Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arda,tekrar diyete başladım Aranıza dönmeye hazırım Diyetisyen ve Refleksoloji terapisi alıyorum Bana kuralları hatırlatırsanız burdayım kızlar
hoşgeldin canım umarım hedefine ulaşırsın.çizelgeni görünce böyle oldum

Regli haftası tatlıyı kaptım valla
Bide kahvaltıdaki yumurta hakkını azcık yağlı omlet yada bol domatesli iki yumurtalı menemen peyniri çıkararak yada peynir ekmekle yağsız tost yapabilirsin dedi
Sevdim ben bu işi aç kalmadan kilo ver süper valla

doktorum tebrikler baya toparlamışsın, inşallah bu hafta sonuç göreceksin..

çizelge ben göremiyorum nerden görüyorsunuz?
kilo çizelgesinde 892 kilo yazıyorda tabi o 89.2dir.bende görünüyor acaba sen niye göremedin

ooo gülşahcım ne güzel liste bu yaaa.bende istiyom bu listeden.ekmekler tatlılar istersen yerine bulgur pilavı koymacalar.wuuuuu.

bluecum bendede sorun oldu ama nasıl yaptım anlayamadım ki anlatsam.
sorunlar bölümünde kazene yazdım canım, bakalım ne dicek : )
çoklu alıntı yapamamak da kötü, eskiden yapıyordum bi ayar değişti sanırım..

ben dün jilliana başladım. hem de gecenin 10 buçuğunda

ölçülerimi de aldım. bakalım ne kadar incelme yapacak.. level 1 10 gün, size bilgi vereceğim, her tarafım ağrıyacak diye şartlanmıştım ama ağrım olmadı : ) ham değilim demek ki spor konusunda

Evet canım valla dedi bu hafta esktra yemek mi istersin tatlımı dedim regli yaklaşıyo sizceeee

kızlar biliyorsunuz benim bi sorunum var bazen yagdan veriyorum ama baskule yansımıyor.sanırım yine o dönedeyim.eteğim bollaştı cok şükür.verdiğimi hissediyorum ama bakalım baskule yansıycakmı diyetisyene gitsem kanıtımda olurdu ama ne yazıkki bu haftada gidemedim.

dün markette 2 cesit mor erik gördüm.rabbim ne güzel yaratmıs renkleri şekilleri ve tadları farklı biri daha ekşi öbürü daha kıtır.baya yemişim galiba listedede yazdım kendileri biraz büyükçe.vee bu sabah kabızlıgıma çok iyi geldi.yasasın mürdüm eriği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…