Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bence kardeş şart sen hiççç bana bakma,benim hayatım ekstrem farklı yok böyle bişey
haklısın canım en iyi yoldaş kardeş herzaman.. hele benim gariban oğlumun sürekli arkadaşı da olamayacak..
buradan tayini çıkıp da gidenlerin çocuklarını soruyor nerdeler diye, gittiler diyorum, bir daha görüşmeyeceğini bilmek çok zor ve tuhaf..

bluebottle canim olacak öyle kazalar biz kimbilir nasil ogrendik cisimizi dkmi ama korkma sen korkma valla takilin pesime cok fark yok 4 ay farkla dogururuz .ve inşallah bol bol sutum olur

gulsahh kiz en bilirsin keceden ve kapi süsü yapmak istiyorum bebek sekeri filan netten nerden alirum yada ankarda nerden bulurum bilen var mi maksat vakit gecsin hemde kendim ugrasiyim

oğlumun şekerlerini kendim yapmıştım hazırları sevmediğim için.. ve çok ucuza gelmişti ayrıca..malzemeleri birmax diye bir site var oradan sipariş vermiştim, valla silikon tabancasına kadar vardı herşey, 3 günde eve teslim ettiler, güvenilirler..
keçe vs için de şık düğmede kesin vardır

geldi bluecum attım adresi :)
evet buralar çok sessiz valla hepte aynı kişiler kayıp daha sarı kartınız silinmeden yenisini alacaksınız

ilk sayfada yer alan ve takıma girerken kabul ettiğiniz kurallardan ilk ikisini tekrar buraya yazıyorum ve kusura bakmasın kimse bu durum bu şekilde devam ederse biz birlikte devam edemeyiz
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

kaptancım kedinin tavsiyesiyle jilliana başlayacağım, yürüyüşü yarım saate düşürüp jillian ekleyeceğim bakalım nasıl olacak

Ben geldimmmmm

S_A olsam ya diye bir cümle varmı kuzummm olacağım diyeceksin

sahgull evet cnm hayır olsun inş bu sene fazla denize giremediğimdenmidir nedir sen denizin ortasında
bir kayıktaydın balık tutuyormuşsun ama su nasıl pırıl pırıll beni çağırıyorsun abla su çok güzel diye
bende diyorumki paletim yok o kadar açığa gelemem gelirsin diyorsun ve ben atlıyorum yüz allah yüz
ben yüzdükçe sen uzaklaşıyorsun tam pes edecekken oltanın ucundaki balığı gösteriyorsun tekrar yüzmeye başlıyorum
ama gerisini hatırlamıyorum

haklısın cnmm kortizon mahvediyor bünyeyi bende ameliyattan çok tırsıyorum çekmece düzenleyiciler çok rahat oluyor Gülşahım onlardan alabilirsin fiyatı da uygun

N Nilyyyaaannn yinemi proje ayçam canına okudu bu projeler kolay gelsin cnm

@eriğim tünaydın şirinemmm yeterim evelallahhh
yeğenimin şekerlerinden bende isterimmm

Efser ooooo kimler gelmiş tünaydın cnmmm helin gitti uğramaz oldun

bluebottle kimseye göz açtırmıyorsun maşallah bluecummm hedefine ulaş sonra bize yeğen yap sende bluecum jilliana başlarsan güzel olur cnm

@kelebekolcam tokasız daha güzel cnmm şimdilik idare et belki taşınırsınız gönlüne göre döşersin yeni evini
giderken de tüm fazlalıkları yok edersin

_citygirl_ ellerine sağlık cnmm ev mis olmuştur

cook ıyı senınde az kalmıs benım boy uzun degıl 157 ama 58 kılo olmak ıstıyorum baakalım yavasta olsa gıder ınsallah
senın boy kactı
İnşallah canım benimde 158 boy çok zayıfta sevmiyorum ama 57 iyi sanırım
Ayy ne güzel bi rüya balık kısmet derler pırıl pırılda deniz daha ne olsun, hayra yoralım hayır olsun inşallah
Valla bugun hayırlıda bi haber aldık eşimin iş durumuyla alakalı ona bile yordum ben şimdi

Menümüde yazayım
Kahvaltı
Domates,salatalık,4 zeytin,az peynir
2 dlm ekmek

Öğle
1 haş yumurta, salata, 1 dlm ekmek

Akşam
1 parça tavuk,3 tane köfte ızgara
4 yk kadar köz patlıcan salatası

1,5 lt su

Yaaa şöbiyette vardı içim eridi ama tuttum kendimi en dayanamadığım tatlı dayandım vallaaaa

Bı arada sabah diyetisyen randevum var bakalım neler olmuş

Banucuğum rüyan çok güzel kısmet demek balık.. Inşallah güzel haberler alırız hem senden hem gülşahtan
Gülşah hadi bakalım ne diyecek bakalım diyetisyen
Eşimin doğumgünüydü bugün sağolsun pasta kek sevmez,başbaşa yemeğe gittik oğlanı bırakıp..
Sabah: yumurtasız karatay kahvaltısı.. 3/4 gün ara vereceğim sivilceler oldu bakalım ondan mı.. Sucuklu domates yedim onun yerine. Akşama kadar tok tuttu..
8 saat sonra: sabahtan kalan yarım çay bardağı çerez

19.10: ızgara karışık mezeler avuç içi kadar pide. Çok sıcaktı tadına baktım..ve soda..

Spor: evin etrafında turlamaca + jillian 1/10 level 1+ leslie 1 mile

Sıvı: 3 lt su 2 Türk kahvesi 1 yeşil çay

Hoşbulduk tatlım Pegagus niye gitti ?

günaydın kızlarr..
dünkü menüm:
sabah yumurta
1dilim kepek ekmek
bol yeşillik
1kk peynir
ara:yok

öğle:
1 tabak kabak yemeği
2-3 kaşık ıspanagın tadına baktım
bol salata
yogurt

ara:5 erik

akşam:1 porsiyon zeytinyağlı barbunya
salata
yogurt
1dilim ekmek(normalde yemem ama bu cok kokulu cok değişik bir ekmekti dayanamadım bida ondan almıycam)
ara:3-5 erik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…