- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Güzel telafiMenü bildirimim (dünkü büyük kacamaktan sonra bugünkü menüm biraz azaltarak düzenlemeye çalıştım )
3 gün kurusu kaysı
1 kupa bitki cayı
1 kirbit kutusu peynir
1. Domates
Ara yok ( kaçamak cezası )
Öğlen
4 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka ve salatalık
Ara yok
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka domates salatalık
45 dakika yürüş
Yatmadan önce 1 kupa bitki çayı
Menü süperAyçacım ne güzel sana düşkün görüşmek istiyor özlüyor.. Bazı erkekler bunu ifade etmez, sevildiğini bil ve 5 dk bile olsa cevap verip sonra yat bence.. O bi de gurbette.. Aileden uzak olmakla gurbette olmak çok başka hakkaten..
Hanımlar bugünkü menüm:
Sabah 08.30:yumurtasız karatay kahvaltısı
17.00: 1 bardak kefir
19.00: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnıbahar, salata
Spor: jillian 3/30 + 2.7 km yürüyüş
Sıvı: 1 yeşil çay 1 Türk kahvesi
Sağol canım sizden tebrik alınca mutlu oluyorum : )Menü süper
Spor daha da süper
Ilk baslarda kamu istememistim sonra bi ara dusundum bu sene girdim hatta sinava ama kitabin kapagini bile acmaya zaman bulamadim surekli heryere tasidim kitabimi belki vakit bulurda alisirim diye ama olmadi calisamadim. En son 75 puan altim tabi buda yetersiz. Atanabilmek icin en az 85 lerde almam lazimdi. Simdilik ozelde kalayim Rabbim neylerse guzel eyler diyorum ama basip artik bluecumsenin yoğunluğun gerçekten çok fazla imiş canım.. bence gece yatarken bir takım yöntemler kullanmalısın stres seni bu derece etkiliyorsa.. mesela yoga vs, ben yine eft diyeceğim : ) zihnini boşaltıp uyuyabilirsin.. saçın dahi beyazladıysa stres seviyesi çok yüksek demek..
mesleğin aslında çok güzel, kamu düşünebilirsin belki, daha rahat edersin ama abdye gitme planların varsa gerek yok tabi uğraşmaya..
N Nilyyyaaannn canim bence gaddar zaten mesafe var kizmak yerine 5 dk sevgiyle konussan ikinizde rahat edersiniz oda anlayis gosterir sonucta dimi bence böyle
Normade ben bunu kocama yapıyorum yogun oldundaSizde tam tersi
Allah yardıcın olsun cnm ya bi kadın için zor
Bizim bebeis ceviz kadardi ben gormeyeli elimi gecmis masallahhhN Nilyyyaaannn canim bence gaddar zaten mesafe var kizmak yerine 5 dk sevgiyle konussan ikinizde rahat edersiniz oda anlayis gosterir sonucta dimi bence böyle
Kesinliklee zaten ne geldiyse basiniza bayram tatlilarindan sonra geldi yani en azindan benim vok dikkat etmeye valistim ama bi kerecik kacti mi ipin ucu kaciyor toplamak zor oluyor o dev uyaninca uyutmak tekrar zor oluyorİnşallah cnm
Canım çok istemeden yemeyi düşünmüyorum cnm hazır tatlısızlığa alışmışken uyuyan devi uyandırmıyım
Evet bluecum cok haklisin. Gecen hafta ben annemin yanina gittim makarna kestik birlikte o cok uzuldu ailesinin ozlediginidile getirdi. Bazen diyor benim burdaki tek dayanagim sensin. Seninde buraya gelebilceginin dusuncesi beni isime tutuyor yoksa yapamazdim gurbet cok zor diyor. Ben o kadar sure ayri kalmadigim icin anlayamaiyorum belkide zorlugunu. Ama cok zor oldugunu tahmin ediyorum. Hastalaninca bana kosuyor ben hangi ilaclari alayim diye elindekinilaclari gosteriyor. Hasta olunxa yemek yapaninyok. Aman diyince derdine kosaninyok. Ayyy cok uzuldum ben simdi. Cok gaddar olmusum. Su sinir sistemimi kontrol etmeliyim ben.Ayçacım ne güzel sana düşkün görüşmek istiyor özlüyor.. Bazı erkekler bunu ifade etmez, sevildiğini bil ve 5 dk bile olsa cevap verip sonra yat bence.. O bi de gurbette.. Aileden uzak olmakla gurbette olmak çok başka hakkaten..
Hanımlar bugünkü menüm:
Sabah 08.30:yumurtasız karatay kahvaltısı
17.00: 1 bardak kefir
19.00: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnıbahar, salata
Spor: jillian 3/30 + 2.7 km yürüyüş
Sıvı: 1 yeşil çay 1 Türk kahvesi
Oglen ve aksam iyi toparlamisisin sabah kahvaltisini ama yinede sabah kahvaltisi guzel yapmazsan -1 ile baslarsin. Az kuvvetli yap sabahini hem gozun doyuyor kriz gelmiyor hemde karnin doyuyor aclik gisetmiyosun .Menü bildirimim (dünkü büyük kacamaktan sonra bugünkü menüm biraz azaltarak düzenlemeye çalıştım )
3 gün kurusu kaysı
1 kupa bitki cayı
1 kirbit kutusu peynir
1. Domates
Ara yok ( kaçamak cezası )
Öğlen
4 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka ve salatalık
Ara yok
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka domates salatalık
45 dakika yürüş
Yatmadan önce 1 kupa bitki çayı
*** 3. Takım 375.Etap ***
kelebekolacam: (76,6 /76, 2 / 0, 4 /0,52)
Sahgul: ( 68,5/66,9 /1,6 / %2,34)
Nilyyyaaannnn: (83,7/84.1 /-0.4 /-%0.48 )
_citygirl_ : (67,3 /66,5/0,8 / 1,19)
hedef ve başarıi: (74,3/74,3/0 /0 ) kilosu sabit,izne ayrıldı
Ecemavi : (74,1 / 74/0,1/0,13)
bluebottle: (53,9/56,3 / -2,4/-0,44 % )365. etapta izne ayrılan üye**
3. Takım ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?