Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende yazayım menümü
Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Öğle : yok
Akşam : 1 kase çorba
1 kase Fırında mantarlı tavuk sote
1.5 lt su vede egzersiz yaptım

Bende yazayım menümü
Domates salatalık
günaydın rakibem : )))

süper menü, gittikçe karatay uzmanı oluyorsun: ) tavuk eğer organik değilse tercih etmiyoruz ben baya uzun zamandır hiç yemedim tavuk.. akşama salata ve yoğurt da eklesen daha iyi olur canım, salatayı es geçme, vitamin önemli bizim için..

günaydın kızlar
dünkü menüm:
sabah ne yazıkki kahvaltı yapamadım
kahve içtim

ancak 2 gibi bitabakta salata ve yeşil fasulye ayırmıs çalışan onu yedim
kızımın kurabiyesinden ısırık aldım

ara:5 erik

akşam:biber dolması yapmıstım dışlarını ben yedim içini cocuklara yedirdim bayaa bi biber yedim salata ve bol dereotlu cacık

ara:bi kare bile olmayan bitter

ara:1 elma.

doktorcum hoşgeldin, o bitterler kurabiyeler olmamış diyecem ama kahvaltı yapamamışsın.. sana eleştiri yapamıyorum çok yoğunsun çünkü, diğer doktor gelsin sonra başlarım dermişim

diyet acısından bu hafta kendimi daha direncli gördüm hernekadar onun ucundan bunun karesinden olsada gecen hafta dayanılmaz bir açlıkiçindeydim ve karsı koyamıyordum.
daha önce her sabah kahvaltı masası hazır oluyordu asmde.ben izindeyken kahvaltiyi kaldırmıslar.bende adapte olmadım.bugün yumurta getirdim.yumurtayı özel alıyoruz,markettekileri yiyemiyorum ondan burdada alamadım.
suyumuda içiyorum.cumaya etkilerini göreceğime inanıyorum.

çekmece deme bana gülşah.ben bi girecem o çekmecelere ama çıkamam diye korkuyorum.cocuklar için ikeadan almısdım giysi dolabı şimdi küçük geliyor.yenisini alacam ama ev değiştirirmiyiz diye sabrediyorum heryerden bişeyler fışkırıyor

Teşekkür ederim canım salatayı eklicem bugün pazara çıkıcam zaten evde bişey kalmadı

Kolay gelsin canım bugünü temizlik günü ilan ediyorum bende güneş çıkmadan camları sildim ama öldüm bittim

oh oh mis gibi oldu evler.bizim ev battı gidiyor.oğluşum öğrendi dedim bütün halıları yıkattım.gecede söylüyordu şimdi arada gece kaçırıyor yatak koruyucusuda var iyi güzelde oğlum yatakta durmuyorki bi bakıyorum koridorda banyonun önünde halıda yatmıs altınıda ıslatmıs.battık walla battık.

günaydınnnnn
2 saat sıkı yuruyuş olmuş canım menü de güzel valla
kızlar menüler nerde menüleeerrr

bi tek gülşahın menüsünü gördüm, ayça yasemin ecemavi SA... menülerinizi görelim hadi bakem
şimdiye kadaar yasemin- gülşah-büşra - sen paylaştın canım
hatice abla-ayça-s_a menüler nerde
olsun kaptancım sen hamilesin canın çekince ye, kendine eziyet etme..
aslında canımda istemiyordu bluecum işte herkes yiyor diye yedim çünkü sonra midem çok yanıyor hamur işine hiç tahamülü yok valla
kaptanım bu direkt totiş ve basen için, o yüzden çok güzel etki etti, akşam iyice ağrıdı heryerim,dün mecburiyetten yapamadım ama bugün aynen devam inşallah...
inşallah bu akşam sorun çıkmaz insan bir düzen oturtup düzen bozulunca da canı sıkılıyor vicdan azabı oluyor resmen
Günaydın kızlar
günaydın canım
Bende yazayım menümü
Domates salatalık
valla çok güzel ilerliyorsun canım süper
kahvaltı yapamamana üzüldüm canım ama ufak kaçamaklarıda görmezden geldik ama tırtıklama
kızlar bi konuda fikrinizi alabilirmiyim hangisi daha güzel.
bencede taba beyazın toka kısmı kötü senin yaşına ağır kaçar canım diğeri tercihim
kesinlikle göreceksin sende blue ve gülşahda eskiden beri hızlı olan kolay alıp kolay vermek bunu metanız bozulmadan avantaja çevirmeniz güzel benim ki çok dirençli hale geldi çünkü nasıl olsa veriyorum diye rahattım istesem birazda spor yapınca iki haftada 6 kilo veren ben zamanla bırak 2 haftada 6yı aylarca 1 kg veremedim
bu nedenle aynen bu cuma sende büyük değişiklikler olacak
doğum kilolarımı vereceğim zaman sizler burda koruma topiğindde olacaksınız yoksa çok fena dilime düşersiniz
hhehehhee kolayı var haftada birgün sabah aynı senin gibi dalıyorum dolaplara
sabret canım sabret evi değiştirirken yenilersin

senin hayal ettiğin

onun hayal ettiği

kızlar yoruldunuzda şimdi gidip 2 bardak su içiyorsunuz toksinleri atıyorsunuz

içelim içelim wc ye koşalım bende toksin filan kalmadı valla :)

ben de her düzenlemede bundan sonra daha düzenli olcam diye karar alıyorum hooopp bakıyorum karman çorman olmuş

kaptancım hamur işi hamileyken çok mide yakar, haklısın. sen zaten azcık almış olduğun kiloları bebişinin süper süt emiş gücü sayesinde karatayla hızla verirken gülşah ve ben de inşallah bebişlerimizi bekliyor oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…