Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kaptanim cay
yagi var. ankarada bi alis verismerkesinde alman yeunleri satan bi erden almistim bende. Arkadasimin annesi kullaniyomus. Bende sacimin dokulmesi icin kullandim ise yaradi ama arkadasimin annesi bas agrisi icinde kullanmis hatta en son bagsur iin bile kukanmis. Agiz kokusuna felanda iyi geliyor. Garip bi yag :) benim sacim hic dokulmuyor gunde 20 teli gecmes dokulen tel sayisi artik.

Ma
masallah gulsahcim. Canim senin diet listende hep 3 bardak su yaziyodu ogunlerinde inlari yemek ile mi tuketiiyor ? Anlamadim orayi. Bide canim ben sana hep hatce demisim kaptanim uyarmis. Affet canim yorgunluktan gozlerim yana yana yaptiydim gecmisi. Ozur dilerim.

Benim diyettim dün öğleden sonra bozuldu hemde çok bozuldu bir yere davetliydim şimdi çok üzgünüm ne yapaçağım şimdi
Oluyor canim bazen ama gulsahcimda demis spor ile telafo edicez. Senin bi yaz menunude. Cok zor davetlerde direnc gostermek ama sende eft deneyebilirsin. Banucum paylasmisti bi ara ben yapiyorum bazen bu ara ttli krizimi oyle atlattim :))

Canim cok az bu
Kahvaltım
Dünki kacamaktan sonra ekmek yemiyeceğim
Canim cok az bu kahvalti. Bu kadar olmaz . Kahvalti en onemli ogunumuz vucudu gune hazirliyoruz. O yuzden guzel bi kahvalti saglik icin sart. Biraz ot biraz zeytin , cig kuruyemis biyle seyler eklemen lazim hii bide yumurta.

günaydın sevgili 3.takım çıtırları

canım ben özel sektöre hiç uygun olmadığımı biliyordum o konuda çok doğru tercihyapmışım.. işim evime gelmesin istiyordum.. ara ara yoğun olsa da evdeyken işi düşünmemek güzel.. ama bizde de mesai kavramı çok yok, gecenin bi yarısı işe gitmek zorunda olunan çok durum oluyor..
ama ben taksici amcaya karşı şöyle düşünüyorum, gençken elbette çalışacağız ve yorulacağız.. çalışmadan emek vermeden güzel şeyler olmaz.. zayıflamak için bile spor yapmadan yan gelip yatarak veremeyiz.. "bu kadar çok çalışma" sözüne karşıyım ben... çalışıp da kendine stres etmek doğru değil ama çalışmak ve güzel şeyler ortaya çıkarmak zorundayız.. ne emekler var üzerimizde.. kolay yetişmiyoruz..

1 kase bamya etini yemedim
2 tabak pilav
Akşam
Bol mangalda et yedim
2 ,3 hata 4, 5 de olabilir bardak ayran

pilav olmasaymış iyiymiş.. yarın tartıyı fena halde etkileyecek o pirinçler.. refloksolojide ne yapıyorlar?

ellerine sağlık doktorcum, ben de yaptım ama 6-7 kilo domatesim vardı 3,5 şişe çıktı bu hafta biraz daha alıp yapmayı düşünüyorum.. bi de burada bildiğimiz konserve şişesi yok. komşudan aldım,trden getirdiği şişeleri verdi. kapakları daha önce kullanıldığı için şişeye temas etmeyen yerlerinde çok hafif aşınmalar vardı, nasılsa içine temas etmiyor diye kullandım.. bişey olmaz dimi aklım onlarda kaldı

maşallah

bu gün kızımın arkadaşları geldi çok canları sıkılıyor yazın buralar sessiz onlara pasta yaptım mangal yaktık ban pastanın tadına baktım böylece doğumgünlerinide aradan çıkattık
buralarda can sıkıntısına da alıştık biz : ) artık evimizde oturmayı kabullendik.. hatta asosyalleştik galiba dışarı çıkınca of bu ne ya deyip eve dönmek istiyoruz : ))) burada halkla ne kadar az temas edersen o kadar az canın sıkılıyor.. en iyisi böyle ailece piknikler.. biraz havalar serinlese çok güzel olacak baya planlarım var : ))

@erigim eft yapabilirsin canım.. bir de nane yağını iki kaşının arasına birazcık uygulayınca da iyi geliyormuş..
Deniyeceğim .
Evet
Refleksloji bir çeşit ayak masajı, bunu şimdi gelişmiş aletlerle yapıyolar ayağın tabanına ısın ve masaj yapan bir allet.
Bir çok şeye iyi geliyor dolaşıma,adet düzenzizliğine,yağ yakımına,ağrılara bunun gibi birçok şeye canım .
Ben varis ve yağ yakımı adet düzensizliği için gidiyorum.

ay kızlar kaç gündür uykularım kaçıyordu cok şükür tatlıya bağlandı.
bana kayıtlı bir bebek var şimdi bir yaşında ilk muayeneden beridir kafa yapısı dikkatimi çekiyordu hani oluyorya hidrosefali balon gibi beyin su topluyor.ilk muayenede anneye sordum bu şekilde kafa yapısı olan varmı babamın böyle dedi ve ben bebegi takibe aldım.eğer kafa cevresi hızlı büyüse hemen sevk edecektim ama biryıldır düzenli arttı.gecen hafta anne geldi çocugu devlet hastanesine götürmüş sevgili çocuk dr meslektaşım bunu hiç mi dr görmedi bu cocuk hidrosefalı demiş ve beyin tomografisine yollamıs.duyunca cok üzüldüm.ve bugün öğrendim sonuc temiz cıkmıs.cok şükür.
benim bundan evvel hidrosefali hastam oldu onu cerrahppaşa dan önce biz tesbit ettik çünkü bebekleri sürekli biz görüyoruz.

çok güzelmiş hastanelerde görüyordum ama bilmiyordum, bu bölüme kendin mi başvuruyorsun doktorlar mı sevkediyor

benim kardeşimin doğumda kafatası kırıldı, ameliyat oldu el kadarcıkken. çok şükür kolay atlattık bişey olmadı daha kıkırdak olduğundan.. o sırada bu hidrosefalililer de varmış serviste, annem onları görünce şükrettim dedi.. sonra komşunun oğlunun kafası da gözle görülür şekilde büyümeye başladı ve çocuk durgunlaşmaya başladı.. annem söyledi komşumuza bak git doktora diye, kadın hiç üstüne alınmadı, kızdı hatta.. sonra devam edince gittiler ve bu çıktı.. ameliyat oldu suyu attıracak bi sistem takmışlardı Allah korusun yarabbim sağlık ne büyük nimet...

çok güzelmiş hastanelerde görüyordum ama bilmiyordum, bu bölüme kendin mi başvuruyorsun doktorlar mı sevkediyor
Evet canım bende buluduğum yerde hastaneye gidiyorum.
Ve geldim tarapimi aldım ardından sıçak olmasına rağmen çıkmışken yürüşümü yaptım yollumun üzerinde pazar vardı sepze alış verişimide yaptım eve döndüm...
Şimdi öğlen yemeğimde sıra...

Evet ikinci kacakta geldi
Ablacim bu uzun sure nete girememelerin takimla arandaki kopukluga neden iluyor son kez bu hafta affrttim ama bir daha affetmem lutfen telafi et yani dondugunde gecmis yap bize dahil olmaya calis arayi kapat anlastik mi[/QUOTE]
Kaptanım haftaya döncem msjlardan muaf tutarsan çok sevinirim diyeti bozmadım merak etme cuma bildirim yapıcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…