Evet bandim sankimekmek hemde beyazacaba ne kadar canım porsiyonunu mutlaka yazıyorsun
öğlen az olduğu için akşam menemene ekmeği banmışsın gibi bir his var içimde
Kaptan ben dun aksam yazdım ya menümü? yorumlamisin bile.ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,
bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi
ekmek hemde beyazacaba ne kadar canım porsiyonunu mutlaka yazıyorsun
öğlen az olduğu için akşam menemene ekmeği banmışsın gibi bir his var içimde
ımm gayet güzel canım yumurta salatası da iyi bir tercih olmuş öğlen içn
kıtlıktan çıkmış gibi değilde akşam ki fındığı artık sabahlara taşısan canım tabi açlık yaratmayacaksa
anladım canım ama sütünün kesilmesine izin verme formul mama mı kullanıyorsun
malesef ben 4 aya giriyorum ama hareket sıfır yerinde duramaayan ben mecburen yatarak geçirdim bu süreci yattıgım halde kanamam oldu düşün sen artık .
ama inşallah kalan aylarda düzenli yürüyüşler yapacagım normal istiyorum ama kısmet hiçbir şey içinde ille de öyle olsun diye diretmemek gerekli ikimiz içinde hayırlısı neyse o olsun
bu arada yerinde olmak isterdim ne güzel uzun kollular haaben kışı çok severim kış çocugu oldugumdan mı bilmem. kışın dogdum kışın evlendim kışın doğuracağım
ayy kızının ne suçu var oda demek ki rahatsız oldu misafirdenbebek bu öncelik onun
canım menün gayet iyi iki güne alışacaksın bak emin ol
ayrıca çikoyada hayır demişsin bu enişteleri de döveceğim biri çikolata alır gelir biri tost küçük mutluluklar vadediyorlar sonra mutsuzlukları biz yaşıyoruz
sabah hüpletmişsin pizzayı iyileş cezanı verelim bunuda bir kenara yazayım dur sen hee spor cezalarınıda not alıyım ben
akşam acıkmadın mı çok az olmuş ama öğlen gayet iyi gitmiş karatay ama vazgeçmek yok
pizza =30dk yürüyüş borcu
ayy tablo oluşurturmayı beceremedim ya,
bugun ki menü eksikleri =
şule
s_a
blue
emine
hatice
hadi sizde paylaşın menülerinizi
benim de şu kabızlık sorunum geçmedi gitti ya, o kadar yürüyüş o kadar yeşil çay, omega 3, yine aynı.. şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum
seni kovmuyorum ama böyle menüde görmeyim bir daha bakvalla kaptancım yazıyorum ama beni kovma sakın
sabah
kahvaltı yok (menünün saçmalığı sabahtan belli etti kendini)
öğle
1 kase şehriye çorba
1 şinitsel yanında 4-5 mparça patates haşlama
4-5 yk pilav
ara
1 bitter çikolata
2 parça pişmaniye
akşam
yarım ekmek kaşarlı biberli tost
1 bardak ayran
gece
1 tabak patlıcan yemegi yarım ekmek 4-5 acı biber
ne istiyosan yap bana kaptanım arada unuttuğumda olabilir bu arada
afiyet olsun canım gayet iyi gidiyor tatlı direncinde kırıldı galiba artıkdünkü menüm
08.30:2 yumurtalı karatay kahvaltısı meyvesiz
17.00: 1 bardak ayran 2 ceviz
19.30: 1 tabak kıymalı kabak 1 bardak kefir ve salata
spor yok. işten çok geç çıkabildim o yüzden yürüyüşe gidemedim
sıvı: 3 lt su 1 yeşil çay, 2 siyah çay,1 türk kahvesi
bluecum ne önersek ki normalde benim malesef nescafe ile çözülüyordu ama yada ılık süt ve kayısıbenim de şu kabızlık sorunum geçmedi gitti ya, o kadar yürüyüş o kadar yeşil çay, omega 3, yine aynı.. şişkinlik yapıyor rahatsız oluyorum
ablacım unutma yaz biryere münelerini menü yazdıkça düzene giriyor insan bende yazayım artıkne yediğimi unutuyorum onun için parça parça yazayım bari
sabah
omlet 2 dilim ekmek şekersiz çay 2 zeytin domates salatalık azcık peynir
arada türk kahvesi 1.5 taze hurma
Evet bandim sankim
Kaptan ben dun aksam yazdım ya menümü? yorumlamisin bile.
aynen alıntıları yapıyorum ekle tuşu çıkmıyor ama zamanla oturacak herşeyOff kızlar ya şu kk telefon olayını duzeltemedi bir turlu sinir bozucu ya. Selam bu arada napiyosunuz?
Bende kışın doğdum ve kış
Mevsimini cok severim. Aslında her mevsimi severim ama kışın yeri ayrı. :))
Sütün kesilmesine izin vermixen ana bu aldığım önlemlere rağmen kesilirsehayırlısı bakalım. Mamada yiyor kızım. Herşey düzene oturuyor yavaş yavaş.
Kanaman varsa herşey doktor kontrolünde olmalı canım.
Aslında ben hamilelere veya genel olarak birine akıl vermeyi sevmeyen biriyim. Yani bu benim şahsi yapım. Cünkü vereceğim tavsiye öneri sonucu kötü birşey olmasından çekinirim.
En ufak bir sorunda hemen doktorunu aramalısın ben bazen aramadım etrafımdakilerin binbir çeşit önerisinden bıktım(
Sabah: tost domates salatalık.
Arada. Kuruyemşş
Öğle: salata bulgur pilavı
Akşam: et salata cacık bulgur pilavı
Daha sonrada meyve.
Canım incir şurubu denedinmi hiç? Annem bu gibi durumlarda içer. Ama doktoruna veya eczacına sor mutlaka :))
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Yatılı misafirim bir gece kaldı gitti cok şükür. Bugün çarşıda kendime kıyafet baktım, kaç beden olursa olsun alacaktım. Cünkü haala hamilelik kotumu giyiniyorum.
Ama mağazadaki kotlar zaten doğumdan iyice gevşemiş olan karnımı daha da cok cıkarttı.almadım. Canımı sıktı bu durum
Evde kotlar var ama hepsi dar :'-(
kızlar misafirim vardı gelemedim kusura bakmayın şu geçen morelimi bozan 6-7 aylık gibisin diyen arkadaş geldi gördü ve gittisahiden hiçte öyle kilo almamışsın dedi eşide vardı oda tastik etti fotograf kurbanı olmuşsun dedi
bazı küçük şeyler insanların niyetlerini gösteriyor
valla kaptancım yazıyorum ama beni kovma sakın
sabah
kahvaltı yok (menünün saçmalığı sabahtan belli etti kendini)
öğle
1 kase şehriye çorba
1 şinitsel yanında 4-5 mparça patates haşlama
4-5 yk pilav
ara
1 bitter çikolata
2 parça pişmaniye
akşam
yarım ekmek kaşarlı biberli tost
1 bardak ayran
gece
1 tabak patlıcan yemegi yarım ekmek 4-5 acı biber
ne istiyosan yap bana kaptanım arada unuttuğumda olabilir bu arada
geçmiş olsun canım
menülerin güzel canım ama akşamları çerezleri sabah kahvaltıda yesen, akşamları da et veya sebze yesen daha iyi olur..
böylece sabahları metabolizman daha hızlanır
her öğünde ekmek var kahvaltı çok az olmuş peynir zeytin olsa daha iyi olurdu bence.
hakkaten sıcak.. sadece gündüzleri değil geceleri aynen devam ediyor sıcaklar..ben yine de akşam üstü yürüyüşe çıkıyorum artık..
canım bi kere bozunca toplarken insanın canı çok tatlı çekiyor.. ben de ilk 2-3 gün zorlandım, ama dedim ki bu geçecek.. sen de dayan ama akşamları 5 kuru kayısı çok bence.. karatayda mümkünse sabahları yiyin, yemeseniz de olur diyor..
ben meyve yemiyorum artık sabahları..
sabah kahvaltı yapacak zaman olmuyor mu doktorcum? yoğurt kürü tek başına çok az gibi..
canım karatay yapıyorsun gibi hatırlıyorum,öğlen muz olmamış, zaten köfte ve domates yemişsin, onun yerine ayran yoğurt tercih etseydin daha iyi olurdu. akşam da çok az olmuş ama hastasın tabi canın çekmediyse bilemem..
canım aslında öğlen eve gidemiyorsan karatay sana en uygunu. sabah güzelce sağlam bir kahvaltı yap, öğleden sonra için yanına ayran ve çerez al, zamanla onları da istemiceksin zaten..
dünkü menüm
08.30:2 yumurtalı karatay kahvaltısı meyvesiz
17.00: 1 bardak ayran 2 ceviz
19.30: 1 tabak kıymalı kabak 1 bardak kefir ve salata
spor yok. işten çok geç çıkabildim o yüzden yürüyüşe gidemedim
sıvı: 3 lt su 1 yeşil çay, 2 siyah çay,1 türk kahvesi
Off kızlar ya şu kk telefon olayını duzeltemedi bir turlu sinir bozucu ya. Selam bu arada napiyosunuz?
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız.
Yatılı misafirim bir gece kaldı gitti cok şükür. Bugün çarşıda kendime kıyafet baktım, kaç beden olursa olsun alacaktım. Cünkü haala hamilelik kotumu giyiniyorum.
Ama mağazadaki kotlar zaten doğumdan iyice gevşemiş olan karnımı daha da cok cıkarttı.almadım. Canımı sıktı bu durum
Evde kotlar var ama hepsi dar :'-(
üzülme canım senin bebegin çok küçük sporla ve dikkat ederek toparlayacaksın ve fıstık gibi ciciler alırsın
misafirlerinde gitmiş bebeğinde uslu sanırım fırsat buldukça küçük küçük sporlar yaparsın toplayıcı amaçlı
geçen yasemin bir link paylaşmıştı özellikle topalyıcı hareketler olan bir video yarın sorarız yavaş yavaş toplarsın
o kilolar birden gelmedi birden gitmeyecek ama o kilolar sana çok güzel bir kız getirdi bunu düşün ve azimle devam
Günaydın cnmGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
Domates salatalık
1 bardak süt
1 muz
Öğle: 6 köfte
Domates salatalık
1 kase yoğurt
Akşam: 2 kaşık menemen
1 şekersiz çay
Peynir Salatalık
Yatmadan nane limon içtim şekersiz
Su 1.5 lt
Canım zaten karatay yapanlar omega 3 takviyesi olıyorlarBirde birşey sorucam kızlar Omega 3 için bende takviye alsam mı diye düşüyorum. diyetime zararı olur mu?
Eskiden alıyodum spor yaptığım zamanlar şimdi emin olamıyorum almalı mıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?