Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Rakibem kelebek hadi bakalım menüleri görelim

Ben yazıyorummm

Kahvaltı
1 haş yumurta
Domates,salatalık,5 yeşil zeytin, az peynir
2 dlm tb ekmek

Öğle
4 köfte,salata, 1 dlm ekmek

Ara
1 avuç üzüm

Akşam
Taze fasulye, 1 dlm ekmek

Ara
Yarım bardak kefir

2 lit yakın su

sahgull canim geçmiş olsun dalagini aldiklarinda sorun cozum bulacak mi anlamadim ki bunun baska yolu yok mu menune ve aileninde yardimci olmasina bayildim canim

bluebottle valla pilates popis mi agrityi ay ben hic duzgun yapamamisim desene zaten ebru brni pilatesten soguttu huflaya puflaya

Bu arada masallah takımda kimseler yok
Affetmem basarim sari karti
Hatice ayca nerdesiniz

Menum
Sabah (10:00)
Bir yumurta
Domates buyuj bi tane
Avuc icimden büyük peynir
1/2 cb kuruyemiş
5-6 zeytin

Aksam (17:00)
Salata
Tavuj sote

Misafirlik
1 dilim tavuk Göğsü
1 kucuk pogaca

Yatmadan
1 koca bardak süt

Hicte ornek degilim

hadı hayırlısı bakalım ınsallah tıkır tıkır gıder kılolar senın genel hedef kactı unuttumm

Slm fıstıklarımmm inanın hepinizi çok özledim fakat geçmiş olsun ziyaretleri çok yoğun tek parmak olunca yetişmekte zor oluyor bir bakıyorum yatma saati gelmiş fakat mutlaka her yazdığınızı okuyorum bluecumm bu kez başaracaksın cnm benimm menüler spor süper merak etme şu ziyaretler bitsinnn sayfalar füze gibi ilerleyecekk
ayrıca haksızlık etme kendine hamilesin kuzum sen ne demek örnek değilim
Gülşahcım geçmiş olsun cnm dün gece ben seni rüyamda gördüm iyimi inş toparlarsın kuzum dalağının alınmasına gerek kalmazŞirinem domates hikayen çok hoştu ama haklısın organik bulmak çok zor bulmuşken koşmaya değer

Ayça nerelerdesinnnnn cnmmm

doktorcum jelatin konusunda çok haklısın

Büşra süper gidiyorsun cnm tam karataycı oldun maşallah

Eminem izinde uslu duruyorsundur inşallah

S.A sabır kuzum bir anda gitmişyor malesef 44 bedenler gidecek hiç merak etme

Şule kayıpmısın benmi göremedimmm

Canım kızım çarşamba günü 7 haftalık olacak.
Neee sütümü acılaştırıyor. Aman yok cok ağır spor uzak olsun aman aman!! Sütüme bişey olmasın!!

Ayşe tolganında bloguna balarım canım, tşk ederim.

Cnm tomris cesuroğlunun yazdıklarını diyorsan evet gerçekten dedikleri süper. Ama emzirme kampı dediği şeyi ben uygulayamam z(

Yaa ayy tatlı konusunda haklısın. Annemin yardımcısı tatlı ye diyor habire evet bnde şekere tatlıya düşkünlük var ama kendimi frenliyorum yemeyexem diyorum ama illede ye diyor ya. Benim sütüm kadını gerdi :-D

Evet canım maalesef. Keşke heryerde bunlara dikkat edilse.

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****66
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3****55,7
BÜŞRA***66,5****65,5
HATİCE***74,0****
S_A***87,9****87,0
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6

Umarım canım aaah 38 olsam ya

Canım dalak sonrası iyleşme için %60 şans veriyorlar yani garanti değil

Ayy hayır olsun nasıl gördün çok merak ettim
İnşallah ablacım ama kortizon kullanmaktansa ameliyatı tercih ederim
Mahvetti beni o ilaç adına bile tahammülüm yok

Bi arkadasımada cevresindekiler tatlı ye sütün olsun diye baskı yapıyolardı bi gün dayanamadı benzetmeye bak
İnekler tatlımı yiyo Bol bol da süt veriyo dedi ayyy gülmekten çatladım
Valla bende hangi uzmana denk geldiysem tvde hep bol yeşillik özellikle dereotu tavsiye ediyorlar

@S_Abittotevrt canim tomrisi diyorum keske uygulayabilsen ama yardimciya şöyle tatlida israr etmesin sut tamamen piskolojik benim ablam ekmek yemezsem sut olmuyor derdivve buna o kadar inanirdi ki sutude olmazdi ekmek yedirmedigimizde gider yerdi tekrar
Ben çikolata delisiydim ve hamilelikte hic canim istemedi inşallah doğumdan sonra da devam eder.yavas yavas gitsin kilolar en yada gec 38 olacaksin

sahgull inşallah ameliyata gerek kalmaz ama desigin gibi surekli kortizonda ayri bir dert canim hakkinda hayirlisi olsun en sagliklisi neyse

Sweetdimple canim tek parmakta olsan yetisirsin sen bize maşallahin var bitanem

bluebottle nerdesin normalde dükkanı sen acardin

@nilyaaannn ayca gelmissin hg yoğunsun drmek neyse sen dun ki menunle başla bakaalim yazmaya

♥♥♥♥♥♥♥♥herkese Günaydın♥♥♥♥♥♥♥♥♥

kaptanım yettim gariii
gelince önce işlere bakıyorum zaman alınca da geç giriyorum bazen..
dünkü menüm:

08.30: karatay kahvaltısı ( 2 yumurta+ domates salatalık maydonoz taze nane+ 6-7 zeytin+ 1 avuç peynir+ 1 fincan limonlu siyah çay+ 1 çay bardağı çerez)

18.00: 1 tabaktan az kıymalı taze fasulye + salata+ yoğurt + omega 3 ve vitamin

sıvı: 3 lt su, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi
spor: yok, çünkü spor saatimde fuara gittik yine, bu sefer eşim ve oğlumla gittik, 2 saat aralıksız dolaştık, çok yorulmasaydım leslie yapacaktım ama hakkaten çok yoruldum 10.30 olmadan uyumuşum)

olsun kaptancım sen hamilesin canın çekince ye, kendine eziyet etme..

kaptanım bu direkt totiş ve basen için, o yüzden çok güzel etki etti, akşam iyice ağrıdı heryerim,dün mecburiyetten yapamadım ama bugün aynen devam inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…