hadı hayırlısı bakalım ınsallah tıkır tıkır gıder kılolar senın genel hedef kactı unuttummHoşgeldin canımm
Çok geçmiş olsun öncelik sağlığın tatlım iyleşte verirsin inşallah
Evet canım bayram tatilinde baya aldım kilo artık sıkıldım al ver olayından bide diyetisyeni deniyim dedim,şimdilik iyi gidiyor şükür, listeye ilk baktığımda bende dedim eyvah aç kaldım diye ama inan okadar tok tutuyorki hiç aç kalmadım
canım bebişin kaç aylık ki spora başlamak istiyorsun? bence şuanda çok basit karın egzersizleri ve hafif yürüyüş dışında spor yapmamalısın. yorulunca salgıladığımız laktik asitin sütü acılaştırdığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum.
sen şuanda aynen hamileliğindeki gibi sadece bebeğine odaklan ve acele etme.. süt verdiğin için zaten aktif spor yapıyor gibisin.. sadece azcık sabır canım.. karataya uygun beslenirsen bebeğin çok güzel beslenecek buna da emin olabilirsin..
ayşe tolga'yı bilirsin, onun blogu var, ayşe tolga iyi yaşam blogspot. orada yeni doğum yapmış olanlar için karnı toparlayıcı hafif güzel egzersizler var. mekik vs kesinlikle yapılmamalı, aksine zararı oluyor diyor. blogdaki videoları yapabilirsin toplamda 10 dk zaten..
Günaydın kizlar :)
Mutlu bir hafta gecirirsiniz inşallah :)
S_A canım kusura bakma isim neydi senin ben unutmuşum yaslilik:)
Ama cok haklisin Tulumba yada o servetli tatlilar sut yapmaz cok tatli isterse canin meyveden yada tahinden gider canim sana dedogim kisinin adini blue paylasmis inan cok ise yariyormus öyle duydum bende bir kenara not edeyim
Kararli olman cok güzel ama
@evrt blue city busr daydream Şule
jelatin konusuna gözüm takıldı.ben viyanada selülozdan yapılmıs kapsulu hap bulmustum.ne yazıkki jelatinler güvenilir değil.vejeteryanlar için yapılmıs selülöz kapsul var.yurtdısında vejeteryanlara özen gösterildiği kadar ülkemizde ve her yerde müslümana özen gösterilmiyor.
HEDEFLERİMİZ
YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****66
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3****55,7
BÜŞRA***66,5****65,5
HATİCE***74,0****
S_A***87,9****87,0
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6
Slm fıstıklarımmminanın hepinizi çok özledim fakat geçmiş olsun ziyaretleri çok yoğun tek parmak olunca yetişmekte zor oluyor bir bakıyorum yatma saati gelmiş fakat mutlaka her yazdığınızı okuyorum bluecumm bu kez başaracaksın cnm benimm menüler spor süper merak etme şu ziyaretler bitsinnn sayfalar füze gibi ilerleyecekk
ayrıca haksızlık etme kendine hamilesin kuzum sen ne demek örnek değilim
Gülşahcım geçmiş olsun cnm dün gece ben seni rüyamda gördüm iyimiinş toparlarsın kuzum dalağının alınmasına gerek kalmazŞirinem domates hikayen çok hoştu ama haklısın organik bulmak çok zor bulmuşken koşmaya değer
Ayça nerelerdesinnnnn cnmmm
doktorcum jelatin konusunda çok haklısın
Büşra süper gidiyorsun cnm tam karataycı oldun maşallah
Eminem izinde uslu duruyorsundur inşallah
S.A sabır kuzum bir anda gitmişyor malesef 44 bedenler gidecek hiç merak etme
Şulekayıpmısın benmi göremedimmm
Canım dalak sonrası iyleşme için %60 şans veriyorlar yani garanti değilsahgull canim geçmiş olsun dalagini aldiklarinda sorun cozum bulacak mi anlamadim ki bunun baska yolu yok mu menune ve aileninde yardimci olmasina bayildim canim
bluebottle valla pilates popis mi agrityi ay ben hic duzgun yapamamisim desene zaten ebru brni pilatesten soguttu huflaya puflaya
Bu arada masallah takımda kimseler yok
Affetmem basarim sari karti
Hatice ayca nerdesiniz
İnşallah canımhadı hayırlısı bakalım ınsallah tıkır tıkır gıder kılolar senın genel hedef kactı unuttumm
Ayy hayır olsun nasıl gördün çok merak ettimSlm fıstıklarımmminanın hepinizi çok özledim fakat geçmiş olsun ziyaretleri çok yoğun tek parmak olunca yetişmekte zor oluyor bir bakıyorum yatma saati gelmiş fakat mutlaka her yazdığınızı okuyorum bluecumm bu kez başaracaksın cnm benimm menüler spor süper merak etme şu ziyaretler bitsinnn sayfalar füze gibi ilerleyecekk
ayrıca haksızlık etme kendine hamilesin kuzum sen ne demek örnek değilim
Gülşahcım geçmiş olsun cnm dün gece ben seni rüyamda gördüm iyimiinş toparlarsın kuzum dalağının alınmasına gerek kalmazŞirinem domates hikayen çok hoştu ama haklısın organik bulmak çok zor bulmuşken koşmaya değer
Ayça nerelerdesinnnnn cnmmm
doktorcum jelatin konusunda çok haklısın
Büşra süper gidiyorsun cnm tam karataycı oldun maşallah
Eminem izinde uslu duruyorsundur inşallah
S.A sabır kuzum bir anda gitmişyor malesef 44 bedenler gidecek hiç merak etme
Şulekayıpmısın benmi göremedimmm
Bi arkadasımada cevresindekiler tatlı ye sütün olsun diye baskı yapıyolardı bi gün dayanamadı benzetmeye bakCanım kızım çarşamba günü 7 haftalık olacak.
Neee sütümü acılaştırıyor. Aman yok cok ağır spor uzak olsun aman aman!! Sütüme bişey olmasın!!
Ayşe tolganında bloguna balarım canım, tşk ederim.
Cnm tomris cesuroğlunun yazdıklarını diyorsan evet gerçekten dedikleri süper. Ama emzirme kampı dediği şeyi ben uygulayamam z(
Yaa ayy tatlı konusunda haklısın. Annemin yardımcısı tatlı ye diyor habire evet bnde şekere tatlıya düşkünlük var ama kendimi frenliyorum yemeyexem diyorum ama illede ye diyor ya. Benim sütüm kadını gerdi :-D
Evet canım maalesef. Keşke heryerde bunlara dikkat edilse.
Umarım canım aaah 38 olsam ya
olsun kaptancım sen hamilesin canın çekince ye, kendine eziyet etme..Menum
Sabah (10:00)
Bir yumurta
Domates buyuj bi tane
Avuc icimden büyük peynir
1/2 cb kuruyemiş
5-6 zeytin
Aksam (17:00)
Salata
Tavuj sote
Misafirlik
1 dilim tavuk Göğsü
1 kucuk pogaca
Yatmadan
1 koca bardak süt
Hicte ornek degilim
sahgull canim geçmiş olsun dalagini aldiklarinda sorun cozum bulacak mi anlamadim ki bunun baska yolu yok mu menune ve aileninde yardimci olmasina bayildim canim
bluebottle valla pilates popis mi agrityi ay ben hic duzgun yapamamisim desene zaten ebru brni pilatesten soguttu huflaya puflaya
Bu arada masallah takımda kimseler yok
Affetmem basarim sari karti
Hatice ayca nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?