Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayçacım ne güzel sana düşkün görüşmek istiyor özlüyor.. Bazı erkekler bunu ifade etmez, sevildiğini bil ve 5 dk bile olsa cevap verip sonra yat bence.. O bi de gurbette.. Aileden uzak olmakla gurbette olmak çok başka hakkaten..

Hanımlar bugünkü menüm:

Sabah 08.30:yumurtasız karatay kahvaltısı
17.00: 1 bardak kefir
19.00: 1 kase mercimek çorba, 1 tabak kıymalı karnıbahar, salata

Spor: jillian 3/30 + 2.7 km yürüyüş
Sıvı: 1 yeşil çay 1 Türk kahvesi

Bende yazayım menümü
Öğlen dışarı çıkmak durunda kaldım öğün kaçırım oyüzden

Kahvaltı
Domates,salatalık,4 zeytin
2 ince dlm ekmek,az peynir, maydanoz
1kupa yeşil çay

Ara
Şekersiz türk kahvesi

Akşam
6 yk taze fasulye
1 kepçe çorba
4 yk yoğurt

Ara
2 gün kurusu
1 kase yoğurt

2 lt yakın su

Menü bildirimim (dünkü büyük kacamaktan sonra bugünkü menüm biraz azaltarak düzenlemeye çalıştım )
3 gün kurusu kaysı
1 kupa bitki cayı
1 kirbit kutusu peynir
1. Domates
Ara yok ( kaçamak cezası )
Öğlen
4 yemek kaşığı kabak yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka ve salatalık
Ara yok
Akşam
1 kase şehriye çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Roka domates salatalık

45 dakika yürüş

Yatmadan önce 1 kupa bitki çayı

Kızlar karatay diyor ki hoşafı kaynatmadan ve şeker eklemeden yapın.
Denedim, kuru kayısıları dörde böldüm kuru üzüm ve kuru erik koydum üzerine soğuk su ve buzdolabına attım. Aslında 1 gün yeterdi ama ben unutmuşum 3 gün sonra tadına baktım harika şeker eklemedim desem inanmazlar. O derece tatlı ve kaynatılmış gibi rengi, hatta daha güzel çünkü içinde kayısılar ezik ezik bulanık değil.. Mutlaka deneyin emziren anneler özellikle siz ..

Güzel telafi
Ama yarın kahvaltını daha güçlü yapmalısın ki açlık krizine girme

Menü süper
Spor daha da süper

Ilk baslarda kamu istememistim sonra bi ara dusundum bu sene girdim hatta sinava ama kitabin kapagini bile acmaya zaman bulamadim surekli heryere tasidim kitabimi belki vakit bulurda alisirim diye ama olmadi calisamadim. En son 75 puan altim tabi buda yetersiz. Atanabilmek icin en az 85 lerde almam lazimdi. Simdilik ozelde kalayim Rabbim neylerse guzel eyler diyorum ama basip artik bluecum

N Nilyyyaaannn canim bence gaddar zaten mesafe var kizmak yerine 5 dk sevgiyle konussan ikinizde rahat edersiniz oda anlayis gosterir sonucta dimi bence böyle

Normade ben bunu kocama yapıyorum yogun oldunda Sizde tam tersi
Allah yardıcın olsun cnm ya bi kadın için zor

O amerikada oldugu icin onlarin calisma sartlari daha normal orda bi insani bu kadar uzun sure calistiramiyosun 30 saat araliksiz hayatta calismazlar. Sirketleri mahkemeye veriyolar biyle durumlarda bu yuzden anlayamiyo bazen beni. Benim kuzenin abiside amerikadaydi o da hep kardesine kizdi durdu yillarca boyle calisma olmaz sen yapiyosun sen alistiriyosun sirketi diye. Ama haklisiniz daha yumusak olabilirim sonucta o da ozluyor beni. Bizde riller degisti canim ya normalde erkegin bu kadr yogun calisip benim boyle seyler yapmam lazim ama iste is hayati sagolsun bazen cok yogun calisam erkeklerin stresini anlayabiliyorum. Esim ilerde cok yogun olursa az ona zaman birakmanin aslinda bir sevgi gostergesi oldugunu anlayabiliyorum. Eve gelip koltuga uzandigimda tv acip karsina oturugunda bazem ay benden mutlusu yoktur diyorum. Hele bide kitap okuyup bi keyif yapiyosam deme keyfime. Iste is sonrasindada direk her sn. Onunla olmak cok zor geliyor. Kendim e ait zaman istiyorum bazen yapicak bisi olmayip kendimle kalip enerji topliyim istiyorum.

İnşallah cnm
Canım çok istemeden yemeyi düşünmüyorum cnm hazır tatlısızlığa alışmışken uyuyan devi uyandırmıyım
Kesinliklee zaten ne geldiyse basiniza bayram tatlilarindan sonra geldi yani en azindan benim vok dikkat etmeye valistim ama bi kerecik kacti mi ipin ucu kaciyor toplamak zor oluyor o dev uyaninca uyutmak tekrar zor oluyor

Evet bluecum cok haklisin. Gecen hafta ben annemin yanina gittim makarna kestik birlikte o cok uzuldu ailesinin ozlediginidile getirdi. Bazen diyor benim burdaki tek dayanagim sensin. Seninde buraya gelebilceginin dusuncesi beni isime tutuyor yoksa yapamazdim gurbet cok zor diyor. Ben o kadar sure ayri kalmadigim icin anlayamaiyorum belkide zorlugunu. Ama cok zor oldugunu tahmin ediyorum. Hastalaninca bana kosuyor ben hangi ilaclari alayim diye elindekinilaclari gosteriyor. Hasta olunxa yemek yapaninyok. Aman diyince derdine kosaninyok. Ayyy cok uzuldum ben simdi. Cok gaddar olmusum. Su sinir sistemimi kontrol etmeliyim ben.

Bluem sabah o kadar erken yiyip aksama kadar hakket acikmiyo musun. Ben su karatayi hic ogle yeneksiz 2 ogun olarak yapamadim. Yapsam kesin cok hizli verirdim herhalde masallah canim spor desen ekstra masallah

Oglen ve aksam iyi toparlamisisin sabah kahvaltisini ama yinede sabah kahvaltisi guzel yapmazsan -1 ile baslarsin. Az kuvvetli yap sabahini hem gozun doyuyor kriz gelmiyor hemde karnin doyuyor aclik gisetmiyosun .

Bende menu bildirimimi yapiyim.

Sabah 1 haslanmis yumurta , 1 donates , 1 parca peynir, maydonaz, 1 bardak ayran

Ogle: yarim tavuk cevirme , bol salata, ayran

Aksam etli salata , ayran

Spor : yok malesef
Sivi : 2 lt su , 1 bardaj yesil cay , 1 bardak chai tea latte (sabah mudurum almis gelmis ben cok seviyorum diye )

Günaydın canlar
Bun hastane işleri var erken çıkıcam listeyi getiricek vaktimde yok kusurabakmayın, bildirimimi yapayım eklersiniz

Sahgull: 66,8/66,4/0,4/0,60

Regli kurbanı oldum karnım patlamak üzere ama olsun + çıkmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…