Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir süre sabretsen bence geçer tatlı isteği, yada meyve tüket ara öğünde üzerine birazda tarçın serpersen baskılarsın tatlı istediğini

Canım muz ile yumurtayı sanırım aynı anda tüketmiyorduk. Onların haricinde mükemmel olmuş.

Günaydınlaar

Dünkü menü: sabah: kruvasan çöreği 1 tane
Öğlen: bir tabak bolll kimyonlu bulgur pilavı (önceki günden artmış annemde)
Akşam: 2 kağıse mercimek corbası 3-4 patatesli köfte biraz salata

Bolca su.

Günaydın cnmm
Kruvasan çok yağlı cnm
Söyle yumurtalı domatesli yeşillikli bi kahvaltı yapsan hem bebişinde faydalanır senden

seni kovmuyorum ama böyle menüde görmeyim bir daha bak
blue açıklamış zaten neden krizler yaşadığını
cezaya gelince hergün 1 saat yürüyüş cumaya kadar

Tamam kaptancım yapmaya çalışaccam yapamazsamda haftaya arkadaşım geliyo onunla sabah akşam yürüyecez.
Arada unuttgumda olabilir diye zeminide hazırlamış sende farkındasın canım bluecumda herşeyi söylemiş buaralar bende çok kaçamak yaptım diye bişeyde diyomurum. Ama enyakın zamanda toplanmamız lazım
he valla ama dün dizginledim kendimi çok acıktım gece 1 kase yogurt yed,m o kadar

Dün menü
sabah
1 bardak sütten oluşan 4 yk lık müsli

sade türk kahvesi

öğle
1 tabak patlıcan musakka
1 kase yogurt

ara
orta türk kahvesi

iş çıkışı
1,5 armut
2 siyah erik

akşam
1 koca tabak salata(az sirkeli yagsız tuzsuz)

saat 10.00 açlık krizim tuttu
1 kase yogurt içine 1 tk ketentohumu kırmızı biber kekik atarak yedim

1 saat yürüyüş
4 lt su

ay kızlar deli olcam şimdide topluca alıntı yapamıyorum çoklu alıntıya tıklıyorum sonra mesajlar bulunamadı diyor tüm geçmiş boşa gitti

neyse ben aklımda kalanları cevaplayayım:

kaptancım sen o arkadaşı bence bi süre uzaklaştır kendinden.. hamile iken canını sıkanlarla görüşme..kabızlık konusunda karın masajı acayip iyi geldi, hemen etkisini gösterdi hem dün hem bugün.. bundan sonra ona devam : )

gülşahcım menülerin çok iyi gidiyor, yarım şeftaliden bişey olmaz, sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum çok iyi sonuç alacaksın eminim

ayçacım omega 3 mutlaka al, tatlı isteğini yok edecek. karatayda öneriliyor hem de epa+dha sı toplamda 2-3 gr olacak şekilde alın diyor. gnc nin, sol.gar'ın ürünleri var, bir de bir marka önerdiler ama aklımda değil, fb dan sağlıklı yaşıyoruz grubuna bakabilirsin.. sabah 08.30da yiyip öğlene acıkıyorsan önce 2 bardak su iç, açlığın geçmediyse gerçekten acıkmışsın demektir.. o zaman da kahvaltı daha sıkı olmalı, 2yumurta yiyorsun değil mi? daha bol yağ tüket, daha fazla zeytin ye, 6-7 saat acıkmayacağını göreceksin.. omega 3 de çok etkili olacak alınca göreceksin, benim tatlı isteğimi omega 3 geçirdi.. eksikliğinde tatlı çekermiş insanın canı.. bir de türk kahvesi içiyorum ben öğleden sonra, o da tok tutuyor hem de antioksidan..

citygirl, tebrikler menün çok güzel olmuş, sadece muz yediğinde 1 yumurta yersen daha iyi olur onun dışında süper, zamanla daha çok adapte olacaksın karataya..

SA canım çok sağol tavsiyelerin için.. aklında ya sütüm kesilirse sorusu olmasın. bunun için sürekli içinden " benim sütüm bebeğim için yeterli miktarda" "bedenimi seviyorum, bebeğim için faydalı ve yeterli süt üretiyorum" "kendimi seviyorum bebeğimi seviyorum" de, bebeğinin bir mendilini kokla o kucağında değilken.. bak sütün nasıl artıyor : )
bir de kefir denedin mi, sütü çok artırıyormuş, çok faydalı bakteriler var içinde çünkü.. hem de her ikinizin bağışıklığı artar..
kilo konusuna gelince, hamilelikte insanın sırtı bile kilo alıyor : ))) bebeğin kucakta kendini daha güvende hissetmesi için alırmışız kiloları.. ben 1 sene fazla kilolarla gezdim, harekete geçemedim bir türlü.. sonra işe başladım da aklım başıma geldi, sen baştan bunun için azmetmeye başladın bile.. azcık dikkat etmen yeterli olacak, çünkü bebeğin sana spor yapmış kadar enerji harcatıyor, hızla gidecek kilolar ve yeni ciciler gelecek : ) alışveriş için acele etme..

kızlar nazara inanır mısınız bilmem, ama ben çok çabuk nazar çekiyorum. bir komşum var, sürekli beni takip eder naptığımı merak eder vs, geçenlerde bone istemiştim ondan umre için, öğlen eve giderken götüreyim dedim, götürdüm gözüme baktı naber vs, 2 dk bile konuşmadık, çıktım ve müthiş bir başağrısı sardı beni, nazar değdi mi bilmem ama resmen kendimdem geçtim.. öğleden sonra yerimde duramadım ağrıdan, nasıl bir halsizlik anlatamam. gözüm puslu görüyordu resmen. bi de hava daha ısındı, rüzgar vs, onun da etkisi, çok fena oldum, yürüyüşe falan çıkamadım akşam boyunca yattım.
neyse bugün iyiyim : )

08.30: 2 yumurtalı omletli karatay kahvaltısı

15.00: 1 bardak süt 2 ceviz ( kendime geleyim dedim acıktım bu saatte)

19.00: 1 kase yarmalı domates çorba + 1 avuç fırında patlıcan kızartma, yoğurt+ 3 köfte + salata

spor: malesef yok
sıvı: 3 lt su 1 türk kahvesi

Gelfim blue geldim
Canim inanirim nazara valla benimde annemin kimsusu var kadin maşallah dese nazar degiyor bol bol oku canim felak nas

Günaydın cnm
Menün çok güzell
Sadece bildiğim kadarıyla kahvaltıda ya yumurta yiycen yada muz ikisi fazla olmuş olabilir
Çok teşekkür ederim ben hasta olduğum için meyve önermiştiniz ama çok oldu galiba
Canım muz ile yumurtayı sanırım aynı anda tüketmiyorduk. Onların haricinde mükemmel olmuş.
Çok teşekkür ederim canım şu muz olayınıda tastiklemiş oldum bir daha dikkat ederim.
Evet galiba git gide alışıyorum karataya teşekkür ederimmm

canım iyi düşün o tatlı krizlerii atlatacaksın birincisi buna inan
ama sürekli hurma ile bastırmayada çalışma vucut çok tuhaf baharatlı birleyden sonra tatlı tatlıdan sonrada baharatlı istemesi gibi onun için yogurt yada başka birşeyle mideni şişir ki tatlı istemesin
patates yemiyoruz patates boş nişasta tabi şu organik minnak patateslerden buluyorsan o ayrı
ayy ben mezun olabilecekmiyim bak şimdi içime bir su serptin benim daha çok yolum var merak etme sen

ohhh gayet güzel uykuda açıkmadıysan sorun yok canım ama süper olmuş menün tekrar geçmiş olsun
Birde birşey sorucam kızlar Omega 3 için bende takviye alsam mı diye düşüyorum. diyetime zararı olur mu?
Eskiden alıyodum spor yaptığım zamanlar şimdi emin olamıyorum almalı mıyım?
canım yazmışlar zaten arkadaşlar blue kullandığı markaları yazsın markadan ziyade kaçlık olduğunu kesinlikle çok fark ediyormuş :)
canımcım muz yiyorsak 1 yumurta bir muz şeklinde ama muz ihtal büyükse kahvaltıda sadece muz yiyoruz yumurta yok . onun dışında gayet güzel menün
1/2 şeftali seni çokta geri götürmez etkilemez bile ama böle dedik diye listeyi bozma çok iyi gidiyorsun :)
canım kızlarda demiş bol yeşillikli yumurtalı bir kahvaltı inan kruvasandan daha sağlıklı ve daha tok tutar

Tamam kaptancım yapmaya çalışaccam yapamazsamda haftaya arkadaşım geliyo onunla sabah akşam yürüyecez.

he valla ama dün dizginledim kendimi çok acıktım gece 1 kase yogurt yed,m o kadar
tmm anlaştık yazıyorum zaten cezalarıda artık unutmam :)

canım benim meyveleri çok yiyorsun sanki yani armut birde kalsa ve akşam sebze yemeği yesen daha iyi olurdu meyvede şekeri yükseltiyor ve akşamda geçiştirince gece açıkmışsın
ayrıca musakka inşallah yağlı değildi ve yüryüş gayet güzel :)

ay kızlar deli olcam şimdide topluca alıntı yapamıyorum çoklu alıntıya tıklıyorum sonra mesajlar bulunamadı diyor tüm geçmiş boşa gitti
sakın olun kızlar sakınnn:)
bak işte ne güzel alıntı yapmışsın canım :) şu bebeklerede yaptıkları masajlar var onlardan mı işe yaramasına çok sevindim
hahay bunları not almaklıyım blue sana zahmet bana süt için olumlamalar yazarmısın not alıyım ben onları :)

menün gayet güzel dunde spor yapamamışsın neyse bugune kısmet

Ben geldim.. habersiz kaybolduğum için özr dilerimm... noldum ben şimdi diskalifye sarı kart kırmızı kart.. cuma sabah ankara dan misafirler geldi giremedim. düğünler vs.. iyisinizdir yaramaz bi durum yoktur umarım...

kusura bakma canım buranın bir sorumlulugu var ve listede olduğun için her yazmadığın bildirimde yüzde bölünüyor ve takım toptan çekiyor sonucunu. sarı kart kırmızı kart ve takımdan diskalifiyen gerçekleşti canım

aaaağğğğğğğğğğğğğğ

haklısın canım sağlık olsun... kolay gelsin size.. görüşmek üzere bacular bi kusrumuz olduysa affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…