yani! Ben adanalıyım bunaltıcı sıcak nasıl olur bilirim. Ama isviçre şuan cok soğuk. Cok cok dengesiz bir havası var. Şuan ayağımda corap üstümde uzun kollular var üşüyoruuum!!
Kadınların araba kullanmasının yasak olması kadar saçma bir kural varmıdır??!!
Oğluşun kreşe gidince sende rahatlarsın canım kendine vakit ayırırsın ve balkon keyfi süpeer!!
günaydın kızlar
dün sabah:yogurt kürü
ara:kiraz saplı yeşil çay
öğle:fırında tavuk sebzeli el kadar tavuk 2-3 kaşık sebze
salata
yarım dilim ekmek
1 ceviz
akşam:salata
7-8 kaşık taze fasulye
2 ceviz
offf bayramın cezasını cok kötü cekiyorum resmen açlık krizlerine giriyorum hala dengeleyemedim.dün okadar savaştımki kendimle akşam çayın yanına antep fıstıklı çikolata getirmiş eşim.yok dedim bi kare olsa yemiycem.ama resmen yoksunluk sendromu oluyor bagımlılar gibi sinirlerim oynuyor.cokpişmanımne lkadar abarttıysam baklavaları sarmaları köyümün bazlamalarını.
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: eşim işe gitmeden mini pizzalardan aldı bende bir tane yedim.s kaptanım hasta olmasam inan yemezdim zaten çok çabuk acıktım.
1 bardak süt
Öğle: 6 köfte
Domates
1 muz
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 lt
erikcim dün sana alıngan dedim ya canım benim aslında onu sana demedim.yani demek istediğimi anlatamadım.gebelikte alınganlık kat sayısı yükselir dikkat et üzme sakın kendini demek istedim.yoksa banada öyle dese bende aman sende demem yani.
o erkekler yokmu hem beraber yiyip içelim ister hem ince ol ister hem cocuk dogur ister hem kilo alma ister.birde etrafta hem dogurup hemde tıka basa yiyip zayıf kalanlar yokmu.işte ozaman dumura uğruyorum.
iş yerim yogun yoksa bu hafta karatay gecisi yapıp tatlı krizinden kurtulmayı planlıyordum.ama karataya uygun beslenecek menülerim zor.yinede uydurmaya çalışıyorum.öğle arası eve gidemiycem burdada biber dolması var.sabah yogurt kürü yedim.boş olsam ne bulsam yiycek modundaydım.çaydı kahveydi yeşil çaydı derken bastırdım.öğle arası salata ve yogurda yüklenecez care yok.pirinc yersem kaybederim.
valla kaptancım yazıyorum ama beni kovma sakın
sabah
kahvaltı yok (menünün saçmalığı sabahtan belli etti kendini)
öğle
1 kase şehriye çorba
1 şinitsel yanında 4-5 mparça patates haşlama
4-5 yk pilav
ara
1 bitter çikolata
2 parça pişmaniye
akşam
yarım ekmek kaşarlı biberli tost
1 bardak ayran
gece
1 tabak patlıcan yemegi yarım ekmek 4-5 acı biber
ne istiyosan yap bana kaptanım arada unuttuğumda olabilir bu arada
canım aslında genel olarak gününe bakınca anlayacaksın neden kaçamaklar olduğunu,
sabah kahvaltı yok ve öğlene kadar bişey yememişsin. öğlen tabi ki deli gibi acıkmışsın hem erişte hem patates hem pilav tüketmişsin.
karbonhidratlar sabahtan beri aç olan vücudunda bomba etkisi yapmış şekerin tavan yapmış ve canın talı çekmiş, üzerine çikolata ve pişmaniye yemişsin..
tabi bu şekerini daha da katmerli bi şekilde yükseltmiş, akşam canın ekmek istemiş, tost yemişsin.. hem de yarım ekmek..
ve o da tabi ki doyurmamış ve gece yine yarım ekmek yemişsin..
bence hergün 1 saat yürümen gerek bu hafta. emek verince böyle yiyemezsin çünkü..
Bugünkü menum
Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
Ögle
Biraz beyaz peynir
Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
Günaydınmı deseeeöm iyi gecelermi deseem!
İlk defa yatılı misafirim var. Ve son on gündür aslında sabaha kadar mışıl mışıl uyuyan kızım uyanacak bir bu geceyi buldu!! Tabiiki acıkmış!!
Of ama ne gıcıkmış bide alt değiştirmeye yan odaya gidecez... Eh be kızıımm!!
:-( :-(
Menüüm
Kahvaltı
Domates,salatalık
Az peynir,4 zeytin,2 dlm çavdar ekmk
Öğle
Yumurta salatası, 1 dlm ekmek
Ara
Bir avuç kadar üzüm
Akşam
4 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt
Ara
Maden suyu
1 fincan yeşil çay
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?