Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanım ben 1hafta izne ayrılabilir miyim? Yarın ailemin yanına gidiyorum çok ani oldu kusura bakma cuma günü bildirimi yaparım???
Ahh canim daha oncede konustuk sseninle Malesef 1 haftalik izin yok CUma ggünü kesin bildirimini yap
Mumkunse haftaya cuma doneceksen msjdan muaf tutalim ama gecikeceksen soyle ixinli yazalim birde karatayi bozma sakin oralarda emeklerin bosa gitmesin
Demek ki ikinci gun zorluyormus korkma diye ilk gun yumusak davranmis sana :)

valla bugun kulaklarini cok cinlattip onu mu duyup geldin Allah var yukarida yogunlugunu biliyorum takim kurallari da ortada ama oturup tum gecmisi yapman ve memulerini de not alip buraya tasiman grrcekten
bize vee kendine onem verdigini gosteriyor.
Taksici amca hakli valla bu arada benim kuzen kendi yazilim sirketini kurdu uc ortak en azindan oyle birsey yapsaniz gayet rahat calisanlarida oyle ekibin cani istemiuora calismiuitlar gidip gezip eglenip tmm dediklerinde yeniden basliyirlar ama gece gunduz calisma sizin issin kaderi galiba
babaannene masallah 6 kg normal hemde ikizler tabi ki zorlamaz:)
birde gulsaha surekli hatice demissin sen git dinlen yarin zimba gibi gel :)

[QUOTE,post36662248, member: 146407"]hemen geleyim dedim çocuklarım ayakta hala iyice uykuları düzensizleşti
sabah
yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir şekersiz çay
akşam
ızgara yran azcık ekmek[/QUOTE]

Evet ikinci kacakta geldi
Ablacim bu uzun sure nete girememelerin takimla arandaki kopukluga neden iluyor son kez bu hafta affrttim ama bir daha affetmem lutfen telafi et yani dondugunde gecmis yap bize dahil olmaya calis arayi kapat anlastik mi

Vee gelelim ben bu saatte kkda napiyorum

Şöyle ki Ankara'nın muhteşem sıcağına gün boyu katlanan başım gece eror veriyor resmen beynim yaniyor eşimi yatakta terk edeli çok oldu oturma odasinda biraz salonda birazda balkonda derken bende gidim uyku kalmamış

Baş Ağrısı için dogal çözümler arıyorum nolur beni bu dertten kurtarin Çin yağı onermisti dr oda bir ise yaramiyor hele de benim gibi migren gecmisi olan birine

Canım kv de söylemişti eşiminde sık ağrır başı, patatesi yuvarlak dilimleyip buzluğa atıyorum soğuyunca alnına dogru dizip eşarpla bağlıyoruz iyi geliyo ama psikolojik mi gercekten faydalımı bilmiyorum

Günaydın hanımlar akşam misafirim vardı menümü yazamadım

Menüm
Kahvaltı
İki yumurtalı menemen
4 zeytin, 2 ince dlm ekmek
1 kupa yeşilcay

Öğle
Salata, 4 köfte,1 bardak ayran

Ara
1 tane salatalık

Akşam
1 kepçe çorba( ekmek yerine)
6 yk taze fasulye
4 yk yoğurt

Ara
Ufak bi salkım üzüm
1 kase yoğurtt

2 lt yakın su

Benim diyettim dün öğleden sonra bozuldu hemde çok bozuldu bir yere davetliydim şimdi çok üzgünüm ne yapaçağım şimdi

Benim diyettim dün öğleden sonra bozuldu hemde çok bozuldu bir yere davetliydim şimdi çok üzgünüm ne yapaçağım şimdi
Günaydın hoşgeldin takıma
Öyle hemen bozuldu diye pes etmek yok
Sporla telafi ediyoruz
Ama artık davetlere direnç kazanman lazım kararlı olman lazım oda zamanla olur

günaydın hanımlar.

dünkü menüm:
sabah 1yumurta
5 zeytin
domates
salatalık
peynir

ara:yok

öğle:ne yazıkki bana uygun yemek yoktu ve hazırlıklı değildim:2 salatalık yedim

ara:1dilim ekmek
biraz peynir
dometes

akşam:haşlanmış beyaz et biraz fazla gibi oldu amamiktarını kestiremiyorum
salata
ayran

ara:3 erik

dün semt pazarından baktım cok güzel kokulu ince kabukklu domates var eşimi yolladım oda tutmuş26 kilo domates almş,bende 4 kiloya yakın almıştım.Allahtan köy biberide almıstım.onları makinede kıyıp kocaaamannn bir tencerede kaynatıp sıcak sıcak şişelere doldurup kapattık,kışın yemeklere ve sabah menemene iyi oluyor,domatesin bir ksımı duryor onunlada kahvaltılık acılı yapmak istiyorum ilk defa yapacagım bakalım nasıl olacak.

ablacım sen netin olmadıgında bana tele msj at hatta yapabilirsen menülerini yaz devamlılık sağlayalım.okul açılınca sanırım bu kadar sıkıntı olmaz bu net meselesi..

sahgull sagol canim benim anneme gidecegim sirf kahvalti yapabiliyim diye çünkü tek başına hiç yiyesim yok

Efser canım bozdun diye birakmak yok diyete devam ediyoruz 2 tabak pilavla seker yuklrmesi yapmissin resmen kalan gunlerde sebze ve et agirlikli beslen telafi edersin
Ayrica spor cezan olacak dogal olarak gunluk sporuna ek 2 saat yürüyüş cezan tek bir seferde degil pazartesiye kadar iki saati tamamlamis olman gerek

Bu gün refleksyoliji terapim var onu ardından yürümeye çalışırım kaptançığım...

Kahvaltım
Dünki kacamaktan sonra ekmek yemiyeceğim

Eklentiler

• image.webp
    232,7 KB · Görüntüleme: 72

Evet ikinci kacakta geldi
Ablacim bu uzun sure nete girememelerin takimla arandaki kopukluga neden iluyor son kez bu hafta affrttim ama bir daha affetmem lutfen telafi et yani dondugunde gecmis yap bize dahil olmaya calis arayi kapat anlastik mi[/QUOTE]
Kendi sirketin guzel bi is ama is yapamam ihtimali var benim btn patronlarim sirketlerini batirip gelmisler tekrar. Ben bu riski goze alamiyorum kaptancim surekli ihale girip kazanamamak ta var. hani web service fln da tasarlamiyorum ki ben 3 -5 kazanayim harclihim ciksinda diyemiyrum. Ama abimin var boyle bi istegi olmadi ilerde ona dahil olurum o da iphone proglamlamayi ogrenmemi istiyor.
Tesekuur ederim kaptanim kurallar belli biliyorum gunde 5 tane mesajda zor degil bundada haklisiniz. Ama iste bazen oyle bastiriyor ki is. Wc ye bile gidemiyorum . Cok mu kullaklarini cinlattin kapanim kizdin dimi ah bu ayca diye (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…