- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
yagi var. ankarada bi alis verismerkesinde alman yeunleri satan bi erden almistim bende. Arkadasimin annesi kullaniyomus. Bende sacimin dokulmesi icin kullandim ise yaradi ama arkadasimin annesi bas agrisi icinde kullanmis hatta en son bagsur iin bile kukanmis. Agiz kokusuna felanda iyi geliyor. Garip bi yag :) benim sacim hic dokulmuyor gunde 20 teli gecmes dokulen tel sayisi artik.Vee gelelim ben bu saatte kkda napiyorum
Şöyle ki Ankara'nın muhteşem sıcağına gün boyu katlanan başım gece eror veriyor resmen beynim yaniyor eşimi yatakta terk edeli çok oldu oturma odasinda biraz salonda birazda balkonda derken bende gidim uyku kalmamış
Baş Ağrısı için dogal çözümler arıyorum nolur beni bu dertten kurtarin Çin yağı onermisti dr oda bir ise yaramiyor hele de benim gibi migren gecmisi olan birine
masallah gulsahcim. Canim senin diet listende hep 3 bardak su yaziyodu ogunlerinde inlari yemek ile mi tuketiiyor ? Anlamadim orayi. Bide canim ben sana hep hatce demisim kaptanim uyarmis. Affet canim yorgunluktan gozlerim yana yana yaptiydim gecmisi. Ozur dilerim.Günaydın hanımlar akşam misafirim vardı menümü yazamadım
Menüm
Kahvaltı
İki yumurtalı menemen
4 zeytin, 2 ince dlm ekmek
1 kupa yeşilcay
Öğle
Salata, 4 köfte,1 bardak ayran
Ara
1 tane salatalık
Akşam
1 kepçe çorba( ekmek yerine)
6 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
Ara
Ufak bi salkım üzüm
1 kase yoğurtt
2 lt yakın su
Oluyor canim bazen ama gulsahcimda demis spor ile telafo edicez. Senin bi yaz menunude. Cok zor davetlerde direnc gostermek ama sende eft deneyebilirsin. Banucum paylasmisti bi ara ben yapiyorum bazen bu ara ttli krizimi oyle atlattim :))Benim diyettim dün öğleden sonra bozuldu hemde çok bozuldu bir yere davetliydim şimdi çok üzgünüm ne yapaçağım şimdi
Nasıl oluyor ?Oluyor canim bazen ama gulsahcimda demis spor ile telafo edicez. Senin bi yaz menunude. Cok zor davetlerde direnc gostermek ama sende eft deneyebilirsin. Banucum paylasmisti bi ara ben yapiyorum bazen bu ara ttli krizimi oyle atlattim :))
Canim cok az bu kahvalti. Bu kadar olmaz . Kahvalti en onemli ogunumuz vucudu gune hazirliyoruz. O yuzden guzel bi kahvalti saglik icin sart. Biraz ot biraz zeytin , cig kuruyemis biyle seyler eklemen lazim hii bide yumurta.Kahvaltım
Dünki kacamaktan sonra ekmek yemiyeceğim
Ama dün çok yedimCanim cok az bu
Canim cok az bu kahvalti. Bu kadar olmaz . Kahvalti en onemli ogunumuz vucudu gune hazirliyoruz. O yuzden guzel bi kahvalti saglik icin sart. Biraz ot biraz zeytin , cig kuruyemis biyle seyler eklemen lazim hii bide yumurta.
Kendi sirketin guzel bi is ama is yapamam ihtimali var benim btn patronlarim sirketlerini batirip gelmisler tekrar. Ben bu riski goze alamiyorum kaptancim surekli ihale girip kazanamamak ta var. hani web service fln da tasarlamiyorum ki ben 3 -5 kazanayim harclihim ciksinda diyemiyrum. Ama abimin var boyle bi istegi olmadi ilerde ona dahil olurum o da iphone proglamlamayi ogrenmemi istiyor.
Tesekuur ederim kaptanim kurallar belli biliyorum gunde 5 tane mesajda zor degil bundada haklisiniz. Ama iste bazen oyle bastiriyor ki is. Wc ye bile gidemiyorum . Cok mu kullaklarini cinlattin kapanim kizdin dimi ah bu ayca diye(
1 kase bamya etini yemedim
2 tabak pilav
Akşam
Bol mangalda et yedim
2 ,3 hata 4, 5 de olabilir bardak ayran
günaydın hanımlar.
dünkü menüm:
sabah 1yumurta
5 zeytin
domates
salatalık
peynir
ara:yok
öğle:ne yazıkki bana uygun yemek yoktu ve hazırlıklı değildim:2 salatalık yedim
ara:1dilim ekmek
biraz peynir
dometes
akşam:haşlanmış beyaz et biraz fazla gibi oldu amamiktarını kestiremiyorum
salata
ayran
ara:3 erik
dün semt pazarından baktım cok güzel kokulu ince kabukklu domates var eşimi yolladım oda tutmuş26 kilo domates almş,bende 4 kiloya yakın almıştım.Allahtan köy biberide almıstım.onları makinede kıyıp kocaaamannn bir tencerede kaynatıp sıcak sıcak şişelere doldurup kapattık,kışın yemeklere ve sabah menemene iyi oluyor,domatesin bir ksımı duryor onunlada kahvaltılık acılı yapmak istiyorum ilk defa yapacagım bakalım nasıl olacak.
canım çok yedin diye bugün çok az yersen yine iştah patlaması yaşarsın akşama..Ama dün çok yedim
maşallahGünaydın hanımlar akşam misafirim vardı menümü yazamadım
Menüm
Kahvaltı
İki yumurtalı menemen
4 zeytin, 2 ince dlm ekmek
1 kupa yeşilcay
Öğle
Salata, 4 köfte,1 bardak ayran
Ara
1 tane salatalık
Akşam
1 kepçe çorba( ekmek yerine)
6 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
Ara
Ufak bi salkım üzüm
1 kase yoğurtt
2 lt yakın su
buralarda can sıkıntısına da alıştık biz : ) artık evimizde oturmayı kabullendik.. hatta asosyalleştik galiba dışarı çıkınca of bu ne ya deyip eve dönmek istiyoruz : ))) burada halkla ne kadar az temas edersen o kadar az canın sıkılıyor.. en iyisi böyle ailece piknikler.. biraz havalar serinlese çok güzel olacak baya planlarım var : ))bu gün kızımın arkadaşları geldi çok canları sıkılıyor yazın buralar sessiz onlara pasta yaptım mangal yaktık ban pastanın tadına baktım böylece doğumgünlerinide aradan çıkattık
Deniyeceğim .@erigim eft yapabilirsin canım.. bir de nane yağını iki kaşının arasına birazcık uygulayınca da iyi geliyormuş..
Evetgünaydın sevgili 3.takım çıtırları
canım ben özel sektöre hiç uygun olmadığımı biliyordum o konuda çok doğru tercihyapmışım.. işim evime gelmesin istiyordum.. ara ara yoğun olsa da evdeyken işi düşünmemek güzel.. ama bizde de mesai kavramı çok yok, gecenin bi yarısı işe gitmek zorunda olunan çok durum oluyor..
ama ben taksici amcaya karşı şöyle düşünüyorum, gençken elbette çalışacağız ve yorulacağız.. çalışmadan emek vermeden güzel şeyler olmaz.. zayıflamak için bile spor yapmadan yan gelip yatarak veremeyiz.. "bu kadar çok çalışma" sözüne karşıyım ben... çalışıp da kendine stres etmek doğru değil ama çalışmak ve güzel şeyler ortaya çıkarmak zorundayız.. ne emekler var üzerimizde.. kolay yetişmiyoruz..
pilav olmasaymış iyiymiş.. yarın tartıyı fena halde etkileyecek o pirinçler..refloksolojide ne yapıyorlar?
ellerine sağlık doktorcum, ben de yaptım ama 6-7 kilo domatesim vardı 3,5 şişe çıktıbu hafta biraz daha alıp yapmayı düşünüyorum.. bi de burada bildiğimiz konserve şişesi yok. komşudan aldım,trden getirdiği şişeleri verdi. kapakları daha önce kullanıldığı için şişeye temas etmeyen yerlerinde çok hafif aşınmalar vardı, nasılsa içine temas etmiyor diye kullandım.. bişey olmaz dimi aklım onlarda kaldı
ay kızlar kaç gündür uykularım kaçıyordu cok şükür tatlıya bağlandı.
bana kayıtlı bir bebek var şimdi bir yaşında ilk muayeneden beridir kafa yapısı dikkatimi çekiyordu hani oluyorya hidrosefali balon gibi beyin su topluyor.ilk muayenede anneye sordum bu şekilde kafa yapısı olan varmı babamın böyle dedi ve ben bebegi takibe aldım.eğer kafa cevresi hızlı büyüse hemen sevk edecektim ama biryıldır düzenli arttı.gecen hafta anne geldi çocugu devlet hastanesine götürmüş sevgili çocuk dr meslektaşım bunu hiç mi dr görmedi bu cocuk hidrosefalı demiş ve beyin tomografisine yollamıs.duyunca cok üzüldüm.ve bugün öğrendim sonuc temiz cıkmıs.cok şükür.
benim bundan evvel hidrosefali hastam oldu onu cerrahppaşa dan önce biz tesbit ettik çünkü bebekleri sürekli biz görüyoruz.
Evet canım bende buluduğum yerde hastaneye gidiyorum.çok güzelmiş hastanelerde görüyordum ama bilmiyordum, bu bölüme kendin mi başvuruyorsun doktorlar mı sevkediyor
Ahh canim daha oncede konustuk sseninle Malesef 1 haftalik izin yok CUma ggünü kesin bildirimini yap
Mumkunse haftaya cuma doneceksen msjdan muaf tutalim ama gecikeceksen soyle ixinli yazalim birde karatayi bozma sakin oralarda emeklerin bosa gitmesin
Demek ki ikinci gun zorluyormus korkma diye ilk gun yumusak davranmis sana :)
valla bugun kulaklarini cok cinlattip onu mu duyup geldin Allah var yukarida yogunlugunu biliyorum takim kurallari da ortada ama oturup tum gecmisi yapman ve memulerini de not alip buraya tasiman grrcekten
bize vee kendine onem verdigini gosteriyor.
Taksici amca hakli valla bu arada benim kuzen kendi yazilim sirketini kurdu uc ortak en azindan oyle birsey yapsaniz gayet rahat calisanlarida oyle ekibin cani istemiuora calismiuitlar gidip gezip eglenip tmm dediklerinde yeniden basliyirlar ama gece gunduz calisma sizin issin kaderi galiba
babaannene masallah 6 kg normal hemde ikizler tabi ki zorlamaz:)
birde gulsaha surekli hatice demissin sen git dinlen yarin zimba gibi gel :)
[QUOTE,post36662248, member: 146407"]hemen geleyim dedim çocuklarım ayakta hala iyice uykuları düzensizleşti
sabah
yumurta 3 dilim ekmek zeytin peynir şekersiz çay
akşam
ızgara yran azcık ekmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?