- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Kelebekolacam post: 36654576 .!.:evet erikcim sakın etrafındakilerin dogum hikayelerine kanma.bazıları için normal doguö cok kolay olabiliyor.bazıları içinde sezeryan hayat kurtarıyor.
Valla yeni tarif ogrenme gunu oldu bugun :)Canım ben kızartmayı fırın poşetinde denedim geçen harika oldu eşimde bayıldı
Patates,patlıcan,biber, kabak kızartmalık doğradım azcık yağla harmaladım tuzunu ekleyip poşete doldurup fırına verdim üzerinrde domates sosu yaptım sarımsaklı harika oluyor tabi patateslerinden yemedim ben, hiçbir farkı yok hatta daha lezzetli daha zahmetsiz
inatci cikmis senin emektarcanım sağol, tost makinesi iyi fikir benim de ufacık bir hediye tost makinem var 2 güne bozulur yenisini alırım demiştim maşallah 5 senedir çalışıyoriçi çıkıp da temizlenebilenlerden değil, umursamadığım için arada küllen yıkıyorum ama bişey olmuyor acaba yapsam mı böyle
aynen canim en onemlisi ocanım senin ve bebeğinin hakkınd en hayırlısı olsun.. insan normal doğum istiyor, istemen çok güzel, bilinçlisin çünkü ama şartlar farklı gelişiyor bazen ve kısmet olmuyor. ben çok hayal kırıklığına uğramıştım, hiç ihtimal vermemişim sezeryana, olunca çok kötü etkilendim.. aklının bir tarafında "olursa da önemli olan ikimizin sağlığı" kalsın..
bunuda deneyim canim sagolcanım ince bulguru ıslatıp yumuşatıp soğanı da rendeleyip baharatları ekleyince, bi de tereyağ, çok güzel oluyor hiç sertleşmiyor.
Bana ablam evkurdan almisti tencereini ve tavasini falezmis markasi ben memnunum 2, 5 yildir tek bir cizik patlak olusmadi valla dibi puturlu gibisahgull ve arkadaşlar seramik tavası olanlar : )
hangi marka kullanıyorsunuz bana bi tavsiye verin de anacığımdan gelirken isteyeyim
AyAynen canim benim eltim normal istiyordu son ana kadr hersey de normaldi ama dogum cok hizli gerceklesti ve kanama durmadi bebek normal dogdu ama bize gelip hasta ex oluyor hazirlikli olun denildi sonra allah korudu kanama durdu 5 saatlik ameliyat sonunda rahmini aldilar herseyin hayirlisi
Valla yeni tarif ogrenme gunu oldu bugun :)
inatci cikmis senin emektar
aynen canim en onemlisi o
bunuda deneyim canim sagol
Bana ablam evkurdan almisti tencereini ve tavasini falezmis markasi ben memnunum 2, 5 yildir tek bir cizik patlak olusmadi valla dibi puturlu gibi
Esse'ninde güzel cnmsahgull ve arkadaşlar seramik tavası olanlar : )
hangi marka kullanıyorsunuz bana bi tavsiye verin de anacığımdan gelirken isteyeyim
Domatesin pesinde kosma :)
Dünden beri aklıma geldikce gülüyorum :)
Canım sıkıldı annemleri aradim hazirlanin bi topraga dokunmaliyim patladim evde dedim neyse onlarida aldik gittik biryerlere ben kendimi cimlere attim :)
Donuste annemin komşusu koşa koşa geliyo kendi urettigi domatesleri almiskucagina poset filan yok bize yetiseyim diye nefes nefese al oglusuna saglikli saglik yedir dedi attim koltugun uüstüne
Eve geldik esime dedim kucagima aliyim sen poseti ac demeye kalmadandusurdum birini bizimki hic oyle bakiyor birde yokustan asagi gidiyor canim domates ne bakiyosun kos yakala dedim sşoku atlatinca geldi bi donatesin pesinde niye kostum ki dedi çünkü organik dedim ver domatesimi:)
Allahtan kimse yoktu diyor yoksa derler ne cimri adam bi domatesin pesine düşmüş
jelatin konusuna gözüm takıldı.ben viyanada selülozdan yapılmıs kapsulu hap bulmustum.ne yazıkki jelatinler güvenilir değil.vejeteryanlar için yapılmıs selülöz kapsul var.yurtdısında vejeteryanlara özen gösterildiği kadar ülkemizde ve her yerde müslümana özen gösterilmiyor.
Selamm ben geldim
Çok yorulmuşum hastanede
Haftasonuda baya yoğun geçti görümcemler falan kv deydik
Menülerimi hatırlamıyorum ama sadece menüm dışında yediğim iki şey var
1 tane çiğ köfte ve kahvaltıda 1 yk kadar sucuklu yumurta
Ama inanın iki gündür kızartmalar, çekirdekler,dondutmalar,börekler daha hangisini saysam kiAma yemedim tabiki
Selamlar takım arkadfaşlarım naparsınız. ben yine yogun çalışıom. bir yandan da arkadaşım geldi misafir var yani akşamları da yogunum anlayacagınız. 1 hafta kalacak. haftaya okul kayıtları var sonra bende sizlerleyim tekrar
sahgull canim geçmiş olsun dalagini aldiklarinda sorun cozum bulacak mi anlamadim ki bunun baska yolu yok mu menune ve aileninde yardimci olmasina bayildim canim
bluebottle valla pilates popis mi agrityi ay ben hic duzgun yapamamisim desene zaten ebru brni pilatesten soguttu huflaya puflaya
Bu arada masallah takımda kimseler yok
Affetmem basarim sari karti
Hatice ayca nerdesiniz
Canım dalak sonrası iyleşme için %60 şans veriyorlar yani garanti değil
@S_Abittotevrt canim tomrisi diyorum keske uygulayabilsen ama yardimciya şöyle tatlida israr etmesin sut tamamen piskolojik benim ablam ekmek yemezsem sut olmuyor derdivve buna o kadar inanirdi ki sutude olmazdi ekmek yedirmedigimizde gider yerdi tekrar
Ben çikolata delisiydim ve hamilelikte hic canim istemedi inşallah doğumdan sonra da devam eder.yavas yavas gitsin kilolar en yada gec 38 olacaksin
sahgull inşallah ameliyata gerek kalmaz ama desigin gibi surekli kortizonda ayri bir dert canim hakkinda hayirlisi olsun en sagliklisi neyse
@Sweetdimple canim tek parmakta olsan yetisirsin sen bize maşallahin var bitanem
bluebottle nerdesin normalde dükkanı sen acardin
@nilyaaannn ayca gelmissin hg yoğunsun drmek neyse sen dun ki menunle başla bakaalim yazmaya
♥♥♥♥♥♥♥♥herkese Günaydın♥♥♥♥♥♥♥♥♥
kızlar menüler nerde menüleeerrr
bi tek gülşahın menüsünü gördüm, ayça yasemin ecemavi SA... menülerinizi görelim hadi bakem
kızlar bi konuda fikrinizi alabilirmiyim hangisi daha güzel.
Selam mmm
Ben bugun yatak odasında çekmecelere daldım bi düzenliyimm
Allahım ben şu çekmece düzenini bi türlü sağlıyamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz
Bişey alacagım zaman helede acelem varsa ufff darman duman ediyorum
bluebottle canim olacak öyle kazalar biz kimbilir nasil ogrendik cisimizi dkmi ama korkma sen korkma valla takilin pesime cok fark yok 4 ay farkla dogururuz .ve inşallah bol bol sutum olur
@gulsahh kiz en bilirsin keceden ve kapi süsü yapmak istiyorum bebek sekeri filan netten nerden alirum yada ankarda nerden bulurum bilen var mi maksat vakit gecsin hemde kendim ugrasiyim
geldi bluecum attım adresi :)
evet buralar çok sessiz valla hepte aynı kişiler kayıp daha sarı kartınız silinmeden yenisini alacaksınız
ilk sayfada yer alan ve takıma girerken kabul ettiğiniz kurallardan ilk ikisini tekrar buraya yazıyorum ve kusura bakmasın kimse bu durum bu şekilde devam ederse biz birlikte devam edemeyiz
1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..
2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.
kızlar ya sizle muhabbeti seviyorum.sanal dışındada görüşmeyi cok isterdim.istanbula yolu düşen olursa kapım açık.
sorunlar bölümünde kazene yazdım canım, bakalım ne dicek : )
çoklu alıntı yapamamak da kötü, eskiden yapıyordum bi ayar değişti sanırım..
ben dün jilliana başladım. hem de gecenin 10 buçuğunda
ölçülerimi de aldım. bakalım ne kadar incelme yapacak.. level 1 10 gün, size bilgi vereceğim, her tarafım ağrıyacak diye şartlanmıştım ama ağrım olmadı : ) ham değilim demek ki spor konusunda
Evi süpürüp bi vileda cekip geliyorumm
sana bırak kiloyu bebegine bak mı diyor kk oy kıyamammmmm.
öyle diyor yaseminim ama ben bebek için ekliyorum o çizelgeyi kontrollü gidiyim ki oda sağlıklı doğsun
yeğen tutturmuş teyze 4 kg dogur diye oldu dedim sen iste yeter ki zaten 4de normal dogum yapmıyorlar ben normal istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?