Bir süre sabretsen bence geçer tatlı isteği, yada meyve tüket ara öğünde üzerine birazda tarçın serpersen baskılarsın tatlı istediğinihemen yazıyorum kaptan
öğlen
yarım tabak patatesli sulu köfte ayran
akşam lavaşa sarılı adana misafirimizi gezdirirken eşim türk büfesine uğramış bizede almış ayran
kızlar metabolizmam bir felaket canım devam yemek yemek istiyor tatlı onun için çayın yanına masum olan hurmadan accık yiyeyim
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
Domates salatalık
1 bardak süt
1 muz
Öğle: 6 köfte
Domates salatalık
1 kase yoğurt
Akşam: 2 kaşık menemen
1 şekersiz çay
Peynir Salatalık
Yatmadan nane limon içtim şekersiz
Su 1.5 lt
aşağıları okumadan alıntılamışım. Sahgull benden önce demiş zaten :)Günaydın cnm
Menün çok güzell
Sadece bildiğim kadarıyla kahvaltıda ya yumurta yiycen yada muz ikisi fazla olmuş olabilir
Canım zaten karatay yapanlar omega 3 takviyesi olıyorlar
Günaydın cnmmGünaydınlaar
Dünkü menü: sabah: kruvasan çöreği 1 tane
Öğlen: bir tabak bolll kimyonlu bulgur pilavı (önceki günden artmış annemde)
Akşam: 2 kağıse mercimek corbası 3-4 patatesli köfte biraz salata
Bolca su.
seni kovmuyorum ama böyle menüde görmeyim bir daha bak
blue açıklamış zaten neden krizler yaşadığını
cezaya gelince hergün 1 saat yürüyüş cumaya kadar
he valla ama dün dizginledim kendimi çok acıktım gece 1 kase yogurt yed,m o kadarArada unuttgumda olabilir diye zeminide hazırlamışsende farkındasın canım bluecumda herşeyi söylemiş buaralar bende çok kaçamak yaptım diye bişeyde diyomurum. Ama enyakın zamanda toplanmamız lazım
Çok teşekkür ederim ben hasta olduğum için meyve önermiştiniz ama çok oldu galibaGünaydın cnm
Menün çok güzell
Sadece bildiğim kadarıyla kahvaltıda ya yumurta yiycen yada muz ikisi fazla olmuş olabilir
Çok teşekkür ederim canım şu muz olayınıda tastiklemiş oldum bir daha dikkat ederim.Canım muz ile yumurtayı sanırım aynı anda tüketmiyorduk. Onların haricinde mükemmel olmuş.
Evet galiba git gide alışıyorum karatayaneyse ben aklımda kalanları cevaplayayım:
kaptancım sen o arkadaşı bence bi süre uzaklaştır kendinden.. hamile iken canını sıkanlarla görüşme..kabızlık konusunda karın masajı acayip iyi geldi, hemen etkisini gösterdi hem dün hem bugün.. bundan sonra ona devam : )
gülşahcım menülerin çok iyi gidiyor, yarım şeftaliden bişey olmaz, sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum çok iyi sonuç alacaksın eminim
ayçacım omega 3 mutlaka al, tatlı isteğini yok edecek. karatayda öneriliyor hem de epa+dha sı toplamda 2-3 gr olacak şekilde alın diyor. gnc nin, sol.gar'ın ürünleri var, bir de bir marka önerdiler ama aklımda değil, fb dan sağlıklı yaşıyoruz grubuna bakabilirsin.. sabah 08.30da yiyip öğlene acıkıyorsan önce 2 bardak su iç, açlığın geçmediyse gerçekten acıkmışsın demektir.. o zaman da kahvaltı daha sıkı olmalı, 2yumurta yiyorsun değil mi? daha bol yağ tüket, daha fazla zeytin ye, 6-7 saat acıkmayacağını göreceksin.. omega 3 de çok etkili olacak alınca göreceksin, benim tatlı isteğimi omega 3 geçirdi.. eksikliğinde tatlı çekermiş insanın canı.. bir de türk kahvesi içiyorum ben öğleden sonra, o da tok tutuyor hem de antioksidan..
citygirl, tebrikler menün çok güzel olmuş, sadece muz yediğinde 1 yumurta yersen daha iyi olur onun dışında süper, zamanla daha çok adapte olacaksın karataya..
canım iyi düşün o tatlı krizlerii atlatacaksın birincisi buna inanhemen yazıyorum kaptan
öğlen
yarım tabak patatesli sulu köfte ayran
akşam lavaşa sarılı adana misafirimizi gezdirirken eşim türk büfesine uğramış bizede almış ayran
kızlar metabolizmam bir felaket canım devam yemek yemek istiyor tatlı onun için çayın yanına masum olan hurmadan accık yiyeyim
ayy ben mezun olabilecekmiyim bak şimdi içime bir su serptin benim daha çok yolum var merak etme senAynen oyle. Eskiden iş yerinde lavobo kaçamagi yapar hemen 2 cik bakardım. Ama şimdi mümkün değil. Bu duruma üzlüyorum. Artık düzeltseler keşke uygulamayı :)
Daha çok yeni doğum yaptın. İlerde taş annelerden olucaksın inş.
Kaptanım hamile olunca nerde olursan ol seninle yaşamalıyım hamileliği sen mezun oluncada bizi bırakma olur mu. Ne güzel moraller veriyosun insana.
ohhh gayet güzel uykuda açıkmadıysan sorun yok canım ama süper olmuş menün tekrar geçmiş olsunBugünkü menüm:
Sabah: (9.00) 1 avuc fındık ve badem , 1 bardak ayran (midem çok bulanıyodu yumurtalı kahvaltı yapamadım)
Öğlen: yok malesef hastaneden gelince uyuyakalmışım. Karnım acıkınca uyandım.
Akşam(17.00) Balık, kocaman bir kase salata
Spor: 2 saat yürüyüş ( 10 km)
Sıvılar: 1 bardak yeşil çay , 3 lt su
canım yazmışlar zaten arkadaşlar blue kullandığı markaları yazsın markadan ziyade kaçlık olduğunu kesinlikle çok fark ediyormuş :)Birde birşey sorucam kızlar Omega 3 için bende takviye alsam mı diye düşüyorum. diyetime zararı olur mu?
Eskiden alıyodum spor yaptığım zamanlar şimdi emin olamıyorum almalı mıyım?
canımcım muz yiyorsak 1 yumurta bir muz şeklinde ama muz ihtal büyükse kahvaltıda sadece muz yiyoruz yumurta yok . onun dışında gayet güzel menünGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah: 2 yumurtadan tereyağlı peynirli omlet
Domates salatalık
1 bardak süt
1 muz
Öğle: 6 köfte
Domates salatalık
1 kase yoğurt
Akşam: 2 kaşık menemen
1 şekersiz çay
Peynir Salatalık
Yatmadan nane limon içtim şekersiz
Su 1.5 lt
1/2 şeftali seni çokta geri götürmez etkilemez bile ama böle dedik diye listeyi bozma çok iyi gidiyorsun :)Günaydın
Dünki menümü yazayım öğün kaçırdım biraz ama cıss yok
Kahvaltı
1 haş yumurta, domates,salatalık
2 ince dlm çavdar ekmek
Az peynir, 4 zeytin, açık çay
Öğle: yarım şeftali
Ara: 1 avuç üzüm, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 tabak yumurtalı pazı kavurma
1 dlm ekmek, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, az peynir otlandım öyle
2 lt ye yakın su
canım kızlarda demiş bol yeşillikli yumurtalı bir kahvaltı inan kruvasandan daha sağlıklı ve daha tok tutarGünaydınlaar
Dünkü menü: sabah: kruvasan çöreği 1 tane
Öğlen: bir tabak bolll kimyonlu bulgur pilavı (önceki günden artmış annemde)
Akşam: 2 kağıse mercimek corbası 3-4 patatesli köfte biraz salata
Bolca su.
tmm anlaştık yazıyorum zaten cezalarıda artık unutmam :)Tamam kaptancım yapmaya çalışaccam yapamazsamda haftaya arkadaşım geliyo onunla sabah akşam yürüyecez.
he valla ama dün dizginledim kendimi çok acıktım gece 1 kase yogurt yed,m o kadar
canım benim meyveleri çok yiyorsun sanki yani armut birde kalsa ve akşam sebze yemeği yesen daha iyi olurdu meyvede şekeri yükseltiyor ve akşamda geçiştirince gece açıkmışsınDün menü
sabah
1 bardak sütten oluşan 4 yk lık müsli
sade türk kahvesi
öğle
1 tabak patlıcan musakka
1 kase yogurt
ara
orta türk kahvesi
iş çıkışı
1,5 armut
2 siyah erik
akşam
1 koca tabak salata(az sirkeli yagsız tuzsuz)
saat 10.00 açlık krizim tuttu
1 kase yogurt içine 1 tk ketentohumu kırmızı biber kekik atarak yedim
1 saat yürüyüş
4 lt su
sakın olun kızlar sakınnn:)ay kızlar deli olcam şimdide topluca alıntı yapamıyorum çoklu alıntıya tıklıyorum sonra mesajlar bulunamadı diyor tüm geçmiş boşa gitti
bak işte ne güzel alıntı yapmışsın canım :) şu bebeklerede yaptıkları masajlar var onlardan mı işe yaramasına çok sevindimneyse ben aklımda kalanları cevaplayayım:
kaptancım sen o arkadaşı bence bi süre uzaklaştır kendinden.. hamile iken canını sıkanlarla görüşme..kabızlık konusunda karın masajı acayip iyi geldi, hemen etkisini gösterdi hem dün hem bugün.. bundan sonra ona devam : )
gülşahcım menülerin çok iyi gidiyor, yarım şeftaliden bişey olmaz, sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum çok iyi sonuç alacaksın eminim
ayçacım omega 3 mutlaka al, tatlı isteğini yok edecek. karatayda öneriliyor hem de epa+dha sı toplamda 2-3 gr olacak şekilde alın diyor. gnc nin, sol.gar'ın ürünleri var, bir de bir marka önerdiler ama aklımda değil, fb dan sağlıklı yaşıyoruz grubuna bakabilirsin.. sabah 08.30da yiyip öğlene acıkıyorsan önce 2 bardak su iç, açlığın geçmediyse gerçekten acıkmışsın demektir.. o zaman da kahvaltı daha sıkı olmalı, 2yumurta yiyorsun değil mi? daha bol yağ tüket, daha fazla zeytin ye, 6-7 saat acıkmayacağını göreceksin.. omega 3 de çok etkili olacak alınca göreceksin, benim tatlı isteğimi omega 3 geçirdi.. eksikliğinde tatlı çekermiş insanın canı.. bir de türk kahvesi içiyorum ben öğleden sonra, o da tok tutuyor hem de antioksidan..
citygirl, tebrikler menün çok güzel olmuş, sadece muz yediğinde 1 yumurta yersen daha iyi olur onun dışında süper, zamanla daha çok adapte olacaksın karataya..
hahay bunları not almaklıyım blue sana zahmet bana süt için olumlamalar yazarmısın not alıyım ben onları :)SA canım çok sağol tavsiyelerin için.. aklında ya sütüm kesilirse sorusu olmasın. bunun için sürekli içinden " benim sütüm bebeğim için yeterli miktarda" "bedenimi seviyorum, bebeğim için faydalı ve yeterli süt üretiyorum" "kendimi seviyorum bebeğimi seviyorum" de, bebeğinin bir mendilini kokla o kucağında değilken.. bak sütün nasıl artıyor : )
bir de kefir denedin mi, sütü çok artırıyormuş, çok faydalı bakteriler var içinde çünkü.. hem de her ikinizin bağışıklığı artar..
kilo konusuna gelince, hamilelikte insanın sırtı bile kilo alıyor : ))) bebeğin kucakta kendini daha güvende hissetmesi için alırmışız kiloları.. ben 1 sene fazla kilolarla gezdim, harekete geçemedim bir türlü.. sonra işe başladım da aklım başıma geldi, sen baştan bunun için azmetmeye başladın bile.. azcık dikkat etmen yeterli olacak, çünkü bebeğin sana spor yapmış kadar enerji harcatıyor, hızla gidecek kilolar ve yeni ciciler gelecek : ) alışveriş için acele etme..
kızlar nazara inanır mısınız bilmem, ama ben çok çabuk nazar çekiyorum. bir komşum var, sürekli beni takip eder naptığımı merak eder vs, geçenlerde bone istemiştim ondan umre için, öğlen eve giderken götüreyim dedim, götürdüm gözüme baktı naber vs, 2 dk bile konuşmadık, çıktım ve müthiş bir başağrısı sardı beni, nazar değdi mi bilmem ama resmen kendimdem geçtim.. öğleden sonra yerimde duramadım ağrıdan, nasıl bir halsizlik anlatamam. gözüm puslu görüyordu resmen. bi de hava daha ısındı, rüzgar vs, onun da etkisi, çok fena oldum, yürüyüşe falan çıkamadım akşam boyunca yattım.
neyse bugün iyiyim : )
08.30: 2 yumurtalı omletli karatay kahvaltısı
15.00: 1 bardak süt 2 ceviz ( kendime geleyim dedim acıktım bu saatte)
19.00: 1 kase yarmalı domates çorba + 1 avuç fırında patlıcan kızartma, yoğurt+ 3 köfte + salata
spor: malesef yok
sıvı: 3 lt su 1 türk kahvesi
Ben geldim.. habersiz kaybolduğum için özr dilerimm... noldum ben şimdi diskalifye sarı kart kırmızı kart.. cuma sabah ankara dan misafirler geldi giremedim. düğünler vs.. iyisinizdir yaramaz bi durum yoktur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?