Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kelebekolacam post: 36654576 .!.:
evet erikcim sakın etrafındakilerin dogum hikayelerine kanma.bazıları için normal doguö cok kolay olabiliyor.bazıları içinde sezeryan hayat kurtarıyor.

AyAynen canim benim eltim normal istiyordu son ana kadr hersey de normaldi ama dogum cok hizli gerceklesti ve kanama durmadi bebek normal dogdu ama bize gelip hasta ex oluyor hazirlikli olun denildi sonra allah korudu kanama durdu 5 saatlik ameliyat sonunda rahmini aldilar herseyin hayirlisi
Valla yeni tarif ogrenme gunu oldu bugun :)
inatci cikmis senin emektar
aynen canim en onemlisi o
canım ince bulguru ıslatıp yumuşatıp soğanı da rendeleyip baharatları ekleyince, bi de tereyağ, çok güzel oluyor hiç sertleşmiyor.
bunuda deneyim canim sagol
sahgull ve arkadaşlar seramik tavası olanlar : )
hangi marka kullanıyorsunuz bana bi tavsiye verin de anacığımdan gelirken isteyeyim
Bana ablam evkurdan almisti tencereini ve tavasini falezmis markasi ben memnunum 2, 5 yildir tek bir cizik patlak olusmadi valla dibi puturlu gibi

tamamdır kaptanım yazım bi kenara markayı..

Kaptanım ben 1hafta izne ayrılabilir miyim? Yarın ailemin yanına gidiyorum çok ani oldu kusura bakma cuma günü bildirimi yaparım???

Jillian level 1 in 2.gününü de yaptım, hafif zorlandım kollar bacaklar ağrıdı biraz.. Peşine çıktım yürüyüş yaptım 2.3 km oldu..
Sabah 09.00: yumurtasız karatay kahvaltısı, yumurtaya 3-4 gün ara vereceğim, 2 gündür yumurta yerine 4-5 dilim sucuklu domates yiyorum..5e kadar tok tutuyor

19.00: fırında kıymalı karnıbahar, salata, 1 bardak kefir ,omega 3 ve vitamin

Sıvı: 3 lt su 1 Türk kahvesi 2 yeşil çay

Selam 3. takımın guzel kızları. Sonunda biraz haifledim 2 gundur geceledim iş yerinde en sonunda baş agrısından yataklara dustum. ama cok sukur ıyıyım sımdı. Hemen bır gecmıs yapıyırum. Gıremedım diye hepinizden özür dilerim ayrıca diyet eşimdende ekstra özür dilerim

KAptanım çok hoşsun çokk güldüm yazıkk eşine yaa kosturmus domatesın peşinden ama oglusuna saglıklı saglıklı yedırcek kossun tabıkı

Evet ya yurt dışında müslümanlara gösterilen özenin fazlası bizim ülkemizde olması lazım ama nerdeee. Amerıkada res. gittiğimizde helal kesim mi diye sorduğumuzda adam değilse değil diyodu. Ben çok sasırmıstım musterı kaybedıcek ama dogru soylemekten kacınmıyor. Jelatın meselesı niye bitkisel jelatınler yapılmaz kı musluman bır ulkeyız bız en cokta bu hasasıyetı bızım gostermemız lazım . ah benım ulkem ahh

Masallah canım tebrık ederimmm. Supersın

Su yogun işler bizi maf edicek. bizim meshur bir takcımız amcamız var. Bizim sirketi hep o tasır. gecen onunla gidiyorum havaalanına bana dedi ki yasın 45 olduğunda ben naptım diceksın ne için kendimi bu kadar paraladım ne için bu kadar calıstım diceksın. Ama cok gec olucak kızım. ben dedım ben yasadım bunları sız yapmayın istiyorum ama insanoglu yasamadan insanların soyledıklerınden ders cıkarmıyor ıste yapmaya devam edıceksın uzuluyorum sana dedı. Hıc bısı dıyemedım

Kaptanımm verme sarı kart nolurr. O zaman dikalifiye olurum yapamam ben burasız

Canım dalak sonrası iyleşme için %60 şans veriyorlar yani garanti değil

Hatıcem bu dalak olayı nedır. Cok gecmıs olsun.Ben kacırmısım bunu amelıyatsız gecme durumu yok mu cok cok gecmıs olsun tekrardan

Baya uzun gecmıs yaptım hala 6 sayfam var. Ortalık sesız messiz ama baya olmus sayfalar

Kaptanım yazdım yazımı hemen cıktım. Proje patlıyodu ama o arada sarı kartım geldı aklıma hemen gıreyım dedım. sonra cıkmam gerektı hemen

kızlar menüler nerde menüleeerrr

bi tek gülşahın menüsünü gördüm, ayça yasemin ecemavi SA... menülerinizi görelim hadi bakem

bluecum goremedım ben yazdıgını. Hemen cıktıydım ben paylasıcam menulerımı gecmıs bıtsın hele

kızlar bi konuda fikrinizi alabilirmiyim hangisi daha güzel.

Kahverengı olan daha guzel ama ben altakı tokalı olanıda begendım. Daha spor. pantolarla cok yakısıyor. Tabı ustune gıydıgınde onemlı. Etekle gıyılınce cok yaslı ısı gıbı oluyor ama pantolonla gıyılınca cok guzel havası oluyor tarz olyor bence.

Ben bırak cekmece duzenını evımın duzenını bıle saglayamıyorum. İş yerıyle konusucam sırket ile ayda 2 gun temızlıkcı tutsunlar evıme yoksa hıcbıseyın ustesınden gelemıyorum gecen gun ev arkadasım utuleyıvermıs esyalarımı Allah razı olsun. Yoksa kırısık kırısık gıyerdım artık Sana gıpta ediyorum hatıca masallahın var. Tebrık ederım.

Ayy benım anne hep der sen cısını ogrenen kadar 1 yatak curuttuk. Cok kacırımısım altıma. Hatırlıyorum ben 5 - 6 yaslarında sanırım hala cısımı kacırcam yataga dıye korkardım. Sabah uyanınca ılk altımı kontrol ederdım ısedım mı dıye. o yuzden cocuguma kızamam herhalde napalım olsun

Kaptanım vercek mısın sarı kart bıze. Yapma etme ölcem şimdi

kızlar ya sizle muhabbeti seviyorum.sanal dışındada görüşmeyi cok isterdim.istanbula yolu düşen olursa kapım açık.

Canım sen nerdeydın. Bende cok sevıryorum ve bende ısterım herkesle gorusmeyı ıstanbulda olanlarla bır gorusme yapsak topluca hos olmaz mı ya.

Jillian eskıden cok sısmanmıs. BEn ılk hayat hıkayesını okuunca cok gaza gelmıstım hatun cok sısmanmıs bak sımdı nasılda fıstık olmus dıye. Sen jıllıanı bıtır farkı bızımlede paylas.cok merak edıyorumm

Evi süpürüp bi vileda cekip geliyorumm

ohhh supersın. Sen boyle yaznca ben evimden utanıyorum. Hertaraf her tarafta. Bu hafta evde yalnızımda ev arkadasım tatıle gıttı hepten yaydım. Bıde haftaya yenı bır eve tasınıyoruz ıs yerıne daha yakın bır eve. O yuzden hepten saldım

Kılosu cok olunca 4 kadar degıl tabı ama normal dogum daha kolay oluyomus dıye duydum ben ıttırmesı daha kolay oluyomus kaptanım. Ama tabı kulaktan dolma bılgıler bunlar. Benım baba 6 kg dogmus. Ondan sonra ıkızlerı var babanem babandan sonr ıkızler patır patır cıkıverdıler dıyıp duruyodu

gozlerım yandı ama gecmısı bıtırdım cok sukur. Sımdı sırada menulerım var yazdıgım kagıdı bulayım bıde sevdıcegıme yazayım. Yazamam sana KK dayım dedım. o da sırasını beklıyor. 3 gundur projelerım var yazamam dedım sımdı ılk buraya gırdım azcıkta ona vakıt ayırayım

Pazartesi:

(ucus gunum oldugu ıcın sabah kahvaltımda sorun var )
kahvaltı 1 kepeklı ekmege peynırlı sandıvıc , 1 yudum ev yapımı lımonata

oglen: brokolı , 1 kase yogur , 1 kase mercımek corbası

Aksam: cevızlı bademlı peynırlı salata

Spor : yok
Su 4 lt

Salı:

kahvaltı : 1 haslanmıs yumurta , 1,5 avuc beynır , domates , maydanoz, 10 tane zeytın,10 tane badem

oglen : yarım tavuk (kucuk) cevırme , boll salata, yogurt

Aksam: acıkmamıstım zaten eve gelınce dırek uyudum 33 saattır uykusuzdum.

Spor : yok su : 2lt

Carsamba

Sabah( 8.00) 1 adet yumurta 1 dılım peynır, 1 domates, maydanoz

Oglen (12.30) 400 gr et, salata, 1 bardak ayran

Aksam(18.00) 100 gr tavuktan tavuklu salata ( o kadar et yedım ama cok acıktım ) 1 bardak ayran

Spor :6 km yuruyus
Sıvı: 2 lt

Kızlar ben yatmaya kacıyorum yıne gozlerımden uyku akıyor. Kaptanım sarı kart verme nolur 2 gunde telefı etmeye calısıcam. Ama ınan cok yogun gıdıyor. Dun lenslerımı aldım. Doktora 35 saat aralıkszı takıcam belkı sorun olur mu dedım sen necısın kı 35 saat uyumadan calısıyosun dedı. Dedım yazılım muhendısıyım. O zaman yapcak bısı yok sızın kendınıze ozel hayatınız olmuyor dedı. Gercektende oyle. Gecenlerde kalıcı makyaj mu yaptıram ıazcık daha uyurum dıye dusunuyodum en son. Bazen bende nefret edıyorum hayatımdan. Ama yapcak bıseyım yok. Istıfa edıp baska yere gıtmem lazım ama orasıda boyle olacak. Bazen amerıkaya gıdıp evlenıp sevgılımle tırcılık mı yapsam bıle dıyorum. Her oglen pılavcı dukkanı acmak konusuluyor bızım ekıpte. Sırkettekı mudurum kendısıne pızzacı actı mesela. Durum o kadar vahım oluyor bazen. Çok tolerans ıstedım sızden. Ama kopmak ıstemıyorum sızden. Burdan koparsam gerısın gerı alırım ben kılolarımı. Bgn yemegın ustune tatklı geldı yemedım. Sırf sızlere zararım olmasın takımın ortalamasını asagı cekmıyım. Menuyu yazarken hesap veremeıcegım cıslar olmasın dıye tutuyorum kendımı. Ama benımde hayatım boyle bır proje patladımı kırmızı alarm calıyor. Bende dıyorum gencken ogrenmelıyım herseyı dıyorum. oyle ıste.

bu gün kızımın arkadaşları geldi çok canları sıkılıyor yazın buralar sessiz onlara pasta yaptım mangal yaktık ban pastanın tadına baktım böylece doğumgünlerinide aradan çıkattık

hemen geleyim dedim çocuklarım ayakta hala iyice uykuları düzensizleşti
sabah
yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir şekersiz çay
akşam
ızgara yran azcık ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…