Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: eşim işe gitmeden mini pizzalardan aldı bende bir tane yedim.s kaptanım hasta olmasam inan yemezdim zaten çok çabuk acıktım.
1 bardak süt
Öğle: 6 köfte
Domates
1 muz
Akşam: 1 kase mercimek çorbası
Su 1.5 lt

Günaydın kızlar
Alinti yapacagim ama pc ye gecerim birazdan kimler neler yemiş:)
Bu arada benim arkadas vardi ya 6 aylik gibisin diyen bana inanmadi bu aksam hasetinden bize geliyor gelsinde gpzleriyle gorsun gerçeği :)

Bugünkü menum

Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir

Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.
ekmek hemde beyaz acaba ne kadar canım porsiyonunu mutlaka yazıyorsun
öğlen az olduğu için akşam menemene ekmeği banmışsın gibi bir his var içimde
ımm gayet güzel canım yumurta salatası da iyi bir tercih olmuş öğlen içn
kıtlıktan çıkmış gibi değilde akşam ki fındığı artık sabahlara taşısan canım tabi açlık yaratmayacaksa
anladım canım ama sütünün kesilmesine izin verme formul mama mı kullanıyorsun
malesef ben 4 aya giriyorum ama hareket sıfır yerinde duramaayan ben mecburen yatarak geçirdim bu süreci yattıgım halde kanamam oldu düşün sen artık .
ama inşallah kalan aylarda düzenli yürüyüşler yapacagım normal istiyorum ama kısmet hiçbir şey içinde ille de öyle olsun diye diretmemek gerekli ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
bu arada yerinde olmak isterdim ne güzel uzun kollular haa ben kışı çok severim kış çocugu oldugumdan mı bilmem. kışın dogdum kışın evlendim kışın doğuracağım
ayy kızının ne suçu var oda demek ki rahatsız oldu misafirden bebek bu öncelik onun
canım menün gayet iyi iki güne alışacaksın bak emin ol
ayrıca çikoyada hayır demişsin bu enişteleri de döveceğim biri çikolata alır gelir biri tost küçük mutluluklar vadediyorlar sonra mutsuzlukları biz yaşıyoruz

sabah hüpletmişsin pizzayı iyileş cezanı verelim bunuda bir kenara yazayım dur sen hee spor cezalarınıda not alıyım ben
akşam acıkmadın mı çok az olmuş ama öğlen gayet iyi gitmiş karatay ama vazgeçmek yok
pizza =30dk yürüyüş borcu

ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,

bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi

erikcim dün sana alıngan dedim ya canım benim aslında onu sana demedim.yani demek istediğimi anlatamadım.gebelikte alınganlık kat sayısı yükselir dikkat et üzme sakın kendini demek istedim.yoksa banada öyle dese bende aman sende demem yani.
o erkekler yokmu hem beraber yiyip içelim ister hem ince ol ister hem cocuk dogur ister hem kilo alma ister.birde etrafta hem dogurup hemde tıka basa yiyip zayıf kalanlar yokmu.işte ozaman dumura uğruyorum.
iş yerim yogun yoksa bu hafta karatay gecisi yapıp tatlı krizinden kurtulmayı planlıyordum.ama karataya uygun beslenecek menülerim zor.yinede uydurmaya çalışıyorum.öğle arası eve gidemiycem burdada biber dolması var.sabah yogurt kürü yedim.boş olsam ne bulsam yiycek modundaydım.çaydı kahveydi yeşil çaydı derken bastırdım.öğle arası salata ve yogurda yüklenecez care yok.pirinc yersem kaybederim.

ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,

bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi
dünkü menüyü soruyon demi kaptan. valla benced ben yazıp kötü örnek olmayayım sen dün için beni es geç ama söz bugünden sonra düzenli paylaşıyorum. ve şu ev temizliğini bititrir bitirmez spora dönüş yapıoyorum

Anladim canim yaseminim sorun yok ama acligini bastir aslinda ac gozlulugunu

Emineere seni parcalarim emine o liste yazilacak kafana kafana vurulacak:!

Anladim canim yaseminim sorun yok ama acligini bastir aslinda ac gozlulugunu

Emineere seni parcalarim emine o liste yazilacak kafana kafana vurulacak:!

valla kaptancım yazıyorum ama beni kovma sakın

sabah
kahvaltı yok (menünün saçmalığı sabahtan belli etti kendini)

öğle
1 kase şehriye çorba
1 şinitsel yanında 4-5 mparça patates haşlama
4-5 yk pilav

ara
1 bitter çikolata
2 parça pişmaniye

akşam
yarım ekmek kaşarlı biberli tost
1 bardak ayran

gece
1 tabak patlıcan yemegi yarım ekmek 4-5 acı biber

ne istiyosan yap bana kaptanım arada unuttuğumda olabilir bu arada

geçmiş olsun canım

menülerin güzel canım ama akşamları çerezleri sabah kahvaltıda yesen, akşamları da et veya sebze yesen daha iyi olur..
böylece sabahları metabolizman daha hızlanır

Bugünkü menum

Sabah
1 yumurta (sahanda)
Yeşil biber
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği

Ögle
1 dilim tam buğday ekmegi
Biraz beyaz peynir

Akşam
Menemen
1 bardak çay
Ekmek, hemde beyaz.

her öğünde ekmek var kahvaltı çok az olmuş peynir zeytin olsa daha iyi olurdu bence.

hakkaten sıcak.. sadece gündüzleri değil geceleri aynen devam ediyor sıcaklar..ben yine de akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum artık..

canım bi kere bozunca toplarken insanın canı çok tatlı çekiyor.. ben de ilk 2-3 gün zorlandım, ama dedim ki bu geçecek.. sen de dayan ama akşamları 5 kuru kayısı çok bence.. karatayda mümkünse sabahları yiyin, yemeseniz de olur diyor..
ben meyve yemiyorum artık sabahları..
sabah kahvaltı yapacak zaman olmuyor mu doktorcum? yoğurt kürü tek başına çok az gibi..

canım karatay yapıyorsun gibi hatırlıyorum,öğlen muz olmamış, zaten köfte ve domates yemişsin, onun yerine ayran yoğurt tercih etseydin daha iyi olurdu. akşam da çok az olmuş ama hastasın tabi canın çekmediyse bilemem..

canım aslında öğlen eve gidemiyorsan karatay sana en uygunu. sabah güzelce sağlam bir kahvaltı yap, öğleden sonra için yanına ayran ve çerez al, zamanla onları da istemiceksin zaten..

dünkü menüm

08.30:2 yumurtalı karatay kahvaltısı meyvesiz
17.00: 1 bardak ayran 2 ceviz
19.30: 1 tabak kıymalı kabak 1 bardak kefir ve salata

spor yok. işten çok geç çıkabildim o yüzden yürüyüşe gidemedim
sıvı: 3 lt su 1 yeşil çay, 2 siyah çay,1 türk kahvesi

canım aslında genel olarak gününe bakınca anlayacaksın neden kaçamaklar olduğunu,
sabah kahvaltı yok ve öğlene kadar bişey yememişsin. öğlen tabi ki deli gibi acıkmışsın hem erişte hem patates hem pilav tüketmişsin.
karbonhidratlar sabahtan beri aç olan vücudunda bomba etkisi yapmış şekerin tavan yapmış ve canın talı çekmiş, üzerine çikolata ve pişmaniye yemişsin..
tabi bu şekerini daha da katmerli bi şekilde yükseltmiş, akşam canın ekmek istemiş, tost yemişsin.. hem de yarım ekmek..
ve o da tabi ki doyurmamış ve gece yine yarım ekmek yemişsin..
bence hergün 1 saat yürümen gerek bu hafta. emek verince böyle yiyemezsin çünkü..

dogru diyosun aynen öyle oldu. akşlam yürüyüşe gidecektim bu kadar yedikten sonra anlamı olmayacagını düşündüm. gerçi ev temizliyorum ondan da gidemedim. neyse son yatakodası kaldı onu da temöizleyince bitiyo bende sahalara dönüyorum. bugün düzenli besleniyorum artık saçma sapan şeyler yeöeyecem. öğlen düzgün yiyip akşam hafif yani salata yogurt şeklinde yiyecem. sabah uyku sorunu yaşadığımdan pek sevmesemde müsli yemeye başladım bugün inşallah bırakmam

benim de şu kabızlık sorunum geçmedi gitti ya, o kadar yürüyüş o kadar yeşil çay, omega 3, yine aynı.. şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum

bebekle hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…