- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltısı
Öğle yok
Akşam: domatesli biber kızartması (tamamen organikti biber ve domates)
1dilim ekmek
1 şekersiz çay
1 türk kahvesi
1.5 lt su
Spor yapamadım o kadar hamlaşmışım ki ayaklarım ağrıyor çok zorladım galiba
çok sağol canım akşam takıldım kaldım ne cici şeyler var öyle bayıldım bayıldımoğlumun şekerlerini kendim yapmıştım hazırları sevmediğim için.. ve çok ucuza gelmişti ayrıca..malzemeleri birmax diye bir site var oradan sipariş vermiştim, valla silikon tabancasına kadar vardı herşey, 3 günde eve teslim ettiler, güvenilirler..
keçe vs için de şık düğmede kesin vardır
tabi ki ablacım gönderirim allah nasip kısmet ederse o günleriBen geldimmmmm
@S_A olsam ya diye bir cümle varmı kuzummmolacağım diyeceksin
@sahgull evet cnm hayır olsun inş bu sene fazla denize giremediğimdenmidir nedir sen denizin ortasında
bir kayıktaydın balık tutuyormuşsun ama su nasıl pırıl pırıll beni çağırıyorsun abla su çok güzel diye
bende diyorumki paletim yok o kadar açığa gelemem gelirsin diyorsun ve ben atlıyorum yüz allah yüz
ben yüzdükçe sen uzaklaşıyorsun tam pes edecekken oltanın ucundaki balığı gösteriyorsun tekrar yüzmeye başlıyorum
ama gerisini hatırlamıyorum
haklısın cnmm kortizon mahvediyor bünyeyi bende ameliyattan çok tırsıyorum çekmece düzenleyiciler çok rahat oluyor Gülşahım onlardan alabilirsin fiyatı da uygun
@Nilyyyaaannn yinemi proje ayçam canına okudu bu projeler kolay gelsin cnm
@eriğim tünaydın şirinemmmyeterim evelallahhh
yeğenimin şekerlerinden bende isterimmm
Efser ooooo kimler gelmiş tünaydın cnmmm helin gitti uğramaz oldun
bluebottle kimseye göz açtırmıyorsun maşallah bluecummm hedefine ulaş sonra bize yeğen yap sende bluecum jilliana başlarsan güzel olur cnm
@kelebekolcam tokasız daha güzel cnmm şimdilik idare et belki taşınırsınız gönlüne göre döşersin yeni evini
giderken de tüm fazlalıkları yok edersin
_citygirl_ ellerine sağlık cnmm ev mis olmuştur
ben başka şeylere yormuştum amaİnşallah canım benimde 158 boy çok zayıfta sevmiyorum ama 57 iyi sanırım
Ayy ne güzel bi rüya balık kısmet derler pırıl pırılda deniz daha ne olsun, hayra yoralım hayır olsun inşallah
Valla bugun hayırlıda bi haber aldık eşimin iş durumuyla alakalı ona bile yordum ben şimdi
şöbiyete hayır demişsin valla nazar değdirmeyelim gülşahım çok güzel gidiyorsunMenümüde yazayım
Kahvaltı
Domates,salatalık,4 zeytin,az peynir
2 dlm ekmek
Öğle
1 haş yumurta, salata, 1 dlm ekmek
Akşam
1 parça tavuk,3 tane köfte ızgara
4 yk kadar köz patlıcan salatası
1,5 lt su
Yaaa şöbiyette vardı içim eridi ama tuttum kendimi en dayanamadığım tatlı dayandım vallaaaa
Bı arada sabah diyetisyen randevum var bakalım neler olmuş
bluecum ne güzel eş o öyle tatlı pasta sevmeyen cinsten valla bugun ki tebrikleri eşine gönderiyorumBanucuğum rüyan çok güzel kısmet demek balık.. Inşallah güzel haberler alırız hem senden hem gülşahtan
Gülşah hadi bakalım ne diyecek bakalım diyetisyen
Eşimin doğumgünüydü bugün sağolsun pasta kek sevmez,başbaşa yemeğe gittik oğlanı bırakıp..
Sabah: yumurtasız karatay kahvaltısı.. 3/4 gün ara vereceğim sivilceler oldu bakalım ondan mı.. Sucuklu domates yedim onun yerine. Akşama kadar tok tuttu..
8 saat sonra: sabahtan kalan yarım çay bardağı çerez
19.10: ızgara karışık mezeler avuç içi kadar pide. Çok sıcaktı tadına baktım..ve soda..
Spor: evin etrafında turlamaca + jillian 1/10 level 1+ leslie 1 mile
Sıvı: 3 lt su 2 Türk kahvesi 1 yeşil çay
günaydın canım paşa iyidir galiba hissetmiyorum dahaa bekliyorum bir hareketlensin diye ama beni bekletmeye bayılıyorGünaydınn
Nasılsınız paşamız nasıl
Bu arda,tekrar diyete başladımAranıza dönmeye hazırım Diyetisyen ve Refleksoloji terapisi alıyorum Bana kuralları hatırlatırsanız burdayım kızlar
ohh ohhh süper gitmiş gülşahımEvett hanımlar diyetisyen randevusundan geldim veee toplamda 2,300 kg vermişim, hiç kas kaybı yok ve 1700 kg yağ
Yeni listemide aldım paylaşırım birazdan
ohh akşam şöbiyite için eridi bu hafta tatlıyı kaptın ha , keşke daha önce gitseymişsin diyetisyene canımEki Görüntüle 1227374
Regli haftası tatlıyı kaptım valla
Bide kahvaltıdaki yumurta hakkını azcık yağlı omlet yada bol domatesli iki yumurtalı menemen peyniri çıkararak yada peynir ekmekle yağsız tost yapabilirsin dedi
Sevdim ben bu işi aç kalmadan kilo ver süper valla
ben kaç gösterdiğini geçtim de ticker çıkmış ya hemen yapmayı denemeliyimkilo çizelgesinde 892 kilo yazıyorda tabi o 89.2dir.bende görünüyor acaba sen niye göremedin
ooo gülşahcım ne güzel liste bu yaaa.bende istiyom bu listeden.ekmekler tatlılar istersen yerine bulgur pilavı koymacalar.wuuuuu.
koş yetiş acabasımı var diyetisyene gidene kadar bu hafta bunu uygula
gülşah ya ben aynen bu kahvaltıyı yaptım acaba bi hafta sana takılsammı.
telefondan bende yapamıyorum canım pc den rahat oluyorben çoklu alıntı da yapamıyorum neden böyle acep : ))
bir haftadır düzenli yapıyorsun hamlıgın kalmamıştır canım jillianlada sıkılaşırsın ohh ohhhsorunlar bölümünde kazene yazdım canım, bakalım ne dicek : )
çoklu alıntı yapamamak da kötü, eskiden yapıyordum bi ayar değişti sanırım..
ben dün jilliana başladım. hem de gecenin 10 buçuğunda
ölçülerimi de aldım. bakalım ne kadar incelme yapacak.. level 1 10 gün, size bilgi vereceğim, her tarafım ağrıyacak diye şartlanmıştım ama ağrım olmadı : ) ham değilim demek ki spor konusunda
biz yazana kadar sen tatlıya saldırmışsınEvet canım valla dedi bu hafta esktra yemek mi istersin tatlımı dedim regli yaklaşıyo sizceeee
Takıl canım
Zaten rakibeyiz bakalım kim daha çok vercek bu listeyle
Evi süpürüp bi vileda cekip geliyorumm
canım benim takmıyoruz kası yağı suyukızlar biliyorsunuz benim bi sorunum var bazen yagdan veriyorum ama baskule yansımıyor.sanırım yine o dönedeyim.eteğim bollaştı cok şükür.verdiğimi hissediyorum ama bakalım baskule yansıycakmı diyetisyene gitsem kanıtımda olurdu ama ne yazıkki bu haftada gidemedim.
dün markette 2 cesit mor erik gördüm.rabbim ne güzel yaratmıs renkleri şekilleri ve tadları farklı biri daha ekşi öbürü daha kıtır.baya yemişim galiba listedede yazdım kendileri biraz büyükçe.vee bu sabah kabızlıgıma çok iyi geldi.yasasın mürdüm eriği.
canım pagasus izin almıştı tam döndü aksilik eşi işyerinde elini makinaya kaptırdı ve ayrılmak istedi . diyetine devam ediyordu ama uzun süredir bizde haber almadıkİnşallah döner diye ümit ediyorum
yettimmm gariiKaptancım nerdesin
kaptancım şuan msjları beğenmekle meşgul birazdan sesi çıkar
canım akşam olmamış karatay çok nadir durumlarda organik köy ekmeğine izin veriyor oda hadi kırk yılda bir diyelim ama kızartma hiç mi hiç olmamış karatayda kızartma yok keşke zyetin yağında biber ve domatesleri kavurarak yapsaydınGünaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltısı
Öğle yok
Akşam: domatesli biber kızartması (tamamen organikti biber ve domates)
1dilim ekmek
1 şekersiz çay
1 türk kahvesi
1.5 lt su
Spor yapamadım o kadar hamlaşmışım ki ayaklarım ağrıyor çok zorladım galiba
kuzum benim madem baskı yapmak istemiyorsun sen dediğin gibi gerçekleştir planlarınıay nihayet moda girdim.hemen kendime alışveriş listesi çıkarıyorum.kasaptan kıyma alıp köfta yapacam pişip donduracam,birazda beyaz et alıp haşlayıp donduracagım bugün semt pazarı tazecik yeşilliklerimide alayım.hergün buraya salata getirmem lazım.
öğla arası buradn yiyordum ama sürekli bol yağlı pirinç ağrılıklı cıkmaya başladı yemekler.uff ben cok dişli biri değilim yoksa müdahale ederdim.normalde bi bayan dr var o olsa asla sebze yemeklerine pirnc katılmaz.ama oda izinde.şimdi diyette bi ben varım bir benim içinde baskı yapamam ben.
afiyet olsun canım gayet güzel bir başlangıçÖğle yemeğim
kızlar terzi kendi söküğünü dikemez değilde terzi kendi söküğünü bile göremeze döndüm.
kan tahlili verdim büyük ihtimalle reaktif hipoglisemiyim.kan şekerim cok düşük çıktı.şeker yüklemesi yaptıracağım.bu durum kilo vermemede engel.ve psikolojimide etkiliyor fazla duygusal depresif vs olmaya sebeb oluyor.ahh ahh o bayram baklavaları beni bu hale getiren şekerimi ne güzel dengelemiştim sanki ömür boyu bir daha göremeyecek gibi vedalaştım baklavalarla.
eriğim senin gebelik takvimine gözüm takıldı bizim oğlan delikanlı oldu yaa maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?