- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
dumura uğradım bluecum ya dr arkadaslarda ara öğün şart diyor.şu yüklemeyi bi yaptırayım bakayım.Yasemin reaktif hipogliseminin en güzel tedavisi karatay, ben baya zorlandım ama yendim artık şeker düşmelerim yok el ayak titremesi depresyon hali acıkınca gerginlik hissetme hiç yok.. Allahıma binşükür.. Mesela gece acıkmalar Aburcubur istekleri, halsizlik gitti.. Konsantrasyonum arttı işime daha iyi odaklanabiliyorum.. Valla dün jilliandan sonra hamlamadım bile : )) maşallah diyeyim karatay çok güzel ya.. İlaç gibi geldi bana.. Karatay mı yapsan acaba, ara öğünler iyice tetikliyor şeker olaylarını..
gelsin de konuşalım canımhaklısın erikcim,benimde aklıma geldi ablamı aradım.ama dünde bugünde ulaşamadım,facede girmemiş kızı muhtemelen nette sorun var yine.okullar açılıncaya kadar sorun olur onun neti, okul açılınca cok sorun olacagını sanmam.gelsin bakalım konusuruz onunla.
canım ızgaran varsa ızgaradada köfte güzel oluyor tabi ekmek katmazsan bulgurlaada güzel oluyordur gerçiCitygirl canım kızartma hiçbir diyette olmaz, yanındaki ekmek karatayda olmaz.. Kızartma transyağ dolu.. Fırında yapabilirsin yağla harmanlayıp fırına veriyorum ben.. Köfteyi de fırında yapıyorum, ekmek koymadığım için Sert oluyordu bende ince bulguru suyla ıslatıp ekledim, bi de tereyağı ekledim harika oldu..
Canım evet tedavisi o diyorlar ama şekere de öyle diyorlar biliyorsun.. Karatay bilinenlere baya ters ama denemeden bilemiyor insan.. Reflüsü tansiyonu şekeri geçenleri okuyorum hergün grupta, kolit de geçmiş birinin.. Ben hep efendimizin sünnetine dayanarak bu doğru diyordum deneyince de gördüm, acıkınca gözüm dönerdi eşime başlardım çBuk bir yere oturalım yiyelim diye, kan şekerim düştüğü için lisede kaç kere baygınlık geçirdim..şimdi 10 saat yemiyorum ve sıfır gerginlikdumura uğradım bluecum ya dr arkadaslarda ara öğün şart diyor.şu yüklemeyi bi yaptırayım bakayım.
Canım malesef yok ızgaram.. Tadı nasıl oluyor kebap gibi oluyor mugelsin de konuşalım canım
canım ızgaran varsa ızgaradada köfte güzel oluyor tabi ekmek katmazsan bulgurlaada güzel oluyordur gerçi
Evett hanımlar diyetisyen randevusundan geldim veee toplamda 2,300 kg vermişim, hiç kas kaybı yok ve 1700 kg yağ
Yeni listemide aldım paylaşırım birazdan
Eki Görüntüle 1227374
Regli haftası tatlıyı kaptım valla
Bide kahvaltıdaki yumurta hakkını azcık yağlı omlet yada bol domatesli iki yumurtalı menemen peyniri çıkararak yada peynir ekmekle yağsız tost yapabilirsin dedi
Sevdim ben bu işi aç kalmadan kilo ver süper valla
Çok haklısın da tutamadım işte şu ağzımı eşimde çoj ısrar edince.skızartma derken.bol yagda kızartmadın değilmi canım.bide karaya yapıyorsan akşam bir dilim bile olsa ekmek sanırım karataya uymuyor öğle değilmi işin uzmanları bluecum banucum?akşama yogurt eklesende cok güzel olurdu.
Biliyorum kaptanım yaa yedimde bende çok pişman oldum artık eşime ayrı kendime ayrı yemek yapmak beni çok yoruyor. Eşim kilo almaya çalışıyor bende vermeye :-(çok sağol canım akşam takıldım kaldım ne cici şeyler var öyle bayıldım bayıldım
tabi ki ablacım gönderirim allah nasip kısmet ederse o günleri
valla rüyan çok güzelmiş hadi ikiniz içinde hayırlara vesile olsun
sana enişte gülşaha bebek diye yorumladım ilk okuduğumda valla
ben başka şeylere yormuştum ama
şöbiyete hayır demişsin valla nazar değdirmeyelim gülşahım çok güzel gidiyorsun
bluecum ne güzel eş o öyle tatlı pasta sevmeyen cinsten valla bugun ki tebrikleri eşine gönderiyorum
jilliana da başlamışsın maşallahkim tutar sizi kızlar
günaydın canım paşa iyidir galiba hissetmiyorum dahaa bekliyorum bir hareketlensin diye ama beni bekletmeye bayılıyorgelmesi içinde beklemiştik bekleriz napalım
hoşgeldin canım ben senin için takım kurallarını taşıyım tamam dersen seve seve
daha önceden ben seni bilmesem de sanırım veridiğin kiloları aldın ama üzülmek yok çünkü biz burdan koruma topiğine taşınacağız hep birlikte
ohh ohhh süper gitmiş gülşahım55 olcaksın yakında boşver 58 i sana 55 yakışır
ohh akşam şöbiyite için eridi bu hafta tatlıyı kaptın ha , keşke daha önce gitseymişsin diyetisyene canım
ben kaç gösterdiğini geçtim de ticker çıkmış ya hemen yapmayı denemeliyim
koş yetiş acabasımı var diyetisyene gidene kadar bu hafta bunu uygula
telefondan bende yapamıyorum canım pc den rahat oluyor
bir haftadır düzenli yapıyorsun hamlıgın kalmamıştır canım jillianlada sıkılaşırsın ohh ohhh
biz yazana kadar sen tatlıya saldırmışsın
kolay gelsin canım
canım benim takmıyoruz kası yağı suyuönemli olan sen düzenini bozma yeter herşekilde yansıyacak bir gün o tartıya benim kabızlık sorunu uçtu gitti hamilelikte galiba şuan kullandığım kan ilacının da etkisi var
canım pagasus izin almıştı tam döndü aksilik eşi işyerinde elini makinaya kaptırdı ve ayrılmak istedi . diyetine devam ediyordu ama uzun süredir bizde haber almadık
yettimmm garii
canım akşam olmamış karatay çok nadir durumlarda organik köy ekmeğine izin veriyor oda hadi kırk yılda bir diyelim ama kızartma hiç mi hiç olmamış karatayda kızartma yok keşke zyetin yağında biber ve domatesleri kavurarak yapsaydın
kuzum benim madem baskı yapmak istemiyorsun sen dediğin gibi gerçekleştir planlarını
ayrıca sebzeye pirinç katılmasından da nefret ederim ben pilav mı yiyoruz sebze mi canım
Tamam kaptanım online görünüyorum telden girdiğim için açık kalıyor dikjat edicem bundan sonra yorumlaradabüşra sürekli online görünüyorsun ama yazmıyorsun canım
menünü paylaşıyorsun ama diğer menülere yorum yapman lazım malum kurallarımızda var ve de günlük msj sayımı yapacağım bu hafta haberiniz olsun
Teşekkür ederim canım bende denicem bunu. Hiç olmadı hemde inşallah beni tartıda geriletmezCitygirl canım kızartma hiçbir diyette olmaz, yanındaki ekmek karatayda olmaz.. Kızartma transyağ dolu.. Fırında yapabilirsin yağla harmanlayıp fırına veriyorum ben.. Köfteyi de fırında yapıyorum, ekmek koymadığım için Sert oluyordu bende ince bulguru suyla ıslatıp ekledim, bi de tereyağı ekledim harika oldu..
canım darısı başıma çok istiyorum normal dogum ama hayırlısı tabi ki ikimiz içinde hangisi daha hayırlı ise rabbim öyle eyleray erikcim sen onlara bakma.tabiki kilo kontrolü en cok bizim küçük delikanlıya yarar.ben 2 kere 3800 normal dogurdum.ama cok şükür toparladı vucudum.hani o cok bahsedilen yan etkileri olmadı.baya elastik bir yapım var.
Çok haklısın da tutamadım işte şu ağzımı eşimde çoj ısrar edince.s
Biliyorum kaptanım yaa yedimde bende çok pişman oldum artık eşime ayrı kendime ayrı yemek yapmak beni çok yoruyor. Eşim kilo almaya çalışıyor bende vermeye :-(
Tamam kaptanım online görünüyorum telden girdiğim için açık kalıyor dikjat edicem bundan sonra yorumlarada
Teşekkür ederim canım bende denicem bunu. Hiç olmadı hemde inşallah beni tartıda geriletmez
Canım ben kızartmayı fırın poşetinde denedim geçen harika oldu eşimde bayıldıÇok haklısın da tutamadım işte şu ağzımı eşimde çoj ısrar edince.s
Biliyorum kaptanım yaa yedimde bende çok pişman oldum artık eşime ayrı kendime ayrı yemek yapmak beni çok yoruyor. Eşim kilo almaya çalışıyor bende vermeye :-(
Tamam kaptanım online görünüyorum telden girdiğim için açık kalıyor dikjat edicem bundan sonra yorumlarada
Teşekkür ederim canım bende denicem bunu. Hiç olmadı hemde inşallah beni tartıda geriletmez
Bende yağsız içi seramik tavada pişiriyorrum yada tost makinasında gayet güzel oluyor cnmCanım malesef yok ızgaram.. Tadı nasıl oluyor kebap gibi oluyor mu
Bende yağsız içi seramik tavada pişiriyorrum yada tost makinasında gayet güzel oluyor cnm
canım darısı başıma çok istiyorum normal dogum ama hayırlısı tabi ki ikimiz içinde hangisi daha hayırlı ise rabbim öyle eyler
kalan günlerde dikkat edersen artı çıkmazsın canım çok güzel giidyordun nazar mı ettik hadi bu böyle olsun ama dikkat et sen eşine uyma eşime uysam 100kg olmuştum şlk evlendiim yıl uydum ve bana tam 10kg hediye etti beyefendi
evet hem de rakiben olarak seni fena sollarım bakÇok haklısın da tutamadım işte şu ağzımı eşimde çoj ısrar edince.s
canım ince bulguru ıslatıp yumuşatıp soğanı da rendeleyip baharatları ekleyince, bi de tereyağ, çok güzel oluyor hiç sertleşmiyor.kebap gibi tam bir yumuşaklık olmuyor. aslında dışarda da kebapların yada benzer gıdaların içene ekledikleri kuyruk ve iç yağından dolayı o yumuşaklık baki kalıyor yoksa illa ki et içindeki suyu kaybedince sertleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?