- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın.çizelgeni görünce böyle oldumBu arda,tekrar diyete başladımAranıza dönmeye hazırım Diyetisyen ve Refleksoloji terapisi alıyorum Bana kuralları hatırlatırsanız burdayım kızlar
günaydın kızlarr..
dünkü menüm:
sabah yumurta
1dilim kepek ekmek
bol yeşillik
1kk peynir
ara:yok
öğle:
1 tabak kabak yemeği
2-3 kaşık ıspanagın tadına baktım
bol salata
yogurt
ara:5 erik
akşam:1 porsiyon zeytinyağlı barbunya
salata
yogurt
1dilim ekmek(normalde yemem ama bu cok kokulu cok değişik bir ekmekti dayanamadım bida ondan almıycam)
ara:3-5 erik
selamlar efser, hoşgeldin, pegasus izne bir ayrıldı bir daha gelmedi... dönecekti ama fırsatı olmadı sanırım..Hoşbulduk tatlımPegagus niye gitti ?
çizelge ben göremiyorum nerden görüyorsunuz?hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın.çizelgeni görünce böyle oldum
kilo çizelgesinde 892 kilo yazıyorda tabi o 89.2dir.bende görünüyor acaba sen niye göremedinçizelge ben göremiyorum nerden görüyorsunuz?
ooo gülşahcım ne güzel liste bu yaaa.bende istiyom bu listeden.ekmekler tatlılar istersen yerine bulgur pilavı koymacalar.wuuuuu.Eki Görüntüle 1227374
Regli haftası tatlıyı kaptım valla
Bide kahvaltıdaki yumurta hakkını azcık yağlı omlet yada bol domatesli iki yumurtalı menemen peyniri çıkararak yada peynir ekmekle yağsız tost yapabilirsin dedi
Sevdim ben bu işi aç kalmadan kilo ver süper valla
sorunlar bölümünde kazene yazdım canım, bakalım ne dicek : )bluecum bendede sorun oldu ama nasıl yaptım anlayamadım ki anlatsam.
Evet canım valla dedi bu hafta esktra yemek mi istersin tatlımı dedim regli yaklaşıyo sizceeeekilo çizelgesinde 892 kilo yazıyorda tabi o 89.2dir.bende görünüyor acaba sen niye göremedin
ooo gülşahcım ne güzel liste bu yaaa.bende istiyom bu listeden.ekmekler tatlılar istersen yerine bulgur pilavı koymacalar.wuuuuu.
Takıl canım
gülşah ya ben aynen bu kahvaltıyı yaptım acaba bi hafta sana takılsammı.
kolay gelsin canım.Evi süpürüp bi vileda cekip geliyorumm
çıktısını aldım.Takıl canım
Zaten rakibeyiz bakalım kim daha çok vercek bu listeyle
Evet acı ama gercekhoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın.çizelgeni görünce böyle oldum
İnşallah döner diye ümit ediyorumselamlar efser, hoşgeldin, pegasus izne bir ayrıldı bir daha gelmedi... dönecekti ama fırsatı olmadı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?