- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
haklısın canım en iyi yoldaş kardeş herzaman.. hele benim gariban oğlumun sürekli arkadaşı da olamayacak..
bence kardeş şart sen hiççç bana bakma,benim hayatım ekstrem farklı yok böyle bişey
bluebottle canim olacak öyle kazalar biz kimbilir nasil ogrendik cisimizi dkmi ama korkma sen korkma valla takilin pesime cok fark yok 4 ay farkla dogururuz .ve inşallah bol bol sutum olur
gulsahh kiz en bilirsin keceden ve kapi süsü yapmak istiyorum bebek sekeri filan netten nerden alirum yada ankarda nerden bulurum bilen var mi maksat vakit gecsin hemde kendim ugrasiyim
cook ıyı senınde az kalmıs benım boy uzun degıl 157 ama 58 kılo olmak ıstıyorum baakalım yavasta olsa gıder ınsallahİnşallah canım
İlk hedef 60 kg canım
Ama diyetisyenim 57 de ısrarlı
Önce bi 60 a inelim karar senin 57 yide zorlarız dedi
İnşallah canım benimde 158 boy çok zayıfta sevmiyorum ama 57 iyi sanırımcook ıyı senınde az kalmıs benım boy uzun degıl 157 ama 58 kılo olmak ıstıyorum baakalım yavasta olsa gıder ınsallah
senın boy kactı
Ayy ne güzel bi rüya balık kısmet derler pırıl pırılda deniz daha ne olsunBen geldimmmmm
S_A olsam ya diye bir cümle varmı kuzummm olacağım diyeceksin
sahgull evet cnm hayır olsun inş bu sene fazla denize giremediğimdenmidir nedir sen denizin ortasında
bir kayıktaydın balık tutuyormuşsun ama su nasıl pırıl pırıll beni çağırıyorsun abla su çok güzel diye
bende diyorumki paletim yok o kadar açığa gelemem gelirsin diyorsun ve ben atlıyorum yüz allah yüz
ben yüzdükçe sen uzaklaşıyorsun tam pes edecekken oltanın ucundaki balığı gösteriyorsun tekrar yüzmeye başlıyorum
ama gerisini hatırlamıyorum
haklısın cnmm kortizon mahvediyor bünyeyi bende ameliyattan çok tırsıyorum çekmece düzenleyiciler çok rahat oluyor Gülşahım onlardan alabilirsin fiyatı da uygun
N Nilyyyaaannn yinemi proje ayçam canına okudu bu projeler kolay gelsin cnm
@eriğim tünaydın şirinemmmyeterim evelallahhh
yeğenimin şekerlerinden bende isterimmm
Efser ooooo kimler gelmiş tünaydın cnmmm helin gitti uğramaz oldun
bluebottle kimseye göz açtırmıyorsun maşallah bluecummm hedefine ulaş sonra bize yeğen yap sende bluecum jilliana başlarsan güzel olur cnm
@kelebekolcam tokasız daha güzel cnmm şimdilik idare et belki taşınırsınız gönlüne göre döşersin yeni evini
giderken de tüm fazlalıkları yok edersin
_citygirl_ ellerine sağlık cnmm ev mis olmuştur
GünaydınnGünaydın hanımlar:)
Hoşbulduk tatlımBen geldimmmmm
S_A olsam ya diye bir cümle varmı kuzummm olacağım diyeceksin
sahgull evet cnm hayır olsun inş bu sene fazla denize giremediğimdenmidir nedir sen denizin ortasında
bir kayıktaydın balık tutuyormuşsun ama su nasıl pırıl pırıll beni çağırıyorsun abla su çok güzel diye
bende diyorumki paletim yok o kadar açığa gelemem gelirsin diyorsun ve ben atlıyorum yüz allah yüz
ben yüzdükçe sen uzaklaşıyorsun tam pes edecekken oltanın ucundaki balığı gösteriyorsun tekrar yüzmeye başlıyorum
ama gerisini hatırlamıyorum
haklısın cnmm kortizon mahvediyor bünyeyi bende ameliyattan çok tırsıyorum çekmece düzenleyiciler çok rahat oluyor Gülşahım onlardan alabilirsin fiyatı da uygun
N Nilyyyaaannn yinemi proje ayçam canına okudu bu projeler kolay gelsin cnm
@eriğim tünaydın şirinemmmyeterim evelallahhh
yeğenimin şekerlerinden bende isterimmm
Efser ooooo kimler gelmiş tünaydın cnmmm helin gitti uğramaz oldun
bluebottle kimseye göz açtırmıyorsun maşallah bluecummm hedefine ulaş sonra bize yeğen yap sende bluecum jilliana başlarsan güzel olur cnm
@kelebekolcam tokasız daha güzel cnmm şimdilik idare et belki taşınırsınız gönlüne göre döşersin yeni evini
giderken de tüm fazlalıkları yok edersin
_citygirl_ ellerine sağlık cnmm ev mis olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?