Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yaaa şu kg çizelgesini nereye ekliyoruz bir türlü bulamadım nereye eklesemde kabul etmedi iyi mi

dumura uğradım bluecum ya dr arkadaslarda ara öğün şart diyor.şu yüklemeyi bi yaptırayım bakayım.

gelsin de konuşalım canım
canım ızgaran varsa ızgaradada köfte güzel oluyor tabi ekmek katmazsan bulgurlaada güzel oluyordur gerçi

yok bu sefer o kazandı kırk kere ekle dedim eklemedi@yasemincim bende blueya katılıyorum evet yıllarca drlar ara ögün şart diyor ama karatayca beslenmek dengeye sokuyor yaptır bakalım yüklemeni bende iki günden 1 tatlı kaşığı kadar vişne reçeline sarmış durumdayım yüklemeye gitmeden önce kesmem lazım degerlerim düzgün çıksın istiyorum

sana bırak kiloyu bebegine bak mı diyor kk oy kıyamammmmm.

öyle diyor yaseminim ama ben bebek için ekliyorum o çizelgeyi kontrollü gidiyim ki oda sağlıklı doğsun
yeğen tutturmuş teyze 4 kg dogur diye oldu dedim sen iste yeter ki zaten 4de normal dogum yapmıyorlar ben normal istiyorum

dumura uğradım bluecum ya dr arkadaslarda ara öğün şart diyor.şu yüklemeyi bi yaptırayım bakayım.
Canım evet tedavisi o diyorlar ama şekere de öyle diyorlar biliyorsun.. Karatay bilinenlere baya ters ama denemeden bilemiyor insan.. Reflüsü tansiyonu şekeri geçenleri okuyorum hergün grupta, kolit de geçmiş birinin.. Ben hep efendimizin sünnetine dayanarak bu doğru diyordum deneyince de gördüm, acıkınca gözüm dönerdi eşime başlardım çBuk bir yere oturalım yiyelim diye, kan şekerim düştüğü için lisede kaç kere baygınlık geçirdim..şimdi 10 saat yemiyorum ve sıfır gerginlik

kebap gibi tam bir yumuşaklık olmuyor. aslında dışarda da kebapların yada benzer gıdaların içene ekledikleri kuyruk ve iç yağından dolayı o yumuşaklık baki kalıyor yoksa illa ki et içindeki suyu kaybedince sertleşiyor

ay erikcim sen onlara bakma.tabiki kilo kontrolü en cok bizim küçük delikanlıya yarar.ben 2 kere 3800 normal dogurdum.ama cok şükür toparladı vucudum.hani o cok bahsedilen yan etkileri olmadı.baya elastik bir yapım var.

Evett hanımlar diyetisyen randevusundan geldim veee toplamda 2,300 kg vermişim, hiç kas kaybı yok ve 1700 kg yağ

Yeni listemide aldım paylaşırım birazdan

Çok haklısın da tutamadım işte şu ağzımı eşimde çoj ısrar edince.s
Biliyorum kaptanım yaa yedimde bende çok pişman oldum artık eşime ayrı kendime ayrı yemek yapmak beni çok yoruyor. Eşim kilo almaya çalışıyor bende vermeye :-(
Tamam kaptanım online görünüyorum telden girdiğim için açık kalıyor dikjat edicem bundan sonra yorumlarada
Teşekkür ederim canım bende denicem bunu. Hiç olmadı hemde inşallah beni tartıda geriletmez

canım darısı başıma çok istiyorum normal dogum ama hayırlısı tabi ki ikimiz içinde hangisi daha hayırlı ise rabbim öyle eyler

kalan günlerde dikkat edersen artı çıkmazsın canım çok güzel giidyordun nazar mı ettik hadi bu böyle olsun ama dikkat et sen eşine uyma eşime uysam 100kg olmuştum şlk evlendiim yıl uydum ve bana tam 10kg hediye etti beyefendi

evet erikcim sakın etrafındakilerin dogum hikayelerine kanma.bazıları için normal doguö cok kolay olabiliyor.bazıları içinde sezeryan hayat kurtarıyor.

Canım ben kızartmayı fırın poşetinde denedim geçen harika oldu eşimde bayıldı
Patates,patlıcan,biber, kabak kızartmalık doğradım azcık yağla harmaladım tuzunu ekleyip poşete doldurup fırına verdim üzerinrde domates sosu yaptım sarımsaklı harika oluyor tabi patateslerinden yemedim ben, hiçbir farkı yok hatta daha lezzetli daha zahmetsiz

Bende yağsız içi seramik tavada pişiriyorrum yada tost makinasında gayet güzel oluyor cnm

canım sağol, tost makinesi iyi fikir benim de ufacık bir hediye tost makinem var 2 güne bozulur yenisini alırım demiştim maşallah 5 senedir çalışıyor içi çıkıp da temizlenebilenlerden değil, umursamadığım için arada küllen yıkıyorum ama bişey olmuyor acaba yapsam mı böyle

canım senin ve bebeğinin hakkınd en hayırlısı olsun.. insan normal doğum istiyor, istemen çok güzel, bilinçlisin çünkü ama şartlar farklı gelişiyor bazen ve kısmet olmuyor. ben çok hayal kırıklığına uğramıştım, hiç ihtimal vermemişim sezeryana, olunca çok kötü etkilendim.. aklının bir tarafında "olursa da önemli olan ikimizin sağlığı" kalsın..

evet hem de rakiben olarak seni fena sollarım bak

canım karatayın bir kitabı tamamen pişirme tekniklerine yönelik..
pişirme de en az yediklerimiz kadar önemli.. mesela bildiğimiz klasik soğan kavurmaca üzerine salça eklemece yok karatayda.. o soğan olduğu gibi transyağa dönüyor ve kolesterol böyle yükseliyor.. hepsini aynı anda koyup kısık ateşte pişiriyoruz. ben soğanı biraz pişirmek istersem yağ yerine su ekliyorum, azcık pişiyor domates salça kıyma ekleyip hemen sebzeleri ekliyorum. çok kısık ateşte 1 saate yakın pişiriyorum. düdüklü tencere çok kullanıyorum çünkü kısa sürede pişiriyor, vitaminler ölmüyor ve yiyeceklerin glisemik indeksi yükselmiyor..
fb hesabın varsa sağlıklı yaşıyoruz grubuna gir, orada menülerini paylaş, çok güzel yorumlar yapıyorlar ben çok faydalandım oradan..

canım ince bulguru ıslatıp yumuşatıp soğanı da rendeleyip baharatları ekleyince, bi de tereyağ, çok güzel oluyor hiç sertleşmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…