Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Efser hemen toparlamissin yuruyuste yapmissin ama sicaklara dikkat canim
kelebekolacam canim senin uzulmeni anlıyorum ama hastanda duzgun cikmis hersey ne güzel buna sevinelim karataya gecmende güzel su seker olayini belki bastirir
_citygirl_ tmm canim anlastik bildirimi kacirma yeter
bluebottle komşunun çocuğuna uzuldum bazen ark niyet olmadan soyledigini anlamiyor kobduramiyor insanlar ama en azindan bi takip etsinler bizim komsu vardı bebeginin gozunde sorun fark etti annem dedi dinlemedi yasini gecince gittiler dr şimdiye kadar nerdeydiniz demis

Cok haklisin bluecum ben bunu on girememisim eger on gorseydim ogretmen olurum herzaman diyorum. Bazen ruyalarimda sorunlari yakaliyorum ve gercekten ertesi gun gittigimde projede o sorunun oldugu goruyorum. Beynimi uyutamadigim icin uyuyamadigim gunler oluyor. Surekli aklimda bu dusuncelerin oldugu. 1 gece yune stresli projenin oldugu gun ertesi gun sacimin tam onude 1 tutami beyazlamis kalktim. Nasil olur boyle bisey ama 1 gecede beyazlayabiliuomus sac cok sasirdim. Keske bende senin gb on goruslu olup ozel sektore uygun olmadigimi anlatabilseydim. Uzuluyorum bazen bu kadar isin icinde mesela erkek arkadasimin seni ozledim bi camera ac goreyim demeleri batiyor. Onada iliskimizede zarar veriyorum su 3 gun onu fark ettim.

Evet ikinci kacakta geldi
Ablacim bu uzun sure nete girememelerin takimla arandaki kopukluga neden iluyor son kez bu hafta affrttim ama bir daha affetmem lutfen telafi et yani dondugunde gecmis yap bize dahil olmaya calis arayi kapat anlastik mi[/QUOTE]

kaptan haklısın ama burası arabistanda bir köy vede bu adamlar tamir işinden anlamıyor birinin internetini tamir ederken mutlaka başkasınınki bozuluyor onun için internet arızaları çok oluyor 1 senemiz kaldı bide burası yazlık acayip yoüun

kolay gele evet böyle arızalarda sana yazmaya çalışayım

Aycam valla sana cok üzülüyorum proje rahatlamisken ona da zaman ayir yada gercekten sen e sinifi ehliyet ve src lere basvur tircilik paklar sizi

Hatice ablam girdigin zamanlarda aktif olmaya calis en azindan biliyorum cocuklar var ama yasemin cocuk is ev kosturmadina ragmen duzenli giriyor citayi yukseltiyor . Kiyaslama degil diger menulere yorum yap kendi menunu yaz hic olmadi hek dertleselim takimda kopukluk olmasin

bende buradaki bir arkadaşa diyorum çocuğu için ama dinlemiyor ne yaparsın insanlar bazen kapalı oluyor

sonuna kadar haklısın evet kopukluk oldu herkesler evde olunca ben daha gayretli olacaşım okulda başlayınca düzene girecek inş

senin yoğunluğun gerçekten çok fazla imiş canım.. bence gece yatarken bir takım yöntemler kullanmalısın stres seni bu derece etkiliyorsa.. mesela yoga vs, ben yine eft diyeceğim : ) zihnini boşaltıp uyuyabilirsin.. saçın dahi beyazladıysa stres seviyesi çok yüksek demek..
mesleğin aslında çok güzel, kamu düşünebilirsin belki, daha rahat edersin ama abdye gitme planların varsa gerek yok tabi uğraşmaya..

Canım doktora su içme problemim var dedim oda öğünler arasına serpti sanki listrnin zorunluluğuymuş gibi düşün iç dedi gercektende zorlanmadan içiyorum
Önceden şişeyle alıyordum yanına gözümde büyüyordu
Ne affı nolcak cnm hiç önrmli değil biliyorum yorgunluğunu düzeltmedim bile oyüzden

Aycam valla sana cok üzülüyorum proje rahatlamisken ona da zaman ayir yada gercekten sen e sinifi ehliyet ve src lere basvur tircilik paklar sizi

Rahatladım diyemiyorum ki kaptanım bi türlü. Bu gün yine bi sürü şey geldi bide toplantı toplantı koştururken yapamıyorum işimi. Onunla aramızda 5 saat var bi türlü uyumuyor. 1 haftadır konuşamıyoruz diye yazığ durdu bendede en son kızdım lütfen yat artık çok işim var ve sana cevap yazamıyorum dedim. Üzüldüm sonra dediğime kırdım onu biraz ama çok bunalıyorum napıyım ben kızlar. İşim böyle ve bazen o iş yogunluğunda bu şekilde üstüme gelmeleri geriyor beni. Sabahladığım günde 30 kusur saat çalışmışım saat 5.30 olmuş eve gitmiyim zaten 7.30 da geri gelicem en azından 1 - 2 saat uyuyım dedim cafede oturma koltukları var orda. Dedim ben yatıcam yukarı cafeye çıkıyorum. Bana diyo ki ara bi konuşalım. Aradım kızdım yattım. Sen beni hiç düşünmüyosun, 7 de kalkıp aşağı inip çalışmaya gidicem belki gece devaö edicem sen neden böyle yapıyosun diye. Çok mu gaddar davranıyorum.

Anladım canım. Buaralar benimde çok zor oluyor ama en azından 2 lt tamamlayabılıyorum çok şükür

Normade ben bunu kocama yapıyorum yogun oldunda Sizde tam tersi
Allah yardıcın olsun cnm ya bi kadın için zor

Dışar çıkmışken onuda haletmek istedim çok sıçaktı gercekten...
Bundan sonra dikkat ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…