Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar bir türlü hasta olamadım şiştim artık bitki çaylarına dayanacam
dengem fena bozuk
ayrıca hastalara geçmiş olsun diyorum tr olsaydım kesin bir dr giderdim

ne yediğimi unutuyorum onun için parça parça yazayım bari
sabah
omlet 2 dilim ekmek şekersiz çay 2 zeytin domates salatalık azcık peynir
arada türk kahvesi 1.5 taze hurma

ekmek hemde beyaz acaba ne kadar canım porsiyonunu mutlaka yazıyorsun
öğlen az olduğu için akşam menemene ekmeği banmışsın gibi bir his var içimde
Evet bandim sankim

ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,

bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi
Kaptan ben dun aksam yazdım ya menümü? yorumlamisin bile.

Bende kışın doğdum ve kış
Mevsimini cok severim. Aslında her mevsimi severim ama kışın yeri ayrı. :))

Sütün kesilmesine izin vermixen ana bu aldığım önlemlere rağmen kesilirse hayırlısı bakalım. Mamada yiyor kızım. Herşey düzene oturuyor yavaş yavaş.

Kanaman varsa herşey doktor kontrolünde olmalı canım.

Aslında ben hamilelere veya genel olarak birine akıl vermeyi sevmeyen biriyim. Yani bu benim şahsi yapım. Cünkü vereceğim tavsiye öneri sonucu kötü birşey olmasından çekinirim.

En ufak bir sorunda hemen doktorunu aramalısın ben bazen aramadım etrafımdakilerin binbir çeşit önerisinden bıktım (

ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,

bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi

Sabah: tost domates salatalık.
Arada. Kuruyemşş
Öğle: salata bulgur pilavı
Akşam: et salata cacık bulgur pilavı
Daha sonrada meyve.
benim de şu kabızlık sorunum geçmedi gitti ya, o kadar yürüyüş o kadar yeşil çay, omega 3, yine aynı.. şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum

Canım incir şurubu denedinmi hiç? Annem bu gibi durumlarda içer. Ama doktoruna veya eczacına sor mutlaka :))

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.

Yatılı misafirim bir gece kaldı gitti cok şükür. Bugün çarşıda kendime kıyafet baktım, kaç beden olursa olsun alacaktım. Cünkü haala hamilelik kotumu giyiniyorum.

Ama mağazadaki kotlar zaten doğumdan iyice gevşemiş olan karnımı daha da cok cıkarttı.almadım. Canımı sıktı bu durum

Evde kotlar var ama hepsi dar :'-(

seni kovmuyorum ama böyle menüde görmeyim bir daha bak
blue açıklamış zaten neden krizler yaşadığını
cezaya gelince hergün 1 saat yürüyüş cumaya kadar
afiyet olsun canım gayet iyi gidiyor tatlı direncinde kırıldı galiba artık
benim de şu kabızlık sorunum geçmedi gitti ya, o kadar yürüyüş o kadar yeşil çay, omega 3, yine aynı.. şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum
bluecum ne önersek ki normalde benim malesef nescafe ile çözülüyordu ama yada ılık süt ve kayısı
ne yediğimi unutuyorum onun için parça parça yazayım bari
sabah
omlet 2 dilim ekmek şekersiz çay 2 zeytin domates salatalık azcık peynir
arada türk kahvesi 1.5 taze hurma
ablacım unutma yaz biryere münelerini menü yazdıkça düzene giriyor insan bende yazayım artık
Evet bandim sankim

Kaptan ben dun aksam yazdım ya menümü? yorumlamisin bile.
öyle mi yapmışım yaşlılık kusura bakma
Off kızlar ya şu kk telefon olayını duzeltemedi bir turlu sinir bozucu ya. Selam bu arada napiyosunuz?
aynen alıntıları yapıyorum ekle tuşu çıkmıyor ama zamanla oturacak herşey

aynen canım drla iletişimde olmak güzel
ayrıca şu yemeklerin porisyonlarınıda alalım zaten emziriyorsun sen şuan çok sıkı bir diyet kimse bekleyemez

kızlar misafirim vardı gelemedim kusura bakmayın şu geçen morelimi bozan 6-7 aylık gibisin diyen arkadaş geldi gördü ve gitti sahiden hiçte öyle kilo almamışsın dedi eşide vardı oda tastik etti fotograf kurbanı olmuşsun dedi
bazı küçük şeyler insanların niyetlerini gösteriyor

üzülme canım senin bebegin çok küçük sporla ve dikkat ederek toparlayacaksın ve fıstık gibi ciciler alırsın
misafirlerinde gitmiş bebeğinde uslu sanırım fırsat buldukça küçük küçük sporlar yaparsın toplayıcı amaçlı
geçen yasemin bir link paylaşmıştı özellikle topalyıcı hareketler olan bir video yarın sorarız yavaş yavaş toplarsın
o kilolar birden gelmedi birden gitmeyecek ama o kilolar sana çok güzel bir kız getirdi bunu düşün ve azimle devam

hemen yazıyorum kaptan
öğlen
yarım tabak patatesli sulu köfte ayran
akşam lavaşa sarılı adana misafirimizi gezdirirken eşim türk büfesine uğramış bizede almış ayran
kızlar metabolizmam bir felaket canım devam yemek yemek istiyor tatlı onun için çayın yanına masum olan hurmadan accık yiyeyim

bence etrafı hiç takma ilk hamilelik keyfini yaşa

Selam kızlarrr. Ben bgn işe gitedim doktor doktor koşturdum.Dudağımdada bişi cıkmısto 1 aydır bi gidip baktıramışrtım hem hastalık için dinlenmiş olurum hem doktor işlerimi halederim diye işe gitmedim . Öğlende geldiydim buralara alıntı yapmışım cevağ yazarken uyuyakalmışım koltukta. uyanınca hemen yürüyüşe gittim şimdide yeşil çayımı aldım burdayım. Ohhh beee hayat böyşe ne güzelmiş

Arada unuttgumda olabilir diye zeminide hazırlamış sende farkındasın canım bluecumda herşeyi söylemiş buaralar bende çok kaçamak yaptım diye bişeyde diyomurum. Ama enyakın zamanda toplanmamız lazım

Evet bluecum kapatnımda demiş bende farkındayım ama evde bişiler izlerken canım bişey yemek istiyorum en masum onlar geldi gözüme. Ben karaty yapıyorum normalde ama karatay hiç uygun değil menülerim. Bazı zamanlar kahvaltılarımı es geçer oldum. Terar düzene koymam lazım ama çok şükür yavaş yavaş düzeltiyorum. Bugün cerezlerimi sabah yedim mesele

Maşallah benimde böyle menülere dönemem lazım. Ama ben sabah kahvatımı 8.30 da yapsam bile öğlene acıkıyorum

Off kızlar ya şu kk telefon olayını duzeltemedi bir turlu sinir bozucu ya. Selam bu arada napiyosunuz?

Aynen oyle. Eskiden iş yerinde lavobo kaçamagi yapar hemen 2 cik bakardım. Ama şimdi mümkün değil. Bu duruma üzlüyorum. Artık düzeltseler keşke uygulamayı :)

Daha çok yeni doğum yaptın. İlerde taş annelerden olucaksın inş.

Kaptanım hamile olunca nerde olursan ol seninle yaşamalıyım hamileliği sen mezun oluncada bizi bırakma olur mu. Ne güzel moraller veriyosun insana.

Bugünkü menüm:

Sabah: (9.00) 1 avuc fındık ve badem , 1 bardak ayran (midem çok bulanıyodu yumurtalı kahvaltı yapamadım)

Öğlen: yok malesef hastaneden gelince uyuyakalmışım. Karnım acıkınca uyandım.

Akşam(17.00) Balık, kocaman bir kase salata

Spor: 2 saat yürüyüş ( 10 km)

Sıvılar: 1 bardak yeşil çay , 3 lt su

Birde birşey sorucam kızlar Omega 3 için bende takviye alsam mı diye düşüyorum. diyetime zararı olur mu?
Eskiden alıyodum spor yaptığım zamanlar şimdi emin olamıyorum almalı mıyım?

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
Domates salatalık
1 bardak süt
1 muz
Öğle: 6 köfte
Domates salatalık
1 kase yoğurt
Akşam: 2 kaşık menemen
1 şekersiz çay
Peynir Salatalık
Yatmadan nane limon içtim şekersiz
Su 1.5 lt

Günaydın
Dünki menümü yazayım öğün kaçırdım biraz ama cıss yok

Kahvaltı
1 haş yumurta, domates,salatalık
2 ince dlm çavdar ekmek
Az peynir, 4 zeytin, açık çay

Öğle: yarım şeftali

Ara: 1 avuç üzüm, 1 kase yoğurt

Akşam: 1 tabak yumurtalı pazı kavurma
1 dlm ekmek, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, az peynir otlandım öyle

2 lt ye yakın su

Günaydın cnm
Menün çok güzell
Sadece bildiğim kadarıyla kahvaltıda ya yumurta yiycen yada muz ikisi fazla olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…