Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

efsercim çizelgende 800 küsür yazıyorda ondan dedim yoksa 89 kilosundur heralde.onun içinde üzülme bende 92ydim.insan azmedince sabredince oluyor hem bünyede alışıyor bi süre sonra düzeni kolay sağlıyor.

Günaydın kızlar
Dünkü menüm
Sabah : karatay kahvaltısı
Öğle yok
Akşam: domatesli biber kızartması (tamamen organikti biber ve domates)
1dilim ekmek
1 şekersiz çay
1 türk kahvesi
1.5 lt su
Spor yapamadım o kadar hamlaşmışım ki ayaklarım ağrıyor çok zorladım galiba

ay nihayet moda girdim.hemen kendime alışveriş listesi çıkarıyorum.kasaptan kıyma alıp köfta yapacam pişip donduracam,birazda beyaz et alıp haşlayıp donduracagım bugün semt pazarı tazecik yeşilliklerimide alayım.hergün buraya salata getirmem lazım.
öğla arası buradn yiyordum ama sürekli bol yağlı pirinç ağrılıklı cıkmaya başladı yemekler.uff ben cok dişli biri değilim yoksa müdahale ederdim.normalde bi bayan dr var o olsa asla sebze yemeklerine pirnc katılmaz.ama oda izinde.şimdi diyette bi ben varım bir benim içinde baskı yapamam ben.

kızartma derken.bol yagda kızartmadın değilmi canım.bide karaya yapıyorsan akşam bir dilim bile olsa ekmek sanırım karataya uymuyor öğle değilmi işin uzmanları bluecum banucum?akşama yogurt eklesende cok güzel olurdu.

çok sağol canım akşam takıldım kaldım ne cici şeyler var öyle bayıldım bayıldım
tabi ki ablacım gönderirim allah nasip kısmet ederse o günleri
valla rüyan çok güzelmiş hadi ikiniz içinde hayırlara vesile olsun
sana enişte gülşaha bebek diye yorumladım ilk okuduğumda valla
ben başka şeylere yormuştum ama
şöbiyete hayır demişsin valla nazar değdirmeyelim gülşahım çok güzel gidiyorsun
bluecum ne güzel eş o öyle tatlı pasta sevmeyen cinsten valla bugun ki tebrikleri eşine gönderiyorum
jilliana da başlamışsın maşallah kim tutar sizi kızlar
Günaydınn
Nasılsınız paşamız nasıl
günaydın canım paşa iyidir galiba hissetmiyorum dahaa bekliyorum bir hareketlensin diye ama beni bekletmeye bayılıyor gelmesi içinde beklemiştik bekleriz napalım
Bu arda,tekrar diyete başladım Aranıza dönmeye hazırım Diyetisyen ve Refleksoloji terapisi alıyorum Bana kuralları hatırlatırsanız burdayım kızlar

hoşgeldin canım ben senin için takım kurallarını taşıyım tamam dersen seve seve
daha önceden ben seni bilmesem de sanırım veridiğin kiloları aldın ama üzülmek yok çünkü biz burdan koruma topiğine taşınacağız hep birlikte

Evett hanımlar diyetisyen randevusundan geldim veee toplamda 2,300 kg vermişim, hiç kas kaybı yok ve 1700 kg yağ

Yeni listemide aldım paylaşırım birazdan
ohh ohhh süper gitmiş gülşahım 55 olcaksın yakında boşver 58 i sana 55 yakışır
ohh akşam şöbiyite için eridi bu hafta tatlıyı kaptın ha , keşke daha önce gitseymişsin diyetisyene canım
ben kaç gösterdiğini geçtim de ticker çıkmış ya hemen yapmayı denemeliyim

gülşah ya ben aynen bu kahvaltıyı yaptım acaba bi hafta sana takılsammı.
koş yetiş acabasımı var diyetisyene gidene kadar bu hafta bunu uygula
ben çoklu alıntı da yapamıyorum neden böyle acep : ))
telefondan bende yapamıyorum canım pc den rahat oluyor
bir haftadır düzenli yapıyorsun hamlıgın kalmamıştır canım jillianlada sıkılaşırsın ohh ohhh
Evet canım valla dedi bu hafta esktra yemek mi istersin tatlımı dedim regli yaklaşıyo sizceeee
biz yazana kadar sen tatlıya saldırmışsın
Takıl canım
Zaten rakibeyiz bakalım kim daha çok vercek bu listeyle

Evi süpürüp bi vileda cekip geliyorumm
kolay gelsin canım
canım benim takmıyoruz kası yağı suyu önemli olan sen düzenini bozma yeter herşekilde yansıyacak bir gün o tartıya benim kabızlık sorunu uçtu gitti hamilelikte galiba şuan kullandığım kan ilacının da etkisi var

İnşallah döner diye ümit ediyorum
canım pagasus izin almıştı tam döndü aksilik eşi işyerinde elini makinaya kaptırdı ve ayrılmak istedi . diyetine devam ediyordu ama uzun süredir bizde haber almadık
Kaptancım nerdesin
yettimmm garii

kaptancım şuan msjları beğenmekle meşgul birazdan sesi çıkar

canım akşam olmamış karatay çok nadir durumlarda organik köy ekmeğine izin veriyor oda hadi kırk yılda bir diyelim ama kızartma hiç mi hiç olmamış karatayda kızartma yok keşke zyetin yağında biber ve domatesleri kavurarak yapsaydın
kuzum benim madem baskı yapmak istemiyorsun sen dediğin gibi gerçekleştir planlarını
ayrıca sebzeye pirinç katılmasından da nefret ederim ben pilav mı yiyoruz sebze mi canım

kızlar terzi kendi söküğünü dikemez değilde terzi kendi söküğünü bile göremeze döndüm.
kan tahlili verdim büyük ihtimalle reaktif hipoglisemiyim.kan şekerim cok düşük çıktı.şeker yüklemesi yaptıracağım.bu durum kilo vermemede engel.ve psikolojimide etkiliyor fazla duygusal depresif vs olmaya sebeb oluyor.ahh ahh o bayram baklavaları beni bu hale getiren şekerimi ne güzel dengelemiştim sanki ömür boyu bir daha göremeyecek gibi vedalaştım baklavalarla.

efsercim takım kurallarımız canım

3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : Bluebottle ve Şahgüll

3.TAKIM KURALLARI: 1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir. Üyenin aktifkigine bagli olarak bu süre uzatılabilir yada kisaltilabilir

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)9.
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10. Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir

11. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mesheple ilgili rencide edici taraf tututucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Meshep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktir. Burasinin zayiflamak icin olduğu unutulmasin lutfen...

eriğim senin gebelik takvimine gözüm takıldı bizim oğlan delikanlı oldu yaa maşallah.

afiyet olsun canım gayet güzel bir başlangıç

hamilelikte ki gibi bir şeker yüklemesi mi yaptıracaksın
tabi ki engel sürekli olarak açlık hissin ve göz dönmelerinin sebebi birazda bundandır diye düşünüyorum
doktorcum seni kurban bayramına göndermiyecegim burda kal takıma bekcilik yap

eriğim senin gebelik takvimine gözüm takıldı bizim oğlan delikanlı oldu yaa maşallah.

kızlar alıntılarınız bir kerede eklenmiyorsa iki üç kez ekle deyin sonunda ısrara dayanamayıp ekliyor

sorma yaseminim ya 12. haftadan sonrası pek bir hızlı ilerliyor neredeyse yolu yarıladık
hızlı gidelim ki reyyan la aramızdaki yaş farkını kapatalım anne dedi tamam dedim bende

büşra sürekli online görünüyorsun ama yazmıyorsun canım
menünü paylaşıyorsun ama diğer menülere yorum yapman lazım malum kurallarımızda var ve de günlük msj sayımı yapacağım bu hafta haberiniz olsun

yasemincim ablandan haberin var mı canım kusura bakma ama uzun süreli uğramadığı çok zaman oluyor koşullardan dolayı giremiyordur diye ses etmedim şimdiye kadar fakat bu takıma dahil olmasını motive olmasını etkiliyor ikinci sarı kart gelecek gibi

Yasemin reaktif hipogliseminin en güzel tedavisi karatay, ben baya zorlandım ama yendim artık şeker düşmelerim yok el ayak titremesi depresyon hali acıkınca gerginlik hissetme hiç yok.. Allahıma binşükür.. Mesela gece acıkmalar Aburcubur istekleri, halsizlik gitti.. Konsantrasyonum arttı işime daha iyi odaklanabiliyorum.. Valla dün jilliandan sonra hamlamadım bile : )) maşallah diyeyim karatay çok güzel ya.. İlaç gibi geldi bana.. Karatay mı yapsan acaba, ara öğünler iyice tetikliyor şeker olaylarını..

haklısın erikcim,benimde aklıma geldi ablamı aradım.ama dünde bugünde ulaşamadım,facede girmemiş kızı muhtemelen nette sorun var yine.okullar açılıncaya kadar sorun olur onun neti, okul açılınca cok sorun olacagını sanmam.gelsin bakalım konusuruz onunla.

Citygirl canım kızartma hiçbir diyette olmaz, yanındaki ekmek karatayda olmaz.. Kızartma transyağ dolu.. Fırında yapabilirsin yağla harmanlayıp fırına veriyorum ben.. Köfteyi de fırında yapıyorum, ekmek koymadığım için Sert oluyordu bende ince bulguru suyla ıslatıp ekledim, bi de tereyağı ekledim harika oldu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…